Legendary Pokémon

Full Version: VG Universe
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Εισαγωγή. "Σύγκρουση Συμπάντων"

Ένα απόσπασμα από απόρρητα έγγραφα σε κάποιο ερευνητικό κέντρο στο Τέξας.

Θεωρία 25: «Ύπαρξη Παράλληλων Συμπάντων»

05.15.1987.Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι η ύπαρξη παράλληλων συμπάντων είναι πιθανή. Υπάρχει και η Πειραματική Θεωρία 26, για την ύπαρξη ενός μεγα-σύμπαντος που περιέχει πολλά μικρότερα, ένα από τα οποία είναι το δικό μας, με τον χαρακτηρισμό Reality. Με την ανάπτυξη του Σχεδίου 64, της υπερακτίνας ίσως καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια ρωγμή στο σύμπαν μας, που θα αποτελέσει είσοδος στο μεγα-σύμπαν. Το μεγα-σύμπαν έχει τον χαρακτηρισμό Allity.

11.15.1987. Το πρώτο πείραμα με την υπερακτίνα ήταν επιτυχές. Δημιουργήσαμε μια ρωγμή στην πραγματικότητα. Φαίνεται όμως πως επουλώθηκε αμέσως. Είναι σίγουρη πλέον η ύπαρξη της Allity. Δεν είναι επιβεβαιωμένα όμως τα παράλληλα σύμπαντα ακόμα. Η υπερακτίνα είναι πολύπλοκη ενώ το πετρέλαιο που χρησιμοποιεί δεν είναι αρκετό ως πηγή ενέργειας. Το πείραμα μένει γνωστό ως 8B και σταματάει μέχρι η τεχνολογία να αναπτυχθεί περισσότερο.

Τέλος Υπόθεσης

03.01.1997. Η Θεωρία 25, το Σχέδιο 64 και το Πείραμα 8Β επανέρχονται στο προσκήνιο. Το πετρέλαιο αντικαταστάθηκε με πυρηνική ενέργεια. Ο μηχανισμός της υπερακτίνας εκσυγχρονίστηκε. Με τις νέες προϋπόθεσης καταφέραμε να ανοίξουμε μια νέα τρύπα στην πραγματικότητα. Είχαμε αρκετό χρόνο ώστε να δούμε μέσα από αυτήν. Είναι ένας κενός χώρος αλλά διακρίναμε κάποιους περίεργους σχηματισμούς να κινούνται αρκετά μακριά από εμάς. Υπάρχει πιθανότητα 70% να είναι παράλληλα σύμπαντα. Μαζέψαμε και μια νέα ουσία, με κωδικό όνομα 64DD. Οι πλήρεις ιδιότητες της ουσίας είναι άγνωστες όμως φαίνεται ότι είναι υπερβολικά καλός αγωγός του ηλεκτρισμού και μαγνητίζεται πολύ εύκολα. Τοποθετήσαμε έξω από την ρωγμή έναν υπερμαγνήτη, το σχέδιο 32, για να μαζέψουμε περισσότερο 64DD αλλά η ρωγμή έκλεισε.

12.11.1998. Τα πειράματα έμειναν πίσω αλλά η έρευνα στο 64DD ήταν αποτελεσματική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια καλύτερη πηγή ενέργειας για την υπερακτίνα. Επίσης, βρήκαμε υπολείμματα από κάποια άλλα στοιχεία του μεγα-σύμπαντος. Είναι πιθανό ότι το 64DD ανήκει στο εξωτερικό περίβλημα ενός από τα παράλληλα σύμπαντα. Δίνουμε στο σύμπαν του 64DD την ονομασία VG. Φυσικά όλα αυτά είναι θεωρητικά. Περιμένουμε έγκριση από τον στρατό για άνοιγμα μια νέας ρωγμής. Δεν ξέρουμε πόσο πιο αποτελεσματικό είναι το 64DD από την πυρηνική ενέργεια γι’αυτό υπάρχουν καθυστερήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 64DD ενισχύεται με τον ηλεκτρισμό.

05.03.2002. Επιτέλους έγινε η τρίτη ρωγμή και το γεγονός χαρακτηρίστηκε ως
GC-OD. Φαίνεται όμως πως ο χρόνος δεν κυλούσε στο Allity. Κυλούσε μόνο όσο ήταν ανοιχτή η ρωγμή. Το σχέδιο 32 δεν είχε πάθει τίποτα τόσα χρόνια. Μάζεψε γρήγορα αρκετό 64DD και έτσι μπορούμε να κρατήσουμε για πολύ καιρό την ρωγμή ανοιχτή. Εντατικές έρευνες ξεκίνησαν.

