Legendary Pokémon

Full Version: Η εξαφάνιση των Deerling!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Η εξαφάνιση των Deerling!

Επεισόδιο 6:

SS Moon, κατευθυνόμενο προς την Castelia

Η αστυνόμος αναστέναξε. Δεν έφταναν οι 5 ώρες καθυστέρηση στην Canalave επειδή ο καπετάνιος ήταν "κλειδωμένος" σε έναν από τους περίφημους εφιάλτες του Darkrai, αλλά τώρα το λιμάνι της Castelia ήταν γεμάτο με μυστηριώδη μαύρα πλοία, αναγκάζοντας τους να κάνουν γύρους επί 3 ώρες. "Όταν βρω ποιος έχει τα παλιό-πλοία θα του κάνω μήνυση...", μουρμούρισε. Επίσης είχε νεύρα με τα παιδάκια που έκαναν μάχες σε όλη την διαδρομή. Και τι μάχες δηλαδή! Όλο sand-attack και tackle του έκαναν miss κάνανε. Το αφεντικό της είχε πάρει 7 τηλέφωνα για να δει που είναι, γιατί είχε, λέει, ανησυχήσει η Cynthia. Κοίταξε από το παράθυρο μήπως δει τίποτα ενδιαφέρων και ξαφνικά... "Μια μαύρη βάρκα! Επιτέλους φεύγουν!" Και τότε πήρε το μάτι της δυο λέξεις με κόκκινη μπογιά στο πλάι της βάρκας. "Team Maelstrom". Σαστισμένη πήρε αμέσως το αφεντικό της. Αυτό ήταν! Μία αδήλωτη ομάδα! [από τότε με την ομάδα Plasma, όλες οι ομάδες δηλώνονται].

Jenny: "Έλα αφεντικό. Μόλις εντόπισα σε ποιόν ανήκουν τα πλοία. Σε κάποια ομάδα Maelstrom"
"Μάλιστα, περίεργο, δεν είναι στα αρχεία---λες;"
"Λέω."

Mercury, Team Maelstrom boat

"Αφεντικό, οι υπόλοιπες βάρκες φεύγουν, να φύγουμε;"
"Ναι ναι... βάλε πορεία για την περιοχή Hoenn. Θα τους χτυπήσουμε με ένα γνωστό τους νόμισμα... τι λες εσύ μικρέ; "
Anthony: "Έτσι και φύγω από εδώ μέσα θα τα μαρτυρήσω όλα!"
"Για σχολείο μας πέρασες; Εγώ δεν είμαι ο δάσκαλος σου, ούτε ο πατέρας σου. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο...--"
"Αφεντικό."
"Τι θες;"
"Μια αστυνομικός μας κοιτάει μέσα απ' το πλοίο εκείνο."
"Και τι με νοιάζει εμένα; Για τα Deerling θα ψάχνει..χεχε....χεχεχε"

- Συνεχίζεται... -
οι Kanto εχει ξεχαστειHuh
γιατιUndecidedδεν ειναι δικαιοUndecided! αστειακιToungue
Το Kanto δεν μπορει να "κολλήσει" στην ιστορια εύκολα.

Επεισόδιο 7:

Εισαγωγή: Ο Cheren και ο Alder ταξίδεψαν στην Castelia για να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο φεστιβάλ που θα γίνει. Επίσης εκεί είναι και η Cynthia μαζί με την αστυνόμο Jenny.

Unova, Castelia city, ανατολική αποβάθρα, πριν 5 ώρες

Cynthia: "Jenny! Καλώς όρισες στην Unova! Τι κάνει το Sinnoh;"
Η αστυνόμος της έριξε ένα νευριασμένο ύφος: "ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;; Αφού δεν είσαι εκεί τις μόνες φορές που σε θέλουμε!"
"Καλά, έλα τώρα! Πήρα και εισιτήρια για το φεστιβαλ "Castelia 2011". Είναι πολύ διάσημο!"
"..................."

Hoenn, Pacifidlog town

Αφεντικό: "Αυτό είναι το Sky Pillar; Όπου ζει ο Rayquaza, που μπορεί και αγνοεί τον καιρό;"
Team Maelstrom Grunt: "Μάλιστα. Σας ανησυχεί μην ανακατευτεί με τον καιρό;"
Αφεντικό: "Ναι, ξεφορτωθείτε τον."
Team Maelstrom Grunt: "Τι έκανε λέει; Μα! Είναι ένα θρυλικό pokemon!"
Αφεντικό: "Να βρεις μια λύση. Είτε αυτό σημαίνει να τον σκοτώσεις είτε να τον απασχολήσεις με το να γίνεις το φαΐ του."

