(10-01-2010 12:20 AM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]Συγγνώμη αλλά θα συνεχίσω και εγώ of topic.Μια ακριβώς ίδια συζήτηση είχα με τον ξαδέρφο μου και λέγαμε για αυτούς που λένε ότι τα pokemon είναι για παιδιά και είναι βλακεία.Συμπεράναμε πως αυτοί είναι οι βλάκες διότι δεν μπορούν να καταλάβουν το παιχνίδι και για αυτό το λόγο το βρίζουν !
αυτα ξερουν. αυτα λενε (σ οτι αφορα αυτους τους βλακες).
εχω ομως κι εγω την ατυχια του οτι ο αδερφος μ ειναι κι αυτος απ αυτους που ειναι κατα των ποκεμον, λεγοντας οτι τα ποκεμον ειναι για γκει & μλκιες. επαιζε ομως ποκεμον μεχρι το γυμνασιο οταν ηταν μικρος (τωρα ειναι Β λυκειου).
ενιγουει, και μενα θα μ αρεσε ενας κοσμος ποκεμον, γιατι δε θα χρειαζοταν να παω σχολειο. θα εκανα συνεχως κοπανες
.
(10-01-2010 12:08 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ας προσθεσω επισης οτι εμεις , που μεγαλωσαμε αρκετα πλεον, τα χουμε πιο πολυ τα ποκεμον ως ενα παιχνιδι "μαθηματικων". το λεω αυτο, επειδη ο νους μας ειναι συνεχεια στα EVs, IVs & stats των ποκεμον και γενικως, στο ev train, παρα στη γενικη διασκεδαση του να παιζεις ποκεμον ή το να παιζεις in game. δηλαδη, προτιμαμε πιο πολυ το competitive battling στα ποκεμον.
Δεν θα συμφωνήσω εδώ. Η μόνη φορά που μου συνέβει αυτό ήταν στην Platinum όπου δεν είχα καμία όρεξη να παίξω την ίδια ιστορία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Προσωπικά σκοπεύω να διασκεδάσω όσο το δυνατό περισσότερο την περιπέτεια όταν πάρω SoulSilver, να μπω στο ρόλο του εκπαιδευτή όσο γίνεται για να θυμηθώ τα παλιά. Για 'μένα ισχύει το ακριβώς αντίθετο, το competitive battling έχει χάσει το νόημά του απλώς και μόνο όλοι βλέπουν το παιχνίδι ώς αριθμούς και τίποτα άλλο. Απόδειξη, το thread του τουρνουά στο nintendo.gr.
Όσον αφορά την ερώτηση του thread, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον κόσμο μου οπότε δεν μπορώ να πω ότι θα ήθελα να ζούσα σε έναν άλλο κόσμο.
ναι αλλα αμα μπορουσες και να πηγαινες αλλα και να μπορουσες να ξαναγυρισεις οποτε θες πως θα σου φαινοταν?
Πιστεύω θα ήταν μπερδεμένο να πηγαινοέρχεσαι και στους δύο κόσμους!Φαντάσου να μπερδεβόσουν και να έβγαζες τα Pokemon στον λάθος κόσμο
.
ενα off-topic κι εγω:ειχα συναντησει στο σερεμπι εναν που ειχε πει οτι ειναι 34χρονων και επαιζε ποκεμον!!!(βεβαια μπορει να ελεγε ψεματα,ξενος ηταν)
συμφωνω με τον pokefan31395 διοτι α και βεβαια θα ηταν πολυ ωραια θα ηταν και λιγο ασχημα αν γινοσουν ρεζιλι μεσ' τη μεση της Ομονοιας για παραδειγμα οταν θα εχεις τα ποκεμον εξω και θα λες :"T-tar dd!" και να καθεται το t-tar να χορευει λες και ειναι αρκουδα οπως παλια με τους αρκουδιαριδες
(11-01-2010 06:28 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]αν και βεβαια θα ηταν πολυ ωραια θα ηταν και λιγο ασχημα αν γινοσουν ρεζιλι μεσ' τη μεση της Ομονοιας για παραδειγμα οταν θα εχεις τα ποκεμον εξω και θα λες :"T-tar dd!" και να καθεται το t-tar να χορευει λες και ειναι αρκουδα οπως παλια με τους αρκουδιαριδες
Να 'σαι καλά με έκανες και γέλασα
t-tar=tyranitar
dd=dragon dance
Lulz! Εμενα πλακα-πλακα θα μου αρεσε! Τι να εμενα μονιμα εκει, τι να γινομουν ρεζιλι στην Ομονοια και να με κλεινανε στο Δαφνη με αυτα τα ωραια πουκαμισακια τα λευκα που πολυ τα παω, αν γινοταν κατι τετοιο, θα μου αρεσε ΤΡΕΛΑ!!!
Τρελα στο Δρομοκαϊτειο δεν λες τιποτα...και να μην εισαι τρελος γινεσαι
εγω αν πηγαινα δεν θα γυριζα με τπτ.χρονι τωρα θελω να φθγω απ'το σπιτι μου γιατι εχω βαρεθει!!
ουπς ενοω χρονια οχι χρονι και φυγω οχι φθγω
εγω μονο και μονο επιδι δεν εχει σχολειο
Φυσικάααα Αν Είχα Τώρα Ένα Πικάτσου Δεν Θα Με Ενοχλούσε Κανείς...Αν Έιχα και ένα charizard θα μου έκανε γρήγορα TOSTακια :Ρ ...
Αν Είχα Και Τότοντιλε θα έκανα free μπανακι...
Ε Και Με Το Cyndaquil Σαν Βασικό Μου