Legendary Pokémon

Full Version: Είστε Pokemaniac; Aποδείξτε το!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
(26-10-2011 09:18 PM)Johnis Wrote: [ -> ]Θα πω ένα αλλα μην γελάσετε, σίγουρα το κάνετε κ εσείς...

ΠΑΙΖΩ Κ ΕΓΩ POKEMON ΣΤΟ W/C!!! Big Grin

Μια φορά το έκανα και δεν μ' άρεσε. Η ώρα στο WC είναι ιερή και αφιερωμένη στην αναζήτη του νοήματος της ζωής και άλλων φιλοσοφικών ζητημάτων.

Και κάτι άλλο να συμπληρώσω, που το κατάλαβα τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να μην ασχολήθηκα ιδιαίτερα (καθόλου) μικρός αλλά μέσα στους τελευταίους έξι μήνες έμαθα όσα δεν γίνεται για τα Pokémon. Άρχισα με την απορία γιατί το Leer είναι άχρηστη κίνηση και δεν σκάει τίποτα, και σήμερα μπορώ να έχω μια αξιόλογη παρουσία στο Autumn Friendly Tour. Ενώ ήμουνα Ά Λυκείου και είχε τόσες άλλες ασχολίες, έπεσα με τα μούτρα στην κυριολεξία στα Pokémon με τρέλα. Απλώς αυτό με έκανε εντύπωση, ότι ενώ δεν είχα ιδέα, πόρωσα άγρια.
(26-10-2011 10:59 PM)skorp Wrote: [ -> ]Naiiii! W/C EV training is the best EV training! Toungue Alla mporei na ksexastw 2 wres...

Ναι ρε παιδί μου, μπορεί να ξεχαστώ ώρες μέσα κ πέρα του ότι πιάνεται ο ***** μου Toungue, έχω κ τους άλλους να μου φωνάζουν Dodgy

(26-10-2011 11:06 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Μια φορά το έκανα και δεν μ' άρεσε. Η ώρα στο WC είναι ιερή και αφιερωμένη στην αναζήτη του νοήματος της ζωής και άλλων φιλοσοφικών ζητημάτων.

Εγώ πάλι ναι μεν σκέφτομαι περί ζωής κ θανάτου, εν το μεταξύ όμως κάνω και κανά EV training μην ώστε να περνάω τον χρόνο μου διπλά (η μάλλον τρεις φορέςToungue) επωφεληματικά...
Τεσπα επειδή σαν να το τσακίσαμε λίγο το θέμα...

Όσες φορές κ αν σταματήσω για κάποιο διάστημα να παίζω Pokmn, πάντα η ζωή με γυρνάει πίσω....
Είμαι 15 χρονών κ αντί να καθίσω να διαβάσω λίγο παραπάνω περνάω τον ελευθερο μου χρόνο προπονώντας τερατάκια...
Από την άλλη, λίγο περίεργο, αλλά δεν θα ντρεπόμουν να παραδεχτώ δημοσίως ότι παίζω Pokemon Toungue
Όσες φορές κ αν σταματήσω για κάποιο διάστημα να παίζω Pokmn, πάντα η ζωή με γυρνάει πίσω....
Είμαι 15 χρονών κ αντί να καθίσω να διαβάσω λίγο παραπάνω περνάω τον ελευθερο μου χρόνο προπονώντας τερατάκια...
Από την άλλη, λίγο περίεργο, αλλά δεν θα ντρεπόμουν να παραδεχτώ δημοσίως ότι παίζω Pokemon Toungue

[/quote]

