Legendary Pokémon

Full Version: Ποιά Pokemon σας λείπουν?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
εμένα μου λέιπουν ΠΑΡΑ πολλά στήν emerald και γύρω στα 50 στήν leaf green.Αλλά αυτό που πραγματικά θέλω είναι ένα Darkrai αί θα το αποκτήσω σέ λίγες μέρες με 100% νομιμο τρόπο.
EDIT:Ελπιζω αυτο που εγραψες για το χρηματικο ποσο να ηταν ΠΛΑΚΑ αλλιως αν δεν υπηρχε αυτη η περιπτωση θα σε ειχα κανει Ban αυτοματως.Οταν μαθαινεις κατι απο το Forum μας πληρωνεις για να το μαθεις;Να σε πληροφορησω επισης οτι δεν υπαρχει τροπος να ποιασεις το Darkrai εκτος αν εχεις την Glitched Ιαπωνικη εκδωση ή αν το παρεις απο καποιον που εχει το αυθεντικο Darkrai απο καποιο Event.
loipon...emena mou leipoun mono 2...to shaymin kai to darkrai....kala den pisteuw na ta brw pouthena, kai pali an kapoios ta exei den pisteuw na ta dinei...auto pou kserw winai oti den tha ta apokthsw pote auta ta 2...alla mhn eimai kai toso sigouros...etsi elega kai gia to mew(to agaphmeno mou),alla telika to phra.............
Καλα.. Εμενα μου λειπουν αρκετα μπορω να πω επειδη δεν εχω επικεντροθει σε αυτο.
John Wrote:εμένα μου λέιπουν ΠΑΡΑ πολλά στήν emerald και γύρω στα 50 στήν leaf green.Αλλά αυτό που πραγματικά θέλω είναι ένα Darkrai αί θα το αποκτήσω σέ λίγες μέρες με 100% νομιμο τρόπο.
EDIT:Ελπιζω αυτο που εγραψες για το χρηματικο ποσο να ηταν ΠΛΑΚΑ αλλιως αν δεν υπηρχε αυτη η περιπτωση θα σε ειχα κανει Ban αυτοματως.Οταν μαθαινεις κατι απο το Forum μας πληρωνεις για να το μαθεις;Να σε πληροφορησω επισης οτι δεν υπαρχει τροπος να ποιασεις το Darkrai εκτος αν εχεις την Glitched Ιαπωνικη εκδωση ή αν το παρεις απο καποιον που εχει το αυθεντικο Darkrai απο καποιο Event.
Τα πενήντα ευρώ θα ήταν για να αγοράσει μια κασσέτα η οποία περιλαμβάνει το Darkrai και άλλα pokemon που δέν βρίσκονται σε άλλες κασσέτες χωρίς event η action replay κτλπ.
Auth h kaseta pou les 8anai mia ENTELWS HACKED kaseta gt dn exei vgei tetoia kan..K epishs dn exoun do8ei ola ta pokemon gia na ta exei opote ti na s pw...A k epishs an prose3es to Edit tou blue..auto gia ta xrhmata dn nomizw oti prepei na to 3anafereis...

suicunejohn o elinas

Stin palia mou diamond den mou eleipan polla(eixa kanei import apo tin emerald mou),giro sta 60.Alla stin kainourgia.....asta brasta kailtera.
Egw eimai akomh sta8eros...sta 490!Apto kalokairi tosa exw..Perimenw event gia arceus/shaymin/darkrai mpas k EPITELOUS sumplhrwsw to pokedex!
Dragar Wrote:Auth h kaseta pou les 8anai mia ENTELWS HACKED kaseta gt dn exei vgei tetoia kan..K epishs dn exoun do8ei ola ta pokemon gia na ta exei opote ti na s pw...A k epishs an prose3es to Edit tou blue..auto gia ta xrhmata dn nomizw oti prepei na to 3anafereis...
Σε κάλυψε η απάντηση μου στόν Blue ή θέλεις να σου απαντήσω εσένα ξεχωριστά?
Den ftanei pou paw na se voh8hsw me toti na mh anafereis 3ana ta 50 eurw.mou thn les k apo panw?Eleos pia.Tsp ti na s pw...
εμενα μου λειπουν δυο ποκεμον και ολοκληρωσα το ποκεντεξ, το sableye και το zangooze. Και τα δυο τα πιανω ανετα αλλα βαριεμαι
εγώ στη diamond θέλω άλλα 100 αλλά στην έμεραλντ το έχω ολοκληρώσει το πόκιντεξ
εγω να δω θέλω 110 και να πιάσω κάπου 150(Diamond(national pokedex))
peter_the_spartan Wrote:εμενα μου λειπουν δυο ποκεμον και ολοκληρωσα το ποκεντεξ, το sableye και το zangooze. Και τα δυο τα πιανω ανετα αλλα βαριεμαι

ε πως 2?Shaymin/Darkrai/Arceus εχεις?
προφανως θα ειναι hacked...
Dragar Wrote:
peter_the_spartan Wrote:εμενα μου λειπουν δυο ποκεμον και ολοκληρωσα το ποκεντεξ, το sableye και το zangooze. Και τα δυο τα πιανω ανετα αλλα βαριεμαι

ε πως 2?Shaymin/Darkrai/Arceus εχεις?
προφανως θα ειναι hacked...

Ίσως να μην έχει πιάσει arceus, darkrai κτλ. Εξάλλου, για να πάρεις την trainer card για το complete dex( δε θυμάμαι χρώμα Smile )τα event pokemon δεν είναι απαραίτητα. Θα έπρεπε πάντως peter_the_spartan να πεις αν σου λείπουν και τα συγκεκριμένα.
Εμένα μου λείπουν πάρα πολλά......
Τα εχω στο pokedex επειδη μου τα εδωσε ενας φιλος μου με ar. Φυσικα του τα εδωσα πισω αμεσως
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's