Legendary Pokémon

Full Version: Η εξαφάνιση των Deerling!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
αμα θες βαλ'το δικο μου Toungue
αυτο που μ'αρεσε στην ιστορια σου ειναι οτι μπλεκεις διαφορετικους χαρακτηρες και legendaries pokemon απο ολες τις περιοχες
Ευχαριστώ για τα σχόλια. Αφού είναι σαββατοκύριακο θα προσπαθήσω να ανεβάσω 1-2 ακόμα επεισόδια. Big Grin
Επεισόδιο 4:

Unova, Celestial tower

Ghetsis: "Μου τα πήραν όλα τότε. Με κάνανε ρεζίλι σε όλη τη Unova. Μετά πέθανε ο καλύτερος μου σύντροφος στα χέρια αυτού του... του...."
Aldark: "Καταλαβαίνω. Αλλά ίσως να μην παίρνατε τόση βίαια εκδίκηση;"
Ghetsis: "Δεν καταλαβαίνεις τίποτε! Εγώ είχα αυτό το Hydreigon απο νεογέννητο! Και μετά ο δήθεν άρχοντας της περιοχής το θερίζει σαν το χάρο! Έτσι κι εγώ θα θερίσω τα δικά ΤΟΥ παιδιά!"
Aldark: "Τι θέλετε λοιπόν από 'μένα;"
Ghetsis: "Εσύ... χτύπα αυτή την καμπάνα... κάθε μέρα... σε παρακαλώ..."
Charon: "Πάμε κύριε. Το Johto περιμένει."
Ghetsis: "Ναι... ήρθε η ώρα..."

[6 ώρες, 6 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα μετά]

Johto, Dragon's den

Ghetsis: "Άκου εκεί να μας πει αυτή η αγελάδα η Clair ότι δεν μας επιτρέπεται η είσοδος. Να φροντίσεις να μην ξεφύγει από εκεί που τη βάλαμε."

Άνοιξε τις πόρτες του παλιού ναού με φόρα. Οι γέροι εκπαιδευτές δράκων ήταν όλοι μέσα.

Elder: "Καλώς όρισες, νεαρέ. Τι κάνει το Deino που σου είχε δώσει;"
Ghetsis: "Τι κάνει... για να δούμε... πέθανε! Ξέρεις γιατί; Άκου λοιπόν!"

Ακούστηκε ένα σπάσιμο και...

Ghetsis: "Τι στο...;"
Cynthia: "Ελπίζω να μην διακόπτω. Απλά βρήκαμε μία Clair δεμένη με σκοινιά και απορήσαμε... και με το δίκιο μας... Λοιπόν. Τι θέλεις; Λεφτά; Ενέργεια απο τα Deerling; Τα θρυλικά τα ίδια;"
Ghetsis: "Τίποτε από όλα αυτά. Αλλά δίκιο έχεις. Όλα συνδυάζονται." Χαμογέλασε ειρωνικά.
Cynthia: "Τελειώνει εδώ. Garchomp!"
Ghetsis: "Χαχαχαχα."
Cynthia: "Δεν έχεις το Hydreigon. Τι θα κάνεις;"
Ghetsis: "Κάτι πιο.... φοβερό..."

Σήκωσε ψηλά το χέρι του. Η γη ταρακουνήθηκε. Ο ναός άνοιξε στα δύο. Μια μαύρη τρύπα σχηματίστηκε στο πάτωμα. Γύρω της δημιούργηθηκαν κρύσταλοι πάγου. Ξαφνικά απο μέσα της έβγαινε ένα pokemon.... ο ξεχασμένος... ο Kyurem!

Kyurem: GROAHAHAHAHHAHUU!!
Ghetsis: "Ο ξεχασμένος! Βλέπεις ενώ οι δύο νεαροί πάλευαν τότε με τα Reshiram και Zekrom τους, ΕΓΩ είχα άλλο σχέδιο! Αν φύγουν αυτά τα δύο απ' τη μέση τι μένει; Ότι άφησαν στα αρχαία χρόνια πίσω τους! Ο Kyurem! Σαν κι εμένα ξεχάστηκε! Και από τα παιδιά του και από τον ίδιο τον Arceus!
Elder: "Ο Arceus δεν ξεχνάει τα παιδιά του. Να κοίτα!"

Μέσα απο τη μαύρη τρύπα έβγαινε κάτι άλλο... ο δημιουργός των Pokemon... ο Satoshi Tajiri... -[ΠΑΥΣΗ]- Τι; Που κολλάει αυτός;! Να αλλαχτεί σε Arceus παρακαλώ! -[/ΠΑΥΣΗ]- ... ο Arceus...

Elder: "Βλέπεις τα θρυλικά έχουν κι άλλους τρόπους επικοινωνίας. Ο Kyurem ειδοποίησε τον δημιουργό του και ήρθαν μαζί."
Ghetsis: "Arceus... θα έρθει και η σειρά σου! Αλλά ΟΧΙ τώρα! ¨εδιξε με ένα δαχτυλιδοφορεμένο δάχτυλο το Kyurem. Το δαχτυλίδι έλαμψε, τους τύλιξε και τους δύο( Ghetsis, Kyurem ) μία μπλε αύρα, και... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!

-Συνεχίζεται...-
Επεισόδιο 5:

Johto, Dragon's den

Cynthia: "Τι έγινε μόλις τώρα; Τι εννοεί ότι θα έρθει η σειρά του Arceus;" Κοίταξε το πελώριο θρυλικό. Είχε ένα νοσταλγικό βλέμμα. Σαν ξαφνικά να μετάνιωνε για κάτι.
Alder: "Δεν ξέρω..."
Aldark:[μπαίνοντας λαχανιασμένος από το τρέξιμο και βρεγμένος απο το κολύμπι] "Μια στιγμή! Δεν ξέρετε όλα τα γεγονότα! Μου τα είπε εμένα!'