Λοιπον, να σου πω, δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να ντρεπεσαι για κατι που σου αρεσει.Και μαλιστα, με το να το αποκαλυπτεις , τραβας περισσοτερο κοσμο που εχει κοινα ενδιαφεροντα με εσενα αλλα τελος παντων..αυτα ειναι για αλλο thread.
Aπο μικρος λατρευα τα ποκεμον, και εκανα οτι μπορουσα για να συσχετισω καποιο κομματι της καθημερινοτητας μου με αυτα.Εφτασε η στιγμη που μεχρι και δικα μου σχεδια εκανα (οχι δεν προκειται να τα δειξω, σε οσους θα το ζητουσαν, γιατι ΔΕΝ μου αρεσουν τωρα που τα ξαναβλεπω Toungue).
Παω τριτη λυκειου , σε ενα δυσκολο σχολειο, και ομως οποτε εχω ελευθερο χρονο ανοιγω το DS και κανω μαχες με γιαπωνεζους και αμερικανους στο Wi-Fi.Εχοντας περασει απο πολλα παιχνιδια (μεταξυ αυτων και δηλητηρια προσωπικης ζωης ) και κατεληξα στο συμπερασμα οτι το μονο παιχνιδι με το οποιο διασκεδαζω, βλεπω προκλησεις, εξελισσεται σε ταχυτητα που να το προλαβαινω ειναι τα τερατακια τσεπης.
Εχω ακουσει και εχω ακουσει απο ατομα τα οποια το εμαθαν, κυριως τα γνωστα "Μπεμπης εισαι ?" και "Δεν πας να βρεις καμια γκομενα λεω γω!".Ε οχι ρε σεις! Επειδη η δικη σας μοδα βλεπει τα ποκεμον ως κατι ντεμοντε απο την εποχη του Κολομβου, εγω βλεπω το δικο σας στυλακι του "φοραω οτι κανουργιο βγαλει ο Αρμανι και καθε αλλη φιρμα " τον απολυτο μεγαλισμο και μπορω να το στηριξω με επιχειρηματα.
Και με αυτα, σας εξεφρασα το πως νοιωθω για τα ποκεμον.Δεν θα τα παρατησω καθολου συντομα (η και ποτε αμα λαχει) γιατι τα απολαμβανω.
(Ζτηω συγγνωμη για το εκτενεστατο κειμενο, ομως με επιασε κατι που επρεπε να εκφρασω.)
(29-10-2011 01:00 AM)Argente844 Wrote: [ -> ]Λοιπον, να σου πω, δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να ντρεπεσαι για κατι που σου αρεσει.Και μαλιστα, με το να το αποκαλυπτεις , τραβας περισσοτερο κοσμο που εχει κοινα ενδιαφεροντα με εσενα αλλα τελος παντων..αυτα ειναι για αλλο thread.
Aπο μικρος λατρευα τα ποκεμον, και εκανα οτι μπορουσα για να συσχετισω καποιο κομματι της καθημερινοτητας μου με αυτα.Εφτασε η στιγμη που μεχρι και δικα μου σχεδια εκανα (οχι δεν προκειται να τα δειξω, σε οσους θα το ζητουσαν, γιατι ΔΕΝ μου αρεσουν τωρα που τα ξαναβλεπω Toungue).
Παω τριτη λυκειου , σε ενα δυσκολο σχολειο, και ομως οποτε εχω ελευθερο χρονο ανοιγω το DS και κανω μαχες με γιαπωνεζους και αμερικανους στο Wi-Fi.Εχοντας περασει απο πολλα παιχνιδια (μεταξυ αυτων και δηλητηρια προσωπικης ζωης ) και κατεληξα στο συμπερασμα οτι το μονο παιχνιδι με το οποιο διασκεδαζω, βλεπω προκλησεις, εξελισσεται σε ταχυτητα που να το προλαβαινω ειναι τα τερατακια τσεπης.
Εχω ακουσει και εχω ακουσει απο ατομα τα οποια το εμαθαν, κυριως τα γνωστα "Μπεμπης εισαι ?" και "Δεν πας να βρεις καμια γκομενα λεω γω!".Ε οχι ρε σεις! Επειδη η δικη σας μοδα βλεπει τα ποκεμον ως κατι ντεμοντε απο την εποχη του Κολομβου, εγω βλεπω το δικο σας στυλακι του "φοραω οτι κανουργιο βγαλει ο Αρμανι και καθε αλλη φιρμα " τον απολυτο μεγαλισμο και μπορω να το στηριξω με επιχειρηματα.
Και με αυτα, σας εξεφρασα το πως νοιωθω για τα ποκεμον.Δεν θα τα παρατησω καθολου συντομα (η και ποτε αμα λαχει) γιατι τα απολαμβανω.
(Ζτηω συγγνωμη για το εκτενεστατο κειμενο, ομως με επιασε κατι που επρεπε να εκφρασω.)

Forum είμαστε, μεγάλα κείμενα γράφουμε για να εκφραστούμε γράφουμε όλοι, εννοείται ότι δεν χρειάζεται να ζητάς και συγγνώμη.