Unova, Castelia city

Burgh: "Κυρίες και κύριοι! Καλοσήρθατε στο 16ο φεστιβαλ Castelia! Σας παρουσιάζω τον τελευταίο πίνακα μου! Ίσως κάτι που δεν θα ξαναδούμε ποτέ στη φύση! Ένα Deerling στην αγκαλιά της μητέρας Sawsbuck!"
Πλήθος: "Ωωωωωωωωωωωωωωω....!"

[2 ώρες αργότερα...]

Alder: "Cheren, να σου συστήσω την πρωταθλήτρια της Sinnoh, Cynthia!"
Cynthia: "Χαίρομαι που δε γνωρίζω Cheren ^_^"
Cheren: "Εεεεε, δεν σας φανταζόμουν έτσι, απο τις φωτογραφίες..."
Cynthia: "Ναι δε θυμίζομαι για τη φωτογένια μου"
Jenny: "Μα καλά! Όχι μόνο πάτε στο άσχετο φεστιβάλ, αλλά κάθεστε και συζητάτε για φωτογραφίες ενώ κυκλοφορεί μία ομάδα Maelstrom; Και ΕΣΥ, σταμάτα να χαζεύεις την Cynthia και συγκεντρώσου."
Cheren: "Μα, εγώ, δεν έχω καμία δουλειά! Τα Deerling ψάχνω!"
Jenny: "Λοιπόν θα πάμε στην οροσειρά Anville πρώτα όπου πρέπει να έχουν εξαφανιστεί δύο rangers. Παρατήστε τα χαζο-φεστιβάλ και πάμε!"

Η Cynthia και ο Alder βεβαίως συμφώνησαν. Και έτσι φύγανε γρήγορα απο την Castelia πάνω στα ιπτάμενα pokemon τους. Ο Cheren χρει'αστηκε να ανέβει στο Braviary της Cynthia.

Cheren(απο μέσα του): "Μα τι είναι αυτή η στρίγκλα..."

- Συνεχίζεται... -
Πολυ ενδιαφερον φιλε το ολο στορυ και η ιδεα να ναι ο τσερεν ο ηρωας Big Grin
Επεισόδιο 8:

Εισαγωγή: Οι Cheren, Cynthia, Jenny και Alder ταξιδεύουν προς τα βουνά της Anville town. Εκεί θα ψάξουν για δύο εξαφανισμένους rangers.

Unova, τελεφερίκ προς οροσειρά Anville

Jenny: "ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΕΙ;;;"
Cynthia: "Αν ήθελες να περιμένουμε για να βρούμε κάποιον χειριστή της προκοπής ίσως να πάει πιο γρήγορα. Σου είπε το παιδί: σπουδάζει."
Alder: "Να, φτάσαμε. Εκεί πάνω πάμε." Έδειξε μια περιοχή που το δάσος αραιώνει γύρω από το σταθμό του τελεφερίκ.

Βγήκαν και οι τέσσερις στο σταθμό και ξεκίνησαν αμέσως για το δάσος.

Cheren: "Πολύ περπάτημα!"
Jenny: "Να συνηθίσεις, δεν είσαι και κανένας γέρος."
Cheren: "Το περπάτημα είναι περπάτημα, είτε είσαι γέρος, είτε όχι. Και αυτό εδώ είναι πολύ."
Cynthia: "Τι είναι αυτό το... πράγμα;"
Jenny: "Team Maelstrom. Λες και δεν το είχα πει."

Μπροστά τους βρισκόταν ένα τεράστιο κτίριο. Ήταν από γαλαζωπό ατσάλι που γυάλιζε στο δυνατό ήλιο και γύρω του βρίσκονταν αχυρώνες. Είχε ελάχιστα παράθυρα και στο κέντρο υπήρχε με μεγάλα ασημένια γράμματα: "Team Maelstrom Unova Headquarters", που σημαίνει "Κεντρικά της ομάδας Maelstrom στην Unova.". Στην κορυφή υπήρχε ένα μεγάλο σύμβολο: μια μεγάλη ρουφήχτρα (δηλ. Maelstrom στα Αγγλικά) με ένα ήλιο στο κέντρο. Μέσα στον ήλιο υπήρχε το γράμμα "U".

Alder: "Αυτό είναι... τα κεντρικά της ομάδας... και δίπλα... αχυρώνες... εκτροφεία... ! Τα Deerling! Κι αν τα πήραν αυτοί;;;"
Cynthia: "Οι αχυρώνες είναι άδειοι, όπως μου λέει το Garchomp που έστειλα να ψάξει πριν μπούμε στο τελεφερίκ. Αυτό σημαίνει ή ότι πήραν τα Deerling στις μαύρες βάρκες ή ότι υπάρχει κάτι που δεν έχουμε δει ακόμα. Λέω να μπούμε μέσα."
Jenny: "Εγώ θα πάω στους δύο αχυρώνες."
Alder: ¨Πολύ καλά. Θα πάρω τα περίχωρα και το υπόγειο."
Cynthia: "Cheren! Μαζί μου! Θα μπούμε μέσα!"

