Legendary Pokémon

Full Version: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο αντικείμενο;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Και το Lucky Egg βοηθάει πάρα πολύ Big Grin
Πώς μπορείτε και μιλάτε για καλύτερα αντικείμενα όταν ξεχνάτε το Rare Candy;!

But anyway εκτός απ'αυτό προσθέτω τα pinch berries (Liechi, Salac, Petaya κτλ), Life Orb, Leftovers και ενώ μ'αρέσουν τα Choice items έχω στο Choice Specs μία ιδιαίτερη αδυναμία xD

Και φυσικά Lucky Egg, Master Ball, Macho Brace και Power Items γιατί δεν πάω πουθενά χωρίς αυτά Toungue Aπό τα καινούρια ήδη εχει φανεί ξεκάθαρα το Eviolite Big Grin
Δεν θα φτάναμε πουθενά χωρίς τα αγαπημένα μας potions...
Θα 'ελεγα ότι στις B/W ίσως είναι και η πρώτη φορά πάντως που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου Potions Toungue Βέβαια ίσως ευθύνεται το ότι υπάρχει νοσοκόμα κάθε 5 βήματα.
(08-03-2011 12:32 AM)Charizard2005 Wrote: [ -> ]Το καλυτερο για μενα ειναι το Amulet Coin. Δεν μπορεις να αποφυγεις τις περισσοτερες μαχες ετσι κι αλλιως, οποτε το δινεις σε ενα Pokemon να το κραταει και εσυ κερδιζεις χρηματα, χαχαχα... Toungue

Απο τα in-battle items δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο. Ολα μου αρεσουν και ολα εχουν τη χρησιμοτητα τους.

+φωνώ απόλυτα μαζί σου! BTW τα καλύτερα αντικείμενα πιστεύω πως είναι οι βιταμίνες για να ανεβάζεις stats όλα τα potions, amulet coin,lucky egg,rare candy, masterball και φυσικά ένα από τα αγαπημένα μου το exp.share!!
(09-03-2011 08:01 PM)Adk Wrote: [ -> ]Θα 'ελεγα ότι στις B/W ίσως είναι και η πρώτη φορά πάντως που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου Potions Toungue Βέβαια ίσως ευθύνεται το ότι υπάρχει νοσοκόμα κάθε 5 βήματα.

Ακόμα και γιατρούς βρίσκεις xD
Πράγματι,και αυτό βοηθά γιατί δεν ξοδεύεις τα λεφτά σου σε potions,antidotes etc.
On topic,τα αγαπημένα μου αντικείμενα είναι leftovers,rare candy και master ball
Leftovers and tha Power of THA UNIVERSE!
Εχω παρατηρήσει ότι ένα πολύ χρήσιμο αντικείμενο είναι το Lemonade. Πολύ καλό healing για την τιμή του.
Pages: 1 2
Reference URL's