Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό πιστεύετε είναι το νόημα και ο σκοπός της ζωής;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Η ζωή έχει και καλά πράγματα αλλά έχει και άσχημα..όμως δεν έχω καταλάβει γιατί ζούμε.Για να διασκεδάζουμε με φίλους;Για να λυπούμαστε για διάφορα θέματα;
Μάλλον είναι και τα δύο.Φαίνεται πως αυτή η ζωή είναι Bittersweet.Κάποιες άλλες φορές ''πετάμε'' στα ύψη χαιρόμαστε, διασκεδάζουμε αλλά κάπιες άλλες είμαστε και χάλια και έχουμε τα βάσανα μας..
Εγώ προσωπικά δεν το έχω ξεκαθαρίσει απόλυτα αυτό το θέμα.
Περιμένω και δικές σας απόψεις.
λοιπόν my friend torch , εγώ πιστεύω πως γεννιόμαστε και κάποτε θα πεθάνουμε και ίσως αυτός είναι ο σκοπός , αρκεί να έχουμε γίνει σε όλο αυτό το μικρό ή μεγάλο διάστημα της ζωής μας κάτι χρήσιμο στην κοινωνία....

Να είμαστε ωφέλιμοι και όχι no lifers που κλαίγονται και καίγονται μπροστά από μια οθόνη.

Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι είναι ο σκοπός μας , ο καθένας μπορεί να έχει άλλο σκοπό βέβαια. Το σίγουρο είναι ότι θα πεθάνουμε.
νομιζω οτι η απαντησεις σ'αυτο το thread ειναι απλες αλλα κατα τ'αλλα εχουν βαθια εννοια, και ειναι οι εξης: 'become someone', 'have fun'. τωρα ναι, ολοι καποτε θα πεθανουμε, οποτε οοοοολο αυτο το διαστημα της ζωης, επιχειρεις να το περασεις ευχαριστα. οχι οτι θα εχει νοημα στο τελος, απλα για να κανεις αυτη την μακροχρονη διαρκεια πιο ευχαριστη.Wink
να ζεις και να διασκεδαζεις
πιστευω οτι το μοναδικο νοημα της ζωης ειναι να συλεξεις εμπιρειες για την μετα-θανατον ζωη σου, καθως και μεσω της ζωης σου να διαμορφοσεις χαρακτηρα και προσοπικοτητα στην συνηδιση σου, παυοντας να εισαι ενα αμορφο και αφθερετο πνευμα που ζει με βαση την στιγμηεα εμπνευση και βουληση, αλλα να κρηνει τα παντα με βαση την προσοπηκοτητα που απεκτησε κατα την διαρκια της ζωης του. Πιο απλα: πιστευω πως το νοημα της ζωης ειναι να οριμασουμε πνευματικα!
Πρωτον ενα μπραβο για τον Τorch που βρησκει τοσο ωραια θεματα συζητησης

Λοιπον εγω πιστευω πως το νοημα της ζωης ειναι να ζησεις μια περιπετεια και να μαθεις απο αυτη.....Δηλαδη τα λαθοι που κανεις καθημερινα,να μαθαινεις τα μικροτερα σε ηλικιας ατομα αλλα και να μαθαινεις απο μεγαλυτερους,να χαιρεσε τη ζωη και τον αερα που αναπνεις.Τελος να φτιαχνεις τον χαρακτηρα σου και να αυτο-συντηρησε χωρις την βοηθεια κανενος αλλου.
η απάντηση σε αυτό το θέμα βρίσκεται στα σουβλάκια
θα ειναι κατι που δε γνωριζουμαι ακομα (μαλον)
(09-02-2010 02:43 AM)Spamvor Wrote: [ -> ]η απάντηση σε αυτό το θέμα βρίσκεται στα σουβλάκια

kai sto kotompeikon Toungue
Dude, η ζωη ειναι πολυ μικρη. Ο καθενας πρεπει να την ζησει οπως τον ευχαριστει. Και πανω απ' ολα στοχος και ονειρα. Ζωη χωρις στοχους και ονειρα δεν ειναι ζωη...
(15-02-2010 11:41 AM)Master Chef Wrote: [ -> ]Dude, η ζωη ειναι πολυ μικρη. Ο καθενας πρεπει να την ζησει οπως τον ευχαριστει. Και πανω απ' ολα στοχος και ονειρα. Ζωη χωρις στοχους και ονειρα δεν ειναι ζωη...

συμφωνω!

+1
ο μονος σκοπος μ στη ζωη μ μεχρι στιγμης ειναι να φτιαξω ενα remove from play deck (yugioh) και να παω μ αυτο να παιξω σε κανα τουρνουα στη καισσα γλυφαδας οταν ξεμπερδεψω με το ECDL
ωρα για ξεθαμα, λοιπον, το νοημα της ζωης ειναι να κανεις κατι μεγαλο και αρεστο, να σε θυμουνται αλλες 15 γενιες ανθρωπων και να σε θαυμαζουν, βλεπε Einstein, Λεωνιδας, Πυθαγορας, Σωκρατης...
Ίσως αυτό βοηθήσει τις ζωές των επόμενων, αλλά το νόημα της δικής μας ζωής είναι να νιώσουμε αγάπη, δίνοντας και παίρνοντας. Η δημιουργικότητα, παρότι τη σέβομαι όσο τίποτα όταν αναδεικνύεται στους ανθρώπους και στα έργα τους, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγάπη. Και ελπίζω όσοι μας κληρονόμησαν τόσο μεγάλα επιτεύγματα, να ΄χαν βρει λίγο χρόνο και γι'αυτή~
Με πρόλαβε η Velisianna, αυτό θα έλεγα, υπάρχει και βιβλίο με τίτλο "να ζεις, να αγαπάς, να μαθαίνεις" αλλά περιεχόμενο δεν θυμάμαι τι είχε.
Pages: 1 2
Reference URL's