Το Arceus γύρισε απότομα και κλώτσησε τον Aldark κατάστηθα ρίχνοντας τον κάτω. Στα μάτια του ήταν μόνο ένα πράγμα: "Οργή". Ο δακτύλιος γύρω του άρχισε να γυρίζει...

Cynthia: "ΘΑ ΚΑΝΕΙ JUDGMENT! ΠΙΣΩ! ΔΕΞΙΑ! ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΜΠΡΟΣΤΑ! ΦΥΓΕΤΕ!"

Ένα μωβ φώς γέμισε την αίθουσα. Το Arceus είχε εξαφανιστεί και ο Aldark ήταν αναίσθητος κάτω.[Είχε και τα γενέθλια του σήμερα ρε παιδάκι μου... κοίτα εδώ δώρο...].

Alder: "Είσαι καλά; Cheren, ξέρεις απο πρώτες βοήθειες, έτσι; Cheren;"

Ο Cheren δεν ήταν εκεί. Μόνο τα ρούχα του, τα γυαλιά του και οι Pokeballs του.

Sinnoh, Hall of Origin

Το Arceus είπε με ανθρώπινη φωνή:

Arceus: "Καλώς όρισες θνητέ. Σε διάλεξα γιατί από όλους τους είεχες των πιο σωστό στόχο."

Ο Cheren ήταν ξαπλωμένος πάνω σε ένα λαμπερό γυάλινο πάτωμα. Χιλιάδες μέτρα πιο κάτω το όρος Coronet και το Spear Pillar. Κοίταξε το Arceus.

Arceus: "Τόσο αγνός και αδιάφθορος. Το μόνο που σε ένοιαζε απ' την αρχή ήταν τα Deerling. Ένα έχω να πω. Είναι ασφαλή... για την ώρα. Σε λίγες μέρες θα δουλεύουν μέχρι θανάτου. Γι' αυτό θέλω να γίνεις ο πράκτορας μου. Άφησα κάθε στοιχείο που μας προδίδει πίσω. Τα ρούχα σου και τα γυαλιά σου δεν θα συνεργαστούν μαζί με τις αγνές μου δυνάμεις. Τα Pokemon σου είναι πιο ασφαλή μακριά. "
Cheren: "Εεεε, μπορώ να φορέσω κάτι τουλάχιστον; Πως θα κυκλοφορώ;"
Arceus: "Δεν θα σε βλέπουν."
Cheren: "Μα είσαι σοβαρός τώρα;;;;"
Arceus: "Ανόητε άνθρωπε! Όπως δημιουργήθηκες έτσι θα δουλεύεις για εμένα!"
Cheren: "Δεν βλέπω γιατι να συνεργαστώ λοιπόν."
Arceus: "Γιατί αν ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ σε λιγες μέρες ο κοσμος αυτός θα είναι στα χέρια του Ghetsis. Και ΕΣΥ, που αντιστάθηκες, σε ΠΟΛΥ χειρότερη κατάσταση απ' ότι τώρα!"
Cheren: "Ο Χ Ι. Και θέλω τα pokemon μου."
Arceus: "ΣΤΟΠ. Τώρα θα δείς αλαζόνα άνθρωπε!

Άπλωσε τα εκατοντάδες χέρια του και έδεσε με λευκά, σκληρά και κρύα σίδερα ή σκοινια ή ότι ήταν τον ήρωα μας τον τοίχο. Και εξαφανίστηκε.

Cheren: "Άσε που δεν βλέπω την τύφλα μου χωρίς γυαλιά... Ε! ΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???"
Μία στρατιά Leaveany πλησίαζαν. Τυλίγοντας τα χέρια τους γύρω του έπλεξαν μια μεταξένια φόρμα και ένα άσπρο πουκάμισο. Τα άφησαν στο πάτωμα και όταν έφυγαν τα σκοινιά εξαφανίστηκαν. Μια φωνή αντήχησε. "Ντύσου. Μετά πάρε τα γυαλιά απο τη δεξιά τσέπη και φόρα τα. Οι pokeball σου είναι στην απέναντι γωνία." Και τελείωσε: "Εσείς οι άνθρωποι είστε σπαστικά επίμονοι. Αλλά όταν πρόκειται για τα παιδιά μου όλα γίνονται. Αν με τα ρούχα και τα γυαλιά μπορείς να φανείς και σκοτωθείς δεν φταίω εγώ."

Johto, Mt Mortar

Ghetsis: "Κάντε αυτό το απαίσιο κομμάτι γης έρειμο."

Ακούστηκαν "κλικ" σε όλη τη περιοχή.... αχυρώνες άνοιγαν... εκατοντάδες Tyrannitar λεηλατούσαν το Johto.

- Συνεχίζεται... -

Δε μου άρεσε το πόσο βλακώδες βγήκε το προηγούμενο οπότε ανεβάζω άλλο ένα τώρα.

Επεισόδιο 6:

Johto, Dragon's den

Cynthia: "Τι περίεργο... κάτσε... τι είναι αυτό;"

Παραμέρισε τον μπόγο με τα ρούχα απο το πάτωμα για να επεξεργαστεί το περίεργο αντικείμενο. Ήταν μια πέτρα με ιερογλυφικά πάνω της. Η Cynthia το μετέφρασε: "Ο υπήκοος του A είχε τα αντικείμενα δίπλα στην πέτρα αυτή. Ο Α τον χρειάζεται. Μην το ψάξετε, δεν θα τον βρείτε. Η δύναμη του Α θα μεγαλώσει σε βάρος του υπηκόου."

