Legendary Pokémon

Full Version: Παιδικο Προγραμμα Σταρ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
εδω με βαση το thread τι στο καλο εγιναν παιδικα της προκοπης στην TV θα γραφει ο καθενας το προγραμα που θα ηθελε.

Αρχιζω¨

8 Ντορα η μικρη εξερευνιτρια
8-30 Diego [και τα δυο για τα πολυ μικρα παιδια]
9 Krypto ο σουπερ σκυλος
9-30 Digimon Data Squad
10 Pokemon
10-30 Bakugan Νew Vestroia
11 SHAMAN KING [YYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS]
11-30 Road runner show
12 [για να κανουμε ενα διαλημα]Lazy town[το χειροτερο για εμενα αλλα να μην χασουν και τα μικρα]
12-30 Scooby doo

αυτο ειναι το αγαπημενο μου προγραμα[εκτος απο 3] και θα ηθελα να το βαλουν
το μπακουγγαν θα ειναι κλεμενο απο το αλτερ οποτε η αυτο η Bayblade
Γενικώς, δεν μπορώ να πω ότι κυκλοφορούσαν ποτέ καλά παιδικά στην ελληνική TV αλλά σίγουρα κάτι καλό θα μπορούσαν να επιλέξουν από αυτά που έχουν περάσει. Εγώ θα έβαζα σίγουρα Looney Tunes κάθε είδους, εκείνο του Disney που κάτι λέει για House of Mouse, κάναν Ben 10 γιατί πρέπει να είναι ενδιαφέρον κι ας μην το έχω δει. Μετά κάνα Pokémon και Yu-Gi-Oh και ωραίο θα ήτανε να αρχίσουν ξανά αυτές τις καλές σειρές από την αρχή με σειρά, να μην ρωτάει και ο αδερφός μου που βλέπει τα αγγλικά στο ίντερνετ και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται
.

Ξέρω ότι όλα αυτά δεν είναι του σταρ αλλά μάζεψα διάφορα από πιο πολύ όταν έβλεπα εγώ και μ' άρεζαν. Τώρα θα μπορούσαν να προστεθούν και τίποτε filler, καμιά λεγεώνα των υπερηρώων, κάνας Dexter ή ότι άλλο καλό παίζει τώρα.
Ποια γενιά Πόκεμον προβάλλεται;
Kamia.Exoun kopsei akoma kai tis epanalipseis.

Egw 8a i8ela:

1.Yu-Gi-Oh GX (2nd season)/5D's
2.Digimon Data Squad/Xros Wars
3.Pokemon (oxi epanalipseiiiis!!!)
4.Ben 10 Ultimate Alien (8a mpei)
5.Spongebob Squarepants
6.Penguins of Madagascar
7.Thundercats 2011 (otan vgei h season sthn Amerikh gia na yparxei xronos gia to translation)
8.Sailormoon(not 1st season)
9.Family Guy (den kserw ti paizei m'auto alla ginetai polys ntoros)
10.Lilo & Stitch (to evaze sth NET, apla teleio)
11.Naruto or something...
kai kana hentai gia na vlepei to ESR (esourou)
digimon data squaddddddddddddd οχι XROS WARS
ΚΑΙ ΟΧΙ gx
Duck Dodgers ρε κανα 6ωρο..
Κορυφη lOl...

Ολσο,το σαμαν στα επισοδεια ειναι οτι να ναι μακαρι να μην τ ξαναβαλουν,.,,
64 επισοδεια με οτι να ναι τελος...(χωρις να βγαινει σαμαν.)
300 manga,δν λεω τπτ αλλο οποιος θελει τ διαβαζει...:ο
Tι τολμησες να πειςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ο JuanDeLolo έχει δίκιο, Duck Dodgers και τα μυαλά στα κάγκελα. Όσοι δε βλέπουν, χάνουν.

