Χμμ.... δεν ξέρω!!! Σίγουρα υπήρχε πτώμα στην ταράτσα..Να τι σκέφτηκα!!! Ο τύπος κοιμάται!!! Ένα πτώμα είναι σταθεροποιημένο όρθιο!! Πέφτει κάτω, χτυπά ο κρότος, ξυπνά ο τύπος και βλέπει ένα συγγενή του (μιλάω για πατέρα του,γυναίκα του,ένα από τα παιδιά του) νεκρό!! Νομίζει πως αυτός το έκανε (αλλά θα αποδειχθεί ότι το έκανε άλλος
) και αυτοκτονεί από τύψεις!!! Έτσι η αστυνομία έχει να κάνει με 2 πτώματα!!
PS: Ίσως το πτώμα να το σκότωσε ένας serial killer!!!!
Αυτά προς το παρόν!!
@ ΝΜ2:
1) Όχι ακριβώς.
2) Όχι απαραίτητα.
Και Γιαννη, δεν ισχύει τίποτα από αυτα.
E, δεν πα να ψοφήσει ο τύπος, ακόμα δεν μπορώ να βγάλω νόημα.
Ήταν αθώος ή είχε κάνει κάποιο έγκλημα;
Δεν ξέρω αν θεωρείται έγκλημα αυτό που έκανε, αλλά σίγουρα έφταιγε για κάτι. Άμα δω να δυσκολεύεστε (πιο πολύ απ' ό,τι τώρα I mean
) θα βοηθήσω λίγο.
Ανεβηκε στην σοφιτα και ειδε οτι ξεχασε να ταϊσει τη γατα του γειτονα για καμποσες μερες, η οποια ψοφησε λογω ασιτιας..
(06-04-2011 12:22 AM)Charizard2005 Wrote: [ -> ]Ανεβηκε στην σοφιτα και ειδε οτι ξεχασε να ταϊσει τη γατα του γειτονα για καμποσες μερες, η οποια ψοφησε λογω ασιτιας..
Όντως πολύ λογικό, και εγώ μόλις τώρα έχω τύψεις που πάτησα ένα μυρμήγκι πρίν φτάσω σπίτι.
(06-04-2011 04:22 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ] (06-04-2011 12:22 AM)Charizard2005 Wrote: [ -> ]Ανεβηκε στην σοφιτα και ειδε οτι ξεχασε να ταϊσει τη γατα του γειτονα για καμποσες μερες, η οποια ψοφησε λογω ασιτιας..
Όντως πολύ λογικό, και εγώ μόλις τώρα έχω τύψεις που πάτησα ένα μυρμήγκι πρίν φτάσω σπίτι.
Μπορεί ο γείτονας να ήταν μαφιόζος.
Ο θόρυβος ήταν η γάτα να αυτοκτωνεί με όπλο επειδή δεν άντεχε άλλο την πείνα.
Οκ, προφανώς υπάρχει πτώμα στην υπόθεση, όλοι το ξέρουμε.
Το πτώμα ήταν κάτω από το κτίριο;
Το πτώμα ήταν μέσα/πάνω στο κτίριο;
Βοηθητικό διάγραμμα:
Δε μιλάμε ακριβώς για πτώμα. Πάντως ήταν έξω απο το κτίριο.
Μιλαμε για καποιον ασχημα τραυματισμενο ισως? Σε ετοιμοθανατη κατασταση?
Αν ναι, ειναι τραυματισμενος απο οπλο ή τον χτυπησε αυτοκινητο?
Ούτε τραυματισμό έχουμε. Θα βοηθήσω λιγάκι. Είδε κάτι που τον έκανε να καταλάβει ότι κάποιος/κάποιοι έχει/έχουν πεθάνει.
Κηδειόχαρτο σε κολώνα της ΔΕΗ;
(04-04-2011 01:02 AM)Spyros Wrote: [ -> ]Αυτό που είδε ήταν που είχε προκαλέσει τον θόρυβο.
Οπότε όχι
Ήταν πυροβολισμός και είδε αίμα;
Όχι, δεν ήταν πυροβολισμός.