Εγώ προσωπικά θα θελά και στο παρελθόν αλλά στο μέλλον ειλικρινά δεν θα ήθελα να ζούσα.
Στο παρελθόν θα ήθελα να είμαι κάπου Π.Χ όπως Ελλάδα(Αρχαία) ας πούμε.Μου αρέσει ο τρόπος που ζούσαν(όσο και αν φαίνεται παράξενο) αλλά και λόγου των σπαθιών.Μου αρέσουν οι ξιφομαχίες βασικά.Αλλά και εκεί θα βολευόμουν γιατί δεν θα υπήρχαν τόσο κομπλεξικοί αλλά βέβαια εκεί ήταν ποιό επικύνδεινα για την ζωή σου.Αυτό με την ζωή έχει και μια καλή πλευρά γιατί τουλάχιστον ήξερες ότι δεν θα πεθάνεις γεράκος;PΑλλά και επειδή η γή ήταν ποιό καθαρή χωρίς ρύπους κ.τ.λ.
Στο μέλλον πάλι ΔΕΝ θα ήθελα.Αν και θα μου άρεσε η εξελιγμένη τεχνολογία και όλο αυτό δεν θα ήθελα γιατί:
1)Η γή θά ναι ακόμη ποιό χάλια το ίδιο και η φύση και δύσκολα θα αναπνέεις.
2)Οι άνθρωποι δεν θα νε 234242 φορές χειρότεροι από τώρα;
3)Μπορεί και να μην υπάρχει μεγάλο μέλλον για την ανθρωπότητα.Πολλά ακούγονται που δεν τα πιστεύω βέβαια αλλά πιστεύω πως σίγουρα ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ δεν θα υπάρχει άτομο στην γη όπου θα δεί την χρονία 3000.Μέχρι τότε θα χουν καταστρέψει τον εαυτό τους οι άνθρωποι.Και πολύ χρόνο δίνω πάλι.Η φύση στο τέλος θα τους εκδικιθεί..Και εγώ σε αυτό το μέρος δεν θα ήθελα να ζούσα...Αν και άνοιξα άλλα θέματα πιστεύω να μην πειράζει.
Στο θέμα μας τώρα.Εσείς θα θέλατε να ζούσατε σε μια άλλη εποχή και αν ναι που και γιατί;
στην ιουρασικη περιοδο, κατα το τελος μαλιστα για να δω και πως ψοφισαν (οχι εγω ειμαι ιντιστρακτιμπλ δε θα παθω τιποτα).
πως με καταλαβένεις ρε ΤΗΤ! και εγώ θα ήθελα να ζώ πολύ στην Αρχαία Ελλάδα(στην Ακμή της!δλδ περίπου 5ο αιώνα π.χ.)και αν όχι Αρχαία Ελλάδα, στο Βυζάντιο.
(08-07-2009 10:04 AM)Johan Wrote: [ -> ]πως με καταλαβένεις ρε ΤΗΤ! και εγώ θα ήθελα να ζώ πολύ στην Αρχαία Ελλάδα(στην Ακμή της!δλδ περίπου 5ο αιώνα π.χ.)και αν όχι Αρχαία Ελλάδα, στο Βυζάντιο.
Η αρχαία Ελλάς Rock imo και ότι έχει σχέση με αρχαία Ελλάδα είναι η καλύτερη περιοχή(χωρίς υπερβολές και δεν το λέω επειδή είμαι Έλληνας...την αλήθεια λέω) για να ζήσει κανείς.Από διάφορες πηγές που έχω διαβα΄σει ο τρόπος όπου ζούσαν και γενικά όλο το άλλοθι εκείνη την εποχή μου αρέσει απίστευτα και για αυτό άλλωστε θα ήθελα να ζήσω εκεί.Οι αρχαίοι έχουν κάνει μεγάλα καθωρτόματα...Τουλάχιστον εμείς οι σύχρονοι Έλληνες μπορεί να γινόμαστε ρεζίλι παγκοσμίος για την τωρινή μας κατάσταση αλλά τουλάχιστον μας παραστέκονται οι πρόγονοι μας και έχουμε να λέμε πως κάτι έχουμε κάνει και εμείς οι Έλληνες, για κάτι είμαστε υπερήφανοι.
Και seriously είναι πραγματικά η μόνη περιοχή που θα ήθελα να είμαι εκεί και να ζώ.
