Legendary Pokémon

Full Version: Αν ξέρατε ότι θα αποβιώσετε σύντομα τι θα κάνατε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Εγώ δεν θα έλεγα πουθενά και σε κανέναν ότι σε λίγες ώρες/μέρες/μήνες θα απεβίωνα.(Btw για το weird thread sorry).
Αν ήξερα ότι θα πεθάνω σε λίγες ώρες θα άκουγα τα αγαπημένα μου PoP-Songs για τελευταία φορά.
Αν ήξερα ότι θα πεθάνω σε μέρες πάλι θα προσπαθούσα όσο ποιό καλύτερα να ζούσα τις τελυταίες μου στιγμές.
Τώρα για τους μήνες είναι φανερό ότι θα έκανα κάτι παραπάνω από τα δύο ποιό πάνω.Θα προσπαθούσα εκτός από τα δύο που ανέφερα να τα είμαι καλά με όλους, να μην έχω κακίες με κανέναν γιατί δεν είναι και το ότι καλύτερο.
Τώρα θα μου πείτε που να ξέρω πότε θα πεθάνω αλλά λέμε τώρα τι ΘΑ κάναμε.
εγω την τελευτεα στιγμη 8α ηθελα να την περασω με την ''αγαπη'' μου...
omg!και ποσο χρονο εχω εμ εεεεεε.............περεα με το αγορι μου το γατι και το λαπτοπ εεεεεεεε διαφορα πραγματα λολ....αυτο εξαρτατε απο το ποσο χρονο θα ειχα η μερικα χρονια η μονο ενα χρονο.αρχηκα δεν θα πηγενα σχολειο θα σταματουσα αφου θα απεβιωνα!θα περνουσα την ωρα μου με ατομα που αγαπω και θα εμενα ξυπνια μαζι τους οσο πιο πολυ μπορω κατι τεοιο δεν θελω να το σκευτομε πολυ αυτο το θεμα....
Θα περνουσα πολύ χρόνο με άτομα που έχω χάσει χρόνο και είναι αγαπημένα. Θα σταμάταγα (φυσικά) το σχολείο και μετά λίγα λεπτά πριν πεθενα θα έκανα buddy jumping(όπως και αν γράφετε) χωρίς σκοινι!!
(12-07-2009 11:18 AM)mew4lugia Wrote: [ -> ]εγω την τελευτεα στιγμη 8α ηθελα να την περασω με την ''αγαπη'' μου...

(12-07-2009 09:28 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Θα περνουσα πολύ χρόνο με άτομα που έχω χάσει χρόνο και είναι αγαπημένα.

αυτα τα δυο ειναι τα βασικα που θα εκανα. τωρα μπορει να εκανα και αλλα πραγματα, αλλα πιο ασημαντα.
θα πέθαινα που θα πέθαινα, θα αυτοκνονούσα! και το λέω αλήθεια... αν είναι να πεθάνω, ας γίνει τώραγια να γλιτώσω ότι πόνο θα γλίτωνα αν περίμενα να πεθάνω!
αν υπαρξει στιγμη στην οποια ξερω οτι ο απεβιωση θα ναι κοντα, θα αρχισω να γραφω τη διαθηκη μ. αφου δεν θα υπαρχει σωτηρια! (χωρις να κανω πλακα για τη διαθηκη)
(12-07-2009 10:50 PM)Johan Wrote: [ -> ]αν είναι να πεθάνω, ας γίνει τώραγια να γλιτώσω ότι πόνο θα γλίτωνα αν περίμενα να πεθάνω!

κι εγω σου λεω οτι με βαση το μεσο ορο θα πεθανεις γυρω στα 70 σου.

ΥΓ: τραβα και βιντεο.

