Legendary Pokémon

Full Version: Μπλε Ιστορίες
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
aloha παιδες Toungue ok σειρα μου : (παιδια αμα δεν ειναι αυτο, σημαινει οτι επεσε μια ατομικη βομβα Toungue)

Εγω λεω οτι ειδε τον Chuck Noris να του λεει : "ΠΡΡΡΡΡ!!ΕΛΑΑΑ ΤΖΑΑΑΚΚ!!" ααχχαχαχαχααχ Toungue

σοβαρα τωρα : μηπως ειδε την γυναικα του με αιματα, ετοιμοθανατη, να λεει "Συγνωμη που σε απατησα"???
(07-04-2011 01:41 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Κηδειόχαρτο σε κολώνα της ΔΕΗ;

χα0χ0α0χ0α0χα0χ0α,μακραν η καλυτερη απαντηση μεχρι τωρα lol!

Sorry,για το spam ToungueToungue
Χαχα, mew4lugia, μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου. Toungue

Πάντως δεν έχουμε τίποτα καινούριο.
Και τώρα Σπύρο ύστερα από τόοοσους μήνες σε ρωτώ ευθέως Toungue τελικά είδε;;;;
1)Έχει σχέση η δουλειά που έκανε;
2)Αν ναι,τον πήρε ο ύπνος και ξέχασε να κάνει κάτι που προκάλεσε αυτόν το θόρυβο και τελικά τον θάνατο κάποιου/ων;
Den iksera oti yparxei tetoio 8ema. To anakalypsa ka8ws phgaina na anoiksw egw ena tetoio prin apo ligo alla ti sypmptwsh.

Nomizw, exw mia vasimh ypopsia ti mporei na einai. H skala einai megalh? H istoria exei 8yma/8ymata? To krevati einai sto spiti tou? Ypopsiazomai oti exei na kanei me thn douleia tou(afou niw8ei typseis).
Ο τυποσ βρισκοταν μεσα στο σπιτι αφου κοιμοταν?
Λολ υπηρχε τετοιο τοπικ; xD

ανεβηκε πανω αλλα ειδε την κορη του να χει παθει κατι (don't know whatta) και επειδη νιωθει υπευθηνος ψωφισε.

R.I.P
αυτο που ειδε εγινε εξω ετσι; αν ειχε φραχτη μπορει να καποιος να καρφοθηκε σ' αυτον π.χ. ληστης ή μπορει να εκοβε ξυλα, να ειχε τσεκουρι εξω και να καρφοθηκε σ'αυτο καταστηθα οπως στα θριλερ τυπου scream
Ας πω τη δικιά μου εκδοχή στο ζήτημα.

Ο Τύπος αυτός, του οποίου το όνομα δε ξέρουμε, κοιμάται μες το βράδυ. Τίποτα δεν υποδεικνύει να κοιμάται ανέμελα. Πιθανώς να κάνω λάθος, αλλά λόγω των ενοχών πρέπει να είχε ανήσυχο ύπνο. Ακούγοντας έναν θόρυβο, που ενδεχομένως να μη ξυπνούσε έναν αθώο κοιμισμένο, ξυπνά και τρέχει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Δεν υπάρχει ένδειξη πως έπρεπε να πάει εκεί που πήγε. Ωστόσο πήγε χωρίς, καθώς φαίνεται, να πέρασε από αλλού.

Ανεβαίνοντας εκεί, βλέπει κάτι που τον ταράζει περισσότερο απ' όσο πριν. Όπως έχει δηλώσει ο Σπύρος, δε μιλάμε για πτώμα το οποίο βλέπει ο τύπος. Ένας άλλος τρόπος να "δει" κανείς έναν πεθαμένο, είναι να δει μια ένδειξη πως υπάρχει κάπου ένας νεκρός. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημείωμα στο οποίο γράφει κάποιος πως πρόκειται να αυτοκτονήσει. Για να νιώθει ενοχές ο τύπος, αυτό σημαίνει πως το πρόσωπο που αυτοκτόνησε ήταν κοντινό του και πως του είχε κάνει κακό. Αυτό θα ταίριαζε σε μια σύζηγο την οποία απάτησε ο άντρας της, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο "τύπος".