Το κτίριο είχε ερειπωθεί από ανθρώπους. Τα πράγματα ήταν εκεί, λες και θα γύριζαν μία μέρα... Οι τρείς πρώτοι όροφοι ήταν γραφεία, εργαστήρια και αίθουσες προβολών, ο τέταρτος και ο πέμπτος ήταν υπνοδωμάτια, αλλά ο εκτος είχε μια μόνο αίθουσα: κάτι σαν αίθουσα του θρόνου.

Cheren: "Σαν εκκλησία είναι."
Cynthia: "Ακριβώς. Διότι, αυτό εδώ είναι αντίγραφο από το κάστρο της ομάδας Plasma. Α κοίτα!"

Στην αίθουσα υπήρχαν τρια αγάλματα, εξίσου επιβλητικά. Στα δεξιά ένα Ninetales, με τις άκρες των ουρών του να αγγίζουν έναν ήλιο. Στα αριστερά, ένα Sawsbuck, όπου είχε φτιαχτεί με τρόπο για να φαίνεται οτι τρέχει. Στο κέντρο μια απεικόνιση της μάχης μεταξύ Reshiram και Zekrom, τότε που δημιούργησαν την περιοχή Unova. Στο τέρμα ένας θρόνος, όπου ήταν ακουμπισμένο ένα κίτρινο λουλούδι.

???: "Ωραίο, ε; Πολλή δουλειά έπεσε για αυτά τα αγάλματα."
Cynthia: "ΕΣΥ! ΕΔΩ; Πώς; Η διεθνής αστυνομία* σε είχε πιάσει!"
Charon**: "Χεχε, με βρήκε το παλιό και το... καινούργιο αφεντικό. Α! Το είδες το λουλούδι; Ξέρεις από τι είναι; Από DEERLING***!!!!"

- Συνεχίζεται... -

*Στην Platinum, η International Police με υπεύθυνο τον Looker έπιασε τον Charon στο Stark mountain.
**Σημείωση: για όσους δεν θυμάστε τον Charon: http://serebii.net/platinum/newchars.shtml
***Τα Deerling έχουν ένα κίτρινο λουλούδι στο κεφάλι τους.
Επεισόδιο 9:

Unova, team Maelstrom HQ

Cynthia: "Σοβαρά;" Είπε με ειρωνικό ύφος. "Αν είναι έτσι τότε να υποθέσω ότι βρίσκονται στους αχυρώνες;"
Charon: "Καλά, κάτι είναι εκεί, αλλά όχι αυτά.... χεχε"
Cynthia: "Μου φαίνεται πως μια λύση υπάρχει. Eeleektross! Κανε τον φρύψαλα!"
Charon: "Ninetales! Μπες μπροστά μέσω κινήσεως U!"

Το Ninetales του Charon βγαίνοντας από την Pokeball έκανε μία τούμπα στον αέρα και όρμησε πάνω στο Eeleektross. Προς έκπληξη της Cynthia, όμως σταμάτησε μπροστά του σχηματίζοντας ένα "U" με τις ουρές του. Η Cynthia είδε ένα μικρό βραχιολάκι σε μία ουρά και κατάλαβε, αλλά ήταν αργά. Το Eelektross χτύπησε το Ninetales κάνοντας το να λιποθυμήσει και σπάζοντας το βραχιόλι. Ακούστηκε ένας γδούπος και μια στριγκλιά. Αλλά ταυτόχρονα, άλλοι 17 αχυρώνες με Ninetales άνοιγαν τις πόρτες τους σε όλη την περιοχή. Η Unova είχε επισήμως τον δυνατότερο ήλιο πια.

Cynthia: "ΟΧΙ!!! Πέσαμε σε παγίδα!"
Cheren: "Ugh..."
Charon: "Χαχαχα....αλλά είστε πολύ βαρετοί. Ninetales! Έλα πίσω." [...] "Τώρα. Αντίο! Τα λέμε στο Hoenn! Ή είναι πολύ αργά; Χαχα...!" Τον τύλιξε μια μπλέ αυρα και εξαφανίστηκε.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Alder μαζί με μια αναμαλλιασμένη Jenny.

Jenny: "Τα καθάρματα! Μας την είχανε στημένη! Με τα παλιό-πλοια και τις αηδίες τους και τις βρομο-αλεπούδες τους και..."
Alder: "Επιπλέον, βρήκα ένα εργαστήριο όπου αφαιρούσαν τα λουλούδια απο τα Deerling. Πιστεύω πως θα χρησιμοποιήσουν την ειδική χλωροφύλλη ταχύτητας, στον ήλιο παντα, για να παράγουν ενέργεια. Τα λουλούδια ξαναφυτρώνουν, οπότε τα Deerling τα έχουν ακόμη. Το ερώτημα είναι που."
Jenny: "Στα παλιο-πλοια. Γι' αυτό ήταν τόσα."

