Legendary Pokémon

Full Version: Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ 1 ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Ήταν μια μέρα και ο Elvis καθοταν στα σκαλιά και κοιτούσε την αδερφή του την
Bianca να προπονει το μικρο της Ossawott ετσι ωστε να μπορεσει να κερδισει τον διαγωνισμο που γινεται στην πολη Sabatton.Ο Elvis παντα ηθελε να γινει ενας εκπαιδευτης ποκεμον αλλα οποτε προσπαθησε......

- Elvis μην πας εκει εχει Beedril
- Εlvis μην πας εχει εχει Dustox

Εγώ λοιπόν δεν τα πιστευα ολα αυτα αλλα οπως λενε οι παλοιοι το παθημα
σου εγινε μαθημα... η και το αντιθετο!

Μια μερα ενω η Bianca ηταν στο σχολειο, ο μπαμπας στην δουλεια (ειναι υπευθεινος μαζι με το Persian του σε 1 μεσιτικο γραφειο) και η μανα μου ειχε παει για ψωνια μαζι με το Claiferi και εγω ειχα μεινει μονος μου στο σπιτι.Αποφασισα λοιπον να παω να δω αν οντως υπαρχουν τετοια επικυνδινα ποκεμον ( fale ) η μου λενε παραμυθια!παωλοιπον και να που μου επιτεθικαν κατι Beedril! δεν ηξερα τι να κανω ομως για ''καλη μου τυχη'' με ειδε ο γειτονας και αφου με εσωσε χαρη στις μαγικες δυναμεις του Alakazam του ειδοποιησε του γονεις.απο τοτε απο τοτε δεν μου επιτρεπουν να βγω χωρις συνοδεια.

ετσι λοιπον για παριγορεια κοιτουσα την Bianca μεχρι που θα γινει η μεγαλυτερη αλλαγη της ζωης μου.

- Elvis ελα να χαιρετησεις τον θειο Ernesto που ηρθε απο την περιοχη Hoenn
για να μας επισκεφτει.

-Ερχομαι μανα.

Ο θειος Ernesto ειναι ο αγαπημενος μου θειος!Μαζι με το Swellow και το Rapiddas του γυριζει ολο τον κοσμο!Αφου τον καλοσωρισουμε θερμα μας απανταει:Ευχαριστω για τετοια θερμη υποδοχη αγαπημενοι μου συγγενης!Με αυτα τα δωρα που θα σας δωσω λπιζω να ανταμειψω την καλοσυνη σας! Πρωτα δινει 2 σταυρους στους γονεις μου και τους λεει:Θα ειστε παντα γερη και δυνατοι με αυτους τους σταυρους.Μετα παει κοντα στην Bianca αλλα εσκιψε προς το Ossawoot και του εδωσε εναν αναπτυρα.Το Ossawoot κοιταξε τον ανπτυρα τον μυρισε και υστερα αρχισε να παιζει μαζι του!Μετα πηγε στην Bianca και της ειπε:Αυτες εδω οι κορδελες που θα σου δωσω θα σου ειναι πολυ συμαντικες στην πορεια σου στους διαγωνισμους και τελος εδω σε σε εμενα ενα αυγο και μου ειπε:Elvis μεγαλωσες ποια.πρεπει να γινεις επιτελους και εσυ ενας μεγαλος εκπαιδευτης..και μολις ειπε αυτα τα λογια το αυγο αρχισε να σπαει και απο αυτο που βγηκε απο μεσα του το κοιταξαν ολοι απο θαυμασμο!

Τι θα βγει απο το αυγο;Σε τι οφειλει την παρουσια του θειου Ernesto;Πως θα αντιδράσουν η Bianca οι γονεις αλλα και ο ιδιος ο Elvis απο το ποκεμον που θα βγει απ'το αυγο?Ολα αυτα στο επομενο επεισοδειο!
nice but a litle small [sorry about english but its boring to turn it into greek]
Είναι μόνο.το πρ´ωτο επεισόδιο
Νice, άλλο ένα ελληνικό fanfic. Ελπίζω να το συνεχίσεις πέρα από τα πρώτα 5-6 επεισόδια. Βασικά τώρα που το λέμε πρέπει κι εγώ να συνεχίσω το δικό μου.

