Legendary Pokémon

Full Version: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο αντικείμενο;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ποιο αντικιμενο σας αρεσει απο τις κασετες ποκεμον?γραψτε το
εμενα μου αρεσουν τα απολιθοματα
εεεε θα λεγα το ;eftovers για τον λογο οτι με εχει σωσει αρκετες φορες στο παρελθον αλλα και τωρα
Άλλο το καλύτερο αντικείμενο (κάτι που δεν υπάεχει,κατά τη γνώμη μου) και άλλο το αντικείμενο που μας αρέσει περισσότερο.Ποιο είναι λοιπόν το θέμα του θρεντ,για να ξέρω κι εγώ τι να πω.
ενοει αυτο που σ'εχει βοηθησει.εγω εκτιμω τα αντικειμενα που δινουν ενεργεια
λοιπόν πολύ καλά αντικείμενα είναι το leftovers,foxus sash και sacred ash(αν και το τελευταίο δεν το έχω βρειSad ) σαν αντικείμενο μου αρέσει το griseous orb διότι αλλάζει την μορφή τoυ giratina και το Secret Key μιας και είναι το κεφάλι του RotomToungue
(14-02-2010 03:38 PM)LuXray Wrote: [ -> ]ενοει αυτο που σ'εχει βοηθησει.εγω εκτιμω τα αντικειμενα που δινουν ενεργεια

Οκ.Αφού είναι έτσι μπορώ να πω πως με έχουν βοηθήσει πολύ τα εξής αντικείμενα:

Focus Sash
Choice Scarf
Life Orb
BrightPowder
και Leftovers.
το καλυτερο αντικειμενο για επιθεση ειναι life orb & για αμυνα leftovers
Είναι πολλά...Το Life Orb και το Leftovers είναι τα πιο διαδεδομένα,αλλά κακώς είναι τα μόνα που χρησιμοποιούνται συχνά.Τα Choice Items είναι πολύ χρήσιμα αν ξέρεις για ποιον λόγο τα χρησιμοποιείς,τα Damage Reducing Berries για Super Effecting Hits(αν τα λένε έτσι) επίσης χρήσιμα,μπορείς να ξαφνιάσεις τον αντίπαλο,Shed Shell σε κάποια συγκεκριμένα Pokemon (Skarmory ειδικά),Expert Belt για boost σε supper effective moves+bluff (αφού δεν φαίνεται LO Recoil),και σίγουρα ξεχνάω κάποια.
πως παιρνεις το life orb?
Αν θυμάμαι καλά βρίσκεται στο δρόμο προς το Stark Mountain.

Για το καλύτερο item, εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς. In battle, αντικείμενα όπως Leftovers, Life Orb και Choice Items είναι τα απολύτως κλασικά, σε τέτοιο βαθμό που δεν τα θεωρώ ιδιαίτερα. Δεν μπορώ να διαλέξω ένα item στο έτσι. Πολύ μου αρέσουν αντικείμενα όμως που μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι με σωστή χρήση, π.χ. τα Liechi, Petaya και Salac.

Τώρα αν μιλάμε απλά για favorite item, Nugget ασυζητητί, καθαρός χρυσός.
(17-02-2010 05:57 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Τώρα αν μιλάμε απλά για favorite item, Nugget ασυζητητί, καθαρός χρυσός.

μετα κλονοποιειση και ετσι και μετα εραιε το χρημα αφθονο?Toungue
Μάχες Life Orb, leftovers και φυσικά Shed Shell

Εκτός μάχης whatever NM2 saidToungue
τελικα τα revive με σοζουν παντα. οποτε revive 4ever
μπα,το λαλυτερο αντικημενο ειναι το lump berry ,νομιζω οτι γραφετε ετσι,γιατι εχω το κεφαλι μου ησυχο απο τις αρρωστιες
Το καλυτερο για μενα ειναι το Amulet Coin. Δεν μπορεις να αποφυγεις τις περισσοτερες μαχες ετσι κι αλλιως, οποτε το δινεις σε ενα Pokemon να το κραταει και εσυ κερδιζεις χρηματα, χαχαχα... Toungue

Απο τα in-battle items δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο. Ολα μου αρεσουν και ολα εχουν τη χρησιμοτητα τους.
Pages: 1 2
Reference URL's