(02-02-2010 04:23 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]Pokemon Nappers και ο Leader είναι ο Red Eye!
τι χαλια ονομα για εγκληματικη οργανωση.... σαν εμαιτος ακουγεται. το ονομα τ αρχηγου παντως ειναι ολα τα λεφτα!
Το Pokemon Nappers βγαίνει από το Kidnappers και αφού θα κλέβουν Pokemon αντί για ανθρώπους τους ονόμασαν Pokemon Nappers!
οκ. ειπαμε, να ναι μια εγκληματικη οργανωση, αλλα με τετοιο ονομα? ιιιιιιιου!
anyway, δε βλεπω την ωρα να παρω το 3 και με αυτο το ukulele pichu... πορωση
Ωραία η Poke Assist του Ukulele Pichu ε;
SPOILER TAGS GOD DAMMIT!
Sorry NM2 για πριν!
Όποιος θέλει να δει το Ιαπωνικό (ή Κινέζικο δεν ξέρω ποια γλώσσα είναι
) trailer του παιχνιδιού
ορίστε!
Τέλειο παιχνίδι!!!!
ιαπωνικο ειναι βρε! αφου τα ποκεμον απ την ιαπωνια προερχονται!! αρα, και το τρειλερ ιαπωνικο ειναι.
παιδιά είδα στο bulbapedia να λέει το παιχνίδι lotus of lights!!?!?! άλλαξε όνομα?τότε μου φένεται θα πρέπει να αλλάξει όνομα και το 8read
Locus of Light actually αλλά δεν έχει βγει αγγλικός τίτλος νομίζω μιας και ούτε Ιαπωνία έχει κυκλοφορήσει.
Ανακοινώθηκε ένα νέο Event που μπορείς να πιάσεις Heatran και να το στείλεις στις HG/SS και θα ξέρει την κίνηση Eruption!
Ωραίο αυτό!Εμένα τουλάχιστον μου αρέσει.Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το έγραψες σε spoiler.
Για παν ενδεχόμενο!
Επίσης και το Manaphy ανακοινώθηκε και θα μπορείς να το στείλεις σε DPPt/HGSS
ανακοινώθηκαν και shaymin και heatran(με eruption). το heatran θα μπορείς να το στειλεις, το shaymin???
To spoiler μου το διάβασες??????????? (μόνο για το Heatran λέω)
οχχ δεν το πρόσεξα!!γιατί το έβαλες σε σπόιλερ???κρίμα και θέλω ένα shaymin από εκεί!
(10-02-2010 06:08 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]Ανακοινώθηκε ένα νέο Event που μπορείς να πιάσεις Heatran και να το στείλεις στις HG/SS και θα ξέρει την κίνηση Eruption!
θαυμασια!!!!καταπληκτικα!!!!υπεροχα!!!!