Legendary Pokémon

Full Version: Επαναλειτουργεία της wiki;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Καλησπέρα, θα ήθελα να προτείνω εάν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον να δημιουργηθεί μια ομάδα οργάνωσης της wiki για να λειτουργήσει ξανά. Ουσιαστικά πιστεύω θα χρειαζόταν ένας υπεύθυνος + δύο/τρία ακόμα άτομα που να έχουν χρόνο σταθερά έστω και μια ώρα την εβδομάδα, και επίσης όποτε κάποιοι άλλοι προσφέρονται να γράψουν κάτι να τους οργανώνει αυτή η ομάδα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτά αυτά αλλά θα ήταν ενδεχομένως χρήσιμα. Να τονίσω ότι προσωπικά δεν νομίζω ότι είμαι κατάλληλο άτομο γιατί είμαι τεμπέλης απασχολημένος, γι'αυτό και δεν προσφέρομαι.

Επίσης αν θυμάμαι καλά από παλαιότερα θέματα, είχε πει ο Herc ότι τα άρθρα για κάθε Pokemon θα προστεθούν αυτόματα. Αυτό μπορεί να γίνει τελικά;

(ναι βαριόμουν και γι'αυτό έγραψα εδώ, ακούω ιδέες/απορίες/εθελοντές/whatever)

EDIT:Ο HoT είχε πει παλιότερα για την wiki και νομίζω κάτι είχε γράψει κιόλας, έχει χρόνο και όρεξη μήπως;
You can count me in, George! Ελπίζω να υπάρχουν κι άλλοι που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ SPAM CORNER ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, with love κώτσος! :Ρ
Όντως τα πολλά στα θέματα με τα Pokemon μπορούν (και πρέπει) να γίνουν μαζικά, αλλά πρέπει να χτιστεί ένα template αρχικά για να μπορεί το bot να κάνει τις προσθήκες.

Αν το πάρετε απόφαση πάντως, μπορούμε να ζητήσουμε βοήθηεια από την Bulbapedia (και θα μας την δώσουν) για ότι αφορά τα templates ή λοιπά οργανωτικά θέματα.

Απλά πέρα από το να κάνω πχ update το λογισμικό, μην με υπολογίζετε σε πολλά γιατί δεν έχω δέκα χέρια και μυαλά...
Έχετε το ελεύθερο να κάνετε ότι θέλετε στο Wiki άπαξ και το αναλάβετε, σε νόμιμα και λογικά πλαίσια πάντα :]
Αν κάποιο από τα άλλα παλικάρια ψήνεται δεν ξέρω, ο Blue είχε δείξει ένα ενδιαφέρον αλλά πάλι έχει χαθεί Toungue
Auto to wiki ti einai dld wikipedia gia ta pokemon?
lol. Όχι ακριβώς, είναι ελληνική έκδοση μιας πηγής πληροφοριών Pokemon που έχει τη μορφή Wiki (εξού και wikipedia, ένα site με πολλές πληροφορίες που έχει "χτιστεί" με τη μορφή Wiki). Εκεί οι χρήστες γράφουν άρθρα για τα Pokemon.

http://wiki.legendarypokemon.net/%CE%91%...E%B4%CE%B1
Ίσως κάποια στιγμή να μπορέσω να γράψω και εγώ μερικά άρθρα...
Αλλά να μην με υπολογίζετε σε τακτικό "συγγραφέα" πρέπει να συγκεντρωθώ να τελειώνω και το τει μου καποια στιγμή...
Apo oti vlepw mallon 8a voi8isw k egw ligo me ta ar8ra alla dn mporw na eimai taktikos sygraffeas dn prolavainw podosfairo,frontistirio,sxoleio mou to apotrepoun.Alla george slayer na eisai sigouros oti k egw 8a valw tn pinelia mou me merika ar8ra ta savvatokiriaka.
Επιστρεφω μετα απο αρκετο καιρο. Προσωπικα δεν θα μπορω να ειμαι μελος μιας βασικης ομαδας. Αλλα εχοντας διαβασει τα προηγουμενα αρθρα, θα προτεινα η ομαδα να αποτελειται απο ατομα με καλες ικανοτητες εκφρασης και ορθογραφιας. Για παραδειγμα ενα κειμενο που λεει: "Σε εκινη τιν κασετα πηγενες σε πολλες πολεις και εκανες μαχες" δεν νομιζω οτι βοηθαει ενα σοβαρο Wiki. Χρειαζεται ακριβεια εκφρασης και ουσιαστικες πληροφοριες.
Μόλις ανέβασα το τελευταίο μου άρθρο. Σ' αυτό μιλάω για τα IVs και λέγεται... Individual Values, naturally. Ελπίζω να δούμε σύντομα και άρθρα άλλων χρηστών, ακόμα και διορθώσεις και προσθήκες σε προηγούμενα.

Παρεπιπτόντως, όταν είστε logged-in στο HPW, καλό είναι να τσεκάρετε τη "συζήτηση". Εκεί μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας. Μπορούμε να γράφουμε πράγματα που εντοπίζουμε και θέλουν διόρθωση, ή να γράφουμε τι νέο άρθρο μπορεί να χρειάζεται το HPW. Να θυμάσται να αφήνετε την υπογραφή σας, ώστε να ξέρουμε ποιός γράφει τι...

Μακάρι να προχωρήσει το project... Get writing, pal! Δε θες να φανούν οι γνώσεις των Ελλήνων;! Γράφε! Wink
poke poke
Πρώτη φορά βλέπω τον Arty2 να κάνει spam. Δεν είσαι σε καλό δρόμο. Σε κολλήσαμε :Ρ Χαχαχαχαχαχα

@Arty2
Σκεφτόμουν, αξίζει να πεις και σε μέλη του nintendo.gr να συνησφέρουν; Απ' τη μία σκέφτομαι μπορεί να έχουν όρεξη και μεράκι, απ' την άλλη όμως... οι περισσότεροι δεν έχουν τα προσόντα για να βοηθήσουν, είτε θέλουν είτε όχι, no offense... :/
Δεν το γράφω εκεί γιατί όσοι έχουν την υπευθυνότητα ώστε να γίνουν διαχειριστές σε κάτι τέτοιο είναι ήδη και εδώ :/
Stuck again! xD

~Hurry, Kid! The wiki needs your help.
Bump!

Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής:
Ο Arty2 δεν έχει χρόνο.
Εγώ είμαι ευθυνόφοβος.
Ο Hero of time θέλει (αν δεν κάνω λάθος) να βοηθήσει.
Ο Celebi (επίσης αν δεν κάνω λάθος) το ίδιο.
Χρόνο ξέρουν μόνο οι ίδιοι κατά πόσο διαθέτουν.

Οι υπόλοιποι σε τι κατάσταση βρίσκονται;
HoT και Celebi εσείς έχετε χρόνο και όρεξη;
Ναι, μπορεί να έχω καθημερινά φροντιστήρια κτλ. αλλά αυτό δεν θα με εμπόδιζε καθώς το βλέπω πιο πολύ σαν χόμπι και όχι σαν αγγαρεία.
Pages: 1 2 3
Reference URL's