Legendary Pokémon

Full Version: Battle Subway ρεκόρς
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Εδώ όσοι θέλετε μπορείτε να postarete το ρεκόρ σας στο (Super) Single, Double, Multi trains. Και αν δεν τις κρατάτε μυστικές τις ομάδες που σας βοήθησαν σε αυτό.
Ας κάνω την αρχή λοιπόν.
Χθες άρχισα και πήγα απροετοίμαστος (ούτε held items ούτε σωστά movesets) και έφτασα μόνο μέχρι τις 20 νίκες. Με νίκησε ένα boss ή κάτι τέτοιο.
(29-05-2011 12:31 PM)Phoenix Wrote: [ -> ]Με νίκησε ένα boss ή κάτι τέτοιο.

lol'd . Τον τύπο τον πολεμάς στην 21η μάχη, και μετά τελειώνει το Single και ξεκλειδώνεις το Super που δεν έχει όριο. Είναι ο "Tower Tycoon" του Subway, ή έστω ένας απ'τους 2. Εγώ αν θυμάμαι καλά απλά έχω τελειώσει το Single.
Ναι ρε, κατάλαβα τι είναι ;p απλά πήγα με το Volcanora που δεν είχε EVs πάνω του και με το Bisharp είχε false swipe και έχασα από τα walls&stalls του.
Εγώ έχω ξεκλειδώσει τα Super Trains, αλλά εκεί τα βρήκα σκούραToungue. Μόνο το Super Single έχω δοκιμάσει σοβαρά, αλλα και εκεί εφτασα μόνο μεχρι τις 17 μάχες Toungue. Γενικά το hax πάει σύννεφο εκει μέσα. Για παράδειγμα το Focus Blast του Reuniclus μου έκανε miss 5 στις 5 φορές στη σειρά(ευτυχώς βεβαια ο αντίπαλος ήταν Audino), ενώ δεν έχω δεί κανένα OHKO move του αντιπάλου να κάνει miss. Ερώτηση: Πως γίνεται ένα Sawk(χωρίς Scarf, είχε Life Orb) να κάνει outspeed ένα Jolly Garchomp με 252 EVs στο Speed(αν και δεν ξέρω αν τα IVs μπορούν να το επηρεάσουν τοσο πολύ το αποτέλεσμα); Τουλάχιστον δίνει Battle Points...
To battle subway μπορεί να σου σπάσει άσχημα τα νεύρα...

Και γω ένας από τους λόγους που έμαθα τι είναι EV training κτλπ είναι μπας και χώνω τίποτε στο subway. Αλλά που να χώσω όταν κάνει 2 συνεχόμενα miss στο boss το heat wave (και έχασα φυσικά); Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να πετάξω το DS από το παράθυρο. Μη πω τι γίνεται μολις αρχίσουν να spamaroun double team...

Πάντως δοκίμασα και με το bot που έρχεται σε ένα train αν δεν μπεις με φίλο σου. Πρέπει να πω πως αποδείχτηκε άξιο. Το δύσκολο είναι να διαλέξει καλά Pokémon. Όταν έβγαλε Escavalier με Life Orb (2ο scrafty) και γω ήμουν support με DW jigglybuff (friend guard) και alomomola, τους θέρισε άσχημα. Και boss ρίξαμε σχετικά εύκολα. Βέβαια, το super είναι παλούκι και γύρω στις 7-8 νίκες χάσαμε.

Τέλος πάντων, έχω μείνει στο boss στο single, με το ζόρι πέρασα το boss στο double (να ναι καλά το heat wave του Volcarona που θερίζει ολόκληρο γήπεδο), και πες 6 νίκες στο super wi-fi train (ή ότι είναι).
24 Toungue

Αλλά πήγα με unev trained ομάδα.
Πολύ καλό το Volcanora αλλά εκεί μέσα από ότι είδα rock slide και stone edge είναι OVERUSED από κάθε pokemon. Ούτε ένα quilver dance δεν σε αφήνουν να κάνεις.
Ο Screfty με DD+Drain punch/Ice punch/Crunch+Moxie είναι υπερβολικά καλός εκει μέσα. Λόγω των Def/SDef του μπορεί να κάνει 1-2 DD και μετά τους θερίζει. Φυσικά τότε είναι που έρχεται το Haxorus που επιζεί +3 Ice Punch και κάνει DD...περιττή η συνέχεια. Επίσης τα Rock Slide και Stone Edge που αναφέραμε πιο πάνω έχουν απ'ότι φαίνεται 100% Hit Rate και 50% Flinch και Crit rate αντίστοιχα.
(29-05-2011 05:55 PM)Phoenix Wrote: [ -> ]Πολύ καλό το Volcanora αλλά εκεί μέσα από ότι είδα rock slide και stone edge είναι OVERUSED από κάθε pokemon. Ούτε ένα quilver dance δεν σε αφήνουν να κάνεις.

Kαλά, όσο γι αυτό, δεν το συζητάμε. Quiver dance κάνω μόνο άμα είμαι 101% σίγουρος πως δεν θα μου σκάσουν rock. Αυτοί ικανοί είναι σκάσουν stone edge με chandelure για να σκοτώσουν Volcarona.

Όσο αυτό για το scrafty, θα το δω αύριο, αφού δώσουμε άλγεβρα.
Παδια το Scrafty σας το προτεινω ανεπιφύλακτα.Το χρησιμοποιω και ειναι αρκετα καλο.
Μόνο μην βάλεις κανένα Hi Jump Kick στο Scrafty γιατι εκεί να δεις κάτι miss που θα κάνεις. Το Reuniclus και το Sigilyph είναι επίσης αρκετά χρήσιμα αφού μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελεύθερα το Life Orb.
Αυτο το Set χρισιμοποιω στο Scrafty:
Scrafty@Leftovers
Jolly - 4 HP /252 Atk/ 252Spe
Dragon Dance
Crunch
Ice Punch
Drain Punch

Το Single το νικησα.Στο Super Single εχασα περιπου στο 17 απο ενα σπαστικο Brelloom.
Κι εγώ αυτο το Scrafty χρησιμοποιώ και λειτουργεί πολύ καλά. Για το Reuniclus έχω:
Reuniclus @Life Orb
Quiet Nature, Abillity: Magic Guard
EVs: 172 HP, 32 Def, 252 SpAtk, 52 SpDef(πολύ περίεργα μεν, αλλά κάνουν θαυματα)
Focus Blast
Psychic
Shadow Ball
Trick Room
Πολύ καλό για 3ο Pokemon, με το Life Orb δεν αφήνει τίποτα όρθιο...μέχρι που κάνει miss.

EDIT: Quiet Nature εννοώ, όχι Jolly
Χάρη σ αυτό το thread ξανασχολήθηκα πάντως με το Subway και άνοιξα όλα τα super. Ντάξει τα super είναι ακόμα παλούκι αλλά παλεύονται. Τώρα μια απλή στρατηγική που μου φάνηκε χρήσιμη στα double:

Serperior με light clay στήνει screens και ένα γερό sweeper χώνει. Ακόμα και χωρίς EV training στο Serperior, είχε καλά αποτελέσματα. Εγώ το συνδίασα με hydreigon αλλά φαντάζομαι πως και άλλα ανθεκτικά sweeper θα είναι καλά (Scrafty, Haxorus, Garchomp).
Lmfao στην καλύτερη μου φάση πριν λίγο έφτασα τις 21 νίκες στο super single, στο τέταρτο γύρο με τίναξε το botaki με το critical λολ.
Pages: 1 2
Reference URL's