Cynthia: "Τι;... Ο Cheren κινδυνεύει από το Arceus;"

Kanto, κάπου στον ουρανό

Arceus: "Εδώ είμαστε."
Cheren: "Τι εννοείς; Εδώ έχει μόνο σύννεφα."
Arceus: "Ακριβώς. Πρέπει να πας στον κόσμο των ονείρων. Εκεί θέλω να βρείς 42 pass orbs."
Cheren: "Μα εκεί μόνο Pokemon πάνε."
Arceus: "Θα πιαστείς απο ένα περαστικό όνειρο. Να ένα! Πάμε!"

Πέταξαν προς μία χλομή μορφή ενός Zubat. Το Arceus έβγαλε μια κραυγή και ξαφνικά ο Cheren βρισκόταν σε μία δίνη χρωμάτων. Ήταν στο όνειρο. Ή μάλλον, ΘΑ ήταν. Ρώτησε το Arceus πώς θα γυρίσει. Εκείνο απλά χαμογέλασε.

Arceus: "Απλά βάλε τα Pass orbs στο σεντούκι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι με ένα άσπρο "A" από έξω. Θα βρεις εσύ τρόπο να βγεις, έτσι...;"

Χαμογέλασε και πάλι αρκετά ειρωνικά. Ο Cheren δεν πρόλαβε να δει τίποτε άλλο. Το μόνο που ήξερε είναι ότι έχει ένα μανιταρόσπιτο απέναντι του.

(Και έναν δείκτη ποντικιού πάνω απ' το κεφάλι του....... καλά όχι Toungue)

EDIT: Πολύ μικρό δε βγήκε;
- Συνεχίζεται... -
Επεισόδιο 7:

1987, Mauville city[Hoenn]

O Drayden βγήκε στον δρόμο να δει τι γινόταν. Εκείνη τη στιγμή όμως ένας κεραυνός πήγε να τον χτυπήσει. Είδε τη λάμψη.... αλλά δεν ένιωσε κάτι...; Άνοιξε τα μάτια του. Το Fraxure ήταν αναίσθητο μπροστά του. Έχει βγει από την Pokeball για να τον προστατέψει... από εκείνη τη μέρα η αγάπη του για τους δράκους ήταν αξεπέραστη... Ένας τεράστιος χρυσός κύκλος με σύμβολα εμφανίστηκε στη μέση της πόλης. Στη μέση του μια μαύρη τρύπα. Από μέσα της βγήκε το κολοσσιαίο Arceus. Μία κραυγή του και όλα σταμάτησαν. Ο ουρανός καθάρισε. Η νύχτα έγινε μέρα. Τα θρυλικά κρύφτηκαν και έπεφταν πάλι σε λήθαργο. Ύστερα έφυγε για να σώσει τις υπόλοιπες περιοχές. Έτσι τελείωσε τότε το περιστατικό. Όμως το τωρινό πώς θα τελειώσει;

Dream World

Ο Cheren δεν το πίστευε. Είχε έρθει στον ονειρικό κόσμο. Pokemon κυκλοφορούσαν παντού. Τα σπίτια ήταν άπειρα. Μικρά νησάκια ενώνονταν με ουράνια τόξα. Κήποι, ράφια με αντικείμενα... Άλλα είχε ένα στόχο. 42 pass orbs. Άρχισε την αναζήτηση. Ξαφνικά βρήκε ένα ράφι που είχε 2. Πήγε προς τα 'κει και πήρε έναν. Ένα Rotom πλησίασε και του τον πήρε από τα χέρια. Έκανε νοήματα λέγοντας του πως χρειαζόταν να δώσει κάτι ως αντάλλαγμα. Ο Cheren έψαξε στις τσέπες του και βρήκε μία Heal ball. Το Rotom έγνεψε θετικά και αυτός πήρε το pass orb βάζοντας την μπάλα εκεί που ήταν πριν. Έψαξε και πάλι στις τσέπες του. Δεν είχε κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο για να κάνει την δεύτερη ανταλλαγή. Έβγαλε το μπουφάν που είχε πάρει για το ταξίδι και το έδειξε στο Rotom. Εκείνο γέλασε και έγνεψε αρνητικά. Θα έπρεπε λοιπόν να αρχίσει μία αναζήτηση... στο νησί των ονείρων. Υπέθεσε πως πήγαινε κανείς εκεί μέσω ενός τεράστιο ουράνιου τόξο στο τέλος της αλυσίδας των νησιών. Ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς. Περπάταγε μέσα από διάφορα σπίτια. Μανιταρόσπιτα, ξύλινα σπιτάκια, πιο μοντέρνα σπίτια, παλάτια και πανάρχαια μέγαρα. Η ποικιλία ήταν μεγάλη! Άλλα είχαν παράθυρα, άλλα όχι! Κάθε ένα είχε έναν κήπο γεμάτο μούρα. Τα pokemon ζούσαν σαν άνθρωποι εδώ πέρα! Θα έλεγε μάλιστα κανείς πως το όλο θέμα ήταν ανθρώπινο δημιούργημα... αλλά όχι, δε μπορεί. Υπήρχαν κάτι ηλεκτρονικά παιχνίδια που το απεικόνιζαν βέβαια, αλλά το αληθινό ήταν ένας άλλος κόσμος! Έφτασε επιτέλους στο μεγαλύτερο ουράνιο τόξο. Διασχίζοντας το είδε πως υπήρχαν διάφοροι δρόμοι. Πήρε έναν που οδηγούσε σε ένα αρχαίο και τεράστιο σπίτι. Όταν έφτασε βρήκε μια πινακίδα που έγραφε: "Coming soon at September 28th. Please stand by! ~Game Freak".
Cheren: "Τι;"
Γύρισε πίσω και προχώρησε προς ένα μέρος που είχε πολλά σύννεφα. Ξαφνικά μια δυνατή φωνή ακούστηκε: "ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΗΛΙΘΙΕ!" Το Arceus θα ήταν. Μα γιατί στο δάσος; Βρήκε ένα Chatot[που ήξερε ελληνικά] και το ρώτησε: "Που μπορώ να βρω pass orbs;" Αυτό απάντησε: "Οοοοο κρα! Αν μόλις άρχισες μπορείς μόνο στο δάσος να πας! Κρααααααα!" Έτσι λοιπόν ο Cheren άρχισε να πηγαίνει προς το Ευχάριστο Δάσος.