Γενικώς θα συμφωνήσω με όλα, τα οποία έχουνε και αναφερθεί και σε άλλες σκόρπιες συζητήσεις, εκτός από το ότι τα Pokémon είναι το μόνο παιχνίδι που διασκεδάζω πραγματικά. Βέβαια, αυτό είναι προσωπική σου άποψη και λογικά θα ισχύει για 'σένα, αλλά όχι για μένα. Επειδή κι εγώ έχω παίξει αρκετά games, εκτιμώ το καθένα διαφορετικά. Ωραία τα Pokémon αλλά καμιά φορά σε κουράζουν τα training και τα battles του και θες να ξεδώσεις σε κάνα καλό fps (Team Fortress 2 για μένα) ή λαχταράς να παίξεις κάνα lanaki με την παρέα στο net (DotA). Εγώ συμφωνώ ότι είναι ξεχωριστό παιχνίδι και όντως καλό αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποια άλλα (όχι σαν ποιότητα αλλά όπως δεν συγκρίνονται ένα βιβλίο με ένα φωτιστικό).

Γνώμες βέβαια, ο καθένας έχει διαφορετικές.

Όσο για εκείνο το "άσε τα Pokémon και πιάσε καμιά γκόμενα", πες "εγώ πιάνω γκόμενες τα Pokémon μου ρε, τι πρόβλημα έχετε;" Toungue. Πιάνει.
(29-10-2011 01:00 AM)Argente844 Wrote: [ -> ]Λοιπον, να σου πω, δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να ντρεπεσαι για κατι που σου αρεσει.Και μαλιστα, με το να το αποκαλυπτεις , τραβας περισσοτερο κοσμο που εχει κοινα ενδιαφεροντα με εσενα αλλα τελος παντων..αυτα ειναι για αλλο thread.

Φυσικά η διασκέδαση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και φυσικά αν αυτό που κάνουμε είναι αρεστό σε εμάς (και όχι βλαβερό) δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγω στο προαύλιο του σχολείο να ανοίξω το nds και να αρχίσω ev training...

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι κάτι τέτοιο μερικές φορές δεν σου χαλάει την εικόνα, καθώς ο άλλος μπορεί να σε νομίζει σοβαρό και μέσα σε ένα λεπτό να του γκρεμιστεί η ιδέα (λέμε).

Μερικές φορές όμως, έτσι μπορείς να δείξεις πόσο θαρραλέος είσαι καθώς γίνεσαι ο ένας κ μοναδικός μέσα σε μια κοινωνία νέων που σαν να έχει "καβαλήσει το καλάμι" και να έχει χάσει κάθε αντίληψη για το τι είναι σωστό κ τι είναι λάθος...

Ίσως τελικά τα pokemon να είναι το μυστικό δωμάτιο μας, εκεί που απομονωνόμαστε από το χαζό, βαρετό και βλαβερό "έξω" και βρίσκουμε τον τρόπο να αρχίσουμε να βλέπουμε τον κόσμο με έναν άλλο τρόπο, πιο αγνό.

Φυσικά πάντα πρέπει να υπάρχουν κ όρια (πράγμα που μάλλον δεν έχω καταλάβει ακόμα Toungue )
Πιστεύω πως όποιος πραγματικά ασχολείται με pokemon, που σημαίνει ότι τα αγαπάει κ δεν ντρέπεται για αυτά, είναι πολύ διαφορετικός σαν άνθρωπος από τα standard που υπάρχουν σήμερα (δλδ, είναι καλύτερος)

Να Argente, έγραψα κ εγώ ένα κατεβατό που χρόνια κρατάω μέσα μου, ελπίζω να μην είναι βαρετό και να είναι αλήθεια για όλους μας Blank

(29-10-2011 01:21 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Όσο για εκείνο το "άσε τα Pokémon και πιάσε καμιά γκόμενα", πες "εγώ πιάνω γκόμενες τα Pokémon μου ρε, τι πρόβλημα έχετε;" Toungue. Πιάνει.

Αν το πεις αυτό, όταν μετά θα ψάχνεις γκόμενα και δεν θα βρίσκεις θα ακούς τους άλλους:
649 γκόμενες κ δεν σου κάνει καμία? Έλεος ρε μ*******!!!!!

