Legendary Pokémon

Full Version: Οι πιο παλιες κασετες ειναι καλυτερες απο τις καινουργιες
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
η παλιεσ κασετες πιο απλες και πολυ πιο ευχαριστες τα χουναι πολυ μπερδεψει να το πω -υπερβολη τελοσπαντων πειτε εδω πιο στυλακι κασετασ σας αρεσε περισοτερο και σε κανονεσ τ γενικα σε ολα τ επανω

(αυτο που θελω να πω κιολας ειναι οτι με τα EVs τις εχουν χαλασει της κασσετες και σε αλλα θεματα )
Η Emerald μου άρεσε εμένα πολύ και η Yellow.Λίγο ποιό καλά γραφικά να είχαν θα ήταν τέλειες(ειδικά η Yellow).
γκουχ ορθογραφία βρε
Εmerald & Crystal 2 που επαιξα και αγαπησα...
(29-07-2009 06:03 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]η παλιεσ κασετες πιο απλες

δεν ξερω γιατι αλλα μολις το ειδα ειπα "ουγκ"

τεσπα, ναι προτιμω την πρωτη γενια, γιατι πολυ απλα ειναι ειναι το original, εχει το ποιο γαματο feeling, συν ειναι ποιο ευκολο να μαζεψεις 151 ποκεμον αποτι 450+ ξερω γω, τωρα μονο με την πρωτη γενια ασχολουμαι ακα Red.
πρωτη γενια για παντα αλλα και η δεφτερη φοβερη ειναι
πολυ ειναι οι κανονες τον ποκεμον πια προτιμησεις στις παλιεσ κα�

⇧ Guys, μπορεί κάτι να γίνει με τον τίτλο because sense it makes not?
Αν καταλαβα καλα,εννοει αν προτιμαμε παλιες ή καινουργιες κασετες pokemon..
Παλιες,οπως ειπε και ο pokeman,εχουν πιο ωραιο feeling + ειναι πιο απλες.
(28-08-2009 03:34 PM)Keratz Wrote: [ -> ]Παλιες,οπως ειπε και ο pokeman,εχουν πιο ωραιο feeling + ειναι πιο απλες.

agreed. απο παλιες θα ελεγα crystal και red. τωρα απο τις 'καινουριες' θα ελεγα sapphire, γιατι μ'αρεσει το storyline, τα γραφικα, τα ποκεμον αλλα και αλλα μικρολεπτομερη στοιχεια. απο τεταρτη γενια ιδιαιτερα δεν μ'αρεσει καμια οποτε δεν το συζηταω.

also...

(29-07-2009 06:03 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]η παλιεσ κασετες πιο απλες και πολυ πιο ευχαριστες τα χουναι πολυ μπερδεψει να το πω -υπερβολη τελοσπαντων πειτε εδω πιο στυλακι κασετασ σας αρεσε περισοτερο και σε κανονεσ τ γενικα σε ολα τ επανω