12.08.2006. Οι έρευνες συνεχίστηκαν. Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στα Αποτελέσματα του GC-OD. Φαίνεται πως το ίδιο το σύμπαν VG έλκεται από τον υπερμαγνήτη. Αν συνεχιστεί αυτό θα πρέπει να διακόψουμε τις έρευνες για να μην υπάρξει σύγκρουση συμπάντων. Οι συνέπειες θα είναι σίγουρα καταστροφικές.

03.25.2011. Οι έρευνες σταμάτησαν καθώς το VG έχει φτάσει απειλητικά κοντά. Φαίνεται πως τα σύμπαντα βρίσκονται συνεχώς σε τροχιά με την επίδραση του χρόνου από το σύμπαν μας. Όμως η τροχιά του VG άλλαξε και θα πέσει πάνω στο δικό μας σύμπαν. Δεν μπορεί να γίνει κάτι. Η ρωγμή έχει σταθεροποιηθεί και δεν κλείνει πια. Τα Ηνωμένα Έθνη ενημερώθηκαν. Η σύγκρουση θα γίνει στις 11.18.2011. Είπαν την δικαιολογία σεισμού στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να μην θεωρηθούν τα ανώτερα στελέχη υπεύθυνα των πειραμάτων αυτών. Τα πειράματα τελειώνουν. Τότε ίσως έρθει το τέλος του κόσμου.

Τέλος Υπόθεσης.



Κεφάλαιο 1ο " Ο μεγάλος σεισμός"

Η πιο κρίσιμη μέρα της ανθρωπότητας όπως χαρακτηρίστηκε έφτασε. Ήταν 18 Νοέμβρη, διαφορετική ώρα για κάθε ζώνη στην Γη όμως. Ακόμα και ο πιο άπιστος άνθρωπος ήξερε ότι κάτι συνέβαινε. Ότι κάτι μεγάλο θα γινόταν. Πολλοί στράφηκαν στην Εκκλησία, περιμένοντας την Δευτέρα Παρουσία. Όλοι ήξεραν όμως ότι αυτό ήταν άσχετο. Ότι αυτό που θα συνέβαινε θα ήταν κάτι ακόμα πιο μεγάλο. Βρισκόμαστε στην Αθήνα. Είναι 6 το πρωί και όλος ο κόσμος παρακολουθεί ξύπνιος την επικαιρότητα. Ακόμα και οι άστεγοι της πόλης παρακολουθούν τηλεόραση για να μάθουν τι γίνεται. Όλος ο κόσμος περιμένει το λεγόμενο «Τέλος».

Και τότε… Η Γη σείεται. Ο ουρανός σείεται. Η ίδια η ύλη σείεται. Μεγάλες ρωγμές από την γη ανοίγουν οι οποίες καταπίνουν ολόκληρα κομμάτια της πόλης. Κομμάτια γης υψώθηκαν από το έδαφος σαν βουνά, ή μάλλον σαν καρφιά. Μέχρι και εκρήξεις ηφαιστείου ξεκίνησαν σε μέρη τα οποία δεν είχαν ηφαίστειο. Ναι, μιλάμε για έναν τεράστιο σεισμό. Ο μεγαλύτερος σεισμός που έπληξε την ανθρωπότητα ήταν ένα τίποτα μπροστά σε αυτό. Όμως δεν είχε τελειώσει εκεί. Αλλεπάλληλες λευκές εκρήξεις σημειώθηκαν παντού. Σαν δύο μεγάλα αντικείμενα να συγκρούονταν. Γιατί αυτό γινόταν. Όμως φαίνεται ότι μετά αυτά σταμάτησαν. Ένας δυνατός αέρας ξεκίνησε από το «κέντρο» των εκρήξεων. Σαν κάτι να ερχόταν με ταχύτητα. Κανείς από όσους επέζησαν δεν έβλεπε τίποτα όμως. Απλά το ένιωθε.

Σύντομα ο αέρας σταμάτησε. Οι δονήσεις είχαν σταματήσει επίσης. Η Αθήνα και όλός ο κόσμος, είτε μιλάγαμε για σημεία στην Γη είτε στον γαλαξία είχαν καταστραφεί. Μελέτες θα έδειχναν αργότερα πως στο ηλιακό μας σύστημα και ιδιαίτερα στην Γη ήταν μηδαμινές σε σχέση με το υπόλοιπο σύμπαν.