Τροφή για σκέψεις :Ρ
^ Ωραίος ο Johnis, μπορώ να πω στα περισσότερα γραφόμενα συμφωνώ κι εγώ, απλά θέλω να προσθέσω κάτι.
Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι ως φίρμα/μάρκα/franchise/όπως θέλετε πείτε το είχε κατασκευαστεί περισσότερο αρχικά για μικρότερες ηλικίες, το κύριο μέρος του παιχνιδιού άλλωστε αυτό δείχνει. Είναι αρκετά "ευθύ" σαν παιχνίδι και εύκολο, από την άποψη ότι μπορεί να το τερματίσει και ένα παιδάκι χωρίς καν να ξέρει αγγλικά, μόνο με trial & error (όσων αφορά αυτό το παράδειγμα οι γνωστοί μου εδώ μέσα ξέρουν ότι παίζει και η μητέρα μου Pokémon και το τερμάτισε χωρίς καμία ιδιαίτερη δυσκολία και χωρίς καμία απολύτως γνώση της αγγλικής γλώσσας, απλά και μόνο με το ένστικτο και με καμιά δικιά μου συμβουλή στην αρχή). Τέλος πάντων για να μην ξεφεύγω από το θέμα, θέλω να δείξω κυρίως πού η Nintendo στοχεύει για αγοραστικό κοινό όταν βγάζει νέα κασσέτα Pokémon...δε λέω, υπάρχουμε κι εμείς που είμαστε ας πούμε μεγαλύτεροι, έχοντας μεγαλώσει ουσιαστικά με τις περισσότερες κασσέτες, όμως πραγματικά δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε η πλειοψηφία. Γενικά η Nintendo ναι μεν θέλει να ικανοποιήσει τους παλιούς fans και εμβαθύνει το παιχνίδι, προσθέτοντας νέα στοιχεία στο σύστημα μάχης για παράδειγμα (άλλωστε το Pokémon σαν παιχνίδι έχει φοβερό βάθος, γι'αυτό και ακόμα ασχολούμαστε με ένα πολύ καλό ενδιαφέρον) αλλά το παιχνίδι όπως και νά'χει, ο κύριος κορμός του, είναι για μικρότερες ηλικίες και στοχεύει σε ένα μικρότερο αγοραστικό κοινό.
Που θέλω να καταλήξω: στην Ελλάδα ιδιαίτερα αυτό είναι πολύ πιο εμφανές. Δεν είναι σίγουρα Ιαπωνία που ο κόσμος ίσως και να μπορεί να βγάλει το DS του στο μετρό τα καθημερινά πρωινά, ούτε Αμερική με τα 500000 Leagues, VGCs, μέρη συγκέντρωσης, events και τα συναφή. Ακόμα κι εκεί βέβαια δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την αντιμετώπιση του κόσμου, όμως ξέρω σίγουρα πως εδώ η αντιμετώπιση αυτή δεν είναι ούτε πολύ καλή, ούτε πολύ φιλόξενη από κάποιους που δεν είναι και πολύ ανοιχτόμυαλοι ας πούμε...και υπάρχουν αρκετοι τέτοιοι άνθρωποι. Όσο και να μπορέσεις τελικά να εξηγήσεις για ποιο λόγο σ'αρέσει να παίζεις Pokémon μη νομίζεις δηλαδή ότι θα μπορέσουν και οι άλλοι να σε καταλάβουν...είναι πολύ δύσκολο να είσαι ο πρώτος άνθρωπος που θα κάνει κάτι διαφορετικό από τον περίγυρο σου και μάλιστα να αναγκαστεί να δεχτεί ως αποτέλεσμα αυτού και τις κοροϊδίες τους και την αμφισβήτηση τους. Πρέπει ουσιαστικά να καταλαβαίνεις γιατί έχεις αυτή την αντιμετώπιση και να το βλέπεις σφαιρικά, ίσως και από τη δικιά τους μεριά, για να μπορέσεις να τους καταλάβεις καλύτερα. Τότε θα μπορέσεις να μιλήσεις μαζί τους και να τους προτείνεις κάτι το οποίο μπορεί και να τους αρέσει στην τελική (δηλαδή π.χ. τα Pokémon). Όπως είπαν οι άλλοι εδώ πέρα, καλό να είσαι μάγκας και να παραδέχεσαι αυτό που κάνεις με αγάπη εφ'όσων δεν πειράζει κανέναν αλλά ακόμα καλύτερη πιστεύω είναι η κατανόηση μεταξύ και των δύο πλευρών.
Ίσως τελικά τότε απλά αλλάξει η άποψη του κόσμου γύρω απο αυτό το θέμα, αλλά δε σημαίνει πως κάποιοι είμαστε απαραίτητα λάθος και κάποιοι σωστοί μέχρι τότε...ο καθένας κάνει κάτι γιατί έχει τους λόγους του. Δείτε γιατί αυτοί που σας κοροΪδεύουν π.χ. το κάνουν αυτό...εξηγείστε το στο μυαλό σας. Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει σύγκρουση αν μπορεί ουσιαστικά να αποφευχθεί.
Από την άλλη...τελική μου άποψη είναι να κάνετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστο όταν βλέπετε ότι είναι, γιατί η κοινωνία ουσιαστικά δεν είναι πάντα ούτε τόσο ουτοπική ωστέ ο καθένας να καταλάβει τον άλλον. Κάνοντας το βρίσκετε τι αγαπάτε εσείς καλύτερα και μετά μπορείτε να βρείτε και άλλους που το αγαπάνε εξίσου, με τον ίδιο τρόπο.
Αυτά τα ολίγα, σόρρυ που παρασύρθηκα Toungue και για να είμαι μεσα στο θέμα, παλιά ήμουν full Pokémaniac ως μικρούλης. Μάζευα μάλλον ό,τι είχε σχέση με αυτά, κάρτες, φιγούρες, παιχνίδια, πήγαινα στις ταινίες, στα event, άκουγα τη μουσική τους (το πρώτο cd που άκουσα σε cd player δικό μου ήταν το Pokémon Gotta Catch The Sound, το soundtrack του Pokémon Snap που δίνανε μαζί με το Mew στα Jumbo το 2000 τότε Toungue) και γενικά, Pokémaniac μέχρι τα μπούνια! Ε τώρα πλέον ασχολούμαι ίσως όχι το ίδιο συστηματικά όπως τότε, ίσως πιο σοβαρά δηλαδή και βοηθώντας τη νέα γενιά παρά παίζοντας ιδιαίτερα ο ίδιος Toungue αλλά ξέρω πως μία ζωή θα είμαι το ίδιο Pokémaniac και θέλω πάντα να μπορώ να μιλάω γι'αυτό το πράγμα μαζί τους Smile It's all about this first feeling!
^
Όντως η Nintendo έχει κάνει τα παιχνίδια πιο εύκολα και πιο προσιτά στο ευρύ κοινό (για να τα βελτιώσει ή να βγάλει λεφτά ή και τα δύο). Αυτό όμως βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχουνε βάθος, όπως είπες. Και ίσως ότι αυτή η παιδικότητα τα κάνει ξεχωριστά (εμένα μ' αρέσει πάντως).

