Legendary Pokémon

Full Version: Black City/White Forest
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Εδώ ποστάρει ο καθένας τι Pokémon/εκπαιδευτές/αντικείμενα έχει πάρει στην αντίστοιχη πόλη/αντίστοιχο δάσος του για να βοηθηθούμε όλοι σε περίπτωση που κάτι θέλουμε ο ένας από τον άλλον Toungue

Στο White Forest μου εγώ έχω: Happiny, Aron, Magnemite, Starly, Shinx, Mareep, Abra, Elekid και Whismur. Ψάχνω σχεδόν ό,τι δεν έχω! Α κι επίσης αρκετές stones όποιος έχει Black, πιο πολύ Leaf αλλά και άλλες δεν με χαλάνε καθόλου.

Post yours Big Grin
Δεν ξέρω πως έρχονται νέα Pokemon :/ Βοήθεια κανείς? Εγώ έχω Aron, Togepi αλλά νομίζω έχω δει και Elekid...
Νομίζω όσο περισσότερους κατοίκους τόσο καλύτερα.

Στου αδερφού μου που απέμειναν 2 μπαρμπαδάκια δεν έχει τίποτα. Μάλλον λόγω του ότι έκανε κάτι χρόνια να τελειώσει το campaign. White οικόπεδο κατέντησε.

Στη δικιά μου Black City όμως... πρέπει να μπήκε ένα κοπρόζωο όταν ήμουν dreamworld και τα **** όλα τη μάνα. Tώρα το κατάλαβα.

Ευτυχώς ρε Adk που άρχισες το thread και κατάλαβα έγκαιρα τις απώλειες.
(03-05-2011 03:47 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Δεν ξέρω πως έρχονται νέα Pokemon :/ Βοήθεια κανείς? Εγώ έχω Aron, Togepi αλλά νομίζω έχω δει και Elekid...

Για να έρθουν νέα Pokémon στο White Forest ή αντίστοιχα νέοι εκπαιδευτές και αντικείμενα που μπορείς να αγοράσεις στη Black City πρέπει να μπεις μέσω Entralink σε κάποιου άλλου την πόλη/δάσος αλλά να είναι το αντίθετο απ'ότι έχεις εσύ (δηλαδή π.χ. αν έχεις White Forest εσύ πρέπει να βρεις κάποιον που έχει Black και να πας στην πόλη του). Όταν μπεις θα βρεις διάφορα άτομα να περιπλανιώνται εκεί πέρα, μίλα τους και μπορεί να σου προτείνουν να έρθουν στην πόλη/δάσος σου. Πρέπει να υπάρχει κάποιο rate που να καθορίζει αν θα έρθουν μαζί σου ή αν όχι αλλά δεν το'χω καταλάβει ακόμα.
Εμείς στη φορουμική όλη την ώρα στα Entralink των άλλων είμασταν, γι'αυτό κατάφερα και μάζεψα κι εγώ τόσους, πριν δεν είχα τίποτα Toungue
Anyway για το Togepi ενδιαφέρομαι! Ζήτα ότι θες.

(03-05-2011 04:23 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Νομίζω όσο περισσότερους κατοίκους τόσο καλύτερα.

Στου αδερφού μου που απέμειναν 2 μπαρμπαδάκια δεν έχει τίποτα. Μάλλον λόγω του ότι έκανε κάτι χρόνια να τελειώσει το campaign. White οικόπεδο κατέντησε.

Στη δικιά μου Black City όμως... πρέπει να μπήκε ένα κοπρόζωο όταν ήμουν dreamworld και τα **** όλα τη μάνα. Tώρα το κατάλαβα.

Και γενικά κάθε διαφορετικός κάτοικος σου δίνει και ένα συγκεκριμένο Pokémon/αντικείμενο. Αυτό από την άλλη με το post-campaign να φτάσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν το κατάλαβα, αλλά άργησα όπως και να'χει και δεν βρήκα τίποτα μέσα όταν πήγα πρώτη φορά...
Τώρα αυτό που λες με το DW δεν το'πιασα, δε νομίζω να μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτα από το Internet. Απλά άμα δεν πατάς εκεί σηκώνονται και φεύγουν σιγά σιγά οι κάτοικοι. Πρέπει να μιλάς σε όλους κάθε μέρα και να πηγαίνεις εκεί για να μείνουν.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.serebii.net/blackwhite/blackc...rest.shtml
Χμμ, ναι, βλακεία μου.

Είχα ανοικτό το c-gear και έπαιζα dreamworld ενώ ένας φίλος μου ήταν δίπλα και με το DS του. Νόμισα πως μπήκε στη κασέτα μου και πήρε τους κατοίκους αλλά όχι. Και οι δύο παρατήσαμε τα White Forests/Black Cities και τη πατήσαμεν.

Δηλαδή, πρέπει να μπαίνεις στην πόλη και να ασχολείσαι κάθε μέρα; Κι αν φύγουν όλοι, δεν ξαναγυρνάνε; Αν είναι έτσι, και μένα οικόπεδο θα απογίνει η πόλη.
Ακόμα και να έμπαινε ο φίλος σου μέσω Entralink να πάρει κάτοικους από την κασσέτα σου δεν θα σου έφευγε εσένα κανείς. Εκείνος όμως θα έβρισκε σίγουρα και θα έπαιρνε κιόλας, και να μην είχες κανέναν εσύ στη δικιά σου.

