25-09-2011, 09:06 PM
27-09-2011, 05:55 PM
αθλιο ανιμε/μανγκα
εσενα ποια ειναι;
εσενα ποια ειναι;
27-09-2011, 07:07 PM
^
Γιατί ρε τόσο χάλια; Εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αλλά απ' ότι έχω ακούσει κάτι κάνει. Η μήπως είναι όντως για πέταμα;
Γιατί ρε τόσο χάλια; Εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αλλά απ' ότι έχω ακούσει κάτι κάνει. Η μήπως είναι όντως για πέταμα;
27-09-2011, 09:22 PM
γαματο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28-09-2011, 02:43 PM
(27-09-2011 07:07 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]^
ΠΕΤΑΜΑ
μονο one piece παιδια (φυσικα υπαρχουν πολλα καλα/αριστα ανιμε αλλα μιλαω για long on-going shonen )
28-09-2011, 04:47 PM
Δεν βλέπω κάποιο από τα 3 μεγάλα Shonen,αλλά από το λίγο που έχω δει θα τα έβαζα OP > Naruto > Bleach.
28-09-2011, 05:23 PM
Τώρα θα με αναγκάσετε να μπλέξω στη συζήτηση...
ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Αν κάνετε το λάθος και πάτε με την προοπτική ότι το One Piece είναι καλύτερο είτε από το Naruto είτε από το Bleach τό'χετε χάσει πραγματικά...δεν λέω να μην το δείτε αλλά ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ όχι και καλύτερο από τ'άλλα!
Η σειρά είναι Naruto > Bleach > OP και το λέει κάποιος που έχει παρακολουθήσει και τα 3...περιμένω αντίλογο.
(28-09-2011 02:43 PM)Aldark Wrote: [ -> ]ΠΕΤΑΜΑ
μονο one piece παιδια (φυσικα υπαρχουν πολλα καλα/αριστα ανιμε αλλα μιλαω για long on-going shonen )
ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Αν κάνετε το λάθος και πάτε με την προοπτική ότι το One Piece είναι καλύτερο είτε από το Naruto είτε από το Bleach τό'χετε χάσει πραγματικά...δεν λέω να μην το δείτε αλλά ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ όχι και καλύτερο από τ'άλλα!
Η σειρά είναι Naruto > Bleach > OP και το λέει κάποιος που έχει παρακολουθήσει και τα 3...περιμένω αντίλογο.
28-09-2011, 10:43 PM
(28-09-2011 05:23 PM)Adk Wrote: [ -> ]Τώρα θα με αναγκάσετε να μπλέξω στη συζήτηση...^Συμφονω και εγω απολυτα.Για να πω την αληθηα δεν βλεπω τι το τοσο σπουδεο εχει το ΟΡ (εκτος απο το οτι το βλεπαμε ολοι οταν ημασταν μικροι στην τηλεοραση) Το ναρουτο εχει μονο 1 ελατομα κατα την γνωμη μου : Πολυ βαρετα και εντελος ασχετα fillers (οσα ειναι πολα επεισοδεια) αλιος ειναι χιλιες φορες καλυτερο απο τα αλλα 2.Βασικα και το bleach ειναι πολυ ωρεο αν και μερικες φορες το παρατραβανε λιγο.........Αλλα εχει πολυ ωρεο manga.
(28-09-2011 02:43 PM)Aldark Wrote: [ -> ]ΠΕΤΑΜΑ
29-09-2011, 04:56 PM
Naruto:
Xαρακτηρες:GAY
Υποθεση:KILL SASUKE δεξερωκιεγωτι
Πρωταγωνιστης:LAAAME , ακομα θυμαμαι πως απο πορωμενος εμεινα ετς
Και πολλα αλλα εχει πολλους haters και εγω μην εχοντας δει ολο το εν λογω ανιμε(το μανγκα αγοραζω) εχω να πω οτι φεηλαρει καπως.....ειδικα μετα απο ενα σημειο το χασε οπως και το...
BLEACH:FAIL! Βσκ ηταν πολυ καλο αλλα ο Kubo πιεστηκε κι ετς εξελιχθη σε τρολλερ , οταν πηγε να φτιαξει ενα καλο αρκ (βλ. Fake Karakura) το ****** στεγνα εν συνεχεια.
OP:διπλασιο και ακομα στη κορυφη χωρις να χει κανει τρυπες/κοιλιες
Xαρακτηρες:GAY
Υποθεση:KILL SASUKE δεξερωκιεγωτι
Πρωταγωνιστης:LAAAME , ακομα θυμαμαι πως απο πορωμενος εμεινα ετς
Και πολλα αλλα εχει πολλους haters και εγω μην εχοντας δει ολο το εν λογω ανιμε(το μανγκα αγοραζω) εχω να πω οτι φεηλαρει καπως.....ειδικα μετα απο ενα σημειο το χασε οπως και το...
