Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon ranger - tracks of light
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Ukulele! ^^
It's cute Big Grin
Pichu ftw! Smile

Serebii hurts my eyes everytime I check it! Toungue It's in dire need of a better design.
every time i visit serebii i get lost inside this chaos O_o
(29-01-2010 07:44 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]παιδιά σχετικά με το deoxys event διάβασα ότι μπορεί να γίνει μόνο σε multiplayer. έτσι ας την αγοράσουν πολλοί την κασέτα όταν βγεί να κάνουμε το εβέντ με την βοήθεια του άλλου, δηλαδη βοήθαμε να σε βοηθώ να πιασουμε το deoxys!

Δίκιο έχεις. Το θέμα είναι αν θα μπορούμε να κάνουμε την αποστολή μέσω wi-fi που μάλλον θα μπορούμε!
αμα ομως μπορουμε θα ειναι φανταστικα!!!θα κανουμε φορουμικες συναντησεις με τις ranger Toungue
Μπορεί και να υπάρχει Voice Chat για πάνω από 2 άτομα γιατί νομίζω πως στο Multiplayer για να πιάσεις το Pokemon πάνε πάνω από 3 άτομα μαζί και τότε θα είναι μαμάτο Big Grin!
ναι, αλλα αν ειχε & voice chat, θα εμοιαζε πολυ σε στυλ call of duty (κι εκει voice chat εχουν). μη το παραγ*******ε κιολας....
[Image: PR3_Stylus.png]

Νέο capture styler! Άραγε θα είναι του σχολείου ή ενός κανονικού Ranger; (Μάλλον Ranger από το χρώμα του)

@chaos714:Όταν έλεγα για voice chat δεν εννοούσα να μιλάμε μεταξύ μας για να πιάσουμε το Pokemon αλλά επειδή ο dark_lugia ανέφερε φορουμικές συναντήσεις είπα θα ήταν μαμάτο να μιλάμε μεταξύ μας!
μαματο δεν λες τιποτα φιλτατε pokefan31395

το παλιο capture styler μ'αρεσε καλυτερα,δεν ξερω γιατι
Η αλήθεια είναι αυτό μοιάζει και με βραχιόλι κάποιου Φαραώ Toungue!
ego tora ime stin teleftea apostoli gia na stamatisoume tin tim dim dun Big Grin

8a tous fao zontanous !!!
^

μα οι dim sun ειναι στο 2, ενω εδω μιλαμε για το 3. ας ηξερα και τους κακους του 3....
Pokemon Nappers και ο Leader είναι ο Red Eye!
e kai ti na kano afou den exi gia to 2 thread pou8ena !!!Toungue

telos panton.........
το παιχνίδι θα είναι πάντως πολύ ωραίο.εγώ δεν είχα ποτέ ranger. μόνο το 1 είχα πάρει για μια εβδομάδα από ενα φίλο μου και του το τερμάτισαBig Grin
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's