Legendary Pokémon

Full Version: My best team
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Η ομαδα μου ειναι:
1 Palkia lv100
moves:
earth power
draco meteor
surf
spacial rent

2 staraptor 100lv male
moves:
aerial ace
fly
brave bird
close combat

3 Dialga 100lv
moves:
roar of time
earth power
draco meteor
???

4 ho-oh 100lv
moves:
scared fire
fly
???
???

5 Salamence 100lv male 372 at.
moves:
fly
draco meteor
dragon claw
???

6 Garachomp 100lv male
moves:
dragon rush
dig
dragon claw
???


εβαλα πολλα ??? διοτι εχουν τα ποκεμον επιθεσεις α;λλα δεν ειμαι σιγουρος
sto garchomp earthquake
σε ευχαριστο θα το κοιταξω αν και μαλον θα του δοσω giga impact
αυτες τις βλακειες κανεις γιαυτο σ'εχω καταστρεψει ρε οχι τοσοι δρακοι τα ποκεμον παγου σ'εχουν διαλησει ωπος και το σταραπτορ.το χο-οχ δεν ειναι και η καλυτερη επλογη αφου ολη η υπολυπη ομαδα εχει το ιδιο μειονεκτιμα.ο αντιπαλος δεν θα'χει μονο ποκεμον παγου ...(το μαναφι και το λουκια ειχαν επιθεσεις παγου και νερου και την πατησες)
ξερεις εχω χασει 3 φορες και σε εχω νικησει 10 οποτε μι μηλας
τωρα τελαιυταια εφτιαξα μια σοβερη ομαδα!!!
σοβερη=σουπερ+φοβερη
Αυτή η ομάδα το μόνο ιδιαίτερο που έχει είναι πως τα 4 από τα 6 είναι UBER και όμως νικιέται πολύ εύκολα διότι τα Pokémon σου έχουν σχεδόν τις ίδιες επθέσεις (για τον τύπο μιλάω) και σχεδόν νικιέται από τον ίδιο τύπο τον ίδιο τύπο!
ναι μείωσε τα ubers.μόνο αυτό έχω να πω.επίσης βάλε επιθέσεις διαφορων τύπων ώστε το pokemon να νικάει τις αδυναμίες του.
ti ειναι τα uber?
Uber είναι τα pokemon που συνδυάζουν καταπληκτικά stats και πολύ καλό movepool. Συνήθως απαγορεύονται από τις συνηθισμένες μάχες γι' αυτά τα χαρακτηριστικά. Ubers θεωρούνται όλα τα legendaries πλην του Jirachi, το Garchomp, το Wobbufet και το Wynaut.
Tα Ubers ανήκουν στην τελευταία ομάδα (tier) στις οποίες κατατάσσονται τα Pokemon. Δεν μπορώ να βρω το σχετικό άρθρο στο lp (άμα που υπάρχει, που αποκλείεται να μην υπάρχει).
Γενικά, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Κάποια προσεγμένα και EVd Pokemon μπορούν άνετα να σε νικήσουν. Μόνο του ένα Lapras με Ice Shard και DDance σου νικάει τα περισσότερα Pokemon. Πρέπει η ομάδα σου να είναι ισοροπημένη. Επιπλέον, οι επιθέσεις που δεν χτυπάνε άμεσα υπάρχουν για κάποιο λόγο. Μπορείς να μελετήσεις τι ισχύει στο χώρο του Competitive Battling, είτε ξεκοκαλίζοντας το Sitemap του lp είτε βλέποντας βίντεο μαχών στο YouTube για στρατηγικές.
ευχαρισρω αλλα τι παταω για να τις δω?
λοιπον.Τωρα τελευτεα προπονο αυτα τα ποκεμον:
feraligatr 73lv
moves
hudro pump
blizard
cranch
???

Meganium 47 lv
moves
solarbeam
giga impact
???
???

Noctaul 45 lv
moves
hypnosis
fly
take down
???

θελω να τα βαλω στην ομαδα μου αλλα πρωτα θελω να μου πειτε καπιες επιθεσεις να τις αλλαξω να τις αφησω?
Πρώτ' απ' όλα,πρέπει να μάθεις πως οι physical moves (που στην περιγραφή έχουν ένα σηματάκι [Image: type_physical.gif] στην περιγρφή τους) εξαρτώνται από το Attack του Pokemon που επιτίθεται και το Defense αυτόυ που αμύνεται.Τώρα,οι special moves (με το σηματάκι [Image: type_special.gif]) εξαρτώνται από το SpAttack του επιτιθέμενου Pokemon και το SpDefense του αμυνόμενου.Αυτό σημαίνει πως αν για παράδειγμα,θες ένα Pokemon με special moves πρέπει να έχει καλό SpAttack.

Γι' αυτό και το Hydro Pump με το Blizzard δεν κάνουν για το Feraligatr.To Feraligatr έχει καλό Atk,δηλαδή είναι καλό με physical moves.Waterfall,Superpower,Ice Punch,Crunch,Earthquake είναι καλές επιλογές.Γι' αυτό,πριν διαλέξεις επιθέσεις κοίτα αν είναι physical ή special και ρίξε και μια ματιά στο Attack και το SpAttack που μπορεί να φτάσει ένα Pokemon.

Πάμε στο Meganium τώρα,το οποίο είναι αμυντικό Pokemon,οπότε Toxic,Leech Seed,Synthesis,Giga Drain,Reflect,Light Screen είναι κάποιες καλές επιλογές,κατά τη γνώμη μου.


Επίσης,έχεις σκοπό να ασχοληθείς με WiFi battles;
ναι γιατι οχι?οταν παρω θα κανω τετιες μαχες
Ωραία.Πάντως έχεις αρκετά να μάθεις ακόμη,όπως IVs,EVs,Breeding κλπ (μην ανησυχείς,ακούγεται και δείχνει δύσκολο,αλλά δεν είναι και τόσο).Σιγά-σιγά θα μάθεις και είμαστε όλοι μας πρόθυμοι να βοηθήσουμε Smile

Επίσης,μπορείς να ψάχνεις το Pokemon of the Week (ή PotW για συντομία) αν θες να βρεις καλές ιδέες για τα Pokemon σου.
Pages: 1 2
Reference URL's