"Κυβερνήτα, μήπως είναι γραμμή Konga;"
*τα-τα-τα-τα-τα τα! τα-τα-τα-τα-τα τα!"
"Μα είναι ο Dodgers! Είναι μια τάδε (δε θυμάμαι) ακτίνα!"
*τα-τα-τα-τα-τα τα! τα-τα-τα-τα-τα τα!"

Επίσης... τα anime Pokemon είναι βλακίες... (Θα φάω ban)
εγώ θα ήθελα:
pokemon ( unova region),one piece,ben10(οτι πρεπει για παρωδιες),kun fu panda η σειρά,τα super παιδια( επεισης οτι πρεπει για παρωδίες) και ντορα για να γελάσουμε και λίγο γιατι άμα κάθε μέρα πρέπει να ΄προπονείς Charizard,Mewtho,Pupitar και Elektriver τότε πως να περάσεις την μέρα σου (+ μια white που προπονώ αβάσταχα για το πρωτάθλημα! ή ακομα καλυτερα να βαλουν και το Lazy Town για να εχουν 2 fail εκπομπες!Big Grin
Τα απολυτα καρτουν ειναι:
Lilo & Stitch που λεει και ο skorp ηταν πολυ καλοο
American Dragon , simply tha best cartoon
Pokemon(αλλα οχι επαναληψεις , να αρχισουν UNOVA ή τουλαχιστον Sinnoh , το ανιμε για χρονια πορωνε κοσμακη να αγορασει τις κασετες...)
Digimon Xros Wars
θα μπορουσε να φερει και το KATEKYO HITMAN REBORN στο ανετο μιας και ειναι απο μονο του Sencored για να μην εχει προβληματα οπως θα χαν αλλα ανιμε απο το ΕΣΡ
Μπομπ Σφουγγαρακη (τα παλια) , Ben10 για τα μωρακια , Στρουμφ (Toungue) , Looney Tunes , Tiny Toon Adventures (εξαιρετη σειρα ^^)

Με κατι τετοια θα επανεφερε την αιγλη και οχι με την Ντορα τη μικρη Υπουργο και την Λεηζυ ταουν και τις gay κουκλες
και οι x-men evolution καλοι ειναι μαζι με την λεγεωνα των υπερηρωων που επαιζε ειναι απο τα καλυτερα παιδικα
(26-08-2011 08:27 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Duck Dodgers ρε κανα 6ωρο..
Κορυφη lOl...

Εννοείται ότι στα Looney Tunes που ανέφερα ήταν και αυτό μέσα. Κορυφαίο.

(26-08-2011 10:30 PM)herooftime Wrote: [ -> ]Επίσης... τα anime Pokemon είναι βλακίες... (Θα φάω ban)

Καλά, δεν μπορείς να πεις ότι είναι τρομερό ainme αλλά συνήθως καλό είναι. Φάση έχει.
οχι,ειναι καλα τα επισοδια ποκεμον [τα περισοτερα]δηλαδη σε αυτα που ο Ασ χανει.
(26-08-2011 08:27 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Duck Dodgers ρε κανα 6ωρο..
Κορυφη lOl...

This guy. Ξέρει τι λέει.

(26-08-2011 08:27 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Ολσο,το σαμαν στα επισοδεια ειναι οτι να ναι μακαρι να μην τ ξαναβαλουν,.,,
64 επισοδεια με οτι να ναι τελος...(χωρις να βγαινει σαμαν.)
300 manga,δν λεω τπτ αλλο οποιος θελει τ διαβαζει...:ο

Αν θυμάμαι καλά το anime του Shaman King το είχαν κόψει πριν τελειώσει οπότε ουσιαστικά δεν έχει τέλος. Αλλα ποιος δεν θέλει να ακούσει τη φοβερή φωνή να λέει ΣΑΜΑΑΑΑΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ;
Εγώ θέλω να δείξουνε...

...

Drake...

[Image: Trollface.png]
Pages: 1 2
Reference URL's