Legendary Pokémon

Full Version: Θα θέλατε να ζούσατε σε κάποια άλλη εποχή;Που και γιατί;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
(08-07-2009 09:53 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Στο μέλλον πάλι ΔΕΝ θα ήθελα.Αν και θα μου άρεσε η εξελιγμένη τεχνολογία και όλο αυτό δεν θα ήθελα γιατί:
1)Η γή θά ναι ακόμη ποιό χάλια το ίδιο και η φύση και δύσκολα θα αναπνέεις.
2)Οι άνθρωποι δεν θα νε 234242 φορές χειρότεροι από τώρα;
3)Μπορεί και να μην υπάρχει μεγάλο μέλλον για την ανθρωπότητα.Πολλά ακούγονται που δεν τα πιστεύω βέβαια αλλά πιστεύω πως σίγουρα ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ δεν θα υπάρχει άτομο στην γη όπου θα δεί την χρονία 3000.Μέχρι τότε θα χουν καταστρέψει τον εαυτό τους οι άνθρωποι.Και πολύ χρόνο δίνω πάλι.Η φύση στο τέλος θα τους εκδικιθεί..Και εγώ σε αυτό το μέρος δεν θα ήθελα να ζούσα...Αν και άνοιξα άλλα θέματα πιστεύω να μην πειράζει.
Στο θέμα μας τώρα.Εσείς θα θέλατε να ζούσατε σε μια άλλη εποχή και αν ναι που και γιατί;
Τα παραλές εδώ. Η τεχνολογία είναι σε θέση να :
1.Καλυτερέψει την ζωή μας.
2.Αντικαταστήσει τα εργατικά χέρια (φαντάσου εποχή που δεν θα χρειάζεσαι λεφτά για να ζήσεις, όλα θα είναι από robot!).
3.Όσο αφορά την ανθρώπινη συμπεριφορά, θα υπάρχουν και ρατσιστές, και δολοφόνοι εξαπάτησης κ.α. ελπίζω να περιοριστούν. Μέχρι σήμερα φαντάσου ότι έχουμε την χρυσή αυγή που υπερασπίζονται τον Χίτλερ.
4.Μέχρι το 3000, θα έχει λυθεί το όζον και θα ζούμε πολύ καλύτερα (εγγυημένα!). Οι κυρίως ρύποι που έχουμε είναι από αυτοκίνητα, έτσι και αντικατασταθούν όλα τα βενζινοκίνητα με ηλεκτροκίνητα ο αέρας θα καθαρίσει ως δια μαγείας!Wink

Πάμε στο θέμα μου. Θα μου άρεσε να ζούσα στο 6666, εκεί που οι δυνάμεις του σκότους θα κυριαρχούν και τα φλογισμένα πνεύματα θα ανεβούν ψηλά humantorch εγώ μαζί με τους Decepticons θα καταστρέψω τον κόσμοDiablo.
99999999999999999999999999999999999999999999999πχ.
Να γνωριζα απο κοντα τον Μερλιν, να καταστρεφα τους Ναητες ιπποτες πρην δημηουργησουν τους Ιλουμινατοι (και ελεγξουν τον κοσμο οστε να γινει το καπιταλο-φασιστικο συστημα που επικρατει σημερα), να ελλεγγσω τον Δια, τον Θορ και ολες τις θεομορφες (θεους που δημειουργησαν οι ανθρωποι), να ζησω αιωνια, αρκετα μεχρι να δημειουργησει ο Lovecraft τον Κθουλου και να καταστρεψουμε ολοι μαζι την γη, και να επιβαλουμε το χαος σε ολοκληρο το πολυδιαστατικο συμπαν, σαν μια ευτυχησμενη οικογενια!

περα απο την πλακα, θα ηθελα να ζουσα στην εποχη απο 700-1000μχ. οπου ηταν η χρυση εποχη για την μαγεια!
Εγώ βασικά θα ήθελα να ζούσα στην Αρχαία Ελλάδα,να μην με νοιάζει το χρήμα και να φιλοσοφώ όλη την ώρα,μετά να κατακρεουργήσω τους υποτί8εται ανθρώπους πέρσες και πολλά άλλα,τα οποία δυστυχώς δν μπορούν να λεχθούν εδώ(μην μου βγει η φήμη του τρελάρα)Big Grin
Να ειχα γινιθει το 1976/86 σε μια οχι τοσο μεγαλη πολη στην Αγγλια.....Μονο αυτο. Rolleyes
Aρχαια Ελλαδα χωρις αμφιβολια.
Εκει, οχι μονο η κοινωνια, αλλα ακομα και η θρησκεια ηταν κομμενη και ραμμενη στα μετρα των Ελληνων.Εκπαιδευση, σωματικη και πνευματικη, επιστημονικη αναπτυξη (οι Ελληνες ηταν οι πρωτοι που μιλησαν για υπαρξη σωματιδιων που δεν τεμνονται aka ατομα) και ενα συστημα που ηταν απο τους πολιτεσ για τους πολιτες.Επισης, ο πολιτικος στην Αρχαια Ελλαδα ηταν ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του λαου και δεν υπηρχε κατι αντιστοιχο με αυτο που λεμε σημερα δημοσιο.Καποιοι εργατικοι τομεις ηταν εξ' ορισμου δημοσιοι (παιδεια, διοργανωση εορτων κλπ.) και καποιοι ηταν εξ' ολοκληρου ιδιωτικοι (βιοτεχνιες, εργαστηρια κλπ.) με καποιες λιγες εξαιρεσεις.
Τελος, παρ' ολο που η ολη σεξουαλικη "ανοιχτομυαλιά" που υπηρχε θα με εφερνε σιγουρα σε μια δυσκολη θεση, και η αισθηση της δυναμης που εχει ο πολιτης θα με δυσκολευε να την συνηθισω, πιστευω πως η Αρχαια Ελλαδα ειναι το ιδανικο ιστορικο background για εμενα.
Όλες οι εποχές ήταν, είναι και θα είναι σάπιες για όσους δουλεύουν και ωραίες για αυτούς που απολαμβάνουν. Τέλος πάντων εγώ προσωπικά θα γούσταρα άσχημα να ήμουνα κανένας εξερευνητής του 1600 που πήγαιναν με την εύνοια των βασιλιάδων σε Αφρικές και Ασίες με τα πλοία και χαρτογραφούσαν, ανακάλυπταν, αποκρούσαν φήμη, δόξα και ανεκτίμητο πλούτο. Ή την εποχή που θα γίνει το ίδιο στο μέλλον με το διάστημα. Γενικώς θα μ' άρεζε να εξερευνώ πράγματα που δεν έχει δει ποτέ ο άνθρωπος.

Αλλά επειδή δεν θα γίνει ποτέ τίποτα από τα παραπάνω θα αρκεστούμε στα games και την φαντασία μας (όχι στα ναρκωτικά όμως, όπως είχε τονίσει παλιότερα ο Pokemaniac Toungue).
Pages: 1 2
Reference URL's