Εφτιαξα αυτο το Thread ετσι ωστε αν καποιος εχει βρει ενα Nickname που ταιριαζει σε ενα Pokemon να μπορει να το γραψει εδω.Ετσι μπορουν να παρουν ιδεες καποιοι παικτες που δεν ειναι σιγουροι για το Nickname ενος Pokemon τους.Δεκτες ειναι και ερωτησεις του τυπου:
"Μπορει καποιος να μου δωσει ενα καλο Nickname για το Χ Pokemon;"
Σε περιπτωση που κανετε ερωτηση,θα ηταν επιθυμητο να διευκρινιζετε αν θα θελατε ενα αστειο Nickname η αν θα θελατε ενα Nickname που πραγματικα ταιριαζει στο Pokemon σας.
Θα αρχισω γραφοντας καποια ωραια (πιστευω) Nicknames.
Tyranitar:Rampage
Gengar:Shady
Scizor:Slasher
Metagross:DeathMetal
Επισης,ωραιο ειναι και το Slayer που ειχα χρησιμοποιησει καποτε σε ενα Salamence (απ' οσο ξερω,το ειχε χρησιμοποιησει και ο GeorgeSlayer σε ενα Mewtwo).
εγω το gengar mou to onomasa casper...tzami nickname
εγω το λουκαριο μ το ονομασα MAH BOI
εσυ εισαι καμενος με το Mah Boi (λολ @ καημένο Lucariο)
εγώ είχα ονομάσει ένα Slowking King Elvis. Kαι ένα Hitmonchan HitmanReborn (δεν ειμαι σιγουρος ομως).
blaziken=kenny ενας φιλος μου το εχει ετσι
Τι θα λεγατε για το Slasher σαν Nickname για Scizor;Ενα αλλο που σκεφτηκα ειναι το MindReader για ενα Alakazam.Επισης,μπορει κανεις να μου δωσει ενα καλο Nickname για Milotic (εκτος απο Leviathan);
Χμμ, το scizor θα μπορούσες να το πεις Carver ή Massacre που πιστεύω πως ειναι πιο πρωτότυπο. Για το milotic πάλι το μόνο καλό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Venus/Aphrodite επειδή το όνομα της προέρχεται από την Αφροδίτη της Μήλου. Επίσης ταιριάζει και το mitsos
(25-10-2009 10:42 PM)Salamence78 Wrote: [ -> ]Επισης,μπορει κανεις να μου δωσει ενα καλο Nickname για Milotic (εκτος απο Leviathan);
Το καλύτερο nickname για Milotic που έχω δει είναι "Eelusion" και είναι του Eraleas αν θυμάμαι καλά.
Όσο για Scizor, έχω δύο καλά Scizor με nicks Metalizer και Totalizer, συν το Scizor του Battle Tower με nick Trooper λόγω της song-themed ομάδας. Το Alakazam μου το έχω βγάλει Soulweeper, τραγούδι είναι κι αυτό. Γενικά, τα περισσότερα Pokémon μου έχουν nicks από τραγούδια όπως είχα ξαναπεί κάπου.
ρε για nick σε infernape σας ερχετε κανενα καλο???
(26-10-2009 04:54 PM)staraptoras Wrote: [ -> ]ρε για nick σε infernape σας ερχετε κανενα καλο???
αν παιζεις tekken, βαλ του jinpachi (ο jinpachi ειναι χαρακτηρας στο tekken), εκτος κι αν προτιμας αλλα ονοματα, οπως vegeta....
ναι παιζω tekken αλλα ο jinpachi με τον infernape τι δουλεια εχει????
(26-10-2009 05:26 PM)staraptoras Wrote: [ -> ]ναι παιζω tekken αλλα ο jinpachi με τον infernape τι δουλεια εχει????
malon logo ton malion pou petane.................ego 8a to onomaza KING KONG
ρε πειτε τι ονομα να βαλω για infernape
(26-10-2009 06:29 PM)staraptoras Wrote: [ -> ]ρε πειτε τι ονομα να βαλω για infernape
ti na sou po den ksero.....vale flamehead!!!!!!!!!!
Παιδια,δεν βλεπω να βρισκουμε καποιο καλο Nickname που να αρεσει στον Staraptora.Ας περιμενουμε λοιπον μεχρι να δει το thread καποιος που εχει μια καλη ιδεα.