Legendary Pokémon

Full Version: Είστε Pokemaniac; Aποδείξτε το!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
(10-11-2012 07:21 AM)Vetus Wrote: [ -> ]"επική" ατάκα που είχα ακούσει από μια κοπελιά στις διακοπές: "Πάμε για λίγο στο internet να τσεκαρώ τον λογαριασμό μου στο Facebook;".

Kill it before it lays eggs!
Hmm αν είμαι Pokemaniac;
Προσωπικά πιστεύω ότι όποιο άτομο ασχολείται με τα Pokemon είναι Pokemaniac, δεν πιστεύω πως αυτός που έχει περισσότερα πράγματα σχετικά με τα Pokemon είναι μεγαλύτερος Pokemaniac ή επειδή έχει complete pokedex κτλ. Ασχολείσαι με τα Pokemon και σου αρέσει, είσαι Pokemaniac.

Λοιπόν τώρα γτ είμαι εγώ Pokemaniac:
Έχω μινιατούρες Pokemon μαζί με ένα gameboy color ψεύτικο με μία pokeball στην κορυφή και πατάς το κουμπί που ουσιαστικά είναι η οθόνη του gameboy και εκτοξεύεται η pokeball και καλά για να πιάσει το κάθε Pokemon (η pokeball είναι συνδεδεμένη με το gameboy με ένα μικρό σχοινάκι)
Από κασέτες έχω R/B/Y, G/S, S είναι λίγες το ξέρω αλλά δεν με πειράζει εμένα.
Έχω κάρτες και πρόσφατα άρχισα να παίζω το TCG online.
Έχω 2 θήκες για τάζος από τα γαριδάκια που παίρναμε πιο παλιά γεμάτα με Pokemon τάζος.
Έχω ακόμα αυτοκόλλητα που τα βάζαμε σε τετράδια κτλ.
Έχω lunch box (βασικά ταπερ είναι για το φαγητό ) me Pikachu να κάνει surf.
Έχω Mewtwo και Pikachu σε μικρά λούτρινα που έδιναν στα goody's.
Μια φορά που έπεσα για ύπνο ένα καλοκαιρινό μεσημέρι άρχισα να ακούω την μουσική από Pokemon Sapphire και νόμιζα πώς κάποιος έπαιζε ενώ δεν έπαιζε κανείς.
Βλέπω το anime, διαβάζω το manga.
Και μικρός είχα κολλήσει στο γραφείο μου Pokemon αυτοκόλλητα (στρογγυλά ήταν) και ο πατέρας μου τα έβγαλε Sad, ακόμα το θυμάμαι όταν τα έβγαζε, έχει μείνει σημάδι στην ψυχή μου αυτό και μάλλον δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Νομίζω αυτά είναι όλα.
Δύο καινούρια που πρόσθεσα σήμερα στο αρχικό post:
- Mπαίνω στο /vp/ σε καθημερινή σχεδόν φάση.
- Όταν παίζω Super Smash Bros Brawl με την παρέα πάντα διαλέγω Pikachu, Jigglypuff και Lucario (Pokemon Trainer πλέον έχω σταματήσει να διαλέγω). Eιδικά με τον Pikachu τους σπάω τα νεύρα (ναι, ξέρω να τον χρησιμοποιώ καλά).

Άσχετο με μένα αλλά έχω κι ένα φίλο που όταν βγαίνουμε έξω βόλτα μαζί και βλέπει μια χοντρή κοπέλα μου λέει "Να ένα Snorlax!". Επίσης μια άλλη φίλη μου που έχει παίξει μέχρι την τρίτη γενιά Pokemon μου 'χει πει ότι όταν ήταν μικρή όταν ήταν να κοιμηθεί με την αδελφή της τραγουδούσε το νανούρισμα του Jigglypuff. Kι έπιανε πάντα!

(10-11-2012 01:41 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Έχω lunch box (βασικά ταπερ είναι για το φαγητό είναι) me Pikachu να κάνει surf.
Παίζει καμιά φωτογραφία με το εν λόγω ταπεράκι;
Έκανα account στο ImageShack μόνο για αυτά κυρίως αλλά ίσως ανεβάσω και τπτ άλλα πράγματα στο μέλλον.

Sorry που φαίνονται μικρά αλλά είμαι καινούργιος στο ImageShack που μάλλον αυτό φταίει. Ορίστε μια μικρή μίξη με κάποια πράγματα που έχω
(video games δεν έβαλά γτ ξέρετε ποια έχω)
[Image: dsc00322gk.th.jpg]

[Image: dsc00320vx.th.jpg]
(12-11-2012 01:20 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Έκανα account στο ImageShack μόνο για αυτά κυρίως αλλά ίσως ανεβάσω και τπτ άλλα πράγματα στο μέλλον.