Πολλά πράγματα ξεκίνησαν από την Ελλάδα.μαι στο παρελθόν.Από ότι έχω διαβάσει για άλλους πολιτισμούς, δεν με συγκίνησαν καθόλου αν και εκείνοι είναι αξιόλογοι η αρχαία Ελλάδα έχει κατι παραπάνο.
εγω θα ηθελα να ζω σε οπιαδηποτε εποχη αρκη να ειμουν αριστοκρατησα
ειτε αρχαια ιαπωνια η αρχαια ελλαδα η αρχαια αιγηπτος ρωμη γτ οχι και αγγλια στον 17αιωνα.δεν θα ειχα προβλημα να ειμαι στο μελλον θελω να δω μεχρι που μπορει να φτασει η επιστημη!
Και πως εισαι σιγουρη οτι θα ησουν αριστοκρατισσα και οχι ενα μελος της παραπεταμενης εργατικης ταξης του 17ου αιωνα η μια δουλα;
Εμενα μου αρεσει η εποχη που ζω. Ενδιαφερομαι για τις διαφορες περιοδους αλλα πραγματικα πιστευω πως πρεπει να αξιοποιουμε αυτο που εχουμε στο επακρο αντι να ονειρευομαστε εποχες για τις οποιες δεν ειμαστε και σιγουροι σε τι κατασταση θα βρισκομασταν.
(08-07-2009 12:16 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Και πως εισαι σιγουρη οτι θα ησουν αριστοκρατισσα και οχι ενα μελος της παραπεταμενης εργατικης ταξης του 17ου αιωνα η μια δουλα;
Εμενα μου αρεσει η εποχη που ζω. Ενδιαφερομαι για τις διαφορες περιοδους αλλα πραγματικα πιστευω πως πρεπει να αξιοποιουμε αυτο που εχουμε στο επακρο αντι να ονειρευομαστε εποχες για τις οποιες δεν ειμαστε και σιγουροι σε τι κατασταση θα βρισκομασταν.
αρκει να ειμουν ειπα!αλλιως μια χαρα ειμαι τωρα.παρον μια χαρα.
Ellada kai pali Ellada.Oswn gia thn periodo....1988!!!Poso 8a h8ela na me vlepw na megalonw
sthn epoxi tou '70!giati ola ta asteria elampsan tote...
εγω θα προτιμουσα την εποχη του 60, στην οποια ειχαν γινει πολλα και διαφορα πραγματα (χυπηδες, πολλες εφευρεσεις κ.α.)
Εμενα μ'αρεσει και η εποχη που γεννηθηκα και η εποχη που ζω! Ισως θα'θελα να ζησω σαν εφηβος την Ελλαδα του 1991-2,αλλα δεν εχω και καποιο προβλημα..
(09-07-2009 04:47 PM)Adk Wrote: [ -> ]Εμενα μ'αρεσει και η εποχη που γεννηθηκα και η εποχη που ζω!
same, και αξιζει να σημειωσουμε πως ολες οι εποχες ειχαν, εχουν και θα εχουν τα ups και τα downs τους, οποτε οπως και o adk, δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με τις εποχες.
ps: μην αρχισετε και λετε για πολιτικη, τεχνολογια και ετσι, γιατι θα το ζαλισουμε το θεμα.
Εγω θα ηθελα να ζουσα το 1981 στο σαν φρανσισκο για να δω τους Slayer και τους Exodus για 5 δολαρια, και το 91 για να πηγαινα στην clash of the titans tour με Megadeth + Slayer + Anthrax στα ντουζενια τους, οπως και να εβλεπα κανενα σοου τον Pantera καπου το 90-91
ακα να ειμουν το 82 καπου 19 χρονων
Προτειμω την Ελλαδα!Δεν ξερω γιατι αλλα εχω εμπεδωσει πλεον ολα αυτα τα σφαλματα που εχουν κανει οι "ψηλοι" της χωρας μας...οσο για την χρονολογια θα ηθελα να ξαναηταν 1992....
Θα θελα να είχα γεννηθεί τη δεκαετία του '80 και να ζήσω ως έφηβος τη δεκαετία του '90 , πραγματικά αν και δε θυμάμαι και πολλά από εκείνη την εποχή(11 χρόνια και βάλε πριν) ξέρω ότι ήταν....ftw.
Επίσης να ζούσα στην ακμή της Αθήνας και να πέθαινα πριν αρχίσει ο Πελοπονησιακός πόλεμος.
και την εποχή που ο άνθρωπος θα πάει σε κανα άλλο πλανήτη(αν προλάβει)