Έχω τη συνήθεια να μην ικανοποιούμαι με τπτ, και όποτε ολοκληρώνω κάτι, αμέσως σκέφτομαι "μπορούσες και καλύτερα". Αλλά είναι προτιμότερο από κάτι σχόλια των δημιουργών κάτω από τα έργα τους "it looks awesome, it seems great", είναι βλακεία να αυτοθαυμάζεσαι,χαα. Αυτό θα το κρίνουν οι άλλοι~
@herooftime : great new sig
Δεν το έφτιαξα εγώ, αν αυτό εννοείς :Ρ. Έτοιμο από google. Ζωγράφισε κάτι ιαπωνέζικο, νομίζω πως θα βγει καταπληκτικό.
όντως δεν είναι καλό να ευλογάμε τα γένια μας. Καλό είναι να αφήνεις τους άλλους να κρίνουν και εσύ να επικεντρώνεσαι στη βελτίωση σου.
O.Oκαταπληκτικο το Zekrom!!!!!!!!!!!!!!!!!!πιστευω οτι αμα ζωγραφιζες και το Reshiram θατο εβγαζες καλυτερα imo
Καταπληκτικό Velissianna!!όντως θα έβγαζες καλύτερα το Reshiram
Γιατί είναι πολύ φωτεινά τα σχέδια σου
. Και μάλιστα το Reshiram είναι πολύ φωτεινό
χμ...ποιό να φτιάξω μεταααά?εκτός από το Reshiram,αυτό βαριέμαι να το κάνω..
Noooo, i dislike gray colors:<
άλλωστε το είχα κάνει κάποτε, όταν θα είχε ακόμη κυκλοφορήσει το official artwork :3
Κάν'το τότε χρυσοπό
! Shiny Zorua
I'll throw out a request για όποιον θέλει και μπορεί. Έχω δει εδώ και καιρό
αυτή την εικόνα (©2009-2010 =Sinn-ryu για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας). Η κυρία Sinn-ryu δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο για κάποιον άλλο τύπο εκτός από το Electric και όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα τίποτα. So, request, όποιος θέλει και μπορεί και έχει όρεξη κλπ κλπ, ας φτιάξει κάτι αντίστοιχο για όποιον τύπο να 'ναι. Ναι, οκ, ζητάω πολλά, δεν διαφωνώ.
Μακάρι να είχα το skill να έφτιαχνα τίποτα μόνος μου.
Απλά επικό, όποιος κάνει αυτό με dragon type
!!
Οντως!Θα ειναι εκει ολα τα OU ελπιζω...ετσι κι αλλιως αυτα δινουν την χαρη
Oh that's pretty~ Σκέφτομαι να δοκιμάσω με Fire ή Ghost. Ή Water. Ή Grass. Δε ξέρω, θα ρίξω κανα ζάρι για να διαλέξω, , μόνο ελπίζω να μην το δολοφονήσω σαν ιδέα
Thx NM2, δε θα διαβάσω ποτέ Φυσική XD
Έχω ένα ζάρι με μερικούς τύπους pokemon
* το ρίχνω*ghost έτυχε(ή pychic)