Στο ερευνητικό κέντρο του Τέξας, η ρωγμή είχε κλείσει. Κατάλαβαν εκεί ότι το σύμπαν VG πέρασε μέσα από το δικό μας. Όμως όλοι ήταν σίγουροι ότι δεν είχε φύγει τελείως. Ήξεραν ότι κατά κάποιον τρόπο είχε ενωθεί με το δικό μας. Οι εκρήξεις της σύγκρουσης τα ένωσαν. Κανείς δεν ήξερε όμως τι αποτελέσματα θα είχε η συγκεκριμένη ένωση.

Βρισκόμαστε στη Αθήνα πάλι, μετά τις καταστροφές. Όλοι είναι συγκλονισμένοι με τα γεγονότα όμως χαρούμενοι που επέζησαν. Ένας νεαρός, ο Peke έπεσε να κοιμηθεί κουρασμένος μετά την καταστροφή.
«Τις πλάκες… Θέλω τις πλάκες! Ξέρω ότι μπορείς να τις φέρεις. Μπορείς! Αν θες μπορείς! Είναι σημαντικό να τις πάρω! Και όσο πιο γρήγορα μπορώ! Συνάντησε με! Πρέπει… Πρέπει είπα! Πρέπει να με συναντήσεις στο βουνό που δημιουργήθηκε στην θέση του μνημείου… Της Ακρόπολης. Εκεί συνάντησε με! Σπρώξε μια πέτρα με ένα χαραγμένο A εκεί πέρα. Εκεί, θα βρεις το κλειδί ώστε να με συναντήσεις. Πρέπει! Θέλω τις πλάκες!»

Ξύπνησε. Τα λόγια αυτά ήταν στο κεφάλι του. Δεν ήξερε αν ήταν όνειρο ή πραγματικότητα. Αυτό που ήξερε ήταν ότι έπρεπε να πάει στην Ακρόπολη. Και γρήγορα.
---------------------------------------------


Ένας πρόλογος, ο οποίος όμως είναι κάπως άσχετος προς το παρόν με την ιστορία και το πρώτο κεφάλαιο. Ακόμα εισαγωγή είμαστε οπότε μην περιμένετε κάτι καλύτερο. Hope ya like it! Έχει και Pokemon, άλλο που δεν φαίνεται Toungue Btw,Όποιος καταλάβει τις ημερομηνίες και κάποιες ονομασίες έχει Bonus Toungue
Είναι...ωραίο. Ενδιαφέρον. Πραγματικά, μ 'άρεσε όλη αυτή η φάση με τα σύμπαντα κτλπ. Μπορεί να υστερεί λίγο σε ρεαλισμό αλλά γενικώς πιστεύω πώς αξίζει. Έχω δει αρκετά σενάρια καταστροφής αλλά ποτέ ένα με σύγκρουση δύο διαστάσεων. Ειδικά το σημείο που λες ότι ο υπερμαγνήτης στην ουσία τράβηξε το άλλο σύμπαν πάνω στο δικό μας είναι κορυφαίο. Και θα μπορούσε όντως να έχει βάση. Καλό ήταν και το σημείο με την καταστροφή, εντυπωσιακό.

Δεν ξέρω πώς σκοπεύεις να βάλεις Pokémon αλλά πρόσεξε μη χαλάσει η ωραία ατμόσφαιρα που έκανες. Αν και έχω μια υποψία, που αν το έκανες έτσι θα γινόταν ακόμα καλύτερο. Οπότε αναμένουμε.


Όσο για τα ονόματα/χρονολογίες, δεν μου λένε τίποτα, χωρίς να το ψάξω.
(09-12-2011 01:06 AM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Είναι...ωραίο. Ενδιαφέρον. Πραγματικά, μ 'άρεσε όλη αυτή η φάση με τα σύμπαντα κτλπ. Μπορεί να υστερεί λίγο σε ρεαλισμό αλλά γενικώς πιστεύω πώς αξίζει. Έχω δει αρκετά σενάρια καταστροφής αλλά ποτέ ένα με σύγκρουση δύο διαστάσεων. Ειδικά το σημείο που λες ότι ο υπερμαγνήτης στην ουσία τράβηξε το άλλο σύμπαν πάνω στο δικό μας είναι κορυφαίο. Και θα μπορούσε όντως να έχει βάση. Καλό ήταν και το σημείο με την καταστροφή, εντυπωσιακό.

Δεν ξέρω πώς σκοπεύεις να βάλεις Pokémon αλλά πρόσεξε μη χαλάσει η ωραία ατμόσφαιρα που έκανες. Αν και έχω μια υποψία, που αν το έκανες έτσι θα γινόταν ακόμα καλύτερο. Οπότε αναμένουμε.


