Legendary Pokémon

Full Version: Διακοπες!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Το καλοκαιρι εχει μπει (και κοντευει να φτασει στη μεση του) και πολλοι απο εμας (χωρις εμενα) εχουν παει ειδη διακοπες ενω αλλοι προγραμματιζουν να πανε.Οσοι ειναι ακομα εδω, που προγραμματιζετε να πατε;Εγω πιθανοτατα θα παω για ενα τριημερο Συρο και μετα στις 4 Αυγουστου θα παω Κυπρο (οσοι απο εδω ειστε απο Κυπρο μπορει να κανονισουμε καμια συναντηση).
Μπορεί να πάω Γερμανία για λίγες μέρες και μετά πάλι Κύπρο.. Home sweet home!
Που ακριβως μενεις στην Κυπρο;Εγω μενω Στροβολο.
Εγώ Λεμεσό
Καλα αν ειναι μπορει να κανονισουμε καμια συναντηση με τους κυπριους Pokefans!Σκεφτομαι οτι θα ηταν ωραια να φερεις μερικα παιδια που παιζουν Pokemon,να φερω κι εγω 1-2 φιλους που ξερω και να κανουμε ολοι μαζι ανταλλαγες, μαχες κλπ κλπ!
Εγω θα ειμαι στη Λαμια σχεδον ολο το καλοκαιρι. Μπορει να βρεθω και στην Τηνο για 1-2 μερες.
Eγω μαλλον θα κανω μαζι με τους γονεις μου τον κυκλο της Πελοπονησσου και μετα θα παμε στη Δαφνη, στο χωριο κατι φιλων.
Charizard2005 Wrote:Εγω θα ειμαι στη Λαμια σχεδον ολο το καλοκαιρι. Μπορει να βρεθω και στην Τηνο για 1-2 μερες.
Και εγώ Τήνο πηγαίνω.. αυτό το χρόνο θα βάλουμε το ρέυμα.. μετά απο 20 χρόνια με κεράκια ToungueToungueToungueToungueToungue
Τι περιοχή συγκεκριμένα? Εγώ Γάϊδαρος(Βρέκαστρο), δίπλα απο μια περιοχή με αρχαία..
Υ.Γ. Όχι οτι είμαι αρχαιοκάπηλος Big Grin
Για την ωρα δεν ξερω. Συνηθως πηγαινουμε με τους γονεις μου για μια μερα, ισα για να επισκεφτουμε το Ναο της Ευαγγελίστριας. Επειδη η Τηνος μου αρεσει πολυ σαν νησι, εχω την ελπιδα οτι θα καταφερω να τους πεισω να μεινουμε περισσοτερο.
Σας στελνω απο το σπιτι ενος ξαδερφου μου στα Χανια. Αυτος και αν ειναι PokemonFAN. Εχει LATIOS 100 level και LATIAS 100 level στην Emerald.(Toν LATIOS τον αγορασε 20euro απο ενα φιλο του. Καλα, το παιδι ειναι ..........Toungue )
Εδω μιλαμε για τις διακοπες.Μπορεις να τα πεις αυτα σε μια αλλη συζητηση.
Δεν μπορούσε...
Ήθελε να πετάξει σπόντα ότι αυτός είναι για διακοπές ενώ εμείς όχι.
ToungueToungueToungueToungueToungue
Εγώ είχα παέι Αίγινα για 11 ημέρες... Μαλλον δεν πρόκειται να φύγω για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, καθώς μετακομίζω σύντομα.
Εγω με το που τελειωσα το σχολειο ειχα και εχω φροντηστηριο μεχρι τις 21 Ιουλιου.Ετσι φετος δεν μπορεσα να παω κατασκηνωση κατι που με στενοχωρησε πολυ.Επισης θα εχω χασει το μισο καλοκαιρι αφου ναι μεν το φροντηστηριο δεν ειναι σχολειο αλλα και παλι εχω πολλες ασκησεις για το σπτι + οτι χανω ολα τα πρωινα απο Δευτερα μεχρι Πεμπτη.Τι να κανουμε ομως, ενας χρονος ειναι αυτος...
Εγ΄ψ απο την άλλη φεύγω πιθανότατα αυτό το Σάββατο, άρα μαλλον δεν θα υπάρχουν ανανεώσεις απο αυτό το διάστημα μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Ωστόσο, κάθε Πέμπτη θα έχω πρόσβαση σε net cafe άρα όλο και κάτι που θα έχω κάνει στον ελευθερο χρόνο μου θα ανεβαίνει.
Pages: 1 2
Reference URL's