Hoenn, Sky Pillar

Αφεντικό: "Καλή δουλειά. Ποιος σκέφτηκε να τον παγώσετε; Να πάρει προαγωγή. Τέλος πάντων, να κρατηθεί παγωμένος μέχρι να φύγουμε."

Ένα μπλέ φώς εμφανίστηκε και από μέσα του βγήκε ο Charon.

Charon: "Η Unova είναι σε αναμένα κάρβουνα τη στιγμή που μιλάμε."
Αφεντικό: "Υπέροχα. Τώρα πάμε να μουσκέψουμε το Hoenn. Τα βατράχια είναι έτοιμα;"
Charon: "Βεβαίως, αρχίζουμε σε..." Κοίταξε ένα πολύπλοκο ρολόι. "...18 ώρες, 22 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα."
Αφεντικό: "Ωραία, κανονίστε τον Rayquaza εν το μεταξύ. Εγώ θα είμαι στο αρχηγείο Hoenn."
Cyrus: "Μια ερώτηση. Για το Pryce τι να κάνουμε;"
Αφεντικό: "Το Johto δεν μας ενδιαφέρει για τώρα. Ήταν ο πρώτος μας στόχος, αλλα σε μυρίστηκε και το παρατήσαμε."
Charon: "Α, κάτι ακόμα. Μας έχει καταλάβει και η Cynthia μαζί με έναν νεαρό ranger της Unova."
Αφεντικό: "Η Unova απέχει 20 ώρες με πλοίο, δεν προλαβαίνουν. Και τα αεροπλάνα δεν νομίζω πετάνε τώρα που δεν θα βλέπουν την τύφλα τους από τον ήλιο."

Τον τύλιξε μια μπλε αύρα και εξαφανίστηκε.

- Συνεχίζεται... -
ωραιος ολο και πιο ενδιαφερον! keep it up!
Επεισόδιο 10:

10 χρόνια πριν, N's castle

Ghetsis: "ΌΧΙ!!! Δεν μπορεί! Πως ένα παιδί νίκησε εμένα;;; Ν, είμαι βαθιά απογοητευμένος."

Ο Ghetsis γύρισε γρήγορα και έτρεξε να ξεφύγει. Η αστυνομία θα ερχόταν σίγουρα. Το να απειλήσεις την ίδια την Pokemon League ανυψώνοντας ένα τεράστιο κάστρο γύρω της τους έφτανε για τη τη φυλακή. Τελικά η μοίρα του ήταν ίδια με όλους τους αρχηγούς... με τον Giovanni που κρυβόταν και τον μισούσε ο ίδιος του ο γιός, με τον Cyrus που φοβάται την ίδια του τη σκιά μην τον δεί το Giratina, με τους Archie και Maxie που ντρέπονται για τις χαζομάρες που κάνανε. Ήταν, αυτός, ο μέγας Ghetsis ένας άχρηστος; "Όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία, όλοι." είπε.

7 χρόνια πριν, Eterna city

Ghetsis: "Ωραίο άγαλμα, ε;"
???: "Χμμ ναι. Αλλά εγώ το κοιτάω για να μου θυμίζει τι δεν κατάφερα. Είμαι τόσο αξιολύπητος που και η αστυνομία με παράτησε πια."
Ghetsis: "Cyrus. Α άνθρωπος που θα άλλαζε τον κόσμο. Μπορείς ακόμα ξέρεις. Απλά έλα μαζί μου."
Cyrus: "Δεν έμαθες ακόμα; Καμία ομάδα δεν θα πετύχει."
Ghetsis: "Αυτή τη φορά. Θα είμαστε όλοι. Σαν μία, παντοδύναμη ομάδα."

6 χρόνια πριν, φυλακές διεθνούς αστυνομίας

Φύλακας: "Περάστε κύριε Ghuru."
Ghuru: "Ευχαριστώ."

Μπήκε σε ένα κελί στο τέλος του διαδρόμου.

Ghuru: "Σε δύο μέρες θα σε πάρουμε από εδώ. Κάτσε φρόνιμα."
Charon: "Και που ξέρω ότι δεν είναι απάτη;"
Ghuru: "Το λέω εγώ. O Ghetsis." ψιθύρισε.

3 χρόνια πριν, Johto, Blackthorn city

Ghetsis: "Γνωρίζεται όλοι το σχέδιο. Σε ακριβώς τρία χρόνια πρέπει να αρχίσουμε. Μέχρι τότε ετοιμάστε τα πάντα."
Cyrus: "Η βάσεις Sinnoh και Kanto είναι πλήρως λειτουργικές."
Charon: "Το ίδιο η βάσεις στην Unova και την Hoenn. Δεν θα έχουμε εμπόδια. Αλλά. Γιατί δεν αγκίζουμε αυτή την περιοχή;"
Ghetsis: "Επειδή. Άλλο είναι να έχεις πέντε χάλια περιοχές και άλλο να γίνονται μάχες για μία άθικτη."