Από που, όμως, προέρχεται ο ήχος; Η λύση στο ερώτημα αυτό είναι αμφίβολη: Είτε η γυναίκα, η οποία κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα (η οποία βρίσκεται στον πάνω όροφο), πήδηξε από το παράθυρο και ακούστηκε η στιγμή στην οποία έπεσε στο έδαφος (και όντας σε υψηλό σημείο σήμαινε θάνατο) είτε αυτό που ακούστηκε ήταν η πόρτα από την οποία έφυγε η γυναίκα για να βρει το Χάρο. Η τελευταία εκδοχή εξηγεί αρκετά καλά πως ο άντρας, εκτοπισμένος εκτός κρεβατοκάμαρας στον κάτω όροφο, άκουσε κάτι που τον ξύνπησε, επειδή αυτός ο ήχος έρχονταν από κοντά.

Ο τύπος, ντροπιασμένος για το αμάρτυμα το οποίο διέπραξε, αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Turnabout Victory. The lawyer in blue, Phoenix Wright, revealed the truth. Court is adjourned.
(15-08-2011 08:35 PM)herooftime Wrote: [ -> ]Ας πω τη δικιά μου εκδοχή στο ζήτημα.

Ο Τύπος αυτός, του οποίου το όνομα δε ξέρουμε, κοιμάται μες το βράδυ. Τίποτα δεν υποδεικνύει να κοιμάται ανέμελα. Πιθανώς να κάνω λάθος, αλλά λόγω των ενοχών πρέπει να είχε ανήσυχο ύπνο. Ακούγοντας έναν θόρυβο, που ενδεχομένως να μη ξυπνούσε έναν αθώο κοιμισμένο, ξυπνά και τρέχει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Δεν υπάρχει ένδειξη πως έπρεπε να πάει εκεί που πήγε. Ωστόσο πήγε χωρίς, καθώς φαίνεται, να πέρασε από αλλού.

Ανεβαίνοντας εκεί, βλέπει κάτι που τον ταράζει περισσότερο απ' όσο πριν. Όπως έχει δηλώσει ο Σπύρος, δε μιλάμε για πτώμα το οποίο βλέπει ο τύπος. Ένας άλλος τρόπος να "δει" κανείς έναν πεθαμένο, είναι να δει μια ένδειξη πως υπάρχει κάπου ένας νεκρός. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημείωμα στο οποίο γράφει κάποιος πως πρόκειται να αυτοκτονήσει. Για να νιώθει ενοχές ο τύπος, αυτό σημαίνει πως το πρόσωπο που αυτοκτόνησε ήταν κοντινό του και πως του είχε κάνει κακό. Αυτό θα ταίριαζε σε μια σύζηγο την οποία απάτησε ο άντρας της, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο "τύπος".

Από που, όμως, προέρχεται ο ήχος; Η λύση στο ερώτημα αυτό είναι αμφίβολη: Είτε η γυναίκα, η οποία κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα (η οποία βρίσκεται στον πάνω όροφο), πήδηξε από το παράθυρο και ακούστηκε η στιγμή στην οποία έπεσε στο έδαφος (και όντας σε υψηλό σημείο σήμαινε θάνατο) είτε αυτό που ακούστηκε ήταν η πόρτα από την οποία έφυγε η γυναίκα για να βρει το Χάρο. Η τελευταία εκδοχή εξηγεί αρκετά καλά πως ο άντρας, εκτοπισμένος εκτός κρεβατοκάμαρας στον κάτω όροφο, άκουσε κάτι που τον ξύνπησε, επειδή αυτός ο ήχος έρχονταν από κοντά.

Ο τύπος, ντροπιασμένος για το αμάρτυμα το οποίο διέπραξε, αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Turnabout Victory. The lawyer in blue, Phoenix Wright, revealed the truth. Court is adjourned.
[Image: 2ykjtq1.jpg]

Καλα πως τα εβγαλες ολα ετσι?Εγω δεν θα μπορουσα να το σκευτω αυτο........lol
Αφού δε είδε πτόμα άλλα ξέρει ότι ηπάρχει νεκρός...
Τον ξύπνησε έναν θόρηβο από όπλο ή κάτι να σπάει στο γείτονα.Ξηπνάει.Βλέπει τον/την γιό/κόρη να είναι μεθησμένος/η από ένα party και οι φωνές που άκουσε όπως προβλέπτω από μεθησμό του/της γιό/κόρη σκώτοσε τον γείτονα (αυτό δε ξέρω γιατί).
Γιατι να ενοιωθε τοιψεισ αφου δεν υπηρχε πτωμα αρα δεν σκωτοσε καποιον???
Ακόμα κανείς δεν το βρείκε;
Βασικά εγώ την έμαθα την ιστορία μια μέρα που λέγαμε με τους φίλους μου.Αν θέλετε μπορώ να γράψω την απάντηση μιας και δεν υπάρχουν απαντήσεις από το άτομο που έβαλε την ιστορία(Spyross νομίζω)
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's