Legendary Pokémon

Full Version: Ποιά Pokemon σας λείπουν?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Και πάλι όμως ίσως δημιουργηθούν προβλήματα στην κασέτα, αν αναγνωρίσει ότι τα pokemon ήταν hacked (έτσι νομίζω τουλάχιστον)
αυτη η ανταλλαγη εγινε οταν ειχα παιξει περιπου 100 ωρες και τωρα εχω φτασει τις 300 χωρις κανενα προβλημα
Ίσως δε δημιουργήθηκε πρόβλημα, όμως δε μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για το τι θα σου προκαλέσει το AR (είμαστε εκτός θέματος νομίζω...)
Grovyle_Fan Wrote:Ίσως δε δημιουργήθηκε πρόβλημα, όμως δε μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για το τι θα σου προκαλέσει το AR (είμαστε εκτός θέματος νομίζω...)

είστε
Nαι, είμαστε, αλλά δεν είναι ανάγκη να σπαμμάρεις για να μας το πεις.
Στο θέμα μας, μου λείπουν συγκεκριμένα πολλοί starters (σχεδόν όλοι) και όλα τα event pokemon, καθώς και μερικά άλλα όπως mawile, zangoose, solrock, hitmontop
Grovyle_Fan Wrote:Nαι, είμαστε, αλλά δεν είναι ανάγκη να σπαμμάρεις για να μας το πεις.
Στο θέμα μας, μου λείπουν συγκεκριμένα πολλοί starters (σχεδόν όλοι) και όλα τα event pokemon, καθώς και μερικά άλλα όπως mawile, zangoose, solrock, hitmontop

soory για το spamming

κι εμένα μου λοίπουν τα event εκτος Darkrai που είναι μονο στο pokédex
μερικά των Rudy/Pearl/LG/FR/εξελίξεις/pro evos και αλλα
Γενικότερα μου λείπουν και πολλά version exclusives, όπως ekans, arbok, shelder, rampardos κτλ. Και με το να μην έχω συχνά πρόσβαση σε wi fi μου είναι λίγο δύσκολο να τα αποκτήσω. Ευτυχώς μου έδωσαν μία chikorita που έψαχνα καιρό Cool
εμενα τα ποκεμον που μου λειπουν ειναι mew,selebi,jirachi,manaphy,phione,darkrai,shaymin,arceus

Rubyfun

Εμένα μου λείπουν μόνο 6 pokemon στη Pearl(Cool)
Τα Darkrai, Arceus, Shimin, Phione, Manaphy και Spiritomb
1 καλωςηρθες rubyfun
2 εμενα μου λειπουν regice,registeel(επειδη αναγκαστηκα να τα δωσω σ ενα τυπο για να μου κανει μερικα ubers 100 lvSad),ho oh,lugia,suicune,entei,mew & celebi.
εμενα μου λοιπουν Latios,feebas,milotic για να συμπλυροσω το hoenn Dex
εμενα μου λειπουν ΜΟΝΟ Arbok,Sandslash kai Smeargle.Ευτιχωσ για μενα ειχα ολεσ τις προηγουμενεσ κασσετες και με βοηθησαν να τα αποκτήσω γρηγοροτερα.Οποτε μολις αποκτησω αυτα θα βρω και μερικα shinies και τελειωσα.....Big GrinSmile
Εμένα βασικά μου λείπουν τα εξής: Caterpie( το αγαπημένο μου δηλαδή),Dragonair,Rattata και Staryu!!!
Παιδιά όποιος θέλει,στέλνει pm τι ποκεμον ψάχνει και τα βλέπουμε!Ελπίζω να βοηθήσω!
Μου λέιπουν πολλά από Johto (όλα τα στάρτερς εκτός από 1 και διάφορα (κανενα θρυλικο της...Sad)

Δυστυχως εχω Arceus και σκοπευω να το πεταξω απο κει που ρθε. Σύντομα και Shaymin. Μου λείπουν μερικά από αυτά τα τελευταία της Σίνοχ και λιγα από Κάντο και Χόεν. Συνολικά καμιά 80αριά ποκες.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's