Legendary Pokémon

Full Version: Ψεύτικα Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
regis
KING CHARIZARD SKY TREEKO
Λοιπον,στο εχουν πει ηδη δυο ατομα στο λεω κι εγω:Μην κανεις περισοτερα απο ενα post στη σειρα.Αν εχεις φτιαξει ενα καινουριο Pokemon κανε Edit το τελευταιο σου post.Τα επομενα συνεχομενα postσ σου θα σβηνονται.
METAGROSS LETTER KYOGRE
omg...i would comment on your l8st work but i won't cause i'll get banned...
Oh dude, την έχεις σκοτώσει τη τέχνη. Πρώτο μάθημα, να χρησιμοποιείς sprites! ΠΟΤΕ ARTWORK
Αυτό είπα κι εγώ αλλά κάποιος με έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Μη σου πω και στα καινούρια...
Τέσπα.
[ψώνιο]Επειδή όπως όλοι ξέρουμε είμαι ο Θεός των Pokémon[/ψώνιο] χρείαζομαι κι εγώ ένα Άγιο Πνεύμα όπως ο normal Θεός. Ε, να το: [Image: TheHolyGhost.png]
(Το background είναι πάλι πράσινο επειδή το sprite είναι πολύ ανοιχτόχρωμο.) Do u like it?
Βασικα οπως φαινεται απο την 4η γενια, ο Θεος εχει πλεον το Pokemon του.Το Arseus ειναι ο creator των Pokemon και συνεπως ειναι το Pokemon του Creator των ανθρωπων...Ετσι πιθανοτατα το Arseus το ειδαν οι ανθρωποι σε καποιες μαχες γυρω στο 29-32 μΧ για οποιον καταλαβαινει...!!!
Τώρα λύθηκε το μυστήριο για το πως περνάνε την ώρα τους εκει πάνω. Κάνουν μάχεςToungue Anyway, we're offtopic!
DIVINE EEVEE
φίλε, άστο. (Χωρίς παρεξήγηση). Ψάξε και βρες κανα οδηγο στο διαδίκτυο.(Δε θελω να σε προσβάλω)

Oh my godness! Το 666ο post μου!
shiny treeko
Φίλε, αυτό το avatar δεν είναι δικό σου!
Και αυτο το Thread δεν ειναι για τη συγκεκριμενη συζητηση.Αν ο αρχικος ιδιοκτητης του Avatar εχει προβλημα θα το πει ο ιδιος.
εαν το δει ποτε
αν μπορεις επισημανε του το
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's