5 μέρες πριν, Mercury, team Maelstrom boat

Αφεντικό: "Και τι με νοιάζει εμένα; Για τα Deerling θα ψάχνει... χεχεχε"
Anthony: "Τι τους κάνατε;;;"
Αφεντικό: "Ας πούμε πως είναι το νέο, καθαρό πρόσωπο της ενέργειας."
Anthony: "Δεν θα το επιτρέψουν αυτό οι προστάτες της Unova!"
Αφεντικό: "Αυτοί; Αυτοί δεν μπόρεσαν να μην πολεμήσουν μεταξύ τους πριν 10 και 2011 χρόνια, λες να συνεργαστούν; Χαχα..."
Team Maelstrom grunt: "Φτάνουμε σε 19 ώρες και 47 λεπτά."

- Συνεχίζεται... -
Επεισόδιο 11:

Hoenn, Lilycove city, 5 μέρες πριν

Cyrus: "Αφεντικό. Επιτέλους ήρθατε."
Αφεντικό: "Ναι, αρχίσατε;"
Cyrus: "Μάλιστα, όλα είναι έτοιμα."
Αφεντικό: "Πολύ καλά. Περιμένουμε νεότερα από την Unova. Τον Rayquaza τον κανονίσατε;"
Cyrus: "Όχι, γιατί;"
Αφεντικό: "*αναστεναγμός* Επειδή, ανόητε, θα τα χαλάσει όλα. Γρήγορα στην Pacifidlog!

Hoenn, Sootopolis city, τώρα

Αφεντικό: "Α τι καλά! Εδώ που άρχισαν και εδώ που τελείωσαν θα ξαναρχίσουν!"
Charon: "Δηλαδή;"
Αφεντικό: "Τα καιρικά φαινόμενα έχουν πάντα αιτία αυτή την πόλη. Όσο θα κατηγορούν λοιπόν το Kyogre, εμείς θα φεύγουμε."

Unova, Mistralton city

Cynthia: "SKYLA!!! Ευτυχώς που σε βρήκαμε! Πρέπει να μας πετάξεις στο Hoenn, ΑΜΕΣΩΣ!"
Skyla: "Τι στο...; Γιατί; Και πώς; Με αυτόν τον ήλιο;"
Cynthia: "Ναι, ναι, γιατί... αν δεν πάμε... θα γίνει το ίδιο εκεί..."
Skyla: "Καλά, ανεβείτε!"

Ανέβηκαν και οι τέσσερις μαζί της στο αεροπλάνο. Έπρεπε να φτάσουν στο Hoenn γρήγορα, πριν γίνει ψητό μπιφτέκι και αυτό. Απείχε μόλις 15 ώρες με αεροπλάνο.

Hoenn, Sootopolis city

Charon: "15 ώρες, 37 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα..."

Unova - Hoenn, στο αεροπλάνο της Skyla

Skyla: "Πφφφ, τι ήλιος είναι τούτος... Δεν βλέπω τίποτε..."
Cheren: "Δεν πρέπει να ηρεμήσει όπου να ναι; Θέλω να πω, μόνο στη Unova είναι."¨
Jenny: "Εκτός κι αν είναι πολύ αργά."
Alder: "Ή αν έχουμε το Reshiram να πετάει δίπλα μας;"
Skyla&Cynthia&Jenny&Cheren: "ΤΙ;;;;;"

Δίπλα τους πετούσε το μεγάλο άσπρο θρυλικό. Δεν ήταν ο ήλιος... ήταν οι φλόγες του Reshiram. Προσπαθούσε να βοηθήσει;'

Skyla: "ΚΑΙ ΚΑΛΑ! ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ UNFEZANT ΕΝΤΑΞΕΙ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;"
Alder: "Ε, καλά. Δεν ήθελα να σε αγχώσω.
Cheren: "Unfezant... δε μπορεί..."

Το Reshiram είχε κάτι στην πλάτη του... ένα Unfezant! Με ένα μπλέ μαντήλι στο λαιμό του! Το Unfezant του Cheren!

Skyla: "Αυτό είναι δικό σου;"
Cheren: "Ναι."
Skyla: "Και πως υποτίθεται ότι θα μπεί μέσα;
Alder: "Όπως θα είδες..." Διέκοψε ο Alder. "Είχε όντως πάει να βοηθήσει το Zekrom και το Reshiram. Κρίμα που δεν μπορεί να μας πει."
Skyla: "Κλείνω τις πόρτες της καμπίνας και ανοίγω την πίσω για να μπεί. Ελπίζω να το καταλάβει."

Οι σιδερένιες πόρτες από τιτάνιο της καμπίνας έκλεισαν. Η πίσω πόρτα του αμπαριού άνοιξε. Ξαφνικά το αεροπλάνο τραντάχτηκε από την πίεση.