BLEACH:FAIL! Βσκ ηταν πολυ καλο αλλα ο Kubo πιεστηκε κι ετς εξελιχθη σε τρολλερ , οταν πηγε να φτιαξει ενα καλο αρκ (βλ. Fake Karakura) το ****** στεγνα εν συνεχεια.
OP:διπλασιο και ακομα στη κορυφη χωρις να χει κανει τρυπες/κοιλιες
29-09-2011, 05:26 PM
(29-09-2011 04:56 PM)Aldark Wrote: [ -> ]εχει πολλους haters
αυτο τα λεει ολα.
Καταρχας εναν λογο για αυτα που λες δεν δινεις και τιποτα δεν ισχιει απο αυτα που ειπες.
Και συγνομη ειπες τον naruto lame?O Luffy dld.....
Υστερα λες οτι η Υποθεση ειναι χαζη.Καταρχας........πως στο καλο αρχισε το ΟΡ θυμασαι?Με τον luffy σε ενα βαρελι.(wtf)
29-09-2011, 07:09 PM
(29-09-2011 04:56 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Πρωταγωνιστης:LAAAME
Ψιλοχαζός τύπος που όταν χρειάζεται γίνεται τούμπανος και δυναμώνει όσο προχωράει η ιστορία:
Naruto √
Bleach √
One Piece √
Οποιοδήποτε shounen manga/anime φτιάχτηκε ποτέ √
(29-09-2011 04:56 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Υποθεση:KILL SASUKE δεξερωκιεγωτι
Είναι ο πρωταγωνιστής, μαζεύει μερικούς φίλους/σύμμαχους, δέρνει κακούς με απώτερο σκοπό να γίνει ο καλύτερος σε κάτι:
Naruto √
Bleach √
One Piece √
Οποιοδήποτε shounen manga/anime φτιάχτηκε ποτέ √
Όλα είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα, deal with it. Η μόνη διαφορά είναι το setting στο οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία και το ποιο από αυτά είναι το καλύτερο είναι υποκειμενικό, θέλει ο ένας να δει νίντζες και βλέπει Naruto, θέλει ο άλλος πειρατές και βλέπει One Piece, θέλει ο τρίτος μαφιόζους και βλέπει Reborn, κλπ κλπ.
29-09-2011, 08:29 PM
(29-09-2011 05:26 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ](29-09-2011 04:56 PM)Aldark Wrote: [ -> ]εχει πολλους haters
αυτο τα λεει ολα.
Καταρχας εναν λογο για αυτα που λες δεν δινεις και τιποτα δεν ισχιει απο αυτα που ειπες.
Υστερα λες οτι η Υποθεση ειναι χαζη.Καταρχας........πως στο καλο αρχισε το ΟΡ θυμασαι?Με τον luffy σε ενα βαρελι.(wtf)
This is epic you shit breaks!
Επισης το μανγκα δεν αρχιζε με το λουφφυ σ'ενα βαρελι
τελως παντων δε θα τ'αναλυσω
γουσταρω μαφια και πειρατεια υποσταραω κυριως οπ και ρημπορν , το ναρουτο σπαει λιγο νεβρα γτ το βλεπουν κατι ημουλα ποζερια και ειναι διασημο λογω της διασημοτατας στην αμερικη...chill outa
απο πρωταγωνιστες παντως ο πιο bad ass ειν ο Ichigo....ειν διαφορετικος και βσκ δε μ'αρεσει καν ο Λουφφυ , εχει πολλους badass
29-09-2011, 08:47 PM
(29-09-2011 08:29 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Ναι δικιο εχεις και στα 2. Και εμενα μου σπανε τα νευρα αυτοι οι ηλιθιοι τυποι........ Και οντος ο Ichigo ειναι καλυτερος απο τους αλλους 2 κατα την γνομη μου.(29-09-2011 05:26 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ](29-09-2011 04:56 PM)Aldark Wrote: [ -> ]εχει πολλους haters
αυτο τα λεει ολα.
This is epic you shit breaks!
