Legendary Pokémon

Full Version: GeorgeSlayer's and JuanDeLolo's ego boosting thread (a.k.a. Pokémon academy)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Κυρίες, κύριοι, σκυλιά και Pokémon.

Εφόσον εγώ και ο JuanDeLolo είμαστε οι πιο εγωλάτρες υποτιθέμενοι "Pro" του forum αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτό το θέμα για να (προσπαθήσουμε να) προσφέρουμε κάτι στη κοινότητα.

Ο σκοπός του είναι διπλός: αφενός να προσελκύσει περισσότερα άτομα για το Competitive Battling και να μάθουν όσο ευκολότερα γίνεται τα βασικά, όσο και να γίνει προσπάθεια παίκτες που ξέρουν ήδη τα βασικά να ανέβουν επίπεδο για να να ανέβει κατ' επέκταση η ποιότητα γενικά της ελληνικής "σκηνής".

Αυτό πιστεύω πως μπορεί σε ένα βαθμό να επιτευχθεί (πέρα από τη θέληση και τη προσπάθεια των ίδιων των παικτών) με διάφορες συζητήσεις/αναλύσεις στο forum αλλά και στο chat που εξ ορισμού προσθέτει αμεσότητα.

Παράλληλα μπορούν (και ελπίζω να είναι πρόθυμοι) οι πιο έμπειροι παίκτες (ξέρουν πιστεύω ποιοί περίπου είναι) να δώσουν τις συμβουλές τους σε λιγότερο έμπειρους παίκτες, και να τους βοηθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους με τρόπο πιό άμεσο απ' όσο μπορεί να είναι ένας άψυχος οδηγός και να βελτιώσουν τις ικανότητες.

Περιμένω απόψεις/ερωτήσεις/σχόλια, όλα ευπρόσδεκτα.

Και μην ξεχνάτε, ο στόχος μας είναι να δοξάζει όλος ο κόσμος εμένα και τον Juan να ανέβουμε επίπεδο όσον αφορά το battling.


ΥΓ:Παρακαλώ όχι ποστς σε greeklish.
ΥΓ2:Είμαστε ψώνια, το ξέρουμε.
ΥΓ3:NM2, εγώ τί λες θα γράψω τίποτα του χρόνου στην έκθεση; Toungue
Καλη επιτυχια παιδια.
Ελπιζω αυτο το τοπικ να βοηθησει πολλους Ελληνες απο εδω μεσα που δεν ξερουν τι ειναι το Competitive Battling να μαθουν και να εξοικιωθουν σε αυτον τον τροπο παιχνιδιου ωστε ολο και περισσοτεροι Ελληνες να ασχολουντε με μαχες σε επαγγελματικο επιπεδο .
ουτε καν θα αποτυχει και πανω απο ολα γιατι το γραφεις εσυ


ουτε καν λοιπον


-troll face-
Haters gonna hate Toungue
(05-02-2011 04:54 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Κυρίες, κύριοι, σκυλιά και Pokémon.

Σε εμένα πήγαινε αυτό? xD

Εγώ θα το παρακολουθώ πάντως αυτό το θέμα και τις συζητήσεις. Χρειάζομαι εξάσκηση Toungue
Πολυ ωραιο θεμα παιδια, μπραβο! Θα βοηθησετε πολυ κοσμο ετσι... Smile
Καλή φάση ,χαχαχα καλοδεχούμενες οι συμβουλές από έμπειρους παίχτες
Με φώναξε κανείς;Toungue Κι αφού λοιπόν δεν επιτρέπονται τα greeklish, ορίστε λοιπόν σκέτα greek.
Φαίνεται ενδιαφέρον.Είναι καιρός πια, οι Έλληνες να μάθουν για το competitive battling.
Πώς υποτίθεται όμως ότι λειτουργεί; Έρχεται κάποιος, ρωτάει και του απαντούν όσοι ξέρουν;
(06-02-2011 11:27 PM)skorp Wrote: [ -> ]Με φώναξε κανείς;Toungue Κι αφού λοιπόν δεν επιτρέπονται τα greeklish, ορίστε λοιπόν σκέτα greek.
Φαίνεται ενδιαφέρον.Είναι καιρός πια, οι Έλληνες να μάθουν για το competitive battling.
Πώς υποτίθεται όμως ότι λειτουργεί; Έρχεται κάποιος, ρωτάει και του απαντούν όσοι ξέρουν;

Καταρχάς συγγνώμη για τη καθυστερημένη απάντηση, προβλήματα.
Στο θέμα μας. Αυτό που λες είναι το πιο απλό, και μπορεί ήδη να γίνει σε οποιοδήποτε σχεδόν θέμα του φόρουμ. Βασικά έχω κάποιες ιδέες στο μυαλό μου ( όπως "σεμινάρια" στο chat, μάχες επίδειξης, ομαδικό team building/rating ), που όμως δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ξέρω κατά πόσο θα μπορούν να έχουν επιτυχία και να προσφέρουν κάτι. Γι'αυτό το λόγο περιμένω απ'όλους εφόσον έχουν κάποια ιδέα να τη προτείνουν (αρκεί να την εξηγήσουν καλά), και εδώ είμαστε όλοι μαζί να συζητήσουμε.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το Pokemon Online σαν εξομοιωτής μάχης. Πολεμάνε δύο έμπειροι με Pokemon που έχουν στις κασέτες ώστε να κάνουν επίδηξη. Ή κάτι τέτοιο Toungue
(08-02-2011 08:45 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Βασικά έχω κάποιες ιδέες στο μυαλό μου ( όπως "σεμινάρια" στο chat, μάχες επίδειξης, ομαδικό team building/rating ), που όμως δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ξέρω κατά πόσο θα μπορούν να έχουν επιτυχία και να προσφέρουν κάτι. Γι'αυτό το λόγο περιμένω απ'όλους εφόσον έχουν κάποια ιδέα να τη προτείνουν (αρκεί να την εξηγήσουν καλά), και εδώ είμαστε όλοι μαζί να συζητήσουμε.