Skyla: "Γρήγορα παλιό-πουλα!"
Cheren: "Ακούω το ράμφος του στην πόρτα! Κλείσε!"

Η πίσω πόρτα έκλεισε και οι πόρτες της καμπίνας άνοιξαν. Πίσω τους ήταν το Unfezant, το Reshiram όμως πουθενά. Ο Cheren ξέχασε τα πάντα για το Hoenn και τον καιρό. Έτρεξε και αγκάλιασε τον παλιό του φίλο. Όλοι ξεχάστηκαν προσωρινά, η σκηνή ήταν πολύ συγκινητική.

[15 ώρες και μισή αργότερα]

Hoenn, Fortee city

Skyla: "Εδώ είμαστε."
Όλοι: "Ευχαριστούμε!"
Skyla: "Φεύγω τώρα, τα λέμε!"
Cynthia: "Και τώρα, πάμε στην---"

*ΜΠΑΜ*
*ΜΠΑΜ*
*ΜΠΑΜ*

10 Politoed ξαφνικά έτρεχαν στην πόλη. Όχι μόνο εδώ. Σε όλη την περιοχή. Ξαφνικά άρχισε η νεροποντή....

Alder & Cynthia: "Δεν μπορεί!... Δεν προλάβαμε..."

Ξαφνικά μπροστά τους εμφανίστηκαν 3 άντρες, που τους ακολουθούσαν πολλά μέλη της ομάδας Maelstrom. Ο ένας ήταν ο Charon. Φόραγε μια ποδιά εργαστηρίου με το εξής σύμβολο: Μία ρουφήχτρα που στο κέντρο της είχε μία σταγόνα νερού και το γράμμα "H". Ο άλλος ήταν ο Cyrus, ο αρχηγός της ομάδας Galactic. Είχε ένα ειρωνικό ύφος στο πρόσωπο του. Ο τρίτος φόραγε ρούχα sage της ομάδας Plasma, το μισό του πρόσωπο ήταν ηλιοκαμένο και το υπόλοιπο το κάλυπτε μια μηχανική μάσκα.

Cynthia: "Όχι! Εσύ!"
Ghetsis: "Πράγματι... Πολύ αξιόλογες οι προσπάθειες σας. Όμως πλήρης αποτυχίες. Βροχή και ξηρασία... σας θυμίζει κάτι; Μπορείτε να προβλέψετε τις επόμενες κινήσεις μας; Αν ναι μπράβο. Τώρα. Εμείς έχουμε κι άλλες δουλειές."

Τους τύλιξε όλους ένα μπλέ φως και εξαφανίστηκαν.

Cynthia: "Το.... περιστατικό.... "

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ:

"Το περιστατικό"

Επεισόδιο 0(Εισαγωγή):

1987

Kanto, Saphron city, Silph CO

Thomas: "Dryden! Έφερες τα έγγραφα που είπαμε;"
Drayden: "Ναι, να, τους μισώ τους δράκους. Δεν θέλω να ξαναδώ ούτε έναν. Παραλίγο να τα κάψουν τα χαρτιά."
Thomas: "Ναι, σίγουρα. Πρέπει να αρχίσεις την αποστολή που λέγαμε. Θα πας μόνος σου. Εδώ είναι ένα σακίδιο με 3 αλλαξιές, σαπούνια και απορυπαντικά για να τα πλένεις, 30 Pokeball σε περίπτωση που βρείς κάτι αξιόλογο, ένα pokedex, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, φαγητά-κονσέρβες, μίνι φούρνος μικροκυμάτων, παντόφλες, γυαλιά ηλίου, καπέλο με ανεμιστήρα, ένα Up-grade για να το παίζεις έξυπνος όπου πας, κινητό τηλέφωνο, αφόρτιστο, αρά να το φορτίσεις, μπισκότα της γιαγιάς, ένα επιτραπέζιο, κάτσε τι είναι αυτό; Το πετάμε, έναν σκούφο,[....]. Αυτά τα λίγα!"
Drayden: "Μα καλά που στο διάολο πάω;"
Thomas: "Δεν σου λέω!"
Drayden: "..."
Thomas: "Σωστά, πας στην Unova, με τα πόδια. Εκεί θα βρείς διάφορες τεχνολογίες που δεν έχουμε βρει ΚΑΙ την "God stone".

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε το κουραστικό ταξίδι, το οποίο θα αναλύσουμε στα επόμενα επεισόδια του κύκλου αυτού.

