Legendary Pokémon

Full Version: Μπλε Ιστορίες
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Χμμ.... δεν ξέρω!!! Σίγουρα υπήρχε πτώμα στην ταράτσα..Να τι σκέφτηκα!!! Ο τύπος κοιμάται!!! Ένα πτώμα είναι σταθεροποιημένο όρθιο!! Πέφτει κάτω, χτυπά ο κρότος, ξυπνά ο τύπος και βλέπει ένα συγγενή του (μιλάω για πατέρα του,γυναίκα του,ένα από τα παιδιά του) νεκρό!! Νομίζει πως αυτός το έκανε (αλλά θα αποδειχθεί ότι το έκανε άλλος Toungue Toungue) και αυτοκτονεί από τύψεις!!! Έτσι η αστυνομία έχει να κάνει με 2 πτώματα!!

PS: Ίσως το πτώμα να το σκότωσε ένας serial killer!!!! Toungue

Αυτά προς το παρόν!!
@ ΝΜ2:
1) Όχι ακριβώς.
2) Όχι απαραίτητα.

Και Γιαννη, δεν ισχύει τίποτα από αυτα.
E, δεν πα να ψοφήσει ο τύπος, ακόμα δεν μπορώ να βγάλω νόημα.

Ήταν αθώος ή είχε κάνει κάποιο έγκλημα;
Δεν ξέρω αν θεωρείται έγκλημα αυτό που έκανε, αλλά σίγουρα έφταιγε για κάτι. Άμα δω να δυσκολεύεστε (πιο πολύ απ' ό,τι τώρα I mean Toungue) θα βοηθήσω λίγο.
Ανεβηκε στην σοφιτα και ειδε οτι ξεχασε να ταϊσει τη γατα του γειτονα για καμποσες μερες, η οποια ψοφησε λογω ασιτιας.. Toungue
(06-04-2011 12:22 AM)Charizard2005 Wrote: [ -> ]Ανεβηκε στην σοφιτα και ειδε οτι ξεχασε να ταϊσει τη γατα του γειτονα για καμποσες μερες, η οποια ψοφησε λογω ασιτιας.. Toungue
Όντως πολύ λογικό, και εγώ μόλις τώρα έχω τύψεις που πάτησα ένα μυρμήγκι πρίν φτάσω σπίτι.Rolleyes
(06-04-2011 04:22 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]
(06-04-2011 12:22 AM)Charizard2005 Wrote: [ -> ]Ανεβηκε στην σοφιτα και ειδε οτι ξεχασε να ταϊσει τη γατα του γειτονα για καμποσες μερες, η οποια ψοφησε λογω ασιτιας.. Toungue
Όντως πολύ λογικό, και εγώ μόλις τώρα έχω τύψεις που πάτησα ένα μυρμήγκι πρίν φτάσω σπίτι.Rolleyes

Μπορεί ο γείτονας να ήταν μαφιόζος.
Ο θόρυβος ήταν η γάτα να αυτοκτωνεί με όπλο επειδή δεν άντεχε άλλο την πείνα.

Οκ, προφανώς υπάρχει πτώμα στην υπόθεση, όλοι το ξέρουμε.
Το πτώμα ήταν κάτω από το κτίριο;
Το πτώμα ήταν μέσα/πάνω στο κτίριο;

Βοηθητικό διάγραμμα:
[Image: 24euis2.png]
Δε μιλάμε ακριβώς για πτώμα. Πάντως ήταν έξω απο το κτίριο.
Μιλαμε για καποιον ασχημα τραυματισμενο ισως? Σε ετοιμοθανατη κατασταση?

Αν ναι, ειναι τραυματισμενος απο οπλο ή τον χτυπησε αυτοκινητο?
Ούτε τραυματισμό έχουμε. Θα βοηθήσω λιγάκι. Είδε κάτι που τον έκανε να καταλάβει ότι κάποιος/κάποιοι έχει/έχουν πεθάνει.
Κηδειόχαρτο σε κολώνα της ΔΕΗ;
(04-04-2011 01:02 AM)Spyros Wrote: [ -> ]Αυτό που είδε ήταν που είχε προκαλέσει τον θόρυβο.

Οπότε όχι Toungue
Ήταν πυροβολισμός και είδε αίμα;
Όχι, δεν ήταν πυροβολισμός.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's