Απλώς εγώ πιστεύω ότι πρέπει να βλέπουμε τα πράματα από την οπτική γωνία και των άλλων. Εγώ πχ πριν αρχίσω τα Pokémon από μέσα μου ψιλοκορόιδευα όποιον μεγάλο ασχολούταν με Pokémon, πιο πολύ γιατί δεν ήξερα. Δεν κάθισα να σκεφτώ αν πραγματικά μ' αρέσουν και μένα. Έτσι και οι άλλοι, δεν έχουν ασχοληθεί καν με Pokémon ή έχουν λανθασμένη εντύπωση.

'Η όπως και να το κάνουμε, το να βλέπεις εμένα και τον Phoenix, ΄β λυκείου παιδιά να κάνουμε μάχη με τα DS στα Goodys είναι λίγο κωμικό, ασυνήθιστο. Φαίνεται κάπως, δεν μπορεί να πει κανείς. Δεν με πειράζει και πολύ αλλά έτσι είναι. Και δεν με πειράζει να με πειράζουν αρκεί να μην πάει στο κακόβουλο κορόιδεμα.
pokemaniac?
αν και δεν περναω ωρες παιζοντας ποκεμον,τα λατρευω
1)εχω κατεβασει πολλα τραγουδια ποκεμον
2)μαθαινω να παιζω το τραγουδι του λουγκια στο πιανο(εχω καταφερει μονο λιγο)
3)γραφω δικα μου βιβλια (τετραδια βασικα) με ιστοριες ποκεμον (2 απο τις αμετρητες που εχω σκεφτει.τις σκεφτομαι το βραδυ για να με παρει ο υπνος αλλιως δεν μπορω να κοιμηθω)
4)το πισω μερος της πορτας του δωματιου μου ειναι γεματο ζωγραφιες ποκεμον που εχω φταξει
5)στο παραθυρο μου υπαρχει ενα umbreon που εχω φτιαξει με αυτη την κολλωδη μπογια για τζαμια
6)μικρη ειχα μια τσαντα πικατσου
7)ο υπολογιστης μου ειναι γεματος με φακελους με εικονες ποκεμον
8)τα βιβλια του σχολειου ειναι γεματα ζωγραφιες κυριως ποκεμον
δεν θυμαμαι κατι αλλο....
Ωραίο αυτό με το πιάνο, θα 'θελα κι εγώ να ξέρω κάνα μουσικό όργανο να παίζω τραγούδια Pokémon (και όχι μόνο).

