Legendary Pokémon

Full Version: Καλή χρονιά με αλλαγές!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!

Κάτι που ψηνόταν εδώ και καιρό είναι έτοιμο προς αποκάλυψη και μάλλον ήδη το έχετε δει και αναρωτιέστε πως έγινε
έτσι ξαφνικά!

Στην κεντρική υπάρχει και δημοσίευση που εξηγεί συνολικά τι αλλαγές υπάρχουν, ωστόσο εδώ θα αναφερθώ με περισσότερη λεπτομέρεια στο τι συνέβη στο φόρουμ. Επειδή δε οι περισσότεροι εδώ είμαστε αποκλειστικά ελληνόφωνοι, οι όποιες αλλαγές είναι και αντίστοιχα στοχευμένες.

Πέραν του νέου -εξαιρετικού και δροσερού θέλω να ελπίζω- layout, θα παρατηρήσατε ότι κάθε κεντρική κατηγορία έχει την δική του ελληνική κατηγορία στα ελληνικά! Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν θα στριμωχνόμαστε στην "Ελληνική Γωνιά" και πλέον θα είναι πιο εύκολο να βρεθούν συγκεκριμένα θέματα. Προτείνω επίσης να αλλάξετε μια προσωπική ρύθμιση όσον αφορά στην διάταξη των posts για να φαίνονται και καλύτερα οι δημοσιεύσεις, και να απο-επιλέξετε την ρύθμιση "Display posts in classic mode." μέσω του UserCP

Από τη στιγμή λοιπόν που όλοι βλέπετε τις νέες κατηγορίες, παρακαλώ να ανοίγετε νέα θέματα μόνο σε αυτές, και τα παλιά θέματα της Eλληνικής Γωνίας ή παλιών κατηγοριών (και είναι αρκετή δουλειά αυτό και μόνο) θα μετακινηθούν σταδιακά από το πλήρωμα του LP, οπότε βοηθήστε μας όλοι αναλόγως Smile Ας ξεκινήσουμε λοιπόν χωρίς spam και με διάθεση για συζητήσεις, για τα υπόλοιπα υπάρχει κλασσικά τo spam corner Smile


Υ.Γ.1: Γύρω, γύρω, όλοι!
Υ.Γ.2: Δεν έχω επιστρέψει ακόμα από τις διακοπές οπότε ίσως να μην δω άμεσα τυχόν ερωτήσεις ή επισημάνσεις, ωστόσο σημειώστε τυχόν bugs σε αυτό εδώ το θέμα.
Καλη δουλεια Arty!!!Το forum εγινε φρεσκο!!!!Wink
Amazing layout Herc, badass Magikarp Marihja, congrats!

On a side note, ίσως τα edit, delete, quote, etc. links κάτω από τα posts να είναι καλύτερα με buttons όπως παλιά, dunno though.

Και φακγιέα, μπλε λινκς > πορτοκαλί. Toungue

Καλή χρονιά πάνω απ' όλα!
damnit!! αυτες ηταν οι "μεγαλες αλλαγες", που λεγατε οτι θα γινουν ολο αυτο το καιρο??!! θα ναι αρκετα δυσκολο να συνηθισω τωρα το LP μ ολες αυτες τις αλλαγες... Sad
Ωραίες οι αλλαγές,περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν,γιατί αρκετά sections δεν λειτουργούν και δεν το βλέπω να λειτουργούν για αρκετό καιρό ακόμα. Π.χ. gym challenge.Am I not right?

Μεγαλύτερό μου "παράπονο" το ότι περιοριζόμαστε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στους Έλληνες χρήστες,και "χάνουμε" κάποια ξένα μέλη.

