Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon: Threatening Darkness (Greek)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Λοιπον αυτο το story κανονικα ηταν να το γραψει ο vespioxd,αλλα τελικα αποφασισαμε να το γραφουμε απο κοινου(κ οχι δεν θα παρατησω το Elemental Lords).Και παιδια επειδη ειναι πρωτο επεισοδιο λιγο επιοικοια plz,και κατι ορθογραφηκα μν τους δινετε σημασια απλα βαριεμαι να διορθωνω

Επεισοδιο 1

Βρισκομαστε στο ετος 2025,ο κοσμος των Pokemon εχει αλλαξει δραμματικα απο τοτε που ο θρυλικος εκπαιδευτης Ash Kechum ειχε ξεκινησει το ταξιδι του.Ενα πραγμα εχει μεινει ομως σταθερο,ενα πραγμα που τιποτα και κανενας δεν μπορουσε να αλλαξει,υπηρχαν ακομα παιδια που ονειρυοντουσαν να γινουν εκπαιδευτες Pokemon.Υπηρχαν ομως και δυο παιδια που ηταν η εξαιρεση,δυο παιδια που δεν θελαν τα Pokemon λογο του παρελθοντος.Στην μικρη πολη Loraleaf,ολοι ηξεραν αυτα τα δυο παιδια,οι διδιμοι Vespio και Garam Drako.Ηταν γιοι ενος αλλου θρυλικου εκπαιδευτη του Syrus Drako,ο οποιος αφου κατεκτησε το πρωταθλημα στη συνεχεια ειχε μια μακαβρια μοιρα.Ο Syrus κατηγορηθηκε και κριθηκε ενοχος για την χρηση του απαγορευμενου Darkstal.Το Darkstal ειναι ενα ορυκτο που ανακαλυφθηκε τυχαια απο μια ομαδα ερευνητων που εψαχναν νεα μεταλευματα για να κατασκευασουν νεα ειδη PokeBalls.Μετα απο αναλυσεις και πειραματα με το Darkstal οι επιστημονες ανακαλυψαν αν ενα Pokemon ερθει σε επαφη με το Darkstal θα αποκτησει τεραστια δυναμη.Ομως αυτη η δυναμη ηταν δικοπο μαχαιρι,γιατι αλλαζε την φυση του Pokemon.Ολα τα Pokemon στα οποια πειραματιστηκαν απεκτησαν υπερβολικα βιαιη συμπεριφορα,δεν παλευαν πια απλα για να νικησουν μια μαχη αλλα για να σκοτωσουν.Το Darkstal χαρακτηριστηκε επικινδυνο και ετσι οι ερευνες σταματηασαν και καθε στοιχειο για αυτο το υλικο καταστρεφηκε.Ο Syrus Drako ειχε βασιμες υποψιες οτι καποιος συνεχισε να χρησιμοποιει το Darkstal και θα το ερευνουσε αφου νικαγε το πρωταθλημα.Δεν προλαβε ομως,γιατι καποιος του εστεισε παγηδα αφηνοντας ιχνη Darkstal πανω του,ετσι αυτος και τα Pokemon του καταδικαστηκαν σε εκτελεση.
Πισω στην Loraleaf,ο Vespio γυριζει στο σπιτι μετα απο μια τυπικη μερα στην καθημερινη ρουτινα,η οποια σε λιγο δεν θα ηταν τοσο τυπικη
-Μαμα,μικρε,που εισαι?Γυρισα,ειπε ο Vespio
-Η μαμα λειπει...ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΜΙΚΡΟΟΟΟ,ΕΜΑΣΤΕ ΔΙΔΙΜΟΙ,φωναξε ο Garam απο ενα αλλο δωματιο,ο Vespio που καταλαβε οτι η φωνη ερχοταν απο την κουζινα αρχισε να κατευθυνεται προς τα εκει λεγοντας
-Οχι,ειμαι ο μεγαλυτερος.....αν θυμασαι γεννηθηκα ενα λεπτο πιο πριν και....,ομως δεν προλαβαινει να ολοκληρωση την φραση του οταν μπαινοντας στην κουζινα βλεπει τον Garam να μαγειρευει
-Τ..Τ..Τι κανεις εδω?,ρωταει ο Vespio
-Δεν ειναι φανερο?Μαγειρευω,η μαμα θα αργησει,απανταει ο Garam
-ΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ,δεν θελω να πεθανω...σε παρακαλω,ας παραγγειλουμε σουβλακια,ειπε ο Vespio
-Εμ,λυπαμαι...το φαγητο μολις ετοιμαστηε,απανταει ο Garam και στη συνεχεια τα δυο αδελφια καθονται να φανε.Αφου τελειωσαν το γευμα τους,ο Vespio παραδεχτηκε οτι ο Garam ξερει οντως να μαγειρυει,και τοτε καποιος χτυπαει το κουδουνι.
-Λες να ειναι η μαμα?Παω να ανοιξω,ειπε ο Vespio
-Μην λες βλακειες,η μαμα εχει κλειδια,απανταει ο Garam
Ο Vespio ανοιξε την πορτα και ειδε ενα ψιλο μελαχροινο αντρα να στεκεται,ο Garam πλησιαζε και σκουπιζε τα χερια του με μια πετσετα,οταν τον ειδε ειπε
-ΕΣΥ?,και πεταξε την πετσετα τρεχοντας προς το μερος τον αντρα,το αρπαζει απο τον λαιμο και τον σπρωχνει προς τα εξω λεγοντας
-Τι θες εσυ εδω?Φυγε και μην ξαναπατησεις ποτε στο σπιτι μας
-Garam,ηρεμισε,και να τον σκοτωσεις δεν φερνεις πισω τον πατερα μας,ειπε ο Vespio και ετσι ο Garam αφησε τον αντρα να πει οτι ειχε να πει.Ο αντρας αυτος ονομαζεται Lucius Phoenix,ηταν ενας φιλος του πατερα των παιδιων,εκεινη την εποχη ηταν απλα ο υπευθυνος οργανωσης του πρωταθληματος τωρα εχει παρει προαγωγη και ειναι ο υποδιευθυντης.Αυτο δεν του ειχε συνχωρεσει ο Garam,οτι δεν εκανε κατι να βοηθισει τον πατερα του και οι “βολευτικε” με τις περιστασεις.
-Ξερω οτι με μισειτε,μην νομιζετε και εγω καποιες φορες μισω τον εαυτο μου...αλλα αν ειχα υποστηριξει πιο θερμα τον Syrus ισως ημουν και εγω στην ιδια θεση,ειπε ο Lucius
-Να τον υποστηριζες πιο θερμα?Εσυ δεν τον υποστηριξες καθολου,απαντησε ο Garam
-Εδω επιτρεψε μου να σου πω οτι κανεις λαθος,ειπε ο Lucius και εβγαλε απο την τσεπη του μια pokeball,την εδωσε στον Vespio και ειπε
-Καταφερα να σωσω αυτο...ειναι το παιδι του πρωτου Pokemon του Syrus,της Draina
Επειτα εξηγησε στα παιδια οτι οταν τα Pokemon του Syrus εκτελεστηκαν,ο Lucius περασε απο τα κελια των Pokemon και ειδε οτι η Draina,το Dragonite του Syrus,ειχε κρυψει ενα αυγο εκει.Ο Lucius πηρε το αυγο χωρις καποιος να τον αντιλυφθει,ετσι μετα απο καιρο το αυγο εκωλαφθηκε και το Pokemon που γεννηθηκε ηταν μεσα στην pokeball.
O Vespio τοτε ανοιγει την pokeball και ενα πανεμορφο Dratini βγαινει εξω,ο Vespio το κοιταει μεσα στα ομορφα και γλυκα ματακια του και αποφασιζει πως θελει να το κρατησει.Στη συνεχεια ο Lucius φευγει και τα δυο αδερφια μπαινουν στο σπιτι.Εκει θα αρχιζε μια λογομαχεια,ο λογος ηταν οτι ο Vespio τωρα πια ηθελε να γινει εκπαιδευτης,ομως ο Garam ειχε αντιρρησεις
-Ελα ρε,θα περασουμε τελεια....θα σε βοηθισω να πιασεις και εσυ το πρωτο σου Pokemon και μετα μαζι θα νιησουμε το πρωταθλημα,ειπε ο Vespio
-Εισαι απλα ηλιθιος,δες τι εγινε με τον μπαμπα,απαντησε ο Garam
-Ξεκολλα επιτελους...πιστευεις αυτο θα ηθελε εκεινος?Εισαι απλα δειλος,ειπε ο Vespio και πηρε την τσαντα που ειχε ετοιμασει,φευγοντας χτυπησε την πορτα με δυναμη.Ο Garam δεν προσπαθησε να τον σταματησει,εκατσε εκει και σκεφτοταν οσα του ειπε ο αδερφος του.
Ο Vespio προχωρουσε και σκεφτοταν απο που να αρχισει,ετσι αποφασισε να παει στο εργαστηριο της πολης να ρωτησει τον καθηγητη.Οταν μπηκε στο εργαστηριο δεν ειδε κανεναν μεσα αλλα ακουγοντας προσεκτηκα ακουσε απο εξω ηχους απο μαχη και ετρεξε να δει.Εκει ο καθηγητης πολεμουσε εναν εκπαιδευτη,ο καθηγητης ειχε εξω ενα Nidoqueen ενω ο αντιπαλος του ενα Pikachu.Οταν ο εκπαιδευτης ειδε τον Vespio ειπε στον καθηγητη
-Ει,Gary εχεις επισκεψεις...η μαχη μας μπορει να περιμενει
Ο Vespio συνειδητοποιησε οτι το προσωπο του εκπαιδευτη του φαινοταν γνωριμο,αλλα δεν εδωσε σημασια.Ζητησε απο τον καθηγητη βοηθεια και εκεινος του απαντησε
-Ενας εκπαιδευτης χρειαζεται μονο αυτο....τα υπολοιπα αστα στην καρδια σου,και του εδωσε ενα Pokedex,τοτε ο αλλος εκπαιδευης του ειπε
-Αυτη η σκηνη εχει πολλες αναμνησεις....ετσι παλιοφιλε?και το Pikachu τον χτυπησε με ενα ηλεκτροσοκ,οχι πολυ ισχυρο
Ο Vespio βγαινοντας εξω και προχωροντας μερικα βηματα,θυμηθικε ποιος ηταν ο εκπαιδευτης που ειδε,ο ζωντανος θρυλος Ash Kechum,αυτο του εδωσε απιστευτη ενεργεια να συνεχισει.
Βγαινοντας απο την Loraleaf ο Vespio μπηκε μεσα σε ενα δασος,δεν φοβοταν απλα ηταν σε επιφυλακη ηταν η πρωτη φορα που εφευγε μονος απο την πολη.Ξαφνικα ενα γελιο ακουγεται μεσα στο δασος
-Τι?Ποιος ειναι εκει?...Βγες εξω δειλε,ειπε ο Vespio
-Εξω ειμαι,απλα κοιτα και λιγο πανω,ακουστηκε μια φωνη πανω απο ενα δεντρο,ο Vespio κοιτοντας ειδε κατι που τον γεμισε χαρα,πανω στο δεντρο ειδε τον Garam αραχτο
-Τι κανεις εσυ εδω?Δεν ειπες.....,ειπε ο Vespio
-Σιγα μην σε αφηνα μονο σου να χαθεις,απαντησε ο Garam
-Απο που και ως που να χαθω,ε?,ρωταει με θυμο o Vespio
-Γιατι ξεχασες αυτο,απανταει ο Garam ριχνοντας του εναν χαρτη και στη συνεχεια κατεβαινει απο το δεντρο,τοτε ο Vespio απανταει
-Σιγα,λεπτομερειες,και οι δυο τους μαζι συνεχιζουν τον δρομο.
Υστερα απο αρκετη ωρα περματιμα,βλεπουν κατι πεσμενο στο δρομο τους,οταν πλησιασαν ειδαν οτι ειναι ενα χτυπημενο pokemon.Ηταν ενα Charmander,μονο που ηταν διαφορετικο απο τα υπολοιπα το χρωμα του δερματος του ηταν κιτρινο.O Garam ετρεξε αμεσως και το πηρε στα χερια του
-Ε,μικρουλι...εισαι καλα?Κανε καποια κινηση,ειπε ο Garam αλλα ματαια το pokemon δεν εκανε καμια αντιδραση.

Υ.Γ.:Αν καποιος θελει να παιξει στο στορυ ας στειλει σε PM 6αδα και τα σχετικα
Υ.Γ.2:Blue,εσυ θα παιξεις θες δεν θες....εχω βρει τωρα τον ρολο Toungue
Θα βάλω και εγώ το χέρι μ σε αφτήν την ιστρία.Ελπίζω μόνο να σασ άρεσε το 1ο επεισόδιο.
φοβερή φαντασία έχετε και οι δύο! συνεχίστε, θα γίνει απο τις καλύτερες ιστορίες στο site!
Επεισοδιο 2

Ο Garam κρατουσε στα χερια του το μικρουλη Charmander και προσπαθουσε να το συνεφερει,ματαια ομως.Απο τις πληγες στο σωμα του φαινοταν οτι ειχε δωσει μια τρομακτικη μαχη,ενα μερος του σωματος του ηταν καλυμενο με αιματα.
-Μικρουλη κρατησου,ειπε ο Garam που κρατουσε στην αγκαλια του το Charmander και αρχισε να τρεχει προς την εξοδο του δασους.
-Ε,Garam για που το εβαλες?,ρωτησε ο Vespio
-Δεν ειναι αυτονοητο?Στη Smornian,η κοντινοτερη πολη με κεντρο Pokemon,απαντησε ο Garam
Και ετσι οι δυο ηρωες μαζι με το τραυματισμενο pokemon αρχισαν να τρεχουν προς την επομενη πολη.Πισω τους,χωρις να το δουν,εξι ματια φανηκαν στις σκιες και τρεια χαμογελα σχηματιστικαν.
Μετα απο αρκετη ωρα οι ηρωες καταφεραν να βγουν απο το δασος και μπροστα τους η πολη Smornian,μια μικρη πολη με ελαχιστους κατοικους.Αμεσως εψαξαν και βρηκαν το κεντρο pokemon,οταν μπηκαν μεσα ειδαν ενα περιεργο pokemon που εμοιαζε με ροζ αυγο.
-Καλησπερα σας ειμαι η νοσοκομα Joy,τι θα μπορουσα......ΤΙ ΣΤΟ....?,ειπε μια ομορφη κοπελα που στεκοταν διπλα στο pokemon οταν ειδε το χτυπημενο Charmander.
-Το βρηκαμε στο δασος χτυπημενο....ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση,απαντησε ο Garam
-Ναι,το βλεπω αυτο....Chansey ετοιμασε το ιατρειο,ειπε η Joy και το περιεργο pokemon εφερε αμεσως ενα φοριο και μετεφεραν το Charmander προς ενα δωματιο.Ο Garam πηγε να μπει και αυτος αλλα η Joy τον σταματαει και του λεει
-Συγγνωμη,αλλα μεχρι εδω μπορεις να ερθεις,και τοτε η Joy και το Chansey μπηκαν μεσα στο δωματιο και η πορτα εκλεισε,πανω απο την πορτα μια λυχνια αναψε διχνοντας μια κοκκινη ενεση.
Μετα απο μερικες ωρες,η νοσοκομα Joy βγαινει εξω και λεει στο Chansey να παει το Charmander σε ενα δωματιο.Υστερα πλησιαζει τον Garam,που δεν ειχε κουνηθει καθολου απο το σημειο και του λεει
-Ηταν σε πολυ κρισημη κατασταση....λιγη ωρα αν ειχες καθυστερησει και θα ειχε χασει την μαχη
-Ευτυχως,αλλα ποιο καθαρμα θα μπορουσε να το κανει αυτο?,ειπε ο Garam
-Ελατε,πρεπει να δειτε κατι,απαντησε η Joy και τα δυο αδερφια την ακολουθησαν.
Η νοσοκομα τους πηγε σε ενα γραφειο,εκει εβγαλε εναν φακελο και τους ειπε
-Δειτε σε τι κατασταση ηταν το σωμα αυτου του pokemon οταν το φερατε
Μεσα απο τον φακελο τους εβγαλε κατι ακτινογραφιες που βγηκαν κατα την διαρκεια της επεμβασης,και ηταν απαριτητες για την πορεια της.Ο Garam και ο Vespio εδειχναν σοκαρισμενοι με αυτο που ειδαν.Οι πληγες του Charmander ηταν παρα πολυ βαθιες και σχεδον καθε κοκκαλο στο σωμα του ηταν σπασμενο.Η νοσοκομα αρχισε να τους δειχνει τα διαφορα σημαδια και να τους εξηγει το συμπερασμα της.
-Φανταζομαι παρατηρισατε οτι αυτο το Charmander δεν ειναι οπως ολα τα αλλα,τους ειπε και στη συνεχεια εξηγησε την θεωρεια της.Στον κοσμο των pokemon η διαφορετικοτητα δεν συνχωρειται,οταν δεν εισαι οπως σε θελει η αγελη τοτε απλα σε εγκαταλειπουν.Ετσι αυτο το Charmander οταν γεννηθηκε το εδιωξαν και καθως περιπλανιοταν ολομοναχο,εμπλεξε.
-Βλεπετε εδω,οι πληγες φαινεται οτι προκληθηκαν απο διαφορετικα pokemon,ειπε η Joy και του εδειξε μερικες απο της πληγες.Ο Vespio τοτε παρατηρισε κατι και ειπε
-Αυτο εδω δεν μοιαζει πολυ με νυχια καπου πουλιου?
-Ναι,αυτο ειναι....εδω ειναι η συνεχεια,απαντησε η Joy και τους ειπε πως η επιθεση πρεπει να εγινε καπου αλλου απλα καποιο ιπταμμενο pokemon το μετεφερε και για να μην του φυγει παλευοντας το πιεσε σφιχτα με τα νυχια του.
-Αρα με οτι φαινεται εδω αυτο το pokemon δεχτηκε επιθεση απο τουλαχιστον αλλα τρια...πολυ ισχυροτερα pokemon,ειπε η νοσοκομα Joy
-Joy,μπορω να παω να το δω?,ρωτησε ο Garam
-Ναι φυσικα,ακολουθησε με,απαντησε η Joy και τον οδηγησε στο δωματιο που ειχαν αφησει το Charmander να ξεκουραστει.Ο Garam μπηκε μεσα στο δωματιο,οταν το ειδε ο Vespio χαμογελασε γιατι ηξερε πως για πρωτη φορα ο αδερφος του καταλαβαινε τους δεσμους που μπορουν να δημιουργηθουν μεταξυ pokemon και ανθρωπων.Ο Garam ειχε μεινει μεσα στο δωματιο πολλες ωρες,ηδη ειχε αρχισει να νυχτωνει.Ο Vespio απ εξω περιμενε και αυτος,ειχε παει να παρει κατι να φαει και ηταν ετοιμος να κοιμηθει.Μεσα στο δωματιο ο Garam ειχε κοιμηθει με το κεφαλι του πανω στο κρεβατι που ηταν το Charmander.Μεσα στη νυχτα το Charmander ξυπνησε και ειδε τον Garam να κοιμαται διπλα του.Η νυχτα ηταν κρυα και οπως κοιμοταν ο Garam ετρεμε λιγο,τοτε το Charmander πλησιασε κοντα του την φλογα απο την ουρα του για να τον ζεστανει.Το πρωι ο Vespio μπαινει μεσα στο δωματιο και φωναζει
-Καλα ξυπνητουρια.....σηκωθειτε υπναραδες
Τοτε ο Garam και το Charmander σηκωνουν τα κεφαλια τους και κοιτανε τον Vespio με το αγουροξυπνημενο βλεμμε του και λενε ταυτοχρονα
-Τι θες ρε βασανο?Δεν μπορει ενας ανθρωπος να ξεκουραστει?
-Char..Char Char(Ποιος ειναι ο ηλιθιος που με ξυπναει?)
Ξαφνικα,οπως ο Vespio και ο Garam ηταν ετοιμοι να αποχαιρετησουν την Joy και το Charmander,ακουνε απο εξω δυο φωνες απο ενα μεγαφωνο.
-Ειναι ωρα για δραση....,ακουγεται μια γυναικια φωνη
-...το κακο θα περασει...,ακουγεται και μια αντρικη φωνη,τοτε οι ηρωες και η νοσοκομα Joy βγαινουν εξω να δουν τι συμβαινει.Εκει ειδαν ενα ζευγαρι μεγαλης ηλικιας,γυρω στα πενηντα,και ειχαν μαζι τους ενα Meowth.Ο αντρας ειχε μπλε μαλλια μεχρι τον λαιμο του,που στις ριζες ειχαν αρχισει να ασπριζουν,και η γυναικα ενα περιεργο φουξια μαλλι,που φαινοταν οτι ηταν βαμμενο.
-Ει γεροντια,μεσα υπαρχουν pokemon που ξεκουραζονται,δεν τραβατε σε κανα καπυ,ειπε ο Vespio οταν τους ειδε να συνεχιζουν να φωναζουν,διακοπτοντας το συνθημα τους
-ΤΙ ΕΙΠΕΣ?ΓΕΡΟΝΤΙΑ?,απαντησε οργισμενη η γυναικα
-Ηρεμισε Jessy,το παιδακι απλα δεν βλεπει καλα,ειπε λιγο φοβισμενος ο αντρας
-James,Jessy αφηστε της βλακειες...ηρθε ωρα η ομαδα πυραυλος να ξανασταθει και να γινει νουμερο ενα,ακουστηκε μια τριτη φωνη και τοτε ολοι εμεινα εκπληκτοι οταν ειδαν οτι ηταν απο το Meowth.
-Λοιπον τωρα,δωστε μας ησυχα τα pokemon σας,ειπε η Jessy
-Δεν σφαξανε,πηγαινε Dratini,απαντησε ο Vespio
-Αμα το θετεις ετσι,θα απαντησουμε,ειπε ο James και εβγαλε εξω ενα Cacnea,ενω η Jessy εβγαλε ενα Seviper,και τοτε η Jessy ειπε
-Ευτυχως που το αφεντικο μας βρηκε αυτα τα pokemon
-Αρα αυτο δεν σημαινει τοι ποτε δεν πιασατε κατι....συνεπως ειστε αχρηστοι?,απαντησε ο Garam
Τοτε δακρυα εμφανιστηκαν στα ματια της Jessy και του James,ενοιωσαν ενα καταθληπτικο συναισθημα,εκεινη ρην στιγμη ο Meowth αρχιζει να τους γρατζουνα και τους λεει
-Ηλιθιοι,συγκεντρωθειτε στη μαχη,και επιτελους η μαχη αρχισε.Η Jessy ζητησε απο το Seviper να κανει επιθεση Poison Tail,κατι που απεφυγε με ευκολια το Dratini
-Φαινεται πως τα γηρατια επιρεαζουν και τα pokemon σας,Dratini....Wrap,ειπε ο Vespio και το Dratini ορμισε και τυλιξε το Cacnea.
-Τωρα θα δεισ,Cacnea....Pin Missile,ειπε ο James και το Cacnea αρχισε να εκτοξευει αμετρητες βελονες απο το σωμα του,η επιθεση χτυπησε απευθειας το Dratini που συρθηκε πισω.Τα πραγματα ηταν δυσκολα,η μαχη ανιση αλλα τοτε ο Garam ειδε κατι.To Charmander ειχε βγει εξω και ειχε παει μπροστα του,ηταν σαν να του ελεγε πως ηθελε να πολεμισει,παρολο που με δυσκολια στεκοταν
-Ενταξει μικρε,παμε....Vespio,τι λες να τους νικησουμε με ενα χτυπημα?,ειπε ο Garam
-Εννοειται αδερφουλη.....Dratini,ετοιμασου,απαντησε ο Vespio
-Dragonbreath.....Flamethrower,ειπαν ταυτοχρονα και τοτε η δυο επιθεσεις ενωθηκαν σε μια και χτυπησαν την ομαδα πυραυλο,που εκτοξευτικε στον ουρανο
-Ωρα να την κανουμε παιδιαααααααααα,φωναξαν ο James και η Jessy
-Αυτο το συναισθημα ειναι πολυ γνωριμο,ειπε ο Meowth
-Αραγε θα ειναι καλα μετα την πτωση....who cares,ειπαν τα αδερφια
Στη συνεχεια ο Garam και ο Vespio ηταν ετοιμοι να φυγουν,ευχαρηστησαν την Joy και ηταν ετοιμοι να που αντιο στο Charmander,o Garam εκατσε διπλα του και του ειπε
-Μικρουλι εδω χωριζουν οι δρομοι μας,να προσεχεις απο εδω και μπρος
Το Charmander εδειχνε να μην ηθελε να φυγει ο Garam και τον αγκαλιασε
-Φαινεται πως σε εχει συμπαθησει....μαλλον επειδη εισαι ο πρωτος που του φερθηκε ευγενικα,ειπε η Joy και τοτε ο Garam αποφασισε να το κρατησει,ομως δεν ειχε pokeball.
-Ωριστε,παρε αυτη...και επειδη εισαι αδερφος θα στη δωσω μιση τιμη,ειπε χαμογελωντας ο Vespio δινοντας μια pokeball στον Garam.Εκεινος απλα εδειξε την pokeball στον Charmander που πηγε και μπηκε μονος του μεσα,τοτε ο Garam πεταξε την pokeball και ειπε
-Βγες εξω.....Blazer

Το επεισόδιο αυτό έγινε με πόλυ κόπο από εμένα και τον Garam.Ελπίζουμε να σας αρέσει.
Ναι,οντως αυτο το επεισοδιο γραφτηkε με πολυ κοπο....πιο πολυ ωρα μου πηρε να διορθωσω καποια πραγματα στο κομματι που εγραψε ο Vespio παρα να γραψω το δικο μου Toungue
Και ο κόπος αυτός βγήκε σε δυό επεισόδεια καταπληκτικός. Μπράβο σας!
καλά, και τα δύο επεισόδια τα σπάνε! συνεχίστε! είμαι μαζί σας!
WE NEED Α NEW EPISODE!!!! (και μετάφραση) ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!!!!
Ok,επιτελους το γραψαμε...αντε ελπιζω να σας αρεσει,αν και χωρις μαχη δεν ξερω ποσο καλο βγηκε(ναι οταν γραφω μαχες πορωνομαι αρκετα κ νομιζω βγαινει καλυτερο Toungue )

Επεισοδιο 3

Οι ηρωες προχωρουσαν τον δρομο τους για την επομενη πολη,την Sygmant,οπου εκει θα πολεμουσαν στη πρωτη τους μαχη σε γυμναστηριο Pokemon για να αποκτησουν ενα εμβλημα.Και οι δυο τους ηταν ενθουσιασμενοι και ανυπομονουσαν να φτασουν
-Πωπω,ποσο μακρυα ειναι η Sygmant?Δεν μπορω να περιμενω,ειπε ο Vespio
-Ηρεμισε,δεν πρεπει να εχουμε πολυ δρομο ακομη,απαντησε ο Garam,πιο ηρεμος
Μετα απο αρκετη ωρα που προχωρουσαν ειδαν απο μακρυα μια κοπελα που εδειχνε να ειναι χαμενη,οταν τους ειδε αρχισε να τους γνεφει.
-Ει Garam,την ξερεις την κοπελα?Γιατι μας χαιρεταει?,ειπε ο Vespio
-Ιδεα δεν εχω ποια ειναι,πιστευα οτι την ηξερες εσυ,απαντησε ο Garam
Παρολο ομως που ηταν μια αγνωστη κοπελα σαν καλα παιδια που ηταν και οι δυο τους πλησιασαν να δουνε τι συμβαινει.Με το που εφτασαν εκει η κοπελα σχεδον τρομοκρατημενη αρχισε να τους λεει πως μαλλον εχει χαθει,οτι χρειαζεται βοηθεια,αλλα ξαφνικα σχεδον ξαφνιασμενη ειπε
-Ωχ,μα που πηγαν οι τροποι μου?Σας πριζω εδω περα και δεν σας εχω συστηθει...γεια σας,ειμαι η Rene,χαρηκα,και τοτε ο Vespio και ο Garam αρχισαν να γελανε.
-Τι σας φαινεται τοσο αστειο?,ρωτησε εξοργισμενη η Rene
-Συγνωμη,απλα ηταν λιγο παραξενο...απο εκει που ειχες παθει υστερια για το που βρισκεσαι να μας συστηνεσαι με αυτη την απολυτη χαλαροτητα,απαντησαν τα δυο αδερφια
-Ναι,οντως αν το καλοσκεφτεις...ειναι αστειο,ειπε η Rene και αρχισε να γελαει και αυτη.Μετα απο αρκετη ωρα,αφου σταματησαν να γελανε,ο Vespio και ο Garam συστηθηκαν και αυτοι
-Ειστε διδιμοι?Δεν φαινεται καθολου...για την ακριβεια ουτε για αδερφια δεν φαινεστε,ειπε η Rene
Στη συνεχεια αφου η Rene τους εξηγησε πως ειχε χαθει καθως πηγαινε προς την Sygmant,τα δυο αδερφια προσφερθηκαν να την παρουν μαζι τους,μιας και εκεινοι ειχαν τον ιδιο προορισμο.Καθως προχωρουσαν και οι τρεις μαζι,αρχισαν να συζητουν για τα ονειρα τους
-Εγω θα γινω αφεντης των Pokemon,το πρωταθλημα ειναι δικο μου,ειπε ο Vespio
-Αυτο αποκλλειεται αδερφουλι,γιατι πρωταθλητης θα ειμαι εγω,απαντησε ο Garam
-Ουαου,ειστε και οι δυο εκπαιδευτες Pokemon?,ρωτησε η Rene και στη συνεχεια τους προκαλεσε σε μαχη,μια μαχη με τρεια Pokemon ο καθενας.Τοτε τα δυο αδερφια εδειχνα λιγο πεσμενα,διοτι ειχαν μαζι τους μονο απο ενα Pokemon,και για να τους κανει να νιωσουν καλυτερα η Rene τους ειπε
-Ελατε,μην σας περνει απο κατω...και εγω ενα Pokemon εχω πιασει μονη μου,τα υπολοιπα ας ειναι καλα η μαμακα μου,και στη συνεχεια αποφασισε να δειξει τα Pokemon της.Στην αρχη εριξε δυο pokeballs και απο μεσα βγηκαν δυο πανεμορφα Eevee,το ενα βεβαια ειχε πιο ανοιχτοχρωμο τριχωμα
-Ω,ενα Eevee,ειπε ενθουσιασμενος ο Vespio
-Σε περιπτωση που δεν το βλεπεις,ειναι δυο Eevee,απαντησε ειρωνικα ο Garam
-Χαχα,οντως,αυτα ειναι τα διδυμα που μου εδωσε η μητερα μου...ο Comet και η Glacy,ειπε η Rene διχνοντας και το δυο Eevee,o Comet ηταν αυτο με το φυσιολογικο τριχωμα ενω η Glacy με το πιο ανοιχτο.Υστερα η Rene εριξε και τη τελευταια της pokeball λεγοντας
-Αυτο το επιασα μονη μου...βγες εξω Rao,απο την pokeball βγηκε ενα περιεργο pokemon που εμοιαζε με κουνελι με ροζ χνουδακια σε διαφορα μερη του σωματος του.Ο Vespio και ο Garam που πρωτη φορα εβλεπαν αυτο το pokemon εβγαλα αμεσως τα pokedex για να παρουν πληροφοριες.Εμαθαν οτι λεγεται Buneary,και οταν ο Vespio ακουσε απο το pokedex τον χαρακτηρισμο “το pokemon κουνελος και μαλλι της γριας” ετρεξε κατα πανω του λεγοντας
-Μαλλι της γριας?Αυτο το pokemon τρωγεται?,ομως δεν προλαβε ουτε καν να πλησιασει,η Rene μπηκε μπροστα του και του εριξε μια γροθια στο κεφαλι λεγοντας
-Ουτε να το διανοηθεις,κανεις δεν θα αγγιξει τη μικρη μου Rao...γουτσου γουτσου,και πηρε αγκαλια το Buneary,σφιγγοντας το τοσο πολυ που φαινοταν οτι θα εσκαγε.Ο Garam κοιτουσε σαστισμενος,μια το Buneary και μια το pokedex,ηταν περιεργο το χρωμα στα χνουδια του ηταν διαφορετικο.Οταν ρωτησε την Rene αν το εχει παρατηρισει εκεινη του απαντησε χαμογελοντας
-Εννοειται χαζουλι,αλλα εσεις φαινεται δεν ειστε και πολυ μεσα στα πραμματα...αυτο το ειδος pokemon ονομαζονται “Shiny”,και μετα εξηγησε τι εννοουσε.Ειπε στα δυο αδερφια οτι υπαρχουν pokemon με καποιες διαφορες στον γεννετικο τους κωδικα απο ολα τα υπολοιπα του ειδους τους.Η πιο συνηθισμενη διαφορα που εμφανιζεται ειναι η αλλαγη στο χρωμα,αυτα τα pokemon πηραν την ονομασια Shiny.Τελος τους ειπε οτι να βρεθει ενα Shiny pokemon ειναι πολυ σπανιο
-Τελος παντων,θα μου κανετε την τιμη να μου δειξετε και τα δικα σας pokemon,ειπε η Rene και τοτε ο Garam και ο Vespio εριξαν στον αερα τις pokeballs τους και απο μεσα βγηκα το Dratini και το Charmander.Η Rene ενθουσιατικε με το ποσο γλυκα εδειχναν τα Pokemon τους και αμεσως τα αγκαλιασε και αρχισε να λεει
-Αχουουουου,τι γλυκουλια που ειστε...γουτσου γουτσου
Οι δυο ηρωες την κοιτουσαν σαστισμενοι,με ενα υφος “Ει κοπελια,αυτα τα Pokemon ειναι δικα μας ξερεις”,μετα απο λιγη ωρα η Rene επιτελους προσεξε οτι το Charmander ηταν Shiny και ειπε
-Ααααα,Garam...θες να ανταλλαξουμε?Θελω πολυ ενα Shiny Charmander,σε παρακαλωωωωω
-Συγνωμη αλλα αυτο ειναι το πρωτο μου Pokemon,δεν νομιζω οτι θα το ανταλλαζα ποτε,απαντησε ο Garam και πλησιασε και χαϊδεψε το κεφαλι του Charmander,που φανηκε πολυ χαρουμενο
-Χμμμ,καταλαβαινω...αν και φαινεται οτι ειστε λιγο καιρο μαζι ειστε πολυ δεμενοι,ειπε η Rene και στη συνεχεια ρωτησε τα παιδια αν εχουν δωσει ονοματα στα Pokemon τους,οπως εκεινη.Ο Garam ειπε πως ειχε ονομασει το δικο του Blazer,δεν ηξερε γιατι,του βγηκε αυθορμητα.Αντιθετα ο Vespio δεν ειχε δωσει ονομα στο Dratini του,κατι που εκανε την Rene να απορρισει
-ΤΙΙΙ?Δεν εχεις δωσει ονομα στο Pokemon σου?Και πως θα το αναγνωριζεις απο τα αλλα του ιδιου ειδους?,ειπε η Rene με αρκετη εξαψη
-Πολυ απλο,θα το φωναζω το Dratini του Vespio η κατι τετοιο τελως παντων,απαντησε ο Vespio
-Πωπω παιδια,με ζαλησατε...στο τελος θα σας αφησω εδω και θα συνεχισω μονος μου,ειπε αγανακτισμενος ο Garam και τοτε ο Vespio και η Rene διχνοντας ο ενας τον αλλο ειπαν
-Αυτος φταιει
Μετα ολοι επεστρεψαν τα Pokemon τους στις pokeball και συνεχισαν τον δρομο τους,μετα απο μερικες ωρες,αφου ειχε αρχισει να πεφτει ο ηλιος και οι ηρωες ηταν σε ενα ξεφωτο ο Garam ειπε
-Καλυτερα να κατασκηνωσουμε εδω...,και αυτο γιατι οπως εξηγησε σε λιγο θα εμπεναν στο δασος Apertik αρα ισως ηταν λιγο επικινδυνα εκει την νυχτα.
-Συμφωνω με τον Garam,ασε μην πεταχτει κανα νυχτοβιο εντομο...μπλιαχ,ειπε η Rene
-Μην ανυσηχεις,ο Vespio ειναι εδω,γνωστος και ως “Εξολοθρευτης Bug Pokemon”,απαντησε ο Vespio
-Ουφ,τωρα ησυχασα,γιατι το Spinarak στην πλατη σου θα το εξολοθρευσεις,ειπε η Rene
-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,βοηθειαααα....παρτε το απο πανω μου....εεεε?,φωναξε ο Vespio εντρομος,αλλα στη συνεχεια καταλαβε πως ηταν απλως ενα αστειο της Rene.
-Αν ειναι παντως να με προστατευσεις ετσι να μου λειπει,ειπε γελωντας η Rene
-Παλιο....θα σου δειξω εγω,απαντησε ο Vespio και αρχισε να κυνηγαει την Rene
O Garam που εστεινε τις σκηνες οταν ειδε το συμβαν κουνησε απλα το κεφαλι του σαν να ελεγε
-Ωχ,Παναγια μου...και ακομα ειμαστε στην αρχη
Αφου ο Garam εστεισε τις σκηνες,ο Vespio προσφερθηκε να αναψει την φωτια.Προσπαθησε πανω απο δεκαπεντε φορες,αλλα ματαια,τοτε ο Garam εβγαλε εξω τον Blazer και ειπε
-Blazer...αναβεις την φωτια σε παρακαλω?,και ο Charmander με μια φλογα απο το στομα του αναψε μια μεγαλη φωτια εκει που ειχαν βαλει τα ξυλα
-Σπασικλα,ετσι μπορουσε και η γιαγια μου να αναψει φωτια,ειπε ο Vespio
Μετα αφου εψησαν κατι για να φανε στη φωτια,αποφασισαν να παει ο καθενας στην σκηνη του για να κοιμηθει,την επομενη μερα θα τους χρειαζοταν ενεργεια.
Με έχεις κάνει πολύ φοβητσιάρη στο τέλος.Στο σημείο με το Spinarak.
Δεν ξέρω τι λες πάντος αυτό το story τα σπάει.Μου άρεσε πολύ το ξεκίνημα, περιγράφετε αρκετά πράγματα και πιστεύω ότι θα πάει πολύ ψηλά αυτή η ιστορία.Και ειλικρινά είναι από τις καλύτερες που έχω διαβάσει με Pokemon όχι μόνο στο site αλλά γενικώς.Μπράβο και στους δύο.
φιλε διαβαζεις το μιαλο μου τα σπας Yahoo Yahoo Yahoo φοβερο αυτο το γουτσου ειδικα kawaiiiiiiiiiiii ^^μπραβο μπραβο continue[Image: 977566.gif] [Image: 977566.gif]
Arxizei na katantaei ligo 3enerwto alla einai arketa kalo.Gia na doume to 4o episodio...
looooooool συνέχεισε έτσι!!!!!! γαμάτο επεισόδιο! πάνω τους Garam!
Το τέταρτο επεισόδιο σας υπόσχομαι ότι θα είναι καλύτερο
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's