Σχετικά με τα σεμινάρια... Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει ζωή στο chatroom και όχι η νέκρα που υπάρχει τώρα. Επίσης, έχω να προτείνω και κάτι. Ότε και αν με το καλό γίνουν σεμινάρια θα μπορούσε κάποιος να τα αποθηκεύσει σε μορφή κειμένου και να τα γράψει εδώ σε ένα spoiler.

Also, θα μπορούσαν να γίνουν σεμινάρια πάνω σε Team-Building (τι πρέπει να λάβει υπόψιν του ο εκπαιδευτής, ποια είναι τα "must" για κάθε ομάδα, πώς να έχει ομάδα με συνοχή κλπ), Prdicting, τρόπους και τακτικές μάχης και τέτοια (αν μου έρθει τίποτα καλό θα το ποστάρω).


(08-02-2011 10:50 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το Pokemon Online σαν εξομοιωτής μάχης. Πολεμάνε δύο έμπειροι με Pokemon που έχουν στις κασέτες ώστε να κάνουν επίδηξη. Ή κάτι τέτοιο Toungue

Αν χρησιμοποιήσουμε τη λογική σου, δε νομίζω να γίνουν ποτέ οι μάχες που προτείνεις. Toungue
Τότε μάχες για να δείξουν διάφορες στρατηγικές, συνδιασμούς επιθέσεων, σημαντικότητα λαθών... κ.α. Big Grin
(08-02-2011 11:10 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Αν χρησιμοποιήσουμε τη λογική σου, δε νομίζω να γίνουν ποτέ οι μάχες που προτείνεις. Toungue

Εγω εχω ενα togepi και μια chikorita ingame παντως αν ενδιαφερεστε Toungue

(Sorry for the spam Toungue)

Θα προσπα8ησουμε να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας ωστε να βοηθησουμε ολους τους battlers του forum σε οποιον τομεα υστερει ο καθενας!
(08-02-2011 10:50 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το Pokemon Online σαν εξομοιωτής μάχης. Πολεμάνε δύο έμπειροι με Pokemon που έχουν στις κασέτες ώστε να κάνουν επίδηξη. Ή κάτι τέτοιο Toungue

Εννοείται ότι θα χρησιμοποιηθεί πολύ περισσότερο απ'όσο οι ίδιες οι κασέτες, είναι πολύ πιο εύχρηστο και πιο αποτελεσματικό ειδικά για "εκπαιδευτικούς" σκοπούς με δυνατότητα για spectate, logs, δοκιμές ομάδων κλπ.

(08-02-2011 11:10 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Σχετικά με τα σεμινάρια... Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει ζωή στο chatroom και όχι η νέκρα που υπάρχει τώρα. Επίσης, έχω να προτείνω και κάτι. Ότε και αν με το καλό γίνουν σεμινάρια θα μπορούσε κάποιος να τα αποθηκεύσει σε μορφή κειμένου και να τα γράψει εδώ σε ένα spoiler.

Also, θα μπορούσαν να γίνουν σεμινάρια πάνω σε Team-Building (τι πρέπει να λάβει υπόψιν του ο εκπαιδευτής, ποια είναι τα "must" για κάθε ομάδα, πώς να έχει ομάδα με συνοχή κλπ), Prdicting, τρόπους και τακτικές μάχης και τέτοια (αν μου έρθει τίποτα καλό θα το ποστάρω).

Εννοείται ότι τα "σεμινάρια" θα γίνονται σε προκαθορισμένες ώρες, και φυσικά και τα logs θα αποθηκεύονται για όσους δεν μπορούν να είναι παρόντες.
Yer all noobs. Αντί να ευλογάτε τα γένια σας και να περιμένετε μια πιθανή ευκαιρία, δε γράφετε λέω εγώ στο HPW; Εγώ πάντως ήδη έχω γράψει καποια πράγματα για IVs, Φύσεις και Breeding, οπότε μπορείτε:
α) είτε να γράψετε νέα άρθρα
β) ή να επενδύσετε σ' αυτά που έγραψα εμπλουτίζοντάς τα με περισσότερες πληροφορίες (γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι και καλός Pokegamer)

Εγώ γουστάρω άμα θέλετε κι εσείς να αναγεννήσουμε τη Wiki, αρκεί να έχετε κι ΕΣΕΙΣ όρεξη.

EDIT: Περιμένω απεγνωσμένα απάντηση από τον GS ο οποίος είναι συνδεδεμένος και κάνει το τυφλό :Ρ
Pages: 1 2 3
Reference URL's