Legendary Pokémon

Full Version: Metal Corner
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
ερωτηση:σε σχεση με τους Mettalica στις 16/6,ξερετε ποιο αλλο συγκροτημα ή ποιος αλλος τραγουδιστης θα τους συνοδευει?
Στις 24/6 είναι. Metallica, Megadeth, Slayer και Anthrax, με support μπάντες Bullet for my Valentine, Stone Sour και Mastodon.
24?καλα δικο μου λαθος...
(05-03-2010 05:01 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Metallica, Megadeth, Slayer και Anthrax

wtf?ολοι μαζι?ή ολοι σε μια μερα?
στα πλαισια του Rockwave δεν θα γινει?
Καμία σχέση με Rockwave. Δεν έχει ανακοινωθεί καν αν θα γίνει Rockwave βασικά xD
(05-03-2010 05:08 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]στα πλαισια του Rockwave δεν θα γινει?

Sonisphere.
Όλοι μαζί. Και με τους πάντες να έρχονται πριν το Rockwave, σιγά μην μείνει τίποτα γι' αυτό. Toungue
Dave Mustaine ' Wrote: [ -> ]“Εάν έχουν μείνει κεφάλια στο τέλος του Φεστιβάλ που δεν έχουν κοπανηθεί, δεν ανήκουν εδώ.”

wtf?τοσο πολυ?τεσπα μαλλον δεν θα παω Sad

edit:μην το παρετε οτι ο Mustaine το εγραψε,το ειπα αλλα δεν ηξερα πως αλλιως να το βαλω
μια απορια που μου δημιουργηθηκε τις τελευταιες μερες:Γιατι οι Rammstein ειχαν διαφημιστει τοσο πολυ ενω το Sonisphere καθολου?
Κοίτα, τους Rammstein στην Ελλάδα τους φέρνει η Didi Music, η οποία είναι gay υπεύθυνη για τη διοργάνωση διαφόρων συναυλιών στας Ελλάδας. Το Sonisphere είναι μια σειρά από καλοκαιρινά φεστιβάλ συναυλιών σε διάφορες χώρες. Συνεπώς λογικό να είναι και διαφορετικό το promotion, η διαφήμιση κτλ.

Αν και να πω την αλήθεια, δεν έχω δει τίποτα γραμμένο εκτός internet για Rammstein :Β
η ΤιΒι εδειχνε συνεχεια μια διαφημιση γι αυτους τις προαλλες....Αλλα ποιος βλεπει τηλεοραση πια?
Υπάρχουν και αφίσσες Rammstein πάντως, είδα μία κάπου στα εξάρχεια..τώρα σε τι έκταση θα γίνει η διαφήμιση, δεν έχει πολύ νόημα, όσοι ενδιαφέρονται μαθαίνουν προ πολλού τα events..
Τα μαθατε???Πεθανε ο Dio.....sob sob απο ποιον θα ακουμε τωρα το holy diver???Ε?Ε??!!
Καινούριο CD οι Disturbed σε 2 βδομάδες!Τρέλα Cool
Απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι τους "big 4" περιμένουν...εγώ δεν ασχολούμε!
Το καινούριο Maiden(The Final Frontier) κυκλοφορεί στις 16 Αυγούστου τελικά. Θα έχει μεγάλη διάρκεια( μία ώρα κι ένα τέταρτο κάπου), υπάρχει ήδη και ένα κομμάτι διαθέσιμο για download(Εl Dorado λέγεται-μου αρέσει αρκετά).

Στις 22 του μηνός κυκλοφορεί και το Scream του Ozzy Osbourne με κιθαρίστα τον Έλληνα Gus G των Firewind(έγραψε τα solo διάβασα, η πιο πολλή δουλειά είχε γίνει χωρίς αυτόν :/)

Καινούριο βγάζουν και οι Avenged Sevenfold μες το καλοκαίρι ονόματι Nightmare(το single έχει κυκλοφορήσει ήδη) και με τη συμμετοχή του μεγάλου Portnoy, ντραμερ των Dream Theater.

Τέλος ΜαΪου κυκλοφόρησε και νέο αλμπουμ των Exodus(Εxhibit B: The Human Condition), το βρίσκω μια χαρά...

(07-06-2010 02:48 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]Τα μαθατε???Πεθανε ο Dio.....sob sob απο ποιον θα ακουμε τωρα το holy diver???Ε?Ε??!!

RIP, κρίμα. Πρέπει να κάτσω να ακούσω ακούσω Dio(πέρα από κάποια κομμάτια των Sabbath). Τι γίνεται πάντως τώρα τελευταία...;; Πάει και ο μπασίστας των Slipknot...
χαχα ερχονται οι Spitfire τσαμπε στην πλατεια Ελευθεριας στον Κορυδαλλο!!!με τα ποδια θα παω!Toungue
(15-06-2010 11:23 AM)dark_lugia Wrote: [ -> ]χαχα ερχονται οι Spitfire τσαμπε στην πλατεια Ελευθεριας στον Κορυδαλλο!!!με τα ποδια θα παω!Toungue
ποτε ρε ?? 5 λεπτα ειναι το σπιτι μου απο εκει
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's