Legendary Pokémon

Full Version: pkmn Natures
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
τι natures προτιμάτε και γιατί΄???Ακόμα κάτι. είναι καλό να έχω blaziken adamant nature???
Καθε Nature μειωνει ενα στατιστικο και αυξανει ενα αλλο.Ετσι αναλογα με τις προτεραιοτητες σου για καθε Pokemon διαλεγεις και Nature.Για περισσοτερες πληροφοριες πηγαινε Εδω
Ok thnx
τεστ 2
Βασικα, επειδη τα αγαπημενα μου Pokemon ειναι συνηθως Physical Sweepers θα ελεγα οτι προτιμω το Adamant Nature. Big Grin
Εγω δεν ασχολουμε πολυ αλλα προτιμω το serious.
Κι εγω Serious
και Brave
και Docile
Αν και τα ονοματα εχουν σημασια δεν ειιναι η προτεραιοτητα μου.Για παραδειγμα δεν μου αρεσει το Gengar μου να ειναι Timid αλλα προκειμενου να εχει την καλυτερη δυνατη αποδωση το επιλεγω.
Aρκετοι μπορει να με κοροιδεψετε αλλα το μονο πραγμα που δεν εχω καταλαβει στα ποκεμον ειναι το πως μπορω εγω να διαλεξω πιο θα ειναι το nature του ποκεμον μου. Μπορειτε να μου πειτε?
Απλα κανεις αρκετα breeding chains μεχρι να σου βγει ενα θηλυκο Pokemon με το επιθυμητο nature. Απο εκει και περα του δινεις μια Everstone ωστε αυτο το nature να περασει και στα επομενα μωρα.
Και γω το μόνο πράμα που δεν έχω καταλάβει είναι αυτό. Το nature περνάει απο το θηλυκό προς το μωρο?

Υ.Γ 123ο post!
Ακριβως. Μπορειτε ομως να πιασετε και ενα Ditto με το επιθυμητο nature και να κανετε την ιδια ακριβως διαδικασια με το θηλυκο Pokemon για να περασει το nature στα μωρα.
Δεν ειναι ακριβως ετσι.Το nature περναει απο τη μητερα στο παιδι αν κραταει η μητερα Everstone.Τα pokemon με το nature που θελετε ομως δεν θα ειναι ΠΑΝΤΑ το ιδιο nature με τη μητερα.Απλα θα αυξηθουν τα Pokemon με αυτο το Nature.Επισης οταν θελετε να πιασετε ενα αγριο Pokemon,αν το Pokemon σας που το αντιμετοπιζει εχει το Ability Synchronize,τοτε, υπαρχουν 50/100 πιθανοτητες,τo Pokemon πoυ θα πιασετε να εχει το ιδιο Nature με το δικο σας.
αυτο που ειπε ο BLUE για το Synchronize ισχυει μονο στην Emerald και οχι στις R/S. Λογω των Sp.Sweepers, τα αγαπημενα μου Natures ειναι Modest και Timid αλλα σαν ονομα προτειμω το Brave. Ολοι θελουν ενα γενναιο Pokemon!
συμφωνω με τον νιντζομιουτου
Pages: 1 2 3
Reference URL's