Legendary Pokémon

Full Version: θα θελατε να ζουσατε στον κοσμο τον ποκεμον?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
εγω νομιζω οτι τους εμφυτευονται οι απαραιτητες γνωσεις μεσω ενος μικροτσιπ,που τους βαζουν στο

κεφαλι ανωμαλοι
εσυ τι επαθες ?
η επιστροφη στο σχολειο φταιει

kyaahahahahahhahahaa
(08-01-2010 06:43 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]η επιστροφη στο σχολειο φταιει

kyaahahahahahhahahaa

lol?
(07-01-2010 03:23 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]γι αυτο ο ash ειναι βλακας. δεν παει σχολειο ToungueToungueToungue

εκτος κι αν κανει κοπανες

Βασικά,μου φαίνεται πως είναι και καλά καλοκαίρι όταν ταξιδεύει ο Ash.Επίσης,δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα από αυτά που είπατεToungue
poso pistevete na sinexistoun ta pokemon ???
για οσο θα εχει επιτυχια
ma idi to anime to exoun arxisi kai to variounte.
edo stin elada toulaxiston.
βασικα αυτο δεν το εχω ακουσει αλλα απο οσο γνωριζω σε καισσα στο card game ειναι ok στο anime ειναι ok και στα game οκ το προβλημα ειναι οτι καποιοι μεγαλωνουν και γινονται τις αποψεις ακομα με αυτα θα ασχολουμαι
ego akoma me afta asxoloume Toungue

asxeta an kapii fili mou pou ta evlepan tora ta vrizoun kai ta koroidevoun.
Πιστεύω ότι θα διαρκέσουν για πολύ ακόμα.Ακριβώς όπως είπες ironmanhero.Για όσο θα έχει επιτυχία.Αλλά δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο η ηλικία.Μπορεί να μεγαλώνεις και να διαμορφώνεις την άποψή σου γύρω από διάφορα θέματα όπως τα pokemon αλλά νομίζω ότι αρκετοί μεγαλώνοντας αγνοούν το γεγονός πως τα pokemon όταν είσαι μικρός είναι ένα απλό παιχνίδι αλλά όταν είσαι πλέον ώριμος καταλαβαίνεις περισσότερα γύρω από το παιχνίδι και συνάμα συνειδητοποιείς την στρατηγική και το ηθικό δίδαγμα των pokemonSmile
σωστος ο Elfkok
καλα τα λεει ο elfkok. ας προσθεσω επισης οτι εμεις , που μεγαλωσαμε αρκετα πλεον, τα χουμε πιο πολυ τα ποκεμον ως ενα παιχνιδι "μαθηματικων". το λεω αυτο, επειδη ο νους μας ειναι συνεχεια στα EVs, IVs & stats των ποκεμον και γενικως, στο ev train, παρα στη γενικη διασκεδαση του να παιζεις ποκεμον ή το να παιζεις in game. δηλαδη, προτιμαμε πιο πολυ το competitive battling στα ποκεμον.

edit: sorry για το οφφ τοπικ
και οχι μονο μαθηματικων αλλα και στρατηγικης
Συγγνώμη αλλά θα συνεχίσω και εγώ of topic.Μια ακριβώς ίδια συζήτηση είχα με τον ξαδέρφο μου και λέγαμε για αυτούς που λένε ότι τα pokemon είναι για παιδιά και είναι βλακεία.Συμπεράναμε πως αυτοί είναι οι βλάκες διότι δεν μπορούν να καταλάβουν το παιχνίδι και για αυτό το λόγο το βρίζουν !

Γιατί δεν θυμάμαι αν έχω απαντήσει στο thread πιστεύω πως θα ήταν ωραιο να ζούμε στον κοσμο τον pokemon γιατί θα είμασταν ανεξάρτητοι από τους γονείς μας καιθα κάναμε ότι μας χαροποιεί περισσοτερο,μάχες ως το πρωί Toungue
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's