η γραμματικη και το λεξιλογιο σου θελουν βελτιωση. καταλαβαινουμε αυτο που θες να πεις αλλα μερικες φορες μπερδευομαστε. φαντασου δηλαδη να ειχες γραψει μια ακομα πιο μεγαλη προταση απο αυτην που εγραψες...
Δεν είμαι σίγουρος αν προτιμώ τις προηγούμενες γενιές, πάντως θα έλεγα ότι οι red/blue(ο πίκατσου στη yellow ήταν κάπως :S ) και crystal ήταν πολύ καλές. Η αλήθεια είναι ότι πρώτα έπαιξα sapphire και μετά αυτές, όμως έχουν πολύ ενδιαφέρον και μεγαλύτερο βάθος υπόθεσης. Από την τρίτη γενιά μου άρεσε πολύ η sapphire, ως ουσιαστικά η πρώτη κασέτα που έπαιξα. Τα γραφικά της ήταν κλάσης ανώτερα από τις προηγούμενες γενιές, όμως το gameplay φτωχό, πράγμα που διορθώθηκε με την emerald. Aπό την τέταρτη γενιά πιθανότατα θα μου αρέσουν περισσότερο οι HG/SS, λόγω johto και kanto και ιδιαίτερα αν διατηρήσουν το παλιό feeling. Kαι οι D/P/PT(η τελευταία είναι πολύ καλύτερη) καλές είναι δε λέω, αλλά λίγο η έλλειψη παρέας, αφού λίγοι φίλοι τις αγόρασαν(ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ), λίγο τα πολλά κακοσχεδιασμένα ποκεμον, τις χαλάνε. Το ότι είναι ίσως πιο περίπλοκες δε με πειράζει(αντιθέτως καλό το βρίσκω), αφού η όλη ιδέα του να πρέπει να κάνεις δεκάδες αβγά και ειδική προπόνηση, προκειμένου να φτιάξεις μία καλή ομάδα κτλ μου αρέσει πολύ.
Ο καθενας νοσταλγει τα παλια νομιζω εγω. Κι εμενα η αγαπημενη μου κασετα ειναι η Blue, αλλα το θεμα μαλλον ειναι συναισθηματικο και οχι αντικειμενικο. Επισης, τα EVs υπηρχαν παντα...
Δικιο εχει ο Blue.Εγω ας πουμε δεν θα αποχωριζομουν την Silver μου.Οχι γιατι εχω μια καλη ομαδα η για καποιον παρομοιο λογο,αλλα γιατι ηταν η πρωτη κασετα Pokemon που επαιξα ποτε μου.Παρ' ολ' αυτα δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσουν οι πιο καινουριες κασετες.
Ίσως επειδή έπαιξα πρώτα Diamond και Pearl μου φαίνονται καλύτερες από τις παλιές και, γενικά, δεν θα μπορούσα να συνιθίσω να παίζω yellow ή crystal.
Ζηλεύω πολύ την Platinum.....
Emena mou arese pio polu na paizw sto gba.Epishs,h in-game mousikh stis D/P/Pt einai apaisia.Afou ton hxo ton exw panta off.Eidika otan vgazw podhlato.Egw pistevw pws ean evgazan tis D/P gia gba tha eixan petuxei polles pwlhseis giati o kosmos protima na paizei me tous filous tou oi opoioi den exoun ds.Aaax...pou phgan to kalodio kai oi adaptores?
Κοίτα, τώρα πια(απ' ότι βλέπω εγώ τουλάχιστον) οι πιο πολλοί έχουν αντικαταστήσει το gba με ds ή τουλάχιστον έχουν και τα δύο. Και δε λέω, ωραία τα καλώδια(τα νοσταλγώ μάλιστα - ακόμα και όταν έφευγαν από τη θέση τους και κοβόταν η μάχη στο κρίσιμο σημείο - κάτι πήγαινε στραβά με την ανταλλαγή :P είχαν φάση) το ds όμως κάνει το ίδιο χωρίς να χρειαστεί να πληρώνεις για επιπλέον εξοπλισμό. Ακόμα μπορείς να κάνεις μάχες με φίλους(και με όλο τον κόσμο μάλιστα) αρκεί να έχουν ds (no καλώδια κτλ needed).

Από μουσική η αλήθεια είναι ότι προτιμώ την παλιά, οι d/p/p έχουν μόνο ορισμένα ωραία κομμάτια για μένα.

Και σχετικά με τα EVs κτλ που αναφέρονται στο πρώτο post, όπως είπε και ο blue ανέκαθεν υπήρχαν(όχι με τη μορφή από 3η και μετά γενιά) επηρεάζοντας το παιχνίδι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Παράδειγμα τα shiny ποκεμον που καθορίζονταν με βάση τα IVs στη 2η γενιά. Το θέμα είναι πότε θα μάθεις για αυτά και πόσο θα σε απασχολήσουν.
Pages: 1 2 3
Reference URL's