Sorry που φαίνονται μικρά αλλά είμαι καινούργιος στο ImageShack που μάλλον αυτό φταίει. Ορίστε μια μικρή μίξη με κάποια πράγματα που έχω
(video games δεν έβαλά γτ ξέρετε ποια έχω)
[Image: dsc00322gk.th.jpg]

[Image: dsc00320vx.th.jpg]

Λολ, εκείνο το μοβ παιχνίδι σαν GameBoy που έχεις δίπλα από το τάπερ με τον Pikachu το 'χα κι εγώ αλλά χάθηκε με τα χρόνια.
Quote:Λολ, εκείνο το μοβ παιχνίδι σαν GameBoy που έχεις δίπλα από το τάπερ με τον Pikachu το 'χα κι εγώ αλλά χάθηκε με τα χρόνια.

Δεν πειράζει μωρέ που το έχασες.Toungue
Ο promo Mew μάλλον είναι η πιο σπάνια κάρτα που έχω.

Λοιπόν τι λέτε να ανεβάσετε και εσείς κάποιες εικόνες που να δείχνετε τι έχετε κ εσείς.
Tα σπάει το ταπεράκι του Pikachu. Cool
Quote:Tα σπάει το ταπεράκι του Pikachu.
Thank you my friend for you kind words.
Μ' αρέσει που είμαι κάτοχος αυτού του ταπερ κ btw το ξέθαψα πριν λίγες μέρες από ένα ντουλάπι στην κουζίνα.
Εγώ ήμουν(μέχρι που είδα την τελευταία γενιά και με απογοήτευσε...) αλλά ακόμα όμως έχω την περιέργεια για το πως θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία των Pokemon...
1) Έχω στη συλλογή μου όλες τις κασέτες των Pokemon, εκτός Red/Black/White2/Black2
2) Όταν τα καλοκαίρια πήγαινα στη θάλασσα πίστευα ότι είχα το δικό μου gym, και τα παιδιά τριγύρω μου ήταν εκπαιδευτές.
3) Σκίτσαρα πρωτότυπες φιγούρες Pokemon σε ένα μπλοκ ζωγραφικής αλλά και δημιουργούσα και ένα είδος κόμικ (τα οποία ακόμα τα αναζητώ)
4) Είχα μαζέψει κάτι παιχνίδια που έδιναν τα Goody's από την δεύτερη γενιά που δεν είχα καταφέρει να τα μαζέψω όλα και είχα τσαντιστεί!! γκρρρ
5) Έβλεπα με τρέλα τα anime μέχρι που τα έκοψε το Star και έχω σε κασέτες ακόμα τις πρώτες ταινίες Pokemon.
6) Είχα γραφτεί σε ότι online game υπήρχε που αφορούσε Pokemon

Κάτι άλλο δεν θυμάμαι προς το παρόν, αλλά πιστεύω ότι αν κάτι καινούργιο με ενθουσιάσει πάλι σίγουρα θα αρχίσω και πάλι το "κάψιμο"
(26-10-2011 09:18 PM)Johnis Wrote: [ -> ]Θα πω ένα αλλα μην γελάσετε, σίγουρα το κάνετε κ εσείς...

ΠΑΙΖΩ Κ ΕΓΩ POKEMON ΣΤΟ W/C!!! Big Grin

Αν δεν πάρω το DS στην τουαλέτα,δεν ''αφοδεύω'' εύκολα Toungue

(29-10-2011 01:00 AM)Argente844 Wrote: [ -> ]Εχω ακουσει και εχω ακουσει απο ατομα τα οποια το εμαθαν, κυριως τα γνωστα "Μπεμπης εισαι ?" και "Δεν πας να βρεις καμια γκομενα λεω γω!".Ε οχι ρε σεις! Επειδη η δικη σας μοδα βλεπει τα ποκεμον ως κατι ντεμοντε απο την εποχη του Κολομβου, εγω βλεπω το δικο σας στυλακι του "φοραω οτι κανουργιο βγαλει ο Αρμανι και καθε αλλη φιρμα " τον απολυτο μεγαλισμο και μπορω να το στηριξω με επιχειρηματα.

Πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει όλοι να παίζουν LOL,GTA και CoD.Εντάξει,δεν λέω,παίξτε τα πολεμικά σας και τα gangsterικά σας.Εσάς τι σας νοιάζει που διασκεδάζω?

