Legendary Pokémon

Full Version: πως ξεκινησε η δικια σας εποχη τον ποκεμον
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ποτε ξεκινησε να σας αρεσουν και το πως και τα ακολοθουμενα
emena mou aresan ta pokemon apo to anime, 8imame to evlepa ka8e savatikiriako, amesos molis vgikan i kasetes pira tin red (akoma tin exo) pezo kapou 11 xronia tora.

ToungueToungueToungue
Εγώ ξεκίνησα πέρσυ το καλοκαίρι και έπαιξα πρώτη φορά με τη diamond του ξαδέρφου μου. Βέβαια, δεν ήξερα την τύφλα μου παρότι έβλεπα anime. Μου άρεσε! Αργότερα, μόλις βρήκα την ευκαιρία, πήρα DS. Kαι αμέσως μόλις είδα τις diamond και pearl είπα θα τις πάρω. Πήρα την diamond, αργότερα την pearl. Στο τέλος του χρόνου είχα ήδη πορωθεί με την pearl. Όμως, τώρα το καλοκαίρι, βαρέθηκα να παίζω αυτές τις δύο και, πρότον έκανα περίπου 5 φορές restart στην diamond (αλλά έκανα την εξής βλακεία: δεν αντάλλαξα στην pearl τα 100lv. μου...) και δεύτερον πήρα την ranger.
mustaine2mustaine2mustaine2mustaine2
Πωπω...Τι μου θύμησες τώρα.Πριν 8 χρόνια είδα έναν φίλο μου να παίζει Pokemon.Στην αρχή δεν καταλάβαινα τίποτα.Ύστερα όμως άρχισα να πιάνω το νόημα.Μέτα από μία χρονιά ένας άλλος φίλος μου μου δάνεισε την Silver του.Ε,αυτή η κασέτα με πόρωσε.Αγόρασα την Sapphire και έπαιζα σχεδόν μανιωδώς θα έλεγα.Μετά πήρα την Leaf Green,η οποία με πόρωσε ακόμη περισσότερο.Έτσι κόλησα και ακόμη δε λέω να ξεκολήσω!
θυμαμαι πριν απο 9,5 χρονια, οταν ο αδερφος μ ειχε πρωτοπαιξει την gold. εβλεπα επισης και το ανιμε στην TV. μ αρεσαν τοσο πολυ (και τωρα βεβαια), που αρχισα κι εγω να παιζω ποκεμον. ο αδερφος μ ομως τα παρατησε στη συνεχεια με την εξης συνηθισμενη δικαιολογια "τα ποκεμον ειναι για μωρα". με το που ακουω αυτη τη μπουρδα, μ ερχεται να ξερασω.
εγω αρχισα να παιζω pokemon οταν βγηκε η yellow version special edition κοντα 9 χρονια ή και περισσοτερα δεν ξερω Toungue και απο τοτε καθε φορα που εβγαινε καινουρια κασετα pokemon την αγοραζα. η αγαπημενη μου πλοκη σε παιχνιδι pokemon ηταν των GS (οσο για την Crystal δεν ξερω ειναι η μονη που δεν εχω παιξει) οποτε την ανοιξη του 2010 η αγαπημενη μου κασετα θα ειναι η Heart Gold!!!!
Στην 3η δημοτικού λίγο πριν τα Χριστούγεννα είδα ένα παιδί να παίζει Silver,και κόλλησα έτσι απλά,ακόμα και αν τρόμαξα λίγο που είδα Drowzee να γίνεται Hypno Toungue.Την ιστορία από τότε και μετά την ξέρετε,αν δεν την ξέρετε γι' αυτό υπάρχει msn/skype/spam corner να ρωτήσετε τις απορίες σας Toungue.

@Chaos:Πριν 9,5 χρόνια δεν υπήρχε Gold στην Ελλάδα βασικά...
(10-12-2009 08:35 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]@Chaos:Πριν 9,5 χρόνια δεν υπήρχε Gold στην Ελλάδα βασικά...