- Συνεχίζεται... -

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα σχόλια στον 1ο κύκλο! Ελπίζω αυτός εδώ να είναι εξίσου καλός!
επιτελους λιγο Kanto!Toungue
Επεισόδιο 1:

Ο ήρωας μας Drayden αρχίζει το ταξίδι του για την Unova από το Kanto.... με τα πόδια.... 23 χρόνια πριν...:

Το τοπίο δεν είχε τίποτα σπάνιο ακόμη. Ήταν το κλασσικό Kanto: άπειρα σπίτια και πολυκατοικίες και λίγα δέντρα. Μόλις είχε περάσει από την Cerulean city και ανέβαινε τον ανηφορικό δρόμο προς το Mt Moon. Το ραδιόφωνο δεν είχε κάτι αξιόλογο, μόνο δύο παρουσιαστές που ανακοίνωναν πως η Unova και το Johto είχαν θερμοκρασία 32 βαθμών Κελσίου. Επίσης λέγανε ότι οι οι κάτοικοι της Unova δεν είχαν ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Μέχρι το αρκετά βουνό δεν είδε τίποτε ιδιαίτερο: έναν της Pokemon League που κατσάδιαζε κάτι τουρίστες που μπήκαν στην cerulean cave, έναν νεαρό που πήγαινε να πάρει το έμβλημα και ένα Abra. Μέσα στο βουνό χάθηκε και έτσι ήταν ήδη απόγευμα μέχρι να βγει. Όμως μπροστά του ήταν κάτι απίστευτο: 30 άνθρωποι συγκεντρωμένοι γύρω από το Jirachi!

"Συγνώμη που βρέθηκε το jirachi;"
"Ήρθε σήμερα το πρωί! Έχει εκπληρώσει μόνο 4 ευχές όμως! Λένε πως μόνο άλλη μία είναι διατεθημένο να κάνει! Εμένα με απέρριψε, δε δοκιμάζεις κι εσύ την τύχη σου;"
"Εντάξει."

Πλησίασε σπρώχνοντας το Jirachi και αυτό τον κοίταξε. Δεν ήξερε τι να πει.

"Εεεε, μπορείς να μου φέρεις τύχη για να φτάσω με ασφάλεια στη Unova;"

Το Jirachi χαμογέλασε. Έδειξε στον ουρανό. Μια Pokebal έπευτε απο τον ουρανό! Το Jirachi την έπιασε και του την έδωσε. Του έκανε νόημα να μην την κοιτάξει μπροστά σε όλους. Ύστερα το τύλιξε μια μπλέ αύρα και εξαφανίστηκε. Ο Drayden έτρεξε γρήγορα μακριά και όταν ήταν μόνος του την άνοιξε. Μέσα ήταν...

Axew: AAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXxxxxew!
Drayden: "Δράκος! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!"

Δεν μπορούσε όμως να το αρνηθεί, ήταν δώρο απο το Jirachi... που να ήξερε ο καημένος μέχρι που θα τον ακολουθήσει αυτό το Axew; Πως να ήξερε ότι χάρις σε αυτό θα γινόταν ο μεγαλύτερος Gym leader της Unova;

Σημείωση: "Ύστερα το τύλιξε μια μπλέ αύρα και εξαφανίστηκε" - Σας θυμίζει κάτι;

- Συνεχίζεται... -
3 μήνες μετά...

Επεισόδιο 2:...

Hoenn, Mauville city

Υπάρχουν φορές που θα θέλατε να είστε οπουδήποτε αλλού; Ε, αυτή είναι μια από αυτές για τον Drayden. Ότι θα συμβεί παρακάτω θα είναι συνέπεια του περιστατικού.:

Ο Drayden κοιμόταν. Ήταν μια βαρετή νύχτα. Όπως πάντα σε αυτή την πόλη δηλαδή. Είχε εκπαιδεύσει εκείνο το Axew και αυτό είχε εξελιχτεί σε Fraxure πρίν 2 μήνες. Η απέχθεια του για τους δράκους τον είχε κάνει να μην το αγαπήσει ιδιαίτερα. Που να ήξερε πως σήμερα θα άλλαζαν όλα τα δεδομένα; Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και ένα φώς γέμισε τον χώρο.

Drayden: "Τι στο...;"

*ΜΠΑΜ*

Άλλη μια λάμψη. Κοίταξε έξω από το παράθυρο. Ήταν αδύνατον! Τεράστιες αστραπές χτύπαγαν και διέλυαν τα αλεξικέραυνα της πόλης. Σύντομα ένας χτύπησε την οροφή του γυμναστηρίου pokemon. Μια ρογμή εμφανίστηκε στην κορυφή. Ο Wattson είχε βγάλει όλα του τα pokemon και προσπαθούσε να αντλήσει τους κεραυνούς. Μέχρι που.... ένας τον χτύπησε... από αυτό το χτύπημα θα έμενε παράλυτος όλη του τη ζωή....(Καλά, αν στις R/S remakes δεν είναι, μη με φάτε!). Άνοιξε αμέσως την τηλέωραση. Περιέργως έπιανε σήμα! Όλα τα κανάλια έλεγαν το ίδιο πράγμα: "Το Zekrom κατακλύζει το Hoenn με κεραυνούς λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.", "Τα θρυλικά χτυπούν στην καρδιά του ηλεκτρισμού και της τεχνολογίας!", "Τα καιρικά φαινόμενα της Unova κάνανε τα θρυλικά παράλυτα στο μυαλό!"