- Συνεχίζεται... -
Επεισόδιο 8:

Dream World, 28 Σεπτεμβρίου

Σήμερα ήταν η 28η Σεπτεμβρίου. Είναι μία μεγάλη εθνική εορτή για τον ονειρικό κόσμο γιατί γιορτάζουν το "ΝΑΙ" που είπανε στους Gamefreakανούς όταν πρότειναν να συνενωθούν τα χωριά του ονειρικού κόσμου σε μία μεγάλη κοινότητα, ενωμένη μέσω των ουράνιων τόξων. Για να γιορτάζουν λοιπόν αυτό το γεγονός σήμερα εγκαινίαζαν την ανακαινισμένη έπαυλη των Gamefreakανών. Τα σχέδια των επίπλων και της έπαυλης ήταν τώρα πια σε πώληση από την Ομοσπονδία Ονειρικών Πωλητών. Ο ήρωας μας, λοιπόν, ο Cheren, αφού εξερευνούσε το ευχάριστο δάσος για αρκετό καιρό, με μία αξιοσέβαστη επιτυχία (13 pass orbs) αποφάσισε να εξερευνήσει το καινούριο, αλλά και πανάρχαιο αξιοθέατο. Του έλειπαν ακόμη 28 pass orbs, άρα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, θα τελείωνε το σαββατοκύριακο -δηλαδή δεν ήταν σίγουρος, αφού δεν είχε ημερολόγιο-. Η έπαυλη μέσα ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Όχι καταθλιπτικά παλιομοδίτικη και με ένα μυστηριώδες κλίμα. Το καινούριο παιχνιδάκι με τα κεριά του άρεσε ιδιαίτερα. Έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό και κέρδισε 2 pass orbs! Επιπλέον βρήκε άλλον έναν σε μία απόμακρη και σκονισμένη γωνιά. Απορούσε όμως τι να γινόταν στον αληθινό κόσμο. Άραγε, αυτό που ζούσε ήταν σε κανονικές συνθήκες; Ή ότι έζησε μέχρι τώρα ήταν στην πραγματικότητα 1 δευτερόλεπτο; Ο Arceus δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες μέρες. Κι αν η μάχη είχε πια χαθεί; Αν η ομάδα Maelstrom είχε νικήσει αυτόν τον πόλεμο; Αν ο Arceus ήταν αιχμάλωτος.. ή χειρότερα, αν είχε χάσει όλες του τις δυνάμεις; Ο Ghetsis είχε φανεί αποφασισμένος σε εκείνον το ναό. Χαμένος στις σκέψεις του περιπλανιόταν αρκετή ώρα μέχρι που έπεσε πάνω σε ένα pokemon. Ζήτησε συγνώμη -λες και το pokemon ξέρει Ελληνικά...- και συνέχισε το δρόμο του. Μπροστά του είδε μία στοίβα με γυαλιστερά ασημένια σφαιρίδια.. λες να ήταν...; Πλησιάζοντας είδε τι ήταν και έβρισε τόσο δυνατά που τον κοίταξαν όλοι όσοι ήταν γύρω. Ήταν μια στοίβα από διαμαντάκια που μάζευε ένα Sableye. Αμέσως ένα pokemon, κινούμενο από τον εκπαιδευτή του προφανώς, προκάλεσε το Sableye σε ένα παιχνίδι. Παρακάτω δεν υπήρχε τίποτε ιδιαίτερο. Μόνο σκόνη, βρόμα και βεβαίως --- ΣΕΙΣΜΟΣ! Όλοι έσκυψαν αμέσως -pokemon και οι λίγοι εκπαιδευτές- Ο σεισμός δε σταματούσε. Τι συνέβαινε; Κοίταξε γύρω και δεν είδε κάτι --- αλλά τότε:

???: "Τελείωσε! Φύγετε ΟΛΟΙ! Αμέσως!" [το κείμενο είναι σε μεταφρασμένη pokemonογλώσσα]
Eevee: "Μα δεν τελειώσαμε την εξερεύνηση μας!"
???: "Το μέρος είναι δικό μου! Όλοι έξω!"
Haunter: "Μα κύριε Hydreigon, εμείς διασκεδάζουμε!"
Hydreigon: "Ξέρεις ποιος είμαι; Με αποκαλείς Hydreigon, αλλά εγώ είμαι το Hydreigon του μέγα Ghetsis! Εγώ, που πέθανα στα χέρια του Θεού σας! Του αξιοσέβαστου Arceus! Και με ρωτάτε γιατί... Επειδή, βλέπετε, αυτό εδώ το μέρος είναι, ή μάλλον ήταν, κομμάτι του μεγαλειώδους κάστρου της ομάδας Plasma! Αυτού όπου ο Ghetsis κρύφτηκε τελικά! Και όταν τον ανακάλυψε το Arceus, τι έκανε; Επιτέθηκε στον πιο δυνατό! Σε εμένα! Για να μην απειλήσουμε δήθεν τον κόσμο! Και μετά τον λέτε δίκαιο! Έτσι τώρα ο αφέντης θα πιάσει αιχμάλωτα και θα απειλήσει τα παιδιά του! Τα θρυλικά!"
Cheren: "Ο Arceus έχει σχέδιο! Δεν πρόκειται να χάσει! Εγώ τον βοηθάω!"
Hydreigon: "Τότε, τρέξε να ξεφύγεις. Δε θέλει βοήθεια. Σε θέλει για να κάνεις τα θελήματα του και μετά θα σε πετάξει στα σκουπίδια!"
Cheren: "Δεν το νομίζω. Σίγουρα υπάρχει κάποια άλλη πλευρά. Σίγουρα κάποιος δεύτερος λόγος για ό,τι σου έκανε!"