Όσο για τις ιστορίες, γιατί δεν τις ανεβάζεις; Δεν χρειάζεται να 'ναι μεγάλες και με σειρά, και οι πολλές μικρές καλές είναι.
Luxray, μου φανηκε λιγο αστειο το "δεν θυμαμαι κατι αλλο..", αφου πρωτα διαβασα σχεδον 10 χαρακτηριστικα ενος pokemaniac. Toungue
Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι..πως στην ευχη καταφερες Umbreon (ενταξει δυσκολο σαν χρωματισμος δεν ειναι, ομως το σχεδιο του...) και μαλιστα στο τζαμι ? Εγω καποτε ειχα προσπαθησει να κανω ενα Ratata στο τζαμι μου και μου βγηκε...Grimer!
παιδιά καλησπέρα!!!
Λοιπόν εγώ σαν παιδάκι έβλεπα πόκεμον (μόλις είχαν πρωτοβγεί στην ελλάδα) αλλά μην φανταστείτε τρομερό κάψιμο δν είχα ιδέα οτι τα σημερινά παιδιά βλέπουν παιζουν κ ασχολούνται ακομα...το εμαθα ομως απ το ανηψάκι μου που είναι 6 χρονών και μ ζήτησε όταν πάω να τον δώ σ 1 μήνα να του πάω μια pokeball βρίσκομαι Αθήνα αλλά μέχρι τωρα όσο κι αν έχω ψάξει δεν βρίσκω ούτε pokeball oύτε κάρτες τπτ...Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ ο,τιδήποτε σε μη ηλεκτρονικό παιχνίδι ποκεμον...? Confused
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Smile

Υ.Γ έκανα registration στο blog μόνο για αυτό, θέλω πολύ να του πάω του μκρού αυτό που ζήτησε..ειναι τ καλύτερο παιδι του κοσμου!!! Blush Shy
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=pokemon

Στις φιγούρες δράσης και τα λούτρινα έχει διάφορα.
Κάρτες θα βρείς σίγουρα σε κάποιο κατάστημα της Κάισσα και νομίζω τα Jumbo έχουν ακόμα στα ταμεία.

Ωστόσο αντικείμενα όπως Pokeball θα δυσκολευτείς πλέον: είτε θα βρεις κάτι ακριβό όπως αυτά στo Skroutz, είτε θα αναγκαστείς να παραγγείλεις κάτι από το ebay.

Ελπίζω να βοηθήσαμε κάπως Smile
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!!!!Ελπίζω όντως να βρώ εκεί που μου είπατε..Smile
(30-10-2011 12:37 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]'Η όπως και να το κάνουμε, το να βλέπεις εμένα και τον Phoenix, ΄β λυκείου παιδιά να κάνουμε μάχη με τα DS στα Goodys είναι λίγο κωμικό, ασυνήθιστο. Φαίνεται κάπως, δεν μπορεί να πει κανείς.
Nαι, ενώ το να παίζει κάποιος σαχλαμάρες τύπου Angry Birds στο κινητό του ή να χαζεύει στο Facebook από το iPad του το αντί να κόβει κίνηση στα τριγύρω τραπέζια είναι καλύτερο, ε; Blind Μέχρι και στις αίθουσες κινηματογράφου λίγα λεπτά πριν αρχίσει ένα έργο δεν είναι λίγες οι φορές που έχω πετύχει άτομα να μπαίνουν στο Facebook από το κινητό τους λες και θα πάθουν τίποτα αν δεν μπουν για λίγο. Dodgy Καλά, αυτό μου θύμισε και την εξής "επική" ατάκα που είχα ακούσει από μια κοπελιά στις διακοπές: "Πάμε για λίγο στο internet να τσεκαρώ τον λογαριασμό μου στο Facebook;".
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's