Αλλά, πρόσεχε λίγο τα ορθογραφικά και άλλα λάθη βιασύνης (τόνους, τελείες, κεφαλαία). Κανονικά στο forum δεν πολυπειράζουν τόσο αλλά εδώ υποτίθεται πως προσέχουμε και λίγο τι γράφουμε.


edit: Η Bianca είναι η γνωστή από την BW ή κάποια άλλη στην ιστορία σου;
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο θείος Ernesto ο αγαπημένος μου θείος σταμάτησε την εξερεύνηση του στην περιοχή Unova για να έρθει στο σπίτι μας (το δικό μου της αδερφής μου την Bianca και των γονιών μου) για να μας πει κάτι σημαντικό! Όμως πριν μας το πει μας έδωσε κάτι δώρα: Στους γονείς μου κάτι σταυρούς που τους είπε να τον φοράνε για να είναι πάντα γεροί ,στο Ossawoot έναν αναπτήρα (fale) στην Bianca κάτι κορδέλες που της είπε ότι θα της φανούν χρήσιμες στην πορεία της στους διαγωνισμούς και σε εμένα ένα αυγό το οποίο μόλις έσπασε όλοι το κοίταξαν με θαυμασμό και όλοι είχαν κάτι να πουν!
Μπαμπάς: Ωραίο!
Μαμά: Κοίτα Claiferi
Claiferi: Clef-eri Μετάφραση: Λες να κρατάει καμιά Moon Stone???
Bianca: Τι είναι τούτο
Elvis : Έιναι καταπληκτικό!
Θείος Ernesto : Τι ωραίο Treeco!
Elvis: Treeco το λένε;
Θείος Ernesto : Ναι! Μάλιστα για να αποδειχθεί η ποιότητά του θα παλέψεις με το Ossawoot της Bianca!
Μαμά,Bianca,: ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;
Elvis: ΝΑΙ!
Bianca: Μα εγώ ασχολούμαι με διαγωνισμούς και όχι με μάχες!
Elvis: Έλα Bianca να το κάνουμε….. θα έχει πλάκα θα δεις!
Bianca: ΟΚ.
Elvis: Treeco κάνε Leer!
Bianca: Ossawott κάνε Tackle!
Elvis: Treeco κάνε Tackle!
Bianca: Ossawoot είσαι καλά;
Elvis: Ναιιιιιιιιι! Νίκησα με 1 επίθεση!
Θείος Ernesto: Ωραία! Τώρα που τελειώσατε την μάχη θα σας εξηγήσω τον λόγο που ήρθα εδώ! Στην περιοχή σας κυκλοφορεί η legendary team μία πολύ επικίνδυνη ομάδα που ενδιαφέρετε για σκοτεινούς σκοπούς που κανείς δεν ξέρει. Έδωσα το αυγό στον Elvis για να ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια καθως να προσπαθήσει να γίνει ο πρωταθλητής να σταματήσει την legendary team! Και αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια πριν γίνει ένα συγκλονιστικό γεγονός. Άνοιξε η πόρτα και ένας τύπος με μαύρα ρούχα μπήκε στο σπίτι. Καθόταν πάνω σε ένα Poochyena και είπε: Legendary team ληστεία……


Υ.Σ: Το όνομα από εκεί το πήρα.
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΙΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3


Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε ότι στο αυγό που έδωσε ο θείος Ernesto στον Elvis βγήκε 1 Treeco. Ο Elvis στην αρχή δεν έλεγε να πιστέψει τον θείο του που έλεγε ότι το Treeco είναι καλό ποκεμον. Έτσι έπρεπε να δει με την πράξη καο προκάλεσε την αδερφή του την Bianca σε μονομαχία.Η Bianca έχει 1 Osawoot που μετά την μάχη δεν μας έπεισε ότι είναι δυνατό καθώς ηττήθηκε από το Treeco. Όταν η μάχη έβγαλε νικητή ο θείος Ernesto εξήγησε τον λόγο που είχε βρεθεί σε εκείνα τα μέρη. Ήθελε να τους προειδοποιήσει ότι η μοχθηρή ομάδα legendary team βρισκόταν στην περιοχή τους. Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει την φράση του και ένας τύπος με μαύρα ρούχα μπήκε στο σπίτι και είπε τα εξής λόγια: legendary team ληστεία! Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει και ο θείος Ernesto είπε: Nidoking βγες και κάνε Superpower! Όλοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Όυτε που ξέραμε ότι ο θείος Ernesto είχε Nidoking και μάλιστα τόσο δυνατό!
Θείος Ernesto: Αυτή είναι η απόδειξη ότι υπάρχει σε αυτά τα μέρη αυτή η επικίνδυνη ομάδα. Σας παρακαλώ να προσέχετε! Πάμε Swellow!
Και με αυτά τα λόγια ανέβηκε πάνω στο Swellow του και έφυγε! Και τότε εκείνη την στιγμή τηλεφώνησαν από το σχολείο της Bianca ότι αύριο τα κορίτσια θα έφευγαν και θα ξεκίναγαν προς την Sabatton City για να πάνε στον διαγωνισμό που θα γίνει εκεί! Τότε και εγώ θυμήθηκα ότι σε εκείνη την πόλη ότι βρίσκετε το πρώτο έμβλημα! Και έτρεξα στο δωμάτιο μου για να κάνω ένα σχέδιο το οποίο θα μου αλλάξει για πάντα την ζωή!
Εν το μεταξύ η Bianca είχε πετάξει από την χαρά της. Έτρεξε και ετοίμασε της βαλίτσες της! Την άλλη μέρα ενώ περίμενε το λεωφορείο ο Elvis και το Treeco είχαν κρυφτεί μέσα στην βαλίτσα με τα ρούχα! Έτσι λοιπόν ήρθε το λεωφορείο και έφτασε στην Sabatton City και όλα τα νεαρά κορίτσια άρχισαν να προπονούνται για τον διαγωνισμό! Ο Elvis πρόλαβε και βγήκε από το ξενοδοχείο χωρίς να τον δει κανείς! Όμως μόλις βγήκε έξω είδε ένα Elekid να κρατάει ένα Oran Berry και 3 Roggengrola να τον έχουν περικυκλώσει. O Elvis το λυπήθηκε αλλά τότε του ήρθε μια ωραία ιδέα! Πήγε στο μαγαζί και αγόρασε Pokeball. Μετά γύρισε και έριξε Pokeball στο Elekid αφού πιάστηκε άρπαξε την Pokeball με το Elekid και πήγε σφαίρα στο ιατρείο! Αφού γιατρεύτηκαν τα Pokemon του έσπευσε προς το πρώτο έμβλημα! Από την άλλη ο διαγωνισμός είχε ήδη αρχίσει και η Bianca είχε άγχος όπως και οι υπόλοιπες. Όταν ήρθε η σειρά της παρά το άγχος προσπάθησε διατήρησε την ψυχραιμία της και πήγε στην πρώτη θέση με το εξής νούμερο:
Bianca: Ossawoot κάνε Tackle στο λουλούδι (ήταν μια γαρδένια την οποία είχε αγοράσει από πριν για το συγκεκριμένο νούμερο) και η αίθουσα γέμισε με φύλλα γαρδένιας! Αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση στου κριτές και την έβαλαν στην πρώτη θέση! Στην δεύτερη θέση έμεινε η αντίπαλη της Bianca η Roma που ήταν πολύ θυμωμένη διότι την θεωρούσε αποτυχημένη. Ήταν πολύ θυμωμένη μέχρι που άκουσε τα εξής λόγια και χαμογέλασε:
Οι 2 πρώτη θα κάνουν μάχη και η νικήτρια θα κερδίσει την κονκάρδα!
Bianca: Φύγε Osawoot!
Roma: Φύγε Servin μουχα χαχαχα!
Bianca: Τι;
Roma : Αυτό που άκουσες χαμένη!
Αν ανησυχείτε για την Bianca ότι θα χάσει και ότι ο Elvis θα νικήσει μην είστε και τόσο σίγουρη! Και αυτός την ίδια μοίρα είχε από τον αρχηγό του εμβλήματος Rivel!
Elvis: Φύγε Elekid!
Rivel: Φύγε Snorad!
Elvis; Elekid κάνε Low Kick!
Rivel; Τι;;;; ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟ Snorad ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ????? ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ! ΦΥΓΕ Seel!
Elvis; Elekid κάνε Thundersock!
Rivel; Εσύ είσαι θεός! Μου σκοτώνεις όλα τα Ποκεμον με μια επίθεση! Τώρα θα δεις! Pilowine βγες και κάνε Marniture 8!
Elvis; Μου σκότωσες το Elekid? Τώρα θα δεις! Treeco βγες!
Αυτή η μέρα θα μήνη αξέχαστη στον Elvis και την Bianca! Όμως εκτός από αυτού τέτοια ντέρμπι που γίνονται ούτε παναθηναικός- ολυμπιακός να ‘ταν!
Piloswine vs Treeco και Servin vs Osawoot!
Αυτές οι συναρπάστηκες μάχες θα γίνουν στο επόμενο επεισόδιο! Μην το χάσετε!
SPECIAL GUEST

