Legendary Pokémon

Full Version: Δείξτε μας το δικό σας poster!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Η δουλεία μου ως τώρα. Again.
[Image: f4mwwj.jpg]
Πώς γίνεται να ανεβάσω μια εικόνα σε ένα link όπως κάνετε κι εσείς;

@Celesi, velisianna
Προφανώς θα έχτε κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή για να κάνετε όλα αυτά τα σχέδια... Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι αυτά και από που θα μπορούσα να τα κατεβάσω; Εγώ έχω (πέρα από το απλό paint, όπου κάνω όλες μου τις ζωγραφιές) και το CorelDraw, αλλά είναι περισσότερο για γραφιστική/διαφημίσεις και με δυσκολεύει πολύ. So?..
Ευχαριστώ προκαταβολικά Smile
χμ, κατέβασε photoshop οr paint tool Sai, αλλά όπως και να 'χει θα χρειαστείς μια tablet για να κάνεις digital artworks, με το ποντίκι μόνο δεν παίζει. Επίσης γράψου στο deviantart, όπου πέρα άπο άπειρη έμπνευση, μπορείς να βρεις και tutorials για το πώς να δουλεύεις στα προαναφερθέντα προγράμματα. Και..υπομονή!στην αρχή θα σου φανεί βουνό, but worths the try :3
Έχω γραφίδα! Smile
Thanks, Μαρία. Ίσως γραφτώ και στο devianart. Σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να ασχοληθώ και επαγγελματικά με το σχέδιο, αλλά απέχω πολύ από το να θεωρηθούν τα σχέδιά μου καλά. Smile
NO.NO. doncha ever think like that.Αν το αγαπάς πραγματικά, τότε ξεκίνα!!!και δε θα το μετανιώσεις. Μην κομπλάρεσαι από κανέναν και τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που τους μεγαλώνουν σαν να 'ναι ταλεντάρες, και εν τέλει δεν το αγαπάνε και πολύ, και άλλοι που ντρέπονται να το πάρουν σοβαρά και αργότερα το μετανιώνουν. Όλοι από κάπου ξεκινάνε, so , περιμένω add στο dev ><
What Maria said!

Εφ' όσον ο ίδιος το θες και αφού ήδη έχεις την όρεξη, μπορείς να κάνεις τα πάντα~ Το θέμα στηρίζεται στο πόσο σοβαρά το παίρνεις και βέβαια στο πόσο εξασκείσαι. So draw, draw, draw! Smile
Draw, draw, draw... Σε χαρτί ή στο pc; Μάλλον στον υπολογιστή...

Πού βρίσκονται στο devianart οι οδηγίες για τα προγράμματα; Και που μπορώ να κατεβάσω (με ασφάλεια) το paint tool Sai; Μπορεί αν γίνω και μέλος, δεν ξέρω...

Πάντως ευχαριστώ Smile

EDIT: WTF! Θέλει μαθηματικές εξισώσεις;;; Δεν το λέω εγώ, η wikipedia το λέει. Ή κατάλαβα λάθος. Μάλλον είναι κάτι του υπολογιστή που εμένα δε μ' ενδιαφέρει. :S
http://www.filestube.com/0252b64ffc92ec9...acked.html -αν και δεν έχω δοκιμάσει αν είναι έγκυρο-

γενικά άμα googlareis θα βρεις κάποιο να κατεβάσεις, και για το photoshop ψάξε για κανά torrent στο http://www.isohunt.com

Λοιπόν, i'm requesting a chibi mew Smile
Ώστε το SAI είναι δεν χρησιμοποιείται για editing. Μόνο για μια απλή ζωγραφιά το χρησιμοποιούν; Και μετά παιρνάνε την εικόνα σ' άλλο πρόγραμμα;

I need guidance. I want a mentor. :Ρ
εξαρτάται τι θες να κάνεις..μπορείς να ζωγραφίζεις εξολοκλήρου στα προγράμματα ή να σκιτσάρεις στο χέρι,να τα σκανάρεις και να βάζεις χρώμα στον υπολογιστή..εσύ τι θες???

http://www.youtube.com/watch?v=FVAd5Fr-4...re=related (μπορείς και στο youtube να παρακολουθείς μαθηματάκια)
Να ζωγραφίζω κατευθείαν στον υπολογιστή. Δεν έχω scanner και δεν σκόπευα να πάρω... Αν γίνω μέλος στο deviantart τι όφελος έχω; Είδα το tutorial... Απλά θέλω πρακτικά να ξέρω τι κερδίζω, you know... Wink
(07-06-2010 11:30 AM)herooftime Wrote: [ -> ]Αν γίνω μέλος στο deviantart τι όφελος έχω;

Το ότι θα βλέπεις τα σχέδια των άλλων, θα σχολιάζουν άλλοι τα δικά σου ώστε να ξέρεις τι να διορθώσεις, μπλα μπλα μπλα και στην τελική δεν έχεις και τίποτα να χάσεις. Το πολύ πολύ να σου πει κάποιος ότι μια ζωγραφιά σου δεν είναι καλή, σιγά.
Also, προτείνω αρχικά να ξεκινήσεις με γρήγορα σκετσάκια στο χαρτί. Κάνεις κάτι γρήγορο, βλέπεις τα λάθη, το ξανακάνεις διορθώνοντας τα λάθη κτλ. Πιο πολύ σαν θέμα εξοικείωσης με τις γραμμές και μέχρι να μάθεις τα βασικά.
bwahaha εχω κατι βιβλιαρακια εγω σχετικα με το θεμα απο αυτα που εβγαζε η deacostini με το πως να σχεδιαζεις τους δικους ηρωες κομικς,στασεις κτλ
Ακομα δεν πετυχαινω τα ποδια though σε κανενα σχεδιο μου Big Grin
Για να μην θεωρηθει σπαμ το ποστ θα σχολιασω και τα σκιτσα & ζωγραφιες τισ οποιεσ δεν ειχα δει: παρα πολυ καλα -_-
My 1st homework...
[Image: 10ws9qr.jpg]

Toungue. Chibi-Mew.
its cute dude! Toungue :O i said the word "cute"!
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's