10-11-2012, 12:47 PM
(10-11-2012 07:21 AM)Vetus Wrote: [ -> ]"επική" ατάκα που είχα ακούσει από μια κοπελιά στις διακοπές: "Πάμε για λίγο στο internet να τσεκαρώ τον λογαριασμό μου στο Facebook;".
Kill it before it lays eggs!
(10-11-2012 07:21 AM)Vetus Wrote: [ -> ]"επική" ατάκα που είχα ακούσει από μια κοπελιά στις διακοπές: "Πάμε για λίγο στο internet να τσεκαρώ τον λογαριασμό μου στο Facebook;".
(10-11-2012 01:41 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Έχω lunch box (βασικά ταπερ είναι για το φαγητό είναι) me Pikachu να κάνει surf.Παίζει καμιά φωτογραφία με το εν λόγω ταπεράκι;
(12-11-2012 01:20 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Έκανα account στο ImageShack μόνο για αυτά κυρίως αλλά ίσως ανεβάσω και τπτ άλλα πράγματα στο μέλλον.
Sorry που φαίνονται μικρά αλλά είμαι καινούργιος στο ImageShack που μάλλον αυτό φταίει. Ορίστε μια μικρή μίξη με κάποια πράγματα που έχω
(video games δεν έβαλά γτ ξέρετε ποια έχω)
Quote:Λολ, εκείνο το μοβ παιχνίδι σαν GameBoy που έχεις δίπλα από το τάπερ με τον Pikachu το 'χα κι εγώ αλλά χάθηκε με τα χρόνια.
Quote:Tα σπάει το ταπεράκι του Pikachu.Thank you my friend for you kind words.
(26-10-2011 09:18 PM)Johnis Wrote: [ -> ]Θα πω ένα αλλα μην γελάσετε, σίγουρα το κάνετε κ εσείς...
ΠΑΙΖΩ Κ ΕΓΩ POKEMON ΣΤΟ W/C!!!
(29-10-2011 01:00 AM)Argente844 Wrote: [ -> ]Εχω ακουσει και εχω ακουσει απο ατομα τα οποια το εμαθαν, κυριως τα γνωστα "Μπεμπης εισαι ?" και "Δεν πας να βρεις καμια γκομενα λεω γω!".Ε οχι ρε σεις! Επειδη η δικη σας μοδα βλεπει τα ποκεμον ως κατι ντεμοντε απο την εποχη του Κολομβου, εγω βλεπω το δικο σας στυλακι του "φοραω οτι κανουργιο βγαλει ο Αρμανι και καθε αλλη φιρμα " τον απολυτο μεγαλισμο και μπορω να το στηριξω με επιχειρηματα.
(29-10-2011 01:21 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Επειδή κι εγώ έχω παίξει αρκετά games, εκτιμώ το καθένα διαφορετικά. Ωραία τα Pokémon αλλά καμιά φορά σε κουράζουν τα training και τα battles του και θες να ξεδώσεις σε κάνα καλό fps (Team Fortress 2 για μένα) ή λαχταράς να παίξεις κάνα lanaki με την παρέα στο net (DotA).
(29-10-2011 10:12 AM)Johnis Wrote: [ -> ]Ίσως τελικά τα pokemon να είναι το μυστικό δωμάτιο μας, εκεί που απομονωνόμαστε από το χαζό, βαρετό και βλαβερό "έξω" και βρίσκουμε τον τρόπο να αρχίσουμε να βλέπουμε τον κόσμο με έναν άλλο τρόπο, πιο αγνό.