Legendary Pokémon

Full Version: Ποιά προκειται να είναι η εξάδα σας στις HG/SS?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Εδώ μπορείται να ποστάρετε την εξάδα που σκοπεύετε να φτιάξετε στις Hg/Ss.
σιγουρα σιντακουιλ και ...
100 ta 100 totodile gia ta ipolipa den ksero....
emena de moy aresoyn ta totodail γιατι χορευουν
Στην Leaf-Green ειχα φτιαξει ακριβως την πρωτη μου εξαδα. Δυστυχως για τη silver δε θυμαμαι τοσο καλα (εκτος του οτι διαλεξα Totodile) , οποτε θα πιασω ο,τι θυμηθω ή οτ,ι μου αρεσει. Μολις τωρα θυμηθηκα πως ειχα και Noctowl!
το μονο ποκεμον που θα εχω σιγουρα θα ειναι το totodile οπως παλια
λοιπόν εγώ θα βάλω totodile και σκέφτομαι να μεταφέρω ένα regigigas(1lv) και ένα larvitar(1lv) από την platinum. το ίδιο έκανα στην platinum. μετέφερα ένα elekid(μαζί με το electrizer) και τώρα εχει γίνει ένα όμορφο electrivire.
εγω λεω συντακουιλ και κανα μαντκιπ [οπου θα παρω απο την πλατινουμ]
Θα δείξει,καθίστε να την πάρω πρώτα Toungue.Αυτό που είπε ο Blue ωραίο αλλά δύσκολο,δεν θυμάμαι ούτε εγώ την team μου,πάντως όταν πρωτοέπαιξα Silver (ενός παιδιού) με το Beedrill είχα πορωθεί Toungue.Λογικά Cyndaquil,Noctowl για Fly,Furret για τα υπόλοιπα HMs,και ό,τι άλλο καλό βρω νωρίς,αυτά για το storyline.
well, η εξαδα μ εκει θα ναι η ιδια μ αυτη που εχω στην πλατινουμ, με τη διαφορα οτι θα βγαλω 1 ποκεμον απ την ομαδα που εχω τωρα και θα βαλω ενα extremespeed dragonite με adamant nature
Εννοώντας πάντα την in-game εξάδα, Totodile και Mareep όπως πάντα στην αρχή. Στις παλιές χρησιμοποιούσα συχνά το Machop που έπαιρνες από ανταλλαγή στην Goldenrod, βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα κι έτσι κι αλλιώς δεν γουστάρω τις in-game trades πλέον. Παλιά χρησιμοποιούσα και Magmar από το Burned Tower και μετά. Λογικά Spearow/Sentret για τους κλασικούς HM Slaves.
Το να διαλέξω από τώρα για το ποια θα είναι η εξάδα μου είναι λίγο δύσκολο γιατί πρέπει να μελετήσω πολύ καλά τις καινούριες Egg Moves και να δω ποιες μπορούν να βοηθήσουν τα pokemon μου και αυτό πιστεύω θα πάρει αρκετό καιρό αλλά μέχρι να βγουν οι κασέτες σιγουρα θα εχω αποφασίσει Toungue.Επίσης δεν φτιάχνω μόνο έξι pokemon αλλά φτιάχνω πάνω από 15 για να έχω επιλογές.
Ένα pokemon που σίγουρα θα φτιάξω είναι το Arcanine γιατί πιστεύω με την νέα του Egg Move Morning Sun μπορεί να γίνει πολύ καλός τοίχος γιατί με 80 Base Defense (με Intimidate να κατεβάζει το Attack του αντιπάλου) και με 90 Base ΗΡ δεν θα πέφτει εύκολα θέλω να πιστεύω.
πιθανη εξαδα:Feraligatr,Electivire,Charizard,Nidoking,Suicune,Salamence η Metagross

hm slave στο box και οποτε τον χρειαζομαι τον βγαζω εξω...
Feraligatr,Gyarados (shiny),Sceptile,Charizard,Dragonite (με ExtremeSpeed) και κανάν HM Slave.
Για In-game μιλάω.
(08-01-2010 05:14 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Εννοώντας πάντα την in-game εξάδα

βασικα για competitive battling θα ναι, αλλα και για in game δεν θα ναι και ασχημα... Big Grin
Pages: 1 2 3
Reference URL's