Και ναι πρέπει να μπαίνεις κάθε μέρα και να ασχολείσαι για να μη σου φύγουν...αν φύγουν ναι δεν ξαναγυρνάνε μέχρι να τους ξαναβρείς. Όπως και νά'χει όμως το όριο των κατοίκων σε κάθε κασσέτα είναι μέχρι 10, οπότε αν θες να τα βρεις όλα ίσως θα θες να τους διώξεις σε κάποια φάση.
(03-05-2011 05:49 PM)Adk Wrote: [ -> ]οπότε αν θες να τα βρεις όλα ίσως θα θες να τους διώξεις σε κάποια φάση.

Να φυγετε! Να πατε ΑΛΛΟΥ Toungue ( για οσους θυμουνται τη διαφημιση)

Ανδρονικε, εχω full pokedex και το ξερεις, οτι θες, θα σου κανω ενα αβγο και θα ειναι ολο δικο σου Smile
:O,τωρα καταλαβα τι κανω εκει δεν το χα ψα3ει xD

Εχω καμια 10αρια togepi Toungue,wurmple,Lotad και nidoran το μπλε.....
Α,και surskit.Δν εχω βρει αλλα,ομως τωρα καταλαβα πως δουλευει,ty adk!
Όποιος θελήσει μπορώ να του δώσω ότι προσφέρω στο δάσος μου Toungue Εκτός από τον Φίλιππο που τα έχει όλα Toungue Εκεί το αντίστροφο Toungue
Οποιος θελει κατι μου λεει ε; Wink
(03-05-2011 07:30 PM)Philip Wrote: [ -> ]Ανδρονικε, εχω full pokedex και το ξερεις, οτι θες, θα σου κανω ενα αβγο και θα ειναι ολο δικο σου Smile

Ρε συ στερείς τη χαρά της ανταλλαγής και της ανακάλυψης Toungue Toungue (Βασικά περισσότερο σκέφτομαι ότι θα θέλω σχεδόν τα πάντα γιατί δεν έχω περάσει τίποτα ακόμα από παλιές κασσέτες και δεν θα έχω να σου δώσω τίποτα που να θες Toungue)

Πάντως ισχύει, κι εγώ ό,τι μπορώ να προσφέρω το προσφέρω!
(04-05-2011 12:42 AM)Adk Wrote: [ -> ]
(03-05-2011 07:30 PM)Philip Wrote: [ -> ]Ανδρονικε, εχω full pokedex και το ξερεις, οτι θες, θα σου κανω ενα αβγο και θα ειναι ολο δικο σου Smile

Ρε συ στερείς τη χαρά της ανταλλαγής και της ανακάλυψης Toungue Toungue (Βασικά περισσότερο σκέφτομαι ότι θα θέλω σχεδόν τα πάντα γιατί δεν έχω περάσει τίποτα ακόμα από παλιές κασσέτες και δεν θα έχω να σου δώσω τίποτα που να θες Toungue)

Ε σιγα, πες μου 6 που θες παρα πολυ Smile
Κ υπαρχουν πραγματα που θελω... ε αν δεν τα εχεις σιγα, δεν με πειραζει. Απλα θα σου δωσω αυτα που θες Smile

Modest (F) Eevee
Modest Ditto
Μια dusk stone
Και μετα αν εχεις απο το Dream World

Αν δεν εχεις τιποτα απο αυτα, σιγα , dont worry Smile
Δηλαδή με λίγα λόγια θές δύο DS και τις δύο κασσέτες.Βρίσκεις πολλά Pokemon στην τελική στο White Forest/Black City?
Pokémon βρίσκεις μόνο στο White Forest, στην Black City έχει εκπαιδευτές για μάχες. Τα Pokémon που βρίσκεις είναι: Happiny, Aron, Trapinch, Magnemite, Slakoth, Starly, Hoppip, Bagon, Nidoran αρσενικό και θηλυκό, Magby, Oddish, Pidgey, Lotad, Machop, Gastly, Whismur, Bellsprout, Ralts, Elekid, Togepi, Seedot, Wurmple, Abra, Azurill, Burew, Porygon, Mareep, Rhyhorn, Shinx, Wooper, Surskit και Corphish. Φυσικά όχι όλα μαζί, εξαρτάται από το ποιοι εκπαιδευτές βρίσκονται στο White Forest. Δες εδώ για περισσότερα: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/White_Forest

Τώρα για τα 2 DS και 2 παιχνίδια, ναι, είναι μια λύση κι αυτή. Βέβαια αυτές οι περιοχές υπάρχουν στα παιχνίδια με σκοπό να συναντηθούν οι παίκτες ώστε να συμπληρώσουν το Pokédex, να αποκτήσουν κάποια items, κλπ.
Ρε παιδιά στην black city εμένα δεν έχει τίποτα παρά μόνο 1 κεντρο ποκεμον που μέσα έχει 1 άνθρωπο!Έχω αυθεντικό παιχνίδι και είδα στο internet ότι εκεί θα έπρεπε να έχει ανθρώπους χορτάρια και σπίτια αλλά τίποτα.plz help me!HuhHuhHuhHuh
Pages: 1 2
Reference URL's