(29-10-2011 01:21 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Επειδή κι εγώ έχω παίξει αρκετά games, εκτιμώ το καθένα διαφορετικά. Ωραία τα Pokémon αλλά καμιά φορά σε κουράζουν τα training και τα battles του και θες να ξεδώσεις σε κάνα καλό fps (Team Fortress 2 για μένα) ή λαχταράς να παίξεις κάνα lanaki με την παρέα στο net (DotA).

Παίζεις κι εσύ TF2 άρχοντα?

(29-10-2011 10:12 AM)Johnis Wrote: [ -> ]Ίσως τελικά τα pokemon να είναι το μυστικό δωμάτιο μας, εκεί που απομονωνόμαστε από το χαζό, βαρετό και βλαβερό "έξω" και βρίσκουμε τον τρόπο να αρχίσουμε να βλέπουμε τον κόσμο με έναν άλλο τρόπο, πιο αγνό.

RESPECT

Τώρα...10+1 πράγματα και πείτε μου αν είμαι Pokemaniac.
1)Άρχισα να παίζω από το 2008,με την Diamond.Από τότε,ΚΟΛΛΗΣΑ!
2)Παίζω Grepolis και μια πόλη μου την ονόμασα Lavender Town.
3)Γράφτηκα σε αυτό το site!Και το κανάλι μου στο YouTube είναι Pokemon themed.
4)Περιμένω ΠΑΝΤΑ την επόμενη κασέτα που θα βγει (έχω γενέθλια τον Οκτώβριο!Οπότε,είμαι τυχερός!)
5)Πάντα σκέφτομαι πώς θα ήταν ο κόσμος αν υπήρχαν Pokemon.
6)25 στις 30 αναζητήσεις που κάνω στη Google έχουν σχέση με τα Pokemon.
7)Έχω έναν φάκελο με τα sprites από την Gen5.
8)Αν μου ζητούσε μια κοπέλα να τα φτιάξουμε,θα την ρωτούσα τι πιστεύει για τα Pokemon.Αν μου έλεγε κάτι που δεν μου αρέσει,δεν θα γινόταν τίποτα.Αν μου έλεγε ότι δεν της αρέσουν ιδιαίτερα,αλλά δεν έχει πρόβλημα με αυτούς που παίζουν,ΟΚ.Αν μου έλεγε ότι παίζει κι αυτή,ακόμα καλύτερα!
9)Πήγα στον Μουστάκα για το Keldeo,αν και μου είπαν ότι ποτέ δεν είχαν Pokemon event (παρ'όλο που είδα την αφίσα!)
10)Είχα WPA και το άλλαξα σε WEP μόνο και μόνο για να συνδέομαι μέσω Wi-Fi.
+1)Κάθισα και έγραψα τους 10 λόγουςToungueToungueToungue
Μπορώ να πω ότι σε σχέση με αρκετούς που έχουν γράψει σε αυτό το θέμα δεν είμαι Pokemaniac...
Ωχ, ωχ... είδα το thread και λέω αμάν μας πιάσανε... checklist λοιπόν...