EDIT: για να μην εχω ενοχες: ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ, δε χρειαζεται να αυτοκτονησεις. (ωραια ισως τωρα και να μην μου το σβησουνε)
λοιπον, θα επινα μπυρες θα ετρωγα σουβλακια και θα κοροιδευα τα ποζερια στον δρομο, οπα, αυτο το κανω και τωρα, χμμμμμμμμμ
Με την οικογενεια μου μαλλον...η' με το amore....Αλλα αυτο μπορει να αλλαξει με τον τροπο που θα αντιδρασει ο καθενας οταν ερθει η στιγμη....
Θα εκανα πραξη ολα τα πιο τρελα αποθημενα μου (αν και φροντιζω να μην μου μενουν πολα), μετα θα ελεγα σε ολους οσους αγαπω οτι δεν ειναι μονημος ο αποχεραιτησμος, (και σε οσους δεν συμπαθω θα ελεγα "τα λεμε συντομα" χεχεχε), μετα θα περνουσα μια πολυ ξεχωριστη τελευτεα βραδυα με την αγαπημενη μου (αν ημουν σε δεσμευση), και θα την εκανα αξιοπρεπως απο το σωμα μου, χωρις να κλαιγωμαι! (α, ξεχασα να πω πως θα εγραφα και την διαθηκη μου)!
8a thn epaifta gia upno.
...Θα εμενα και καμια 40αρια μερες στα κατατοπια, και υστερα θα την εκανα για αλλο αστρικο πλανο (ή ισως, για κανα αλλο σωμα, αν και το ψιλοαποκλειω: βαριεμε αφανταστα να ξαναπερναω την παιδικη ηλικια, ασε που αντε να ξαναβρω τετοιο τελειο σωμα (λολ, απο μετριοφροσηνη, εγω κι ο Pokeman!)
Εξαρτάται την πάθηση, να υποθέσω ότι τέτοια περίπτωση μπορεί να είναι η καρκίνος η AIDS. Να πω προς όλους ότι : καλό είναι στα 16 με 18 να κάνετε οπωσδήποτε εξετάσεις αίματος για AIDS και να γνωρίζετε την ομάδα αίματος που είστε(και να το γράφει στην αστυνομική σας ταυτότητα). Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί πρέπει να γνωρίζουμε αν είμαστε η όχι φορείς του Aids και στην ομάδα αίματος (κτύπα ξύλο, μην το πάθει κανείς) αν πάμε από τροχαίο να ξέρουν οι γιατροί τι αίμα να μας δώσουν!
Αυτά από ενημέρωση, πάμε στο δικό μου κομμάτι:

Εγώ ένα από τα πράγματα που θα έκανα:
1.Θα πήγαινα εις το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης να νοσηλευτώ για να είμαι ποιο κοντά με το σύζυγό μουToungue
2.Θα έδινα ότι έχω σε αυτόν(και διαθήκη), ακόμη και την καρδιά στο πιάτο.
3.Θα έλεγα τον τελευταίο μου λόγο:
"Ελληνίδες Έλληνες, αυτές τις ώρες βιώνω μια δύσκολη κατάσταση που ελπίζω να βγει σωτήρια, το έργο μου θεωρώ ότι δεν το τελείωσα ως Αλβανός...εεεε... Έλληνας πωλητής και ότι παρ όλα αυτά έδωσα σημαντική όσο μπορούσα βοήθεια σε όλους τους συνανθρώπους μου, εχθρούς δεν θεωρώ ότι είχα γιατί ήμουν σύμμαχος όσο στεκόντουσαν σωστά μπροστά μου, παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι έχω εξολοθρεύσει κάθε αντίπαλο που στεκόταν εμπόδιο. Ελπίζω η Ελλάδα να καλυτερέψει και να γίνει Αμερική κάποτε, η έστω Ουγκάντα σε υπηρεσίες internet και γενικώς να καλυτερέψει η ζωή γιατί είμαστε 3ος κόσμος! τώρα είμαι έτοιμος να πατήσο το κουμπί"

....

..

.

[Image: explode02june.gif] Big Grin
Θα σκοτωνα τον ΤΗΤ για τα περιεργα θρεντ του.
Και μετα θα γινομουνα σιριαλ κιλερ ;P
Pages: 1 2
Reference URL's