Τι πάνε να πουν όλα αυτά;

Υ.Γ. Το ξέρω ότι βγαίνουν μικρά τα επεισόδια, απλά δεν έχω πολύ χρόνο να γράφω μεγάλα και θα γράψω απλά πιο πολλά μικρά.
Επεισόδιο 3:

Hoenn, Mauville city

Cynthia: "Άρα μας λέτε πως μια μέρα σας χτύπαγαν κεραυνοί στα κλά καθούμενα;"
Wattson: "Ιχιχιχιχιχιχι, όχι! Στα καλά κοιμούμενα θα λέγαμε καλύτερα!"
Cheren(σιγανά προς την Jenny): "Είναι βαρεμένος στο κεφάλι από κεραυνό;" Εκείνη τον αγριοκοίταξε.
Alder: "Ναι, και τι ακριβώς έφταιγε;"
Wattson: "Τι εννοείς; Μα είναι προφανές! Κάναμε κατάχρηση του ρεύματος και το Zekrom μας το έστειλε κατακέφαλα!"
Cynthia: "Υπάρχουν, όμως, κάποιες θεωρίες;"
Wattson: "Α ναι... πριν πολλά χρόνια κάνανε βλέπετε ένα πείραμα στην Unova..."

Unova, 1986, Poketransfer lab(τότε λεγόταν "Weather control lab")

Επιστήμονας1: "Τεμαχίστε το! ΌΧΙ ΕΤΣΙ! Κάθετα!!!"
Ε2: "Μα έτσι έχει μέγαλο κίνδυνο να μην πετύχει!"
Ε1: "Ή αυτό ή δεν βγάζουμε τίποτε!"
Ε3: "ΟΚ. Ορίστε η κεραία Politoed."
Ε1: "Τέλεια, η ουρά NInetals είναι έτοιμη;"
E4: "Ναι."
Ε2: "Ορίστε το διαμάντι Tyranitar."
Ε1: "Ωραία ας ενώσουμε ότι έχουμε."

Το πείραμα είχε ως στόχο την δημιουργία ενός Pokemon που θα καλούσε ό,τι καιρό επιθυμούσε. Έτσι ένωσαν ένα διαμάντι από Tyranitar, ένα κλαδί Abomasnow, μία ουρά Ninetales, ένα δόντι Hoppowdon και μία κεραία Politoed σε ένα σώμα Castform. Το αποτέλεσμα θα το ονόμαζαν Casttrol(<Cast(form)+(con)trol).

Hoenn, Mauville city

Cynthia: "Και μετά;"
Wattson: "Το πείραμα ήταν αποτυχία. Οι πέντε περιοχές έγιναν μπάχαλο. Το route εκείνο έγινε έρειμος. Η υπόλοιπη Unova είχε απίστευτο ήλιο. Εδώ είχα κεραυνούς και βροχή---"
Cynthia: "Όπως τώρα;"
Wattson: "----Ναι. Στην Sinnoh είχαν χαλάζι, στην Johto είχαν αμμοθύελες και το Kanto ήταν το χειρότερο όλων. Εκεί είχε αμμοθύελες και χαλάζι ταυτόχρονα. Ας μην πούμε για τον ήλιο.
Cynthia: "Μας πώς δεν τα θυμάμαι εγώ όλα αυτά;"
Wattson: "Γιατί παρουσιάζονταν ως φυσιολογικά τότε. Η αληθινή αιτία δεν αποκαλύφθηκε ποτέ."
Alder: "Και γιατί να το επαναλάβει κανείς; Θέλω να πω, η ομάδα Maelstrom κάνει προφανώς το ίδιο πράγμα."
Wattson: "Γιατί αγαπητέ, αυτοί που τελείωσαν το θέμα ήταν τα μεγάλα θρυλικά της κάθε περιοχής. Μόνο που μετά ο Rayquaza τα έβαλε και αυτά σε τάξη. Αν λοιπών ήθελε κάποιος να τα πιάσει και να τα χρησιμοποιήσει όλα απλά θα έκανε το ίδιο ακινητοποιώντας τον Rayquaza. Κοιτάξατε στο Sky Pillar;"
Cheren: "Μα... δεν... νόμιζα πως θέλαν την ενέργεια από τα Deerling; Αλλά τώρα θέλουν τα θρυλικά;"

- Συνεχίζεται... -

Στα επόμενα επεισόδια θα βάλω κάποιος Team Maelstrom grunts. Για να μην γίνει μουντό θέλει κανείς να χρησιμοποιήσω το όνομα του για έναν απο αυτόυς; Toungue
Pages: 1 2 3
Reference URL's