Legendary Pokémon

Full Version: Δύο φίλοι, ένα ταξίδι, πολλά Pokemon, ακόμα περισσότερες περιπέτειες!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Το ξέρω πως δε σας νοιάζει, αλλά ενημερώνω πως ίσως ξαναρχίσει το φάνφικ σύντομα.
Yay! ωραιααααααααα!!!!!!
Διάβασα το fanfic σας απ' την αρχή και μπορώ να πω πως το βρίσκω αρκετά καλό. Σίγουρα η ώρα που ξοδέψατε δεν έφυγε τζάμπα.

Ορίστε τι πιστεύω. Έχοντας ασχοληθεί λίγο με την συγγραφή παρομοίων ιστοριών πιστεύω πως η δική σας μπορεί να βελτιωθεί λίγο.

Το μειονέκτημα, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι όλα εξελίσονται πολύ γρήγορα. Ωραίοι οι διάλογοι, η δράση, οι μάχες, η κίνηση δίνουν ζωή στην ιστορία σας. Αλλά θα μπορούσατε να δώσετε και πολύ παραπάνω βάση στις περιγραφές. Οι περιγραφές κάνουν το μυαλό του αναγνώστη να ελατώσει ταχύτητα, να φανταστεί μια σκηνή με λεπτομέρεια και να τον φέρει πιο κοντάστην ιστορία, τελικά. Η δράση από την άλλη σε κάνει να καταπίνεις τις σειρές τη μια μετά την άλλη, ανυπομονώντας για το τελικό αποτέλεσμα. Δεν γράφετε και κανά μυθιστόρημα αλλά μάλλον πρέπει να επιβραδύνετε λίγο τη ροή της ιστορίας.

Βέβαια, ίσως αυτά που δεν μου αρέσουν κάνουν το fanfic σας αρεστό στους άλλους. Δεν είμαι και κανένας φιλόλογος. Λίγο κριτική είπα να κάνω. Άμα γράψετε άλλο κεφαλαιο πάντως να το έχετε υπ' όψιν.
Η αλήθεια είναι πως έτσι είναι. Απλώς δε μου είναι εύκολο λόγω του στυλ που έχω για να γράφω. Θα το έχω υπόψιν πάντως.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's