Επισης το μανγκα δεν αρχιζε με το λουφφυ σ'ενα βαρελι
τελως παντων δε θα τ'αναλυσω
γουσταρω μαφια και πειρατεια υποσταραω κυριως οπ και ρημπορν , το ναρουτο σπαει λιγο νεβρα γτ το βλεπουν κατι ημουλα ποζερια και ειναι διασημο λογω της διασημοτατας στην αμερικη...chill outa
απο πρωταγωνιστες παντως ο πιο bad ass ειν ο Ichigo....ειν διαφορετικος και βσκ δε μ'αρεσει καν ο Λουφφυ , εχει πολλους badass
29-09-2011, 09:29 PM
ITT: Opinions
Μετά από το Mr. Obvious stuff, απλά να πω ότι δε ξέρω πόσους haters έχει το Naruto, το ίδιο ισχύει για κάθε μεγάλο shounen anime. Όπως επίσης και για τον κόσμο που το βλέπει, πιστεύω βασικά ρε Aldark ότι είσαι λίγο προκατειλλημένος ως προς το Naruto...κι εγώ μπορώ να πω ότι το OP το βλέπουν κάτι κ$@#^%μενα 13χρονά που εντυπωσιάζονται με το πιο ηλίθιο storyline και cast χαρακτήρων που έχει βγει, αυτό δε λέει κάτι. Είναι κακό γενικά να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις από προσωπικές εκτιμήσεις.
Γενικά και τα 3 anime έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους (π.χ. στο Naruto ΑΠΕΙΡΑ filler, στο Bleach το τραβάνε εκεί που δεν πρέπει και πολλές φορές κάνει κοιλιά, στο OP ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΠΑΝΤΑ) αλλά από κει και πέρα προφανώς κάθε ένα από αυτά είναι πολύ καλό για να το βλέπει τόσος πολύς κόσμος...δεν μπορώ δηλαδή να πω αντικειμενικά ότι το OP είναι κακό επειδή εμένα με χαλάει, σέβομαι τον κόσμο που το βλέπει και το δέχομαι ότι είναι δημοφιλές, απλά εμένα δεν μ'αρέσει τόσο όσο τ'άλλα, ή έστω βαριέμαι να παρακολουθήσω ως το 260φεύγα που υποτίθεται ότι ΓΙΝΕΤΑΙ καλό! Αν είναι να σπαταλήσω τόσο χρόνο για να μου γίνει πλύση εγκεφάλου για να το απολάυσω κλάφ'τα!
Θα συμφωνήσω πάντως ότι ο Ichigo είναι ίσως ο πιο badass από τους 3 αλλά και πάλι για μένα παραείναι badass μερικές φορές, προτιμώ το Naruto που είναι αρκετά πιο προσγειωμένος.
Α και Θάνο δεν είναι ακριβώς ίδια έχουμε πει, το story κάνει τη διαφορά και τα σκηνικά, ξεκίνα Βleach επιτέλους
Μετά από το Mr. Obvious stuff, απλά να πω ότι δε ξέρω πόσους haters έχει το Naruto, το ίδιο ισχύει για κάθε μεγάλο shounen anime. Όπως επίσης και για τον κόσμο που το βλέπει, πιστεύω βασικά ρε Aldark ότι είσαι λίγο προκατειλλημένος ως προς το Naruto...κι εγώ μπορώ να πω ότι το OP το βλέπουν κάτι κ$@#^%μενα 13χρονά που εντυπωσιάζονται με το πιο ηλίθιο storyline και cast χαρακτήρων που έχει βγει, αυτό δε λέει κάτι. Είναι κακό γενικά να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις από προσωπικές εκτιμήσεις.
Γενικά και τα 3 anime έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους (π.χ. στο Naruto ΑΠΕΙΡΑ filler, στο Bleach το τραβάνε εκεί που δεν πρέπει και πολλές φορές κάνει κοιλιά, στο OP ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΠΑΝΤΑ) αλλά από κει και πέρα προφανώς κάθε ένα από αυτά είναι πολύ καλό για να το βλέπει τόσος πολύς κόσμος...δεν μπορώ δηλαδή να πω αντικειμενικά ότι το OP είναι κακό επειδή εμένα με χαλάει, σέβομαι τον κόσμο που το βλέπει και το δέχομαι ότι είναι δημοφιλές, απλά εμένα δεν μ'αρέσει τόσο όσο τ'άλλα, ή έστω βαριέμαι να παρακολουθήσω ως το 260φεύγα που υποτίθεται ότι ΓΙΝΕΤΑΙ καλό! Αν είναι να σπαταλήσω τόσο χρόνο για να μου γίνει πλύση εγκεφάλου για να το απολάυσω κλάφ'τα!
Θα συμφωνήσω πάντως ότι ο Ichigo είναι ίσως ο πιο badass από τους 3 αλλά και πάλι για μένα παραείναι badass μερικές φορές, προτιμώ το Naruto που είναι αρκετά πιο προσγειωμένος.
Α και Θάνο δεν είναι ακριβώς ίδια έχουμε πει, το story κάνει τη διαφορά και τα σκηνικά, ξεκίνα Βleach επιτέλους
30-09-2011, 04:58 PM
Απ' ότι βλέπω το πάμε για war *grabs popcorn*. Εγώ πάντως προτιμώ Soul Eater.