@Chaos:Αν δεν μπορείς να το συνηθίσεις και θες να φύγεις,είσαι ελεύθερος.
poli oreo to ananeomeno site !!!!!!!!!

mpravo !!!!!!!!!

stin arxi xa8ika ligo alla meta prosanatolistika Toungue
Ενταξει δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραματα οντως!!!Το forum ειναι οπως ολοι το γνωριζαμε αλλα με καποια θεματα παραπανω...(οπως ειπα πιο πριν)....θα συνφωνησω με την γνωμη του GeorgeSlayer οτι δεν υπαρχει αρκετο υλικο για τα ξενα μελη.....ελπιζω να διορθωθει στο μελλον....Smile
Καλά και γω στην αρχή που το δα είπα τι gtpιές είν'αυτές αλλά μετά είδα το: I PRESUME u don't like mudkipz eh? και το magikarp που μπανάρει οπότε είπα δω είμαστε. Τα σπάει συγχαρητήρια στη Velisianna. Το φόρουμ πιστεύω έτσι είναι πιο ζωηρό και ξύπνιο.
Τις αλλαγές τις βρίσκω πολύ καλές, όλο το φόρουμ(και το σάιτ) φαίνεται πιο ξεχωριστό και όμορφο.
Πάντως συμφωνώ με τον GS στο ότι το νέο layout δεν προσφέρει κάτι σε ξένα μέλη, από την άλλη πάλι ίσως είναι καλύτερα το site να επικεντρωθεί σε Έλληνες χρήστες(ήδη έχουν μπει αρκετά νέα μέλη που ασχολούνται και με competitive battling, οπότε ίσως projects όπως το gym challenge λειτουργήσουν στο μέλλον Smile)
@ Chaos και όποιον άλλο δεν τον βολεύει το νέο layout για κάποιο λόγο:
User CP -> Edit Options -> Board Style -> Neat.
Ομοίως και στο κυρίως site, μέσω του Control Panel μπορεί κανείς να επιλέξει κάποιο από τα παλιά layouts, ωστόσο ίσως λείπουν κάποιες νέες λειτουργίες από τα παλιά.

@GeorgeSlayer: Πάντως δεν νομίζω ότι με αυτή τη δομή πλέον στρεφόμαστε μόνο προς τους Έλληνες, αντιθέτως, επιτέλους στραφήκαμε και προς αυτούς. Περιοχές δε όπως το Competitve battling είναι αποκλεισιτκά στα αγγλικά (πρόσθεσα σήμερα και την επισήμανση για να είναι ξεκάθαρο) καθώς ότι αφορά στις online λειτουργίες δεν βλέπαμε τον λόγο να διαχωρίζει με γλωσσικά σύνορα.

Τώρα το πόσο ενεργά θα είναι ή όχι εξαρτάται και από τους χρήστες, το κυρίως site είναι ήδη σε καλή θέση στην παγκόσμια κατάσταση, και κάνουμε τακτικά ανοίγματα προς Bulbapedia και Serebii, αλλά από εκεί και πέρα μπορείτε όλοι ως χρήστες να κάνετε μικρο-διαφήμιση, δηλαδή να απαντάτε με links προς το LP όταν κάποιος ζητάει μια πληροφορία, banners στις υπογραφές, αναφορά στο Twitter ή στα blogs σας, κτλ
καλα ο εγω παντως εχω κρατισει το παλιο
(02-01-2010 12:45 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]@Chaos:Αν δεν μπορείς να το συνηθίσεις και θες να φύγεις,είσαι ελεύθερος.

το οτι ειναι δυσκολο να συνηθισω το "βελτιωμενο" μας LP, δε σημαινει οτι το παραταω κιολας... ελεος δλδ!!
Νταξ ρε,για πλάκα το είπε ο GS.

Άψογες οι αλλαγές Herc!Ήμουν που ήμουν πορωμένος με το LP...

Also,

(01-01-2010 05:20 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!

Επίσης και...
(01-01-2010 05:20 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]http://www.youtube.com/watch?v=EsmNXZO5VAo

You spin me right round, baby
Right round like a record, baby...YEAH!
Εμμμ...Με παραξένεψε λίγο αυτό,αν και δεν είναι και τόσο σπουδαίο πρόβλημα...

[Image: 2yjpi4j.jpg]
(02-01-2010 05:11 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(02-01-2010 12:45 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]@Chaos:Αν δεν μπορείς να το συνηθίσεις και θες να φύγεις,είσαι ελεύθερος.

το οτι ειναι δυσκολο να συνηθισω το "βελτιωμενο" μας LP, δε σημαινει οτι το παραταω κιολας... ελεος δλδ!!

8umamai auto me tis mpixtes pou eleges.Epivevaio8ike!

I like the way Mudkip stares at the Magikarp.I can smell a woman finger here...
Pages: 1 2
Reference URL's