-Ο ήχος κλήσης μου είναι ένα metal cover του original pokemon battle theme από τις R/B/Υ
-Το Wallpaper του υπολογιστή (και του κινητού) μου σχεδόν πάντα είναι Pokemon themed
-Στο iTunes έχω όλα τα soundtracks τόσο από το παιχνίδι όσο και από το anime καθώς και άπειρα covers αυτών, πολά εκ των οποίων είναι μονίμως στις λίστες μου.
-Έχω παραδώσει εργασίες εξαμήνου ανάμεσα στις οποίες βρίσκονταν πίνακες featuring Pokemon... Για καλή μου τύχη οι καθηγητές μου δεν αναρωτήθηκαν τι στο καλό τρέχει μαζί μου.
-Μετά από καριέρα 19 χρόνων στο gaming (xP; παίζω από τα 4) το Pokemon εξακουλουθεί να είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι.
-μπλοκάκι; Σπιράλ τριών θεμάτων έχω για τα πόκεμον στο οποίο συμπεριλαμβάνονται ιδέες για fanfics
-Έχω διαβάσει τόσα άπειρα fics που έχω χάσει κυριολεκτικά το μέτρημα παρότι δεν υποστηρίζω κανένα shipping στο fandom!! (εκτός από ένα που δεν το ξέρει κανένας και είναι τόσο obscure ο λόγος που συμφωνώ και τόσο unpopular το pairing που δεν υπάρχουν fics να διαβάσω! xD)
-Στο random theme pen & paper rpg challenge που κάναμε με κάποιους γνωστούς μου δημιούργησα έναν κόσμο αλλά Dungeons and Dragons (εξίσου μεσαιωνικό fantasy) στον οποίο υπάρχουν μόνο pokemon gijinkas. Οι κινήσεις τους μεταφράζονται σε skills και abilities για τους χαρακτήρες και παίζουν και natures σε στυλ alignment ανάλογα το χαρακτήρα. Και ολόκληρη ιστορία πακέτο, φυσικά.
-Ξεχωριστά απ' αυτό παίζω άλλο ένα roleplay σε post apocalyptic Pokemon setting.
-Το πρώτο fanfiction που έγραψα ποτέ ήταν Pokemon.
-Pokemon Manga for life. TT^TT
-Προφανώς και βλέπω ακόμα το anime παρότι μερικές φορές μισώ τον εαυτό μου γι΄αυτό.
-Έχω ολες τις ταινίες σε DVD όχι όμως και τα επισόδεια (βγαίνουν σε box sets; αν ναι δεν θέλω να ξέρω πόσο θα μου κόστιζε να τα αγοράσω όλα)
-Μετά από χρόοοοονια που είχα να ασχοληθώ με pokemon merchandise παρήγγειλα μερικές φιγούρες (μεγάλη νίκη για τη σειρά γιατί είμαι περίεργη με τις φιγούρες που συλλέγω) και δυο λούτρινα και σκέφτομαι να ξανάρχίσω το card game
-Τρομάζω τον εαυτό μου ψάχνοντας πληροφορίες για διάφορα Πόκεμον... fridge horrors ftw.
--(για να μην αναφέρω ότι τόσο καιρό ζούσα σ' ένα ψέμα!! Το Wailord είναι λαφρύτερο απ' τον αέρα... δεν έβγαζε νόημα μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ήταν right there in the manual... float whale pokemon??? thank you GF...)
-Έχω μια έκδοση συν την τρίτη κάθε γενιάς (και θέλω να αγοράσω αυτές που δεν έχω) στη main series (Red, Yellow, Silver, Crystal, Sapphire, Emerald, FireRed, Peal, PLatinum, SoulSilver, Black, White, Black2 και περιμένω την Χ)
-Έχω πολα απ' τα sidegames! Όλα τα Ranger, Mystery Dungeon, Pinball αθώς και το TCG για το Game Boy και το Dash, Conquest και Rumble για DS και νεότερα.
-Ένα από τα άλλα χόμπι μου είναι η συλλογή Ball Jointed Dolls, περιτό να πω πως για να γιορτάσω την κυκλοφορία καινούριων παιχνιδιών πέρνω και από ένα hoodie με πόκεμον για κάποια κούκλα. Έτσι η Irie μου έχει φουτεράκι με το Keldeo και η Hyorin ένα με το Eevee από το Pokemon Conquest xP Δεν έχω αποφασίσει ποιος θα πάρει τι για την Gen. vΙ ακόμα, μάλλον γιατί δεν έχω δει όλα τα καινούρια designs για να αποφασίσω τι τους ταιριάζει...
Εγω εχω ολες τις κασετες μεχρι και Ruby/Saphire
Πηρα νιντεντο 64 μονο για τα pokemon Stadium 1+2 + gamecube για Colloseum
Εχω ακομα ολες μου τις καρτες σε κουτια + τις σπανιες σε αλμπουμ.
Ακομα παρακολουθω το Ανιμε + Μανγκα αν και μετα το Origin ο Ash ειναι ενα τιποτα για μενα Toungue
Πανω κατω αυτα για καμποσο διαστημα δεν ασχολιομουν καθολου αλλα τωρα τα εχω ξαναποιασει και ειναι σαν να μην περασε ουτε μια μερα!
@Livie
1ον με τις ταινίες σε dvd εννοείς μέχρι την 7 με το Deoxys, σωστά;
2ον αν θες σου στέλνω links σε pm να κατεβάσεις τα επεισόδια season 1-10 με ελληνικό ήχο
3ον δεν σκέφτεσαι καν να αρχίσεις το tcg πάλι, το έχεις αρχίσει ήδη Toungue
@Grim Ripper:
1- yep! (και τις υπόλοιπες από download >3>;;; )
2- τα έχω!! Έτυχε να τα πάρω τότε που τα είχε βγάλει κάποια εφημερίδα.
3- PFFFFF. Ναι, κάπως έτσι γίνετε πάντα!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's