Το Hydreigon γέλασε και απλά έφυγε. Όλοι -αν και σοκαρισμένοι- γύρισαν στην εξερεύνηση. Ο Cheren συνέχισε το ψάξιμο. "Α! Να κι άλλος ένας!"

- Συνεχίζεται... -
Επεισόδιο 9:

Dream World

Ο Cheren μετά από πολύ ψάξιμο είχε επιτέλους βρει 41 pass orbs. Άλλος ένας και θα τους έδινε στο Arceus. Μετά ήταν το θέμα του πώς φεύγει. Έψαχνε στα ράφια από το πρωί, γιατί η είσοδος στις περιοχές ήταν απαγορευμένη αυτή την ώρα. Ξαφνικά βρίσκει μπροστά του ένα pass orb σε ένα ράφι! Πήγε να το αρπάξει ενώ έβγαζε το αντάλλαγμα από την τσέπη του. Ο ιδιοκτήτης ήταν ένα κοιμισμένο Snorlax οπότε με ένα berry η ανταλλαγή ήταν δίκαιη. Με το πού έβαλε το τελευταίο orb στην ειδική τσάντα που είχε για τα pass orbs ένα εκτυφλωτικό φως έλαμψε. Ήταν το Arceus με ένα ύφος απόλυτης κούρασης.

-"Επιτέλους. Πάμε τώρα, είναι σχεδόν πολύ αργά."

Ανέβηκε στη ράχη του -ή μάλλον τον ανέβασε- και φύγανε.

Unova, Icirrus city

Αγόρι1: "Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ζέστη ρε φίλε! Δηλαδή πριν λίγες μέρες εδώ ήμασταν παγάκια να πούμε!"
Αγόρι2: "Ναι ρε, ο ήλιος παντού είναι σπαστικά ανυπόφορος, γιατί είπαμε ότι έγινε αυτό;"

Hoenn, Sootopolis city

Έφηβη1: "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ ΒΡΟΧΗ!!! ΑΑΑΑΑΑΑ!!!"
Έφηβος1: "Μου θυμίζει εκείνο το Kyogre. Λες να φτιάχναμε μία κιβωτό μπας και χρειαστεί;"
Έφηβος2: "Όχι ρε, μη λες χαζομάρες. Σιγά μη συνεχίσει."
Έφηβη2: "Αφού λένε ότι είναι τεχνητό, από κάποια ομάδα..."
Έφηβος2: "...ποδοσφαιρική;"

Sinnoh

Ειδήσεις του CCB:

Παρουσιαστής: "Τα κανάλια της Canalave έχουν παγώσει και τα πλοία έχουν εγκλωβιστεί παντού στον πάγο! Η Snowpoint έχει εγκαταληφθεί από τους κατοίκους λόγω εξωφρενικά χαμηλής θερμοκρασίας! Οι τρεις λίμνες μετατράπηκαν σε κέντρα για σκι! Το όρος Coronet έχει κρύο πέρα από το όριο επιβίωσης! Μεγάλα ατυχήματα και προβλήματα στους δρόμους! Ύποπτη κινητικότητα στην κορυφή του όρους Coronet κάνει τους ειδικούς να πιστεύουν ότι οι θρύλοι αναλαμβάνουν δράση!"

Johto - Kanto

Ραδιόφωνο, σταθμός του καθηγητή Oak

Καθηγητής Oak: "Οι αμμοθύελες έχουν, σε μεγάλο βαθμό επηρεάσουν την περιοχή. Βλέπετε όχι μόνο τα pokemon έχουν πρόβλημα επιβίωσης αλλά και ο αριθμός των μεταναστών από το Kanto συνεχώς αυξάνεται. Εκεί ο καιρός είναι τρεις φορές χειρότερος, κάτι που οδηγεί σε μεγάλα προβλήματα επιβίωσης, αφού έχει αμμοθύελες, με χαλάζι και ισχυρό ήλιο. Η κάθε περιοχή έχει άλλο καιρό, κάτι που σημαίνει ότι μερικές περιοχές έχουν χαμηλότερο βαθμό μετανάστευσης. Επίσης,...."

Σπίτι της Cynthia, όπου κι αν βρίσκεται

Cynthia: "Είναι απίστευτο. Το πέτυχαν και ο Cheren ακόμη να φανεί."
Alder: "Μακάρι να ξέραμε που είναι..."

Ξαφνικά μπήκε μέσα η jenny φουριόζα.

Jenny: "Ο... Ghetsis... στο Hoenn... τα θρυλικά... όλα.. εκεί... Cheren... εκεί."
C&A: "Τι; Φύγαμε!"

Hoenn, Mirage island, κάπου μπροστά στο Sky Pillar

Ghetsis: "Επιτυχία! Τα θρυλικά έρχονται!"