Όσο για τα ονόματα/χρονολογίες, δεν μου λένε τίποτα, χωρίς να το ψάξω.
Ακροιβος αυτο. Μπραβο πεκε πολυ καλο Smile Εχει ενδιαφερον.

οσο για τις ονομασιες ολο και κανενα ζελντα θα ειναι η η ημερομινηα γενισης σου Toungue
Δεν θέλω να σας την "χαλάσω" αλλά όπως είπα δεν νομίζω να εξελιχθεί έτσι και το υπόλοιπο. Ο πρόλογος είναι κάπως άσχετος, απλώς εξηγεί πως ξεκίνησαν τα γεγονότα. Ο τόπος θα παραμείνει αυτός, μια Αθήνα μετά από ολική καταστροφή αλλά θα περιλαμβάνει και κάποια ακόμα μέρη. Γενικά ακόμα δεν έχετε μπει καν στο "πετσί" της υπόθεσης, οπότε να περιμένετε κι'άλλα πράγματα μετά, μαζί και Pokemon. Βέβαια δεν θα παίξουν τόσο σημαντικό ρόλο στην ιστορία.
Επίσης, ρεαλισμός; Εδώ μιλάμε για χάσματα στην πραγματικότητα, οπότε ο ρεαλισμός δεν είναι καν έννοια του fan fic Toungue

Κάτι βρίσκει ο KN412, σχετικά με το ονόματα, αλλά όποιος βρει πολλά σίγουρα θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται το fanfic. Α και ο τίτλος δεν είναι τελικός. Το αργότερο το Σάββατο θα έρθει και το δεύτερο κεφάλαιο.. Ελπίζω να μην κουράζω με το μέγεθος και την συχνότητα.
(09-12-2011 03:04 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Δεν θέλω να σας την "χαλάσω" αλλά όπως είπα δεν νομίζω να εξελιχθεί έτσι και το υπόλοιπο. Ο πρόλογος είναι κάπως άσχετος, απλώς εξηγεί πως ξεκίνησαν τα γεγονότα. Ο τόπος θα παραμείνει αυτός, μια Αθήνα μετά από ολική καταστροφή αλλά θα περιλαμβάνει και κάποια ακόμα μέρη. Γενικά ακόμα δεν έχετε μπει καν στο "πετσί" της υπόθεσης, οπότε να περιμένετε κι'άλλα πράγματα μετά, μαζί και Pokemon. Βέβαια δεν θα παίξουν τόσο σημαντικό ρόλο στην ιστορία.
Επίσης, ρεαλισμός; Εδώ μιλάμε για χάσματα στην πραγματικότητα, οπότε ο ρεαλισμός δεν είναι καν έννοια του fan fic Toungue

Κάτι βρίσκει ο KN412, σχετικά με το ονόματα, αλλά όποιος βρει πολλά σίγουρα θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται το fanfic. Α και ο τίτλος δεν είναι τελικός. Το αργότερο το Σάββατο θα έρθει και το δεύτερο κεφάλαιο.. Ελπίζω να μην κουράζω με το μέγεθος και την συχνότητα.
Βασικα θα ελεγα NES , SNES kai Nintendo 64 αλλα μετα σκευτικα γτ να τα βαλεις αυτα Toungue
(09-12-2011 03:04 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Επίσης, ρεαλισμός; Εδώ μιλάμε για χάσματα στην πραγματικότητα, οπότε ο ρεαλισμός δεν είναι καν έννοια του fan fic Toungue

Το αργότερο το Σάββατο θα έρθει και το δεύτερο κεφάλαιο.. Ελπίζω να μην κουράζω με το μέγεθος και την συχνότητα.

Ρεαλισμός είναι παρουσιάζεις τα γεγονότα ώστε να φαίνονται αληθινά. Πχ, ένα μικρό σημείο, λες ότι στο πρώτο πείραμα το '87 το πετρέλαιο δεν ήταν αρκετό ως πηγή ενέργειας και συνέχισαν το '97 με πυρηνική. Αλλά η πυρηνική ενέργεια υπήρχε και από το '50 και δεν έγιναν και πολλές καινοτομίες στον τομέα της. Οπότε είναι λίγο αβάσιμο. Η όσο για αυτά με τα σύμπαντα και τις πραγματικότητες, θα μπορούσες να τα βάλεις λίγο πιο αόριστα και περίεργα ώστε να μην μπορεί κάποιος να καταλάβει ακριβώς τι είναι (έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την πραγματικότητα πέρα από αυτό που λένε οι περιορισμένες αισθήσεις μας) Έτσι ας πούμε αντί να γράψεις "είδαμε μέσα από τη ρωγμή" να πεις "τα όργανα μας κατάφεραν να μαζέψουν κάