Legendary Pokémon

Full Version: Λόγοι που αποφασίσατε να γραφτείτε στο forum του LP
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Ιδού η απορία.Εγώ απλός ήθελα να μεγαλώσω την γνώση μου για τα Pokemon, να βοηθηθώ αλλά και στο μέλλον να βοηθήσω και άλλους από τους λίγους στην Ελλάδα που ασχολούνται με αυτά και να γραφτώ επιτέλους και σε ένα forum.(Ναί, το Lp είναι το πρώτο μου και εξάλλου φάνηκε από την αρχή(?).Αν και βέβαια μετά άρχισα να το μετανιώνω (γνωστοί οι λόγοι).Πέρασα πολλές κρήσεις(και ακόμη περνάω) αλλά αποφάσισα απλός να αγνοήσω τους ''εξυπνους'' του forum αυτού και να συνεχίσω και να κοιτάξω τον σκοπό που είμαι στο forum αλλά και να κάνω ότι μπορώ για να το βοηθήσω να μεγαλώσει.
Αυτά από εμένα.
αρχηκα σας βρηκα χαρις το thread με το pokeradar!ειδα μερικα αλλα post και thread και ειπα ε δεν γραφομαι πλακα θα εχει θα γνωρησω και αλλα παδια!επισις θελω να μηραστω τα εργα μου με αλλα παιδια και να μου πουν τη γνωμη τους και γενικα να διξω δουλειες που εχω κανει τοσο χρονια που ασχολιομουν περισσοτερο με ds και sp!εισαστε και φιλοξενα ατομα και μου αρεσει πολυ η παρεα σας!αυτα...α ναι μπορω να κανω ερωτησεις να περναω την ωρα μου...φυσικα συνχαριτηρια που με ξεκολησατε απο το l2 και τη ''anorexia nervosa''που παραλιγο να παθω....εχετε πλακα ε αυτα! Big Grin Big Grin
Εγώ γράφτηκα επειδή κάτι έλειπε από το σάιτ Toungue .

Οκ βασικά είχα βρει το σάιτ όταν ανακάλυψα ότι υπάρχει κάτι που λέγεται EV training και έψαχνα να βρω τι είναι(πέρσι τον Ιούλιο).Είχα μπει και μερικές φορές και στο τσατ και μου άρεσε και το κλίμα εκεί,οπότε ήταν και ελληνική κοινότητα και γράφτηκα.Και εμένα ήταν το 1ο μου φόρουμ,και το μοναδικό που είμαι μέχρι και τώρα τόσο ενεργός.Και γενικά Pokemon ftw οπότε γιατί να μην γραφτώ...
εγω επειδη η8ελα να μα8ω περισσοτερα για τα ποκεμον
Γράφτηκα επειδή το απαιτούσε η εγκατάσταση του λογισμικού :/

Oh well, ωραίο θέμα, χαίρομαι όταν βλέπω πως αυτό που ξεκίνησα αποτελεί πλέον τόπο συνάντησης τόσον διαφορετικών ατόμων, ένα φόρουμ είναι τα μέλη του και χωρίς εσας δεν θα ήταν αυτό που τώρα είναι...
Εγώ γράφτηκα εδώ γιατί μου αρέσουν τα ποκεμον και το ιντερνετ οπότε είπα να τα συνδυάσω(ποκεμον & ιντερνετ). Και έψαχνα έψαχνα στο ιντερνετ οσπού ήθελα ένα πόκεμον με καλά στατσ και έκανα αναζήτηση στο google και μου έβγαλε το ποκεντεξ αυτού του site. Και επειδή είδα πάνω δεξιά οτι έχει Φορουμς πήγα και είδα. Το πρώτο που κοίταξα ήταν το "Φήμες και Πραγματικότητα". Από εκεί εθίστικα και γράφτηκα σε αυτό το καταπλικτικό σάιτ.
Μμμμ, ήταν 1η Ιουνίου 2007. Ήμασταν στο chat του legendarypokemon, εγώ, ο J, 2-3 άλλα άτομα και ο Arty2. Δε θυμάμαι καλά, αλλα μου την είχε «δώσει» εκείνην την ημέρα και αποφάσισα να μπαίνω στο chat και να γραφτώ στο πρώτο μου forum.(Note: μου την «έσπαγαν» τα forum και ακόμα μου την «σπάνε» Toungue) Γράφτηκα, και είδα πως δεν υπήρχαν αρκετά νέα posts και έκανα τα πάντα ώστε να υπάρχουν νέα posts για να συζητάμε. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε post count.

tl;dr: Γράφτηκα επειδή είναι η ελληνική κοινότητα Pokemon και θέλω να κάνω τα πάντα για να την βοηθήσω. Πώς είναι το PokeSafari, έτσι ακριβώς.

Θέλω ότι Αγγλικό άρθρο υπάρχει στο site, να υπάρχει και στα ελληνικά. Μπορεί να είναι "too much", αλλά θέλω να γίνει. Για την ελληνική κοινότητα ορέ! [Image: 1g3hqe.gif]
Θυμάμαι είχα βρει το site περίπου ένα μήνα πριν γραφτώ, ψάχνοντας να δω αν ίσχυαν οι φήμες για το ότι πιάνεται celebi στις r/s (φυσικά φήμες ήταν Sad )
Μετά από λίγο καιρό αποφάσισα να γραφτώ, κυρίως επειδή το forum είναι ελληνικό κι έτσι θα μπορούσα να συζητάω για pokemon με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης, ήταν μια καλή ευκαιρία τόσο να βελτιωθώ όσο και να βοηθήσω άλλα άτομα, αν και στο βαθμό που αυτό γίνεται. Big Grin
γραφτηκα γιατι την περιοδο 2006-2008 προσαπθουσα να κατακτησω το ιντερνετ, και το να γραφτω εδω ηταν αλλο ενα μικρο βημα, φυσικα τωρα προσπαθω να κατακτησω τον κοσμο γιατι το ιντερνετ ειναι πολυ μεγαλο οπως και να το κανεις, κανεις δεν το εχει καταφερει πραγματικα.
Ήταν βραδάκυ του Νοεμβρίου και πριν λίγες μέρες ύστερα από αποχή 4-5 μηνών είχα επιτέλους ξανακαθήσει στην καρέκλα μου και σέρφαρα στο internetz.(Είχε βλάβη το pc πριν)

Επειδή όλο το καλοκαίρι έπαιζα pokemon , η πόρωση ακολούθησε κι εδώ και έττσι τώρα που είχα και ίντερνετ άρχισα να ψάχνω για πόκεμον. Βρήκα αυτό το φόρουμ και ως γνωστός για την αγάπη μου στα φορουμζ , αποφάσισα να γίνω μέλος.

Ανακάλυψα ότι ήταν Ελληνικό και ότι έχει πολύ καλά μέλη. Λόγοι που έγινα μέλος;

Το πρώτο φορουμ για ποκεμον που βρηκα
Είχε οδηγούς οι οποιοι θα με βοηθούσαν να γίνω καλύτερος εκπαιδευτής.
Και ήταν στα Ελληνικά.
"Μετα αρχισα να μπαινω irc που ολως τυχαιως στο server που εμπαινα υπηρχε και το #legendary_pokemon. Εμπαινα απο τον αυγουστο περιπου, και οταν μαζεψα αρκετο ρησπεκτ,ολοι αρχισαν να με παρακαλαν να γραφτω και στο φορουμ (τρου στορυ μαη φριενντς...). Εγω γραφτηκα [μετα απο 2 μηνες παρακαλιων(δεν υπαρχει αυτη η λεξη, ε?)] και εκανα και το ιστορικο θρεντ "αστεια quotes""
- XaralaBoss

(Το οτι ειχα 8 ρεπ με 0 ποστς δεν αναφερθηκε επειδη ειναι γνωστο παγκοσμιως)
Μη μιλάς ρε, your signature sucks. Toungue
λοιπόν, εγώ γράφτικα διότι ήθελα να συζητάω πράγματα που ξέρω με άλλα άτομα που παίζουν pokemon και όχι μόνο να πάρω, διότι αν ήταν μόνο να πάρω δεν θα γινόμουν μέλος. Ας πούμε το γεγονός οτι ζητάω μερικές φορές την γνώμη του Blue για pokemon sets που σκεύτομαι!... αυτά απο 'μένα.
Κι εγώ γιατί αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας θα πέσει και θα μας θάψει Smile
Aaaaxx.Ti mou 8umisate twra.Pane kai......................8 meres pou grafthka.
Ok.O pragmatikos logos pou grafthka oso trelo ki an akougetai htan gia na pw xronia polla sth Celesi,alla na sas pw kai kati;Egw exw graftei se ena soro site kai exw ginei kai moderator.To LegendaryPokemon 8a mou th glitwne?
Pages: 1 2 3
Reference URL's