-Το Kyogre αναδύθηκε από τα βάθη της θάλασσας μέσα από μία ρουφήχτρα.
-Το Groudon εμφανίστηκε πάνω σε ένα μικρό κομμάτι γης.
-Τα Regi's και τα Latios και Latias ήρθαν όλα μαζί και προσγειώθηκαν σε κάποια βράχια(τα Lati@s μετέφεραν τα Regi's)
-Τα Azelf-Mesprit-Uxie ήρθαν πετώντας και κύκλωσαν το νησί.
-Τα Mew και Mewtwo ήρθαν επίσης πετώντας και κάθισαν σε μία άκρη του νησιού.
-Τα Celebi, Jirachi και Victini ήρθαν ακολουθώντας τα αδέλφια Mew.
-Το Ho-oh ήρθε πετώντας γύρω από δαχτυλίδια φωτιάς.
-Το Lugia βγήκε με τρόπο παρόμοιο με του Kyogre.
-Τα Entei, Raiku, Suicune ήρθαν τρέχοντας τόσο γρήγορα που μόλις άγγιζαν το νερό και έτσι δεν βούλιαζαν. Σταμάτησαν πάνω στο νησί.
-Το Giratina βγήκε από μία μαύρη τρύπα.
-To Kyurem βγήκε μέσα από μια μαύρη τρύπα περικυκλωμένη από παγοκρύσταλους και προσγειώθηκε στο νησί.
-Πίσω του ήρθαν το Reshiram και το Zekrom πετώντας μέσα από φωτιές και κεραυνούς.
-Το Creselia και το Darkrai ήρθαν και αυτά κουβαλώντας με τις μαγικές δυνάμεις τους το Heatran.
-Το Deoxys και το Genesect έκανα μία εντυπωσιακή είσοδο μέσα από μία πολύχρωμε πύλη.
-Ο χρόνος πάγωσε για λίγο και εμφανίστηκε το Dialga.
-Το Meloetta ήρθε μέσα από μία πύλη χορεύοντας και τραγουδώντας.
-Το Palkia ήρθε μέσα από μία πύλη του χωροχρόνου.
-Τα Cobalion, Terakion, Virizion, Keldeo ήρθαν όπως τα Suiciune-Entei-Raiku.
-Το Regigigas βγήκε από τη θάλασσα κουβαλώντας το Shaymin.
-Τα Articuno, Moltres και Zapdos ήρθαν πετώντας από τη μεριά του Kanto.
-Τέλος, τα Phione και Manaphy βγήκαν από τα βάθη της θάλασσας.

Ghetsis: "Τέλεια. Αλλά, κάποιος λείπει! Ξεπαγώστε τον!"

-Μία δυνατή κραυγή ακούστηκε και ο τεράστιος Rayquaza πέταξε από τον πύργο προς το νησί.

Ghetsis: "Α, κοίτα! Οι τρεις ήρωες!"
Cynthia: "Εδώ τελειώνει!"
Alder: "Δεν έχεις καμία επιλογή!"

Η Jenny του έδειξε την "πέτρα του θεού".

Jenny: "Με αυτήν θα νικούσες; Να που δεν την έχεις όμως."
Ghetsis: "Ανόητοι! Κοιτάξτε! Έρχεται η αυτού μεγαλειότης!"

Κεραυνοί, φωτιές, πάγος, γενικά όλα τα στοιχεία ξεπετάγονταν από τον ουρανό. Ανάμεσα τους, ο Arceus με τον Cheren. Πλησιάζοντας ο Cheren άδειασε στο κενό τη σακούλα με τα pass orbs. Ξαφνικά όλα τα θρυλικά και ο Cheren εξαφανίστηκαν! Ο Arceus προσγειώθηκε.

Arceus: "Τελικά, τα κατάφερες. Το περιστατικό αναδημιουργήθηκε. Αλλά αυτή τη φορά, δεν θα πληρώσουν οι αθώοι. Τους έστειλα όλους πίσω. Στην αρχή, στο Entralink. Τώρα. Ας δώσουμε μία οριστική λύση."
Ghetsis: "Ευχαρίστως."

Έβγαλε άλλη μία πέτρα ολόιδια με την "πέτρα του θεού". Τη σήκωσε ψηλά και ο ουρανός φωτίστηκε. Το περιστατικό θα τελείωνε άραγε; Με τον ίδιο τρόπο; Με θυσία;

ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

- Η συνέχεια στον τρίτο κύκλο! -
ΤΡΙΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
"Η εκδίκηση των Deerling!"

Επεισόδιο 1:

Hoenn, Mirage island

Το τέλος είχε έρθει. Ο ουρανός είχε λάμψει για μία στιγμή, έγινε κατάλευκος και μετά... σκοτάδι. Μπροστά στους ήρωες μας ήταν ένα πλάσμα, ένα πλάσμα που είχε γεννήσει όλα τα Pokemon. Αυτό το πλάσμα ήταν νεκρό πια. Ο Αrceus είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και τώρα βρισκόταν σε κάποιον άλλο κόσμο. Σε όλες τις περιοχές τα καιρικά φαινόμενα είχαν σταματήσει. Ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει και όλη η φύση θρηνούσε. Τα Deerling στο πλοίο της ομάδας Maelstrom μοιρολογούσαν. Ένα ένα κατέβηκαν και υποκλίθηκαν για τελευταία φορά στο πελώριο πλάσμα αυτό, αφήνοντας τα λουλούδια τους ως ένδειξη σεβασμού. Στο τέλος ο Ghetsis τους εξαπάτησε όλους. Όχι μόνο άλλαξε την πέτρα που είχε τοποθετήσει ο Arceus στα ρούχα του Cheren με μία ψεύτικη, όχι μόνο δεν ήθελε τα θρυλικά, αλλά και τα Deerling τα ήθελε ως μάρτυρες του γεγονότος. Ο Ghetsis σηκώθηκε από το πάτωμα όπου είχε πέσει και μάζεψε όλα τα λουλούδια. Κανένας δεν έκανε κίνηση για να τον σταματήσει. Βάζοντας τα λουλούδια σε έναν σάκο, γύρισε και κατευθύνθηκε προς την κατάμαυρη σαν τον νυχτερινό ουρανό βάρκα. Κι έτσι έφυγε. Όλοι κοιτούσαν το άσπρο σώμα μπροστά τους... δεν μπορεί.

