Εδω ας γραφουμε τι anime παρακολουθει ο καθενας και να δινουμε πληροφοριες για αφτα κτλ.
(ξερω οτι αφτο το thread ειναι λιγο fail αλλα να περναει η ωρα μωρε :P)
Tpt twra, alla to Shaman King pou exw parakolouthisei aneleipws, einai uperoxo. Twra thelw na vrw ena pou thimamai evlepa peristasiaka otan hmoun mikros...Legetai CardCaptor Sakura kai einai mia kopela pou pagideuei pneumata pou vriskei sth kathimerinh ths zwh, se kartes...
Από πότε ανοίγουμε πολλς?
Τέσπα δεν είμαι πολύ σιγουρος αλλά νομιζω υπάρχει παρόμοιο θρεντ... Τέσπα εγω βλέπω Hitman Reborn και Bleach
To Card Captors htan 8eeiko anime.Htan ola ta L7.Egw parakolou8ousa Pokemon mexri pou to star apofasisa na to gurisei sta palia(pali).
εγώ πάλι βλέπω Pokemon και Yugioh.Μόλις τα τελειώσω λέω να αρχίσω OP αφού έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αυτό από πολλούς.
Γενικώς δεν βλέπω πολύ anime, σπάνια βλέπω αυτά που βλέπω.
Αυτό τον καιρό δεν έχω ξεκινήσει κάποιο καινούριο, βλέπω αυτά που συνεχίζουν να προβάλονται στην Ιαπωνία.
One Piece, Naruto, Bleach, Full Metal Alchemist, Death Note, Code Geass, Katekyo Hitman Reborn! είναι αυτά που παρακολουθώ/έχω παρακολουθήσει και Pokemon, yu-gi-oh, shaman king, digimon, dragonball που λίγο πολύ όλοι έχουμε δει.
Οne Piece , Death Note , Code Geass , τελειώνω το πρώτο και θα αρχίσω να βλέπω Bashquase Hitman Reborn , K-On και Dash Kapei (μάλλον τα τελευταία)
εγω βλεπω full metal alchemist atm και εχω ποροθει
τα subbed μου αρεσουν πολυ οχι οτι το dub ειναι κακο...αλλα νταξ το dub χαλαει το "anime-ness" επεισης bills το ξερω εκανα βλακεια το ειπα και στον arty αλλα δεν το εκανα επιτιδες ειμουν αφηρημενος... x_x
No, Τα θεωρω πολυ βαρετα.
Αυτον τον καιρο εχω αρχισει να παρακαλουθω DragonBall, και βρισκομαι στο επεισοδιο 14. Επισης αρχισα πριν απο καποιο καιρο να παρακολουθω το επικο πλεον One Piece (και βρισκομαι στο 420, το τελευταιο επεισοδιο μεχρι τωρα) και εχω δει και το πρωτο επεισοδιο του Bleach, αλλα προς το παρον το αφηνω στην ακρη.
Edit: Επισης εχω δει και ολες τις ταινιες του One Piece, και ανυπομονω να βγει και η δεκατη.
Wat? Υπήρχε τέτοιο thread και δεν το πήρα χαμπάρι; ;DD;
Currently Watching:
- Asura Cryin' 2
- Bleach
- Gintama
- Katekyo Hitman Reborn!
- Letter Bee
- Needless
- Phantom ~Requiem for the Phantom~
- To aru Kagaku no Railgun
Plan to Watch
- 11eyes
- Akikan! OVA
- Darker than BLACK - Ryuusei no Gemini
- Fairy Tail
- Eden of the East - Movie I: The King of Eden
- Eden of the East - Movie II: Paradise Lost
- Kuroshitsuji 2(I blame Celesi, and she even dropped S1 ;D)
- Sengoku Basara 2
- Sengoku Basara OVA
- Shakugan no Shana III
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε
εδώ ή τηλεφωνήστε στο 0123456789φτου_και_βγαίνω.
Edit: Εάν εξαιρέσουμε τα OVAs και τις ταινίες, damn, θα δω λίγα anime. :<
Πολλα εχω παρακολουθησει:
Pokemon
TNMT
Yu-Gi-Oh
Digimon
One Piece
ToS (αν και θελει οποσδηποτε μια συνεχεια)
Naruto
HUNTIK (κορυφαιο καινουριο ανιμε)
Ben10 alien force + original series
Medabots (απο τα αγαπημενα μου)
Megaman NT warior
X-men
Spiderman
Αλλα πολλα που μου διαφευγουν, κι αμα τα θυμηθω θα τα γραψω!
Ta stroumfakia ki o Mparni metrane?
evala na dw to K-on eida ta 3/4 tou prwtou epeisode. poltopoihtikan ta egefalika mou kytara kai sto telos to ekleisa.