Μιας και δεν υπάρχει πλέον δεν είναι παράνομο να το πούμε, η ιστοσελίδα γνωστή στους περισσότερους Έλληνες που κατεβάζουν με torrents το gamato.info έκλεισε μετά από μήνυση που έγινε από την ΕΠΟΕ. Ο ένας από τους 2 admin πιάστηκε και θα πάει δικαστήριο και ο 23χρονος συνεργάτης του καταζητείται.
EDIT:Μόλις ανέβηκε στο ιντερνετ το παρακατω
Quote:Δεν έκλεισε!
Πριν λίγη ώρα μάθαμε από έγκυρη πηγή ότι το Gamato.info είναι κάτω λόγω ότι κάνει Upgrades και αύριο ή σε λίγα 24ωρα θα είναι πάλι προσβάσιμο στους χρήστες του.
Όπως λένε δεν τους σταματάει τίποτα..
Δυστυχώς από χτες 3 ελληνικά παρόμοια sites έκλεισαν.. Π.χ το Greek-fun.com
Η μόνη λύση για να μην κλείσουν αυτά τα sites είναι οι έλληνες διαχειριστές του να μεταφερθούν στο εξωτερικό π.χ Γερμανία.
Δεν έχει σχέση αν το site είναι σε σέρβερ εξωτερικού αλλά αν το ο διαχειριστής / διαχειριστές βρίσκονται σε χώρες που δεν διώκονται ποινικά προς το παρόν..
Ωχ! Λολ , έρχεται το τέλος των τόρεντς. Αλλά αφού υπάρχει είναι παράνομο να το πείτε.
;P sense makes yes.
Έιναι ειδήσεις, τα τόρρεντς δεν είναι απαραίτητα παράνομα έτσι κι αλλιώς
Δεν το ειχα ποτε ακουστα αυτο το torrent(αφου ειμαι ασχετος απο αυτα) αν μπορει να μου στειελει καποιος με pm το λινκ.....
afti pou exoun xristi sto site kindinevou kai afti ???????
μα καλα. τι στο καλο ειναι τα τορρεντς??
ειναι ενας οχι και τοσο νομημος τροπος να κατεβαζεις αρχεια (επιδη παραβιαζεις τον νομο περι πνευματικων δικαιωματων).
ουσιαστικα, το torrent σου δινει την διευθηνση καποιου που εχει το αρχειο, και το κατεβαζεις απο το PC του. Οταν κατευασεις το αρχειο, ο PC σου γινετε αυτοματα server και εσυ seeder/feeder (τροφωδοτης), αλλα με εναν απλο τροπο μπορεις να το αποτρεψεις...
mporis na mou pis pos ginete afto ?????????
Το torrent από μόνο του δεν είναι παράνομο,το περιεχόμενο το κάνει παράνομο
.
Ερμ...γιατι να κατεβασετε torrent ενω μπορειτε να κατεβασετε κατι πιο απλο και κατι που δεν παραβιαζει πνευματικα δικαιωματα και ιστοριες? Για να σας κανω την ερωτηση πιο λιανα, τι καλυτερο εχει ενα torrent απο ενα ''download and convert'' program? Και συνεπως, γιατι σας πιανει το ''κλαμα''?
(26-12-2009 07:17 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]Ερμ...γιατι να κατεβασετε torrent ενω μπορειτε να κατεβασετε κατι πιο απλο και κατι που δεν παραβιαζει πνευματικα δικαιωματα και ιστοριες? Για να σας κανω την ερωτηση πιο λιανα, τι καλυτερο εχει ενα torrent απο ενα ''download and convert'' program? Και συνεπως, γιατι σας πιανει το ''κλαμα''?
γιατι τα τορρεντ με βολευουν απιστευτα, παλλια για να κατεβασω δισκογραφια επρεπε να ψαξω ολοκληρο το ιντερνετ (και ναι, ειναι μεγαλο), ενω τωρα το μονο που εχω να κανω ειναι να πατησω σε ενα τορρενταδικο "μεταλ-γουαου-συγκροτημα Discography", ναι μεν ειναι παρανομο, αλλα στο ιντερνετ επικρατει ουσιαστικα αναρχια αρα κλαην, πλας κανεις δεν ψαχνει το πισι σου.
οσο για το gamato.info (με αντιγραφουν?) δεν με νοιαζει καν και αν εκλεισε, απο την στιγμη που δεν το χρησιμοποιουσα, και η ιστορια εδειξε οτι ενα κλεινεις, ανοιγουν δεκα
(π.χ. οι μεταλλικα εκλεισαν το ναπστερ επειδη καταπατουσε πνευματικα δικαιωματα, τωρα μπορεις να κατεβασεις απο τορρενταδικα, λαημγουαηρ μεχρι και το γιουτουμπ)
(28-12-2009 02:28 PM)pokeman Wrote: [ -> ]τωρα μπορεις να κατεβασεις απο τορρενταδικα, λαημγουαηρ μεχρι και το γιουτουμπ)
Σωστά εγώ ότι τραγούδι θέλω το κατεβάζω απ'το youtube. Κονβέρτ κι έτσι. ;P. Απλά στο gamato.info είχαν βάλει τα λινκ/ ανεβάσει δεν ξέρω πως λέγεται αυτό ένα σωρό τύποι anime και τέτοια , 2 φορές είχα μπει....Μέσα είν'ακομα αυτοί που το φτιαξαν. Ρίσκο μανγκες μου μεγάλο!
Το πρόβλημα με το youtube είναι ότι κατεβάζοντας έτσι, τα τραγούδια χάνουν πολύ στην ποιότητα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εξυπηρετεί και φαντάζομαι θεωρείται νόμιμο...
(29-12-2009 06:13 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Το πρόβλημα με το youtube είναι ότι κατεβάζοντας έτσι, τα τραγούδια χάνουν πολύ στην ποιότητα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εξυπηρετεί και φαντάζομαι θεωρείται νόμιμο...
Δεν χάνουν και πολύ , χάνουν μετά όταν τα κατεβάζω για amv και τα βάζω στο Μovie maker ακούγονται gtp , εντελώς....Θεωρείτε νόμιμο; Επίσης μια ακόμα απορία:
Το να κατεβάζεις subbed anime από Megaupload , Rapidshare και τέτοια είναι νόμιμο;
(29-12-2009 11:28 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Το να κατεβάζεις subbed anime από Megaupload , Rapidshare και τέτοια είναι νόμιμο;
http://en.wikipedia.org/wiki/Fansub
"Because distribution of fan-subtitled content is a violation of copyright laws in most countries, the ethical implications of producing, distributing, or watching fansubs are topics of much controversy."