[5 εβδομάδες μετά]

Ο Ghetsis έβαζε τα καλά του ρούχα για ένα μεγάλο πάρτι μεταξύ των πλουσίων που θα γινόταν το βράδυ. Όλα τα μέλη της ομάδας Maelstrom είχαν πλουτίσει αρκετά μέσω της φοβερής επιχείρησης του Ghetsis. Είχε αποσπάσει τα μόρια των λουλουδιών των Deerling και τα είχε χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει τα πιο τρομερά φωτοβολταϊκά όλων των εποχών. Η παραγωγή ενέργεια ήταν εξωφρενικά μεγάλη. Με το πετρέλαιο να έχει σχεδόν εξαντληθεί, η αξία της ενέργειας Gh, όπως την ονόμασε, ήταν τεράστια. Αλλά μόνο λίγα μέλη της ομάδας διαχειρίστηκαν την περιουσία σωστά. Πλέον πλούσιοι ήταν μόνο ο Ghetsis, ο Charon και ο Aldark. Οι τρεις τους ήταν λοιπόν οι special καλεσμένοι του πάρτι.

[Εκείνο το βράδυ]

Όλα πήγαιναν μια χαρά. Ο λόγος που θα έβγαζαν οι τρεις τους θα ξεκινούσε σε 5 λεπτά. Ο Ghetsis είχε όμως ένα κακό προαίσθημα. Πέντε λεπτά αργότερα τα τρία πρόην μέλη της ομάδας Maelstrom ανέβηκαν στη σκηνή. Δεν πέρασαν καλά καλά δέκα λεπτά και...

???: Καλησπέρα.
Ghetsis: Ποιος είσαι εσύ νεαρέ; Και πώς μπαίνεις έτσι εδώ μέσα; Εδώ είναι επίσημο πάρτι, όχι παραλιά!

Ο νεαρός που είχε ντυθεί με ένα άσπρο γυαλιστερό κουστούμι απάντησε.

???: Νομίζω πως το γεγονός ότι είχε φύγει για πέντε εβδομάδες με έκανε αγνώριστο. Ας τα πάρουμε ένα ένα λοιπόν τα πράγματα. Με λένε Cheren και ήρθα να αποδώσω δικαιοσύνη...

- Συνεχίζεται... -
Επεισόδιο 2:

Φυλακές Χαμηλής Ασφαλείας Kanto

Ghetsis: "Θέλω να φυλακιστεί ο νεαρός για παράνομη είσοδο σε prive πάρτυ."
Ελληνάρας: "Κάτσε ρε φίλε! Τι μου λες τώρα; Δεν έχεις ούτε το πιστοποιητικό γεννήσεως του και σου, ούτε το επίσημο έγραφο από την Silph Co, ούτε το...
...ούτε ιατρική βεβαίωση! Πώς θες να τον βάλουμε μέσα;"

[Το επόμενο κομμάτι είναι ακατάλληλο για ανηλίκους, αλλά και ανηλίκους. Οπότε, το περνάμε.]

Προϊστάμενος: "Βεβαίως κύριε θα τον βάλουμε μέσα! Αμέσως κιόλας!"

Και έτσι για 7 χρόνια ο Cheren σάπιζε μέσα στην φυλακή. Ο Ghetsis συνέχισε την εκστρατεία του μέχρι που τα Deerling είχαν εξαφανιστεί σχεδόν τελείως. Όποιον έστελναν να τον σταματήσει δεν ξαναγύριζε. Ούτε μία κίνηση από τα θρυλικά. Οι Alder, Cynthia και Jenny που ήταν; Κανείς δεν τους είχε δει.

[2 χρόνια μετά]

Charon: "Κύριε Ghetsis, τα αποθέματα μας σε λουλούδια Deerling στέρεψε. Χρειαζόμαστε καινούρια."
Ghetsis: "Ξέρεις τη διαδικασία."

[5 χρόνια μετά]

Ελληνάρας: "Ορίστε νεαρέ, ελεύθερος. Και όχι άλλες αηδίες, έτσι;"

O Cheren ανέβηκε στο Unfezant και έφυγε χωρίς κουβέντα. Δεν είχε ιδέα τι θα έκανε. Έπρεπε να βάλει ένα τέλος στην αυτοκρατορία του Ghetsis. Το συντομότερο δυνατόν. Αλλά πώς; Ο Ghetsis είχε όλων τον κόσμο κάτω από το μικρό του δαχτυλάκι. Αφού οι τρεις του φίλοι είχαν εξαφανιστεί είχε έρθει η ώρα να γυρίσει πίσω, πολύ πίσω.

Sinnoh, Hearthome city

Bianca: "Όχι καλέ! Τι να την κάνω αυτήν τη φούστα; Παραείναι υπερβολική! Για πιάσε εκείνη!"

Και τότε κοίταξε πάνω. Ένας ασπροντυμένος μαυρομάλλης ερχόταν καταπάνω της.

Biance: "ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!"
Cheren: "ΣΚΑΣΕ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο CHEREN!"
Biance: "ΤΙ;;;; ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤΙ ΓΙΑΤΙ;"
Cheren: "Ηρέμησε! Ήρθα να ζητήσω βοήθεια!"
Biance: "ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ; ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ARCEUS!"
Cheren: "Όχι! Σκάσε να σου πω!"

Της εξήγησε τι έγινε.