Τα stat και οι επιθέσεις από τα ποκεμον του Elvis!
Treeco ; HP 19 Attack 12 Defense 5 Sp. Attack 7 Sp.Dedense 6 Speed 15
Tackle
Leer
-
-
Elekid; HP 30 Attack 19 Dedense 11 Sp. Attack 18 Sp. Defense 9 Speed 13
Low kick
Leer
Thundersock
-
ωραιος μικρε keep it up , αν και θα το παρατησεις Toungue
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ
Filler
Elvis: Είναι λένε στο Mt. Xaos το θρυλικό ποκεμον Dakrai! Ας πάω να το πιάσω!
Έτσι λοιπόν ο ήρωας μας καβάλα στο Treeco του….
Elvis; Το αντίθετο! Εγώ το κουβαλάω!
Καλά! Έτσι λοιπόν ο ήρωας μας που κουβαλάει το Treeco του προσπαθούσε να φτάσει στο Mt. Xaos. Φτάνει αλλά θα γυρίσει πίσω! Μια συμμορία Gastly τον κυνήγαγε μέχρι που φτάνει στο θρυλικό Darkrai που έχει για φύλακες του 2 Murkrw. Το Elekid έχει πολλή δουλειά σήμερα! Με ένα Thundersock τα νίκησε όλα! Όμως το Dakrai έκανε Shadow Ball στο Το Elekid και το διέλυσε! Ο ήρωας μας μόλις το είδε αυτό τρόμαξε και το έβαλε στα πόδια! Και το ζοφερό αυτό θρυλικό ψιθύρισε χαμογελόντας πονηρά: Ditto Ditto !
Έτσι λοιπόν αυτό ήταν το τέλος μιας ιστορίας του ατρόμητου ήρωας μας (παρεμπιπτόντως δεν είναι ατρόμητος ΑΕΚ είναι) ο οποίος δεν φοβάται τίποτα βγάζει τις ποιο δυνατές κραυγές όλου του κόσμου! Κι όμως αυτές οι κραυγές είναι για σημαντικό λόγο! Κάτι τρόμαξε τον ατρόμητο ήρωα μας?
Elvis: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΗΝΥΓΑΕΙ ΕΝΑ WEEDLE!

ΤΕΛΟΣ
Ο Τίτλος η οργή των θρυλικών είναι ο πιο σχετικός τίτλος για αυτή την ιστορία.Μην απορείτε γιατί δεν έχουν εμφανιστείι ακόμα θρυλικά! Στο επεισόδειο 4 θα έχει Piloswine vs Treece και Servine vs Osawoot! Αντε ας πω και μερικα spoiler οτι θα εχει σχέσει με ένα θριλικό του διαστήματος το D@>!
Άντε και πολλά είπα! Πάντως για να ξέρετε το επεισόδιο 4 είνναι υπο κατασκευή!
πολυ καλο αλλα λιγες περιγραφες μαχης,γιατι για να νικησει ενα ελεκιντ ενα σνορλαξ πρεπει να κανει 7 τουλαχιστον επιθεσεις
(11-08-2011 11:16 AM)staraptor Wrote: [ -> ]πολυ καλο αλλα λιγες περιγραφες μαχης,γιατι για να νικησει ενα ελεκιντ ενα σνορλαξ πρεπει να κανει 7 τουλαχιστον επιθεσεις

