(08-09-2009 08:23 PM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]ΕΕΕΕΕΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27 Οκτωμβριου
Congregation of the damned
Επειδή ο quoted poster μάλλον δεν θα περάσει να πει την άποψή του, έχω να πω ότι άκουσα το CD. Προσωπικά είναι το μόνο metalcore (ή supposed-to-be metalcore, έχουν χαλαρώσει οι Atreyu, όχι ότι με χαλάει αυτό) album που μου αρέσει και έχω ήδη ακούσει αρκετές φορές. Λογικά δεν θα τρελαίνει και τόσο τους fans των Atreyu και metalcore, γι' αυτό, απ' όσο έχω δει, έχει πάρει και κάτι άθλια reviews. Καθένας με τα γούστα του. Favorite songs: Gallows και You Were the King, Now You're Unconscious.
Also, επειδή το έχω ρίξει στο power τελευταία, έχουν ανέβει πολύ στην υπόληψή μου οι Gamma Ray (το Power Plant λέει αρκετά) από τους οποίους περιμένω αρκετά από το αναμενόμενο CD και οι Alestorm (Black Sails at Midnight, album με απίστευτη "δύναμη") οι οποίοι είναι πιο folk με πειρατές και το 'να και τ' άλλο.
Ακούς Paramore, άρα thread related, μπορείς να φας ξύλο
j/k lolfail, above post deleted
Xμ, δεν τον άκουσα ολόκληρο τον δίσκο των Ατρεηγιου ακόμα, αλλά so far "You Were the King, Now You're Unconscious" is my fav~
In other news, έρχονται πάλι Opeth και οι Nightrage, μπλα μπλα, οι Ραμμσταην πάλι μας έγραψαν =_= νεξττουρπλζ
Τι Ramnstein ρε παιδια και κατι για Nightwish πιρε το ματι μου,AC/DC 4 ever,τι να λεμε ρε μορφομενε Πολυχρονιδη(Nightwish=Bidoof)
(01-11-2009 09:57 PM)CHRISGATE7 Wrote: [ -> ](Nightwish=Bidoof)
Bidoof είναι το κεφάλι σου, οι Nightwish απλα τα σπανε! Τεσπα, το Endgame τα σπαει αγρια, απο τα καλυτερα Albums που εχω ακούσει!
(07-11-2009 04:07 PM)Johan Wrote: [ -> ]Τεσπα, το Endgame τα σπαει αγρια
Συμφωνώ, δεν είναι βέβαια rust in peace, αλλά το βρίσκω πολύ καλό. Ο Broderick ταίριαξε πολύ καλά με το υπόλοιπο συγκρότημα.
Από τις 3 του μηνός έχει κυκλοφορήσει και το νέο των slayer (world painted blood). Δεν το άκουσα ακόμα, είδα πάντως πως έχει καλές κριτικές.
Χάη, remember this thread? Οι φήμες περί της συναυλίας Metallica-Megadeth-Slayer-Anthrax στο Terra Vibe, 24/6/10, μπλα μπλα μπλα, πλέον δεν είναι φήμες.
http://gr.sonispherefestivals.com/2010/0...ην-ελλαδα/
Προπώληση εισητηρίων από 22/2, αρχική τιμή 85€ (πολύ αλλά αξίζει).
Αυτάαααα.
Η αρχική. Όταν τελειώσει η πρώτη δόση εισητηρίων, ξεκίνα να προσθέτεις.
Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax στην Αθήνα... O.o Και που έλεγα ότι δε θα γινόταν...
Γιατί άργησε να ανακοινωθεί τόσο το δικό μας lineup; :{
Πολλά τα 85(και βάλε...), αλλά τέτοιο πράγμα δε χάνεται!
"Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 95€"
Oh my yes.
85 ευρά για Big Four είναι μια χαρά αν το καλοσκεφτείς, τόσα περίπου θα δινες και για οποιαδήποτε άλλη μπάντα anyway στο Terra Vibe. (Who cares about the support act, οι Mastodon είναι ελεεινοί live-και μη και οι BfmV gay.-)
"Εξάλλου", σιγά μην ξανάρθουν :Β
(20-02-2010 07:36 PM)Celesi Wrote: [ -> ](Who cares about the support act, οι Mastodon είναι ελεεινοί live-και μη και οι BfmV gay.-)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ από προχθές με το Βασίλη:
(12:46 πμ) NM2: εννοειται οτι για σαππορτ μπαντες εχουν ο,τι σκουπιδι βρηκαν
(12:46 πμ) Doom Guy: ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ?
(12:46 πμ) Doom Guy: ΔΙΑΟΛΕ
(12:46 πμ) Doom Guy: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑ
(12:46 πμ) Doom Guy: ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΗΤ
(12:47 πμ) NM2: οι μαστοδον δεν ακουγονται, οι μπουλλετ ειναι γκεη
Και πιθανότατα θα πάμε. ;D
Ενθουσιάστηκα ακόμα κ εγώ που δεν είμαι κ πολύ της Metal
.
David Ellefson has return to the Band(Megadeth)! μετα απο 8 χρόνια, ο άνθρωπος, με τον οποίο ο Dave Mustaine ήδρησε τους Megadeth, ξαναέρχετε στους Megadeth!
Το εισητήριο για Metallica-Megadeth-Slayer-Anthrax έχει αγοραστεί αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα.
Νέο album από Sabaton στις 21/5 by the name "Coat of Arms".
First song revealed:
http://www.youtube.com/watch?v=H4JOld-FTdA
Ένα γρήγορο ctrl+f στο facebook έδειξε: "This song is about the Italian invasion of Greece, during WWII, told from the Greek point of view. They are drawing allusions to Leonidas and the Battle of Thermopalye, as the Italians did fail at taking Greece by themselves."
Τα emails που έστειλα έπιασαν τόπο!
Ανακοινώθηκε και Ευρωπαϊκό Tour για το album, το οποίο για την ώρα δεν έχει Ελλάδα.