Bianca: "Και τώρα πρέπει να νικήσουμε τον Ghetsis; Πώς;"
Cheren: "Θα δούμε."
Bianca: "Ωχ βρε Cheren! Αφού ο τύπος είναι παντοδύναμος!"
Cheren: "Όχι από εδώ που είναι δυνατός. Από εκεί που είναι αδύναμος."
Bianca: "Δηλαδή;"
Cheren: "Θα καταρίψουμε τον καιρό που χρησιμοποιεί για την παραγωγή της ενέργειας Gh. Θα κρύψουμε τον ήλιο. Σε λίγους μήνες θα έχει καταστραφεί. Έτσι θα τον πετύχουμε σε αδύναμη φάση του."
Bianca: "Θέλω να το δω όλο αυτό..."
Cheren: "Όχι μόνο θα το δεις, αλλά και θα το ζήσεις και θα το ακούσεις και θα το νιώσεις. Βήμα πρώτο: να βρούμε στο διάολο πήγαν η Cynthia, ο Alder και η Jenny.

- Συνεχίζεται... -
Επεισόδιο 3:

Δισεκατομμύρια χρόνια πριν...

Ο Arceus κοίταξε τον νυχτερινό ουρανό. Είχε έρθει στον κόσμο με μία αποστολή. Να δημιουργήσει θαυματουργά πλάσματα. Τα πλάσματα αυτά θα ζούσαν αρμονικά με όλα τα υπόλοιπα όντα. Και έφτιαξε πολλά, αμέτρητα πλάσματα.

Αλλά τότε ήξερε πως αν ήταν ένα πράγμα σίγουρο ήταν ότι αυτός θα τελείωνε το έργο του κάποτε. Και τότε θα πέθαινε. Γιατί θα ήταν αθάνατος μέχρι να τελειώσει.

Τώρα:

Ghetsis: Δημοψήφισμα ο Παπανδρέου; Πλάκα κάνεις; Αχαχαχαχαχαχα.
Charon: Όχι αγαπητέ αφέντη. Θα επιθυμούσες λίγο τσάι ακόμη;
Ghetsis: Ναι. Επίσης θέλω να δω εκείνο το show με τα Deerling.

---

Cheren: Άρα με αυτό θα τρελαθούν όλα τα pokemon κοντά μας;
Bianca: Ναι, και τότε αρπάζουμε τα Deerling.
Cheren: Ωραία πάμε.

Ghetsia(πρώην Unova), έπαυλη G

Ghetsis: Άντε Charon, άντε.
Charon: OK. Αρχίζει!

Τότε ένας φοβερός ήχος ακούστηκε. Ήθελες να πιάσεις τα τύμπανα σου και να τα κάνεις χίλια κομμάτια. Τα Deerling στην σκηνή και στο εργοστάσιο δίπλα κάνανε σαν δαιμονισμένα. Σιδερένιες πόρτες έσπαγαν και γενικά τα Deerling τρέχαν προς όλες τις κατευθύνσεις, προς την φύση, προς τη γη των προγόνων τους.

Cheren: Ghetsis.
Ghetsis: Cheren.
Cheren: Που είναι ο Alder, η Cynthia και η Jenny; Ξέρω πως τους έχεις.
Ghetsis: Πολύ αργά. Τους έστειλα σε απόμερες μεριές του πλανήτη, με άλλα ονόματα. Άντε βρες τους.
Cheren: Δεν ανησυχείς καθόλου; Μόλις έχασες όλη την παραγωγή ενέργειας σου.
Ghetsis: Μπα, έχω τόσα λεφτά που είναι βαρετό πια. Άντε χάσου. Charon, φέρε πίτσα και σουβλάκια.
Charon: Μάλιστα.

Στον δρόμο:

Cheren: Αποτυχία.
Bianca: Μπα, τα Deerling είναι εκεί που πρέπει. Υποθέτω πως δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε για τον Ghetsis.

20 χρόνια μετά:

Παρουσιαστής: Τα Deerling εμφανίστηκαν και πάλι! Η βιομηχανίες G έχουν μηδενικά κέρδη! Υποψίες υπάρχουν ότι τα δύο συνδέονται! Θα φυλακιστεί ο μέγας επιχειρηματίας;!

Κεντρικά UPR:

Ένα ανοιξιάτικο απόγευμα ο Cheren καθόταν στο πανάρχαιο γραφείο του και ανακαλούσε τις αναμνήσεις από τις μέρες που ταξίδευε σε όλη την Unova... Το όνειρο του ήταν να σώσει όλο τον κόσμο από τα καιρικά φαινόμενα τότε. Οι παιδικοί του φίλοι είχαν παρει τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις. Η Bianca είχε ταξιδέψει στην περιοχή Sinnoh, όπου είχε γίνει απίστευτα διάσημη και πλούσια. Ο άλλος του φίλος είχε καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Unova και τώρα βρισκόταν πίσω στην Unova. Βοηθούσε στην προστασία και την αναπαραγωγή των Deerling με στόχο την πλήρη αποκατάσταση του πληθυσμού τους. Κοίταξε το αναμνηστικό αγαλματίδιο δεξιά του. Ένα άγαλμα του Arceus για να θυμάται εκείνες τις φοβερές μέρες. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο:

"Παρακαλώ;"
"Γειά σας! Τηλεφωνούμε από το Μετερεωλογικό Κέντρο της Hoenn! Θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλες τις προσπάθειες της UPR κύριε διευθυντά! Χωρίς εσάς δεν θα είχαν σταματήσει ποτέ τα ακραία καιρικά φαινόμενα"
"Ααα...μάλιστα, ευχαριστούμε πολύ"

Έκλησε το τηλέφωνο αναστενάζωντας. Τελευταία έπαιρναν ασταμάτητα από τα διάφορα κέντρα λέγοντας τους συγχαρητήρια. Τελικά δεν είναι εύκολο να σώζεις τον κόσμο!

ΤΕΛΟΣ
Pages: 1 2 3
Reference URL's