Legendary Pokémon

Full Version: Αγαπημένο φαγητό;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
ποιο φαϊ σας αρεσει περισσοτερο? εμενα το σνιτσελ με τυρι και πατατες. γερμανικη συνταγη της μανας μ. Big Grin

edit: δεν ειναι απαραιτητο να αναφερετε οτι σας αρεσουν τα σουβλακια και οι πιτογυροι. αφου σε ολους μας αρεσουν. Cool
Αδιαμφισβήτητα, το σημαντικότερο, πιο ουσιώδες είδος τροφής δεν είναι άλλο από την πνευματική τροφή. Οι σύγχρονες υλιστικές κοινωνίες που διαρκώς προάγουν και επικροτούν φαινόμενα αναλγησίας και ωφελιμισμού μας αποπροσανατολίζουν εκούσια, στρέφοντάς μας (ως έρμαια ταυτισμένα με την άβουλη μάζα) σε τροφές ήσσονος σημασίας μου μπορεί βεβαίως να είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιβίωσή μας, αλλα δεν πρέπει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να αντικαθιστούν την τροφή, έτσι όπως την έχει ορίσει στα δοκίμια του ο παπανούτσος (θεέ μου, τι γελοίο όνομα, παραπέμπει στον πασίγνωστο απλοειδή γαμέτη των ανωτέρων οργανισμών που περιέχει μισο DNA από τα υπόλοιπα σωματικά κύτταρα !!!)
Γι' αυτό όταν ανοίγετε κάποιο καινούριο thread, σας παρακαλώ να εντρυφείτε λίγο στις έννοιες για να αποφύφουμε καταστάσεις αυτοαναίρεσης του λογου..

Φιλικά, Raiden (oxi o gkei toy 2 alla o ninja toy 4)

BY THE WAY RE CHAOS NOMIZA POS ITAN POKEMON SITE
(02-07-2009 11:58 PM)taramas Wrote: [ -> ]Αδιαμφισβήτητα, το σημαντικότερο, πιο ουσιώδες είδος τροφής δεν είναι άλλο από την πνευματική τροφή. Οι σύγχρονες υλιστικές κοινωνίες που διαρκώς προάγουν και επικροτούν φαινόμενα αναλγησίας και ωφελιμισμού μας αποπροσανατολίζουν εκούσια, στρέφοντάς μας (ως έρμαια ταυτισμένα με την άβουλη μάζα) σε τροφές ήσσονος σημασίας μου μπορεί βεβαίως να είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιβίωσή μας, αλλα δεν πρέπει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να αντικαθιστούν την τροφή, έτσι όπως την έχει ορίσει στα δοκίμια του ο παπανούτσος (θεέ μου, τι γελοίο όνομα, παραπέμπει στον πασίγνωστο απλοειδή γαμέτη των ανωτέρων οργανισμών που περιέχει μισο DNA από τα υπόλοιπα σωματικά κύτταρα !!!)
Γι' αυτό όταν ανοίγετε κάποιο καινούριο thread, σας παρακαλώ να εντρυφείτε λίγο στις έννοιες για να αποφύφουμε καταστάσεις αυτοαναίρεσης του λογου..

Φιλικά, Raiden (oxi o gkei toy 2 alla o ninja toy 4)

Δηλαδή δεν σου αρέσει ο ταραμάς; Toungue
ΗΑΗΑ..DISREGARD THAT
taramas FTW με λαγάνα κιόλας...
Αλλα και κανένα "βρώμικο" δεν είναι άσχημο...
H πιτσα ειναι η αδυναμια μου φυσικα αλλα για φαγητο φαγητο,τρελαινομαι για παστιτσιο χΔ
γιουβετσι και μακαρονια με κυμα
Μακαρόνια, κεφτεδάκια, σουβλάκια, γύρους, πίτσες.
Κάτι χωρίς τυρί(πίτσα-τοστ νοτ ινκλιουντιντ), χωρίς μελιτζάνες, χωρίς μπάμιες και χωρίς 'πολλές' ντομάτες. Όλα τα υπόλοιπα είναι φαγώσιμα :Ρ

Τώρα αν θα πρεπε να διαλέξω, καρμπονάρα (ναι, χωρίς τυρί) και Schnitzel ακα σνίτσελ :Ρ
χμμ... στην κορυφή έχω τα μακαρόνια, μετά πάρα πολύ μ' αρέσει το πιλάφι και μετά πάνε τα παϊδάκια(και για να λέμε και την αλήθεια σε αυτά τα φαγητά κατεβάζω τεράστειες ποσότητες(δλδ μπορώ να κατεβάσω και όλοκληρο κιλό))
Sthn 1h 8esh me diafora vrisketai to pastitsio.2h 8esh makaronia me kima.3h 8esh makaronada fournou/aplh.4h 8esh h pitsa pou ftiaxnw h egw h h mana mou.Me polla turia kai bacon.5h 8esh exoun oi thganites patates parea me miso kilo turi feta(trelainomai),eidika an kuriws piato einai to kotopoulo ladoriganh.
Fagosima pou syxenomai:Fasolada,gigantes,xorta,mpamies,melitzanes,garidakia kai glyka(ektos tou mh etoimou pagwtou,mono apo zaxaroplasteio pia).
Αγαπημενο φαγητο? Ο,τι τρωγεται. Toungue

Σοβαρα τωρα, μου αρεσουν σχεδον τα παντα οσον αφορα θαλασσινα, κρεατικα, λαχανικα, ζυμαρικα. Απο τα αγαπημενα μου φαγητα ειναι η ομελετα, οι μπριζολες, οι τηγανητες πατατες, το ριζοτο και το χταποδι.

Απεχθανομαι τα οσπρια. Και δεν μου αρεσει και τοσο το τυρι. Οπως ειπε και η Celesi ομως, πιτσα και τοστ are not included.
@Charizard2005: κι εσυ κρεατοφαγος? απλα ειμαι κι εγω κρεατοφαγος, γιατι τρωω συνηθως αρκετα κρεατα, οπως μπιφτεκια, μακαρονια με κυμα, σουβλακι κ.α., αν και μ αρεσει το τυρι, σ αντιθεση με σενα, οταν ειναι φετα.... Big Grin
Εγώ πάντος και σε αντίθεση με την Char μου αρέσουν ελάχιστα φαγητά αν και αυτό δεν είναι και τόσο καλό γιάτι πρέπει να τρώμε από όλα αλλά κλάην.Καί όπως και ο Chaoz και εγώ τρώω αρκετά συχνά θα έλεγα μακαρόνι με κυμά μπριζόλες σουβλάκια και γενικώς αρκετά κρεατικά ποιό πολύ.
Τρώω σχεδόν τα πάντα, με αγαπημένο φαγητό θα έλεγα το μουσακά. Επίσης μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά, τα θαλασσινά(ιδιαίτερα τα καλαμαράκια) και σχεδόν κάθε είδους κρεατικό.
Exw akousei polla asxhma sxoleia gia to kakomoiro to turi.Ti sas exei kanei?Exete dokimasei pote feta?Den lew kapoies fetes(katsikisies)den mou aresoun ka8olou.Alla h ageladinh einai g@m@th!!!Otan ka8omai sto trapezi den ginetai na mhn faw toulaxiston 5 kommatares.
Turning to the 8alassina,egw ta kalamaria kai ta xtapodia den ta agorazw dioti einai panakriva,alla den mou exoun lipsei ka8olou giati oi goneis mou ka8e apogevma pane gia psarema.Kai einai kai kati gaidouria(ta kalamaria kai ta xtapodia)...
Pages: 1 2 3
Reference URL's