Legendary Pokémon

Full Version: Ψεύτικα Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Πολύ ωραίο! Και αντί να χρησιμοποιεί FLY για να ταξιδεύει στον κόσμο καλεί το ζαχαρένιο σύννεφο?
εκει χρησιμοποιεί fly αλλα εδω το ζαχαρένιο σύννεφο Smile (δεν βγηκε καλο αλλα...)
Μπράβο σε όλους WinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink
Μα πώς τα κάνετε όλα αυτά;;;;
ειναι ευκολο....τα ζωγραφιζουμαι
Τα ζωγραφίζετε αλλά πού;
ειναι απλο
παιρνεις τα sprite και πας στο ζωγραφικη εκει τα αλλαζεις
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Σε παρακαλώ, όταν κάνεις ένα post προσπάθησε να μην γράφεις με κεφαλαία (έστω και αν βαριέσαι να βάζεις τόνους) γιατί και το κείμενο είναι δυσανάγνωστο και φαίνεται σαν να φωνάζεις. Επίσης μην το παρακάνεις με τις φατσούλες...
Ιδου το icechuCoolCoolCoolCoolCoolCoolCool
Tο pokemon μου :pikachuno [pikachu+articuno]
μπραβο αλλα θα μπορουσες να κανεις edit στο παλιο post
τεσπα
να και ενα δικο μου...
Εγώ βρήκα την πρώτη μορφη της roselia

budew
Kαι την τρίτη μορφή της roselia
roserade
SUPER LUGIA
Εφτιαξα ενα pokemon με την φαντασια μου
starmie 2000
STARMIE 2000
REGIS

REGIS
1. Δεν είμαι mod για να κάνω παρατηρήσεις αλλά double-posting sux οπότε κάνε καλύτερα edit τα posts σου αν θες να προσθέσεις κάτι.
2. Για να φτιάξουμε fake Pokémon χρησιμοποιούμε συνήθως τα sprites. Μόνο οι experts μπορούν να χρησιμοποιούν και artwork. Οπότε καλύτερα χρησιμοποίησε sprites.
3. Μου άρεσε η ιδέα του Super Lugia (μου θυμίζει Super Mario το όνομα, lol) αλλά δεν λέω το ίδιο για την ποιότητα.
4. Να τα αποθηκεύεις ΜΟΝΟ σαν .png και όχι .jpg
5. Το τελευταίο μου κατόρθωμα, ένα Latios από πάγο: [Image: IceLatios.png] (Άφησα το background πράσινο γιατί με άσπρο δεν έδειχνε καλά)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's