no snorlax snorad
ok sorry bttttttttwwwwwjjcccjj
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Η Bianca στον τελικό του διαγωνισμού της Sabatton City ενάντια στην αντίπαλη της (την Rival της) Roma και επίσης Servine εναντίον Ossawoot! Απ’ την άλλη ο Elvis είναι στο πρώτο έμβλημα με τύπο Ice και το όνομα του αρχηγού Rivel! Έχουνε μείνει και οι 2 με 1 ποκεμον και τα ποκεμον είναι τα εξής: Pisowine εναντίον Treeco!
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ!
Rivel: : Pisowine κάνε Ice wind!
Its attack missed!
Rivel: Που να πάρει!
Elvis: Treeco κάνε… μα τι στο…
Το Treeco αρχίζει να γίνεται πιο πράσινο και ….
Your Treeco learned Quick Attack!
Elvis: Ωραία Treeco! Κάνε Quick Attack!
Piloswine: Pilooooooooooooooooooooooooooooooos! (φίλος )
It’s a critical hit!
Ωραία Treeco! Και τώρα αποτελείωσέ το με Tackle!
Treeco: Treetreetree!
ΜΠΑΜ!
Και μέσα από τους καπνούς εμφανίζεται ένα σκοτωμένο Treeco να έχει πιαστεί στον ένα κυνόδοντα ενός Mamoswine και να γελάει ( το Mamoswine ) τότε το Treeco σηκόνεται θυμωμένο και κάνει Quick Attack! Ακούστηκε ένα πιο μεγάλο ΜΠΑΜ! Το Mamoswine βρισκόταν στο έδαφος! Ο Elvis είχε κερδίσει το πρώτο έμβλημα!


ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!
Η Roma ήταν πολύ θωμένω αλλά όταν είδε το Osawoot της Bianca μπροστα στο Servin της έσκασε στα γέλια και είπε: Ας τελειώνουμε! Servin κάνε Leaf Tornando!
Ένας μικρός άνεμος από φύλλα τύλιξε το Osawoot και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου είχε βγει εκτός μάχης! Όλα τέλειωσαν εδώ! Η Bianca δεν πρόλαβε καν να αγωνιστεί! Το πόκεμόν της βγήκε ONE-HIT KO! Κλαμένη έφυγε από το στάδιο και πήγε στο ξενοδοχείο για να ετοιμάσει τα πράματά της για να πάει στην Geus City όπου βρίσκετε ο επόμενος διαγωνισμός!
Μόλις φτάνει όμως στο δωμάτιο της σκέφτηκε να κάνει ένα μπάνιο πριν πάνε στην επόμενη πόλη! Μόλις λοιπόν μπαίνει στο μπάνιο ποιον βλέπει? Τον Elvis και δίπλα του ένα Elekid και ένα Treeco ναέχουν βουλώσει την μπανιέρα, να έχουν βάλει καυτό νερό και να κάνουν sauna! O Elvis μόλις την είδε έβαλε τα ποκεμον του μέσα πήρε μια βαθιά ανάσα και βούτηξε μέσα στην μπανιέρα και παρά την υψηλή θερμοκρασία που είχε (η μπανιέρα) άντεξε! Όμως ένιωσε κάτι να ακουμπά το αυτί του! Τι ήταν?? Ήταν η Bianca που τον έβγαζε έξω και με ύφος μοχθηρό του είπε: Λοιπόν περιμένω εξηγήσεις! Από πότε έχεις Elekid και τι δουλειά έχει ς εσύ εδώ;
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΡΕΤΙΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ….
Από την μια είμαι θυμωμένη γιατί δεν είπες τίποτα σε κανέναν αλλά απ την άλλη είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κέρδισες το πρώτο έμβλημα ενώ εγώ στον διαγωνισμό έχασα κουρκουμπίνια από την αντίπαλη μου την Roma!
Elvis: Εγώ την Roma στο Pes την νίκησα 3-0!
Όσοι ώρα ο Elvis κορόιδευε το όνομα Roma ένας κομήτης έπεσε έξω από την πόλη! Έκανε τόση φασαρία που ακόμα και τις φωνές του Elvis σκέπασαν (διαβάστε filler)! Ο Elvis και η Bianca βγήκαν έξω για να δουν τι έγινε όμως ξαφνικά περνάει από μπροστά τους μία άμαξα που την έσερναν 2 ponyta και μέσα της ήταν 5 μέλη της legendary team! Τώρα 2 είναι τα θέματα που μας απασχολούν! Τι κρύβει ο μετεωρίτης αλλά αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι τι σχέση έχει ο μετεωρίτης με την legendary team? Όλα Αυτά θα απαντηθούν στο επόμενο επεισόδειο!
Γενικώς καλά είσαι αλλά δεν νομίζεις ότι βιάζεσαι κάπως; Καλύτερα να αφιερώσεις περισσότερη ώρα στο γράψιμο των επεισοδίων ώστε να τα κάνεις να δίνουν μια αίσθηση μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας. Περιγραφές, προσδιορισμούς, επίθετα και λίγες παραπάνω λεπτομέρειες θα βοηθήσουν τα κείμενα σου να γίνουν πιο γεμάτα.

Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια. Πιστεύω πάντως πως αν θες να γράψεις κάτι σύντομο καλύτερα να καλύψεις λίγα γεγονότα με περισσότερη λεπτομέρεια παρά να βάλεις στόχο κάτι μεγάλο και να του στερήσεις ποιότητα.
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΡΙΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
DEOXYS!
Ήταν μία μέρα ωραία για τον Elvis καθώς το Treeco του κατάφερε να νικήσει το μόλις εξελιγμένο Mamoswine και κέρδισε το πρώτο έμβλημα ενώ αντίθετα η Bianca ηττήθηκε από την μισητή αντίπαλό της ( την Rival της) την Roma! Ενώ η Bianca γυρίζει στο ξενοδοχείο πικραμένη θα την περιμένει ια ακόμα μεγαλύτερη πίκρα καθώς θα βρει τον Elvis να κάνει sauna ενώ δεν είχε έρθει καν μαζί της! Και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις τα 2 αδέρφια αντικρίζουν ότι ένας μετεωρίτης πέφτει δίπλα από την πόλη! Όμως όταν πάνε να βγουν έξω για να δουν τι έγινε αντικρίζουν μία άμαξα της legendary team!
Elvis: Τι κάνουν αυτοί εδώ;
Bianca: Πού θες να ξέρω;
Elvis: Τέλος πάντων…. Πάμε να δούμε τι έγινε.
Και όταν φτάνουν……
Bianca: Πολύς κόσμος έχει μαζευτεί εδώ!
Elvis: Ναι για αυτό λέω να μαζέψω το Treeco που την πέφτει σε εκείνο το Gloom!
Treeco: Treeco tree
Gloom: Gloom!
Elvis: Treeco επέστρεψε!
Εκεί ξαφνικά τους περιμένει μία έκπληξη…
ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΡΙΩΔΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΣΙΚΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??
Legendary team grount: Deoxys!
???: Αυτό που ακούσατε! Φέρτε μου το Deoxys! … Μ… δεν με νοιάζει αν το Deoxys δεν το βλέπετε! Ο άλλος το είδε!.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑ! Ως αρχηγός της legendary team πρέπει να έχω ένα τόσο ισχυρό ποκεμον!............ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ! Ή ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΤΕ Ή ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΘΕΙ! ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;
Legendary team grount Χ5: φύγε Lunaton!
Κάνε Rock Throw κάνε Confusion κάνε Supersonic κάνε Confusion κάνε Rollut!
Δήμαρχος: Όσοι έχουν μάθει στα ποκεμον τους Protect να τα βάλουν μποστά για να εμποδίσουν όλες αυτές τις επιθέσεις για να συνεχίσουν οι επιστήμονες άνετα την έρευνά τους!
Legendary team grount: Νο. 4 πήγαινε να βρείς το Deoxys όσο εμείς θα κάνουμε αντιπερισπασμό!
Legendary team grount: ΟΚ!
Καθώς προχώραγε τράβηξε το ενδιαφέρον ου Elvis και της Bianca που πάει και το ακολούθησαν! Δεν νομίζω όμως ότι έκανα καλά διότι είδαν το θρυλικό Deoxys να κάνει Zap Cannon στην πόλη! Πριν όμως προλάβουν να αντιδράσουν το Deoxys τους έπιασε και τους τρεις ( legendary team grount, Bianca, Elvis)!
Legendary team grount: Δεν περίμενα ότι είχα και παρέα!
Elvis: Ούτε εμείς το περιμέναμε ότι θα πιαστούμε αιχμάλωτοι του Deoxys!
Bianca: Osawoot κάνε Tackle!
Osawoot: Osawoooooooooooooooot!
Elvis: Από πότε το Osawoot σου ξέρει BubleBeam?
Bianca: Δεν ξέρω αλλά αυτό είιναι καλό! Ξανά BubleBeam!
Deoxys: Deo…..XYS
Elvis: Zap Cannon!
Elvis φύγετε Treeco και Elekid!
Legendary team grount: Φύγε Lunaton!
Deoxys εναντίον Treeco,Elekid και Lunaton!
Ποιος θα νικήσει?
Θα το δούμε στο επόμενο επεισόδειο!
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's