αφου ο αδερφος μ την ειχε παρει απ την αμερικη
Τα ποκεμον εχω την τυχη να τα γνωριζω απο πρην ακομα βγουν στην ελληνικη TV, αφου ενας ξαδερφος μ απο αμερικη επεζε Red το 98', και με ποροσε κι εμενα (ναι, ειμαι περιφανος pokemon fan απο τα 5 μου χρωνια!!!!Ετσι, πορομενος με τα ποκεμον και το anime καθως ημουν, ειχα συλεξει οτι action figure υπηρχε (μαληστα το προτο μου ηταν ενα Gengar, και ετσι αρχησε η ποροση μου με αυτο το ποκεμον)! Δυστυχως ομως επρεπε να περιμενω μεχρι το 2002 για να αγωρασω την Gold (αν και επεζα emu γκουχ lators που μου κατεβασε ο ξαδερφος μου (την Red). ) Επιδη οι γονεις μου δεν μου επερναν GB! Τελικα τους επισα, και απο τοτε συλεξα ως σημερα: Gold, Saphire, Leaf Green, Emerald, Diamond, Platinum και προσεχως Heart Gold! Βαιβεα, αρχησα να μαθενω να παιζω καλα απο την Diamond και μετα (το 2007, οταν γραφτηκα στο φορουμ).

Και τωρα, ενα ονοιρο που ειχα απο την πρωτη εποχη του anime επιτελους θα εκπληροθει: επιτελους θα παιξω σε ενα πανελληνιο προταθλημα ποκεμον!!!!
Release dates
Japan November 21, 1999
N. America October 15, 2000
Australia October 13, 2000
Europe April 06, 2001
Korea April 24, 2002

Still less than 9,5 χρόνια Toungue .(Σόρρυ για το σπαμ Sad ).
Ε , ένα πρωί που ήμουν στη γιαγιά μου , άνοιξα tv και έπεσα πάνω στο star εκείνη την ώρα έδειχνε μάλλον σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα το πρώτο επεισόδιο πόκεμον (το 1998 ή 1999 νομίζω). Με πόρωσε πολύ , προσπαθούσα να δω όσα περισσότερα επεισόδια μπορούσα. Τελικά μερικά χρόνια μετά κι ενώ τα πόκεμονζ μου άρεσαν πολύ , τα πράγματα άλλαξαν γιατί στο anime εξαφανισαν πολλά απ'τα αγαπημένα μου πόκεμον (charizard κυρίως , bulbasaur και squirtle) και σε μετά από λίγο καιρό όταν αποφάσισα να ξαναδώ έφεραν και τη May η Hoenn ήταν εντελώς gtp και σταμάτησα να βλέπω οριστικά.

Τώρα όσον αναφορά τον τομέα game , άρχισα να παίζω σε έναν μεγαλύτερο ξαδερφό μου , όταν πήγαινα πρώτη-δευτέρα δημοτικού αλλά επειδή δεν καταλάβαινα χριστό επειδή ήταν και πολύ μπροστά στην κασέτα και επειδή ήταν στα αγγλικά , ήθελα να του κάνω new game και δε με άφηνε , οπότε το παράτησα. Πολλά χρόνια μετά , το 2006 βρήκα έναν μικρό να παίζει emerald. Και τότε πορώθηκα με το θέμα , δεν είχα καταλάβει τόσο καιρό ότι ήταν rpg και τώρα καταλάβαινα και τι έλεγε! Και μερικούς μήνες μετά ανακάλυψα ότι ένα ξαδερφάκι είχε pearl και του τα πέρασα όλα , έπαιξα και saphire , leaf green και τώρα είμαι μάστερ (και καλά)


ολόκληρη ιστορία έγραψα , τα σπάω.
για το anime τα ιδια περιπου με τον Aldark...

οσο για τα RPG αρχισα οταν ειδα τον ξαδερφο μου να παιζει Gold...Στην αρχη τον δυσφημιζα αλλα μου πε"Παιξε ρε και θα δεις..αντε με εχεις πρηξει"...Ετσι επαιξα και μολις βγηκε αλλη κασετα την πηρα κατευθειαν(ruby την εχω χασει) ε,μετα πηρα την Emerald,υστερα diamond και μετα Platinum
Ρε παιδια, τι στο καλο εχουν τα ξαδερφια και το κολανε το ενα στο αλλο, δεν μπορω να καταλαβω... Οπος ειπα, κι εγω απο ξαδερφο αρχησα...
Και Btw, κατι ξαδερφακια μου που πανε δημοτικο, τα καταπορωσα!!!!!
Κατι παιζει εδω....
δεν το πολικαταλαβα την επικεφαλιδαToungue
Afou eisai stokos(^ ^).Epishs,sthn epikefalida to "ton" 8elei omega.Sto 8ema twra:
Egw to anime to evlepa aneka8en.To kollhma to efaga sthn 6h dhmotikou otan evgainan oi FR k LG.phra thn fire red kai kollhsa o kamenos ekei.23 Dekemvriou 2004 htan pou phra to sp me thn FR.150 evropoula eskasa 8umamai(akoma ta klaiw).Meta agorasa thn emerald(apo to gamebuster me 20 evro).DS pote den phra.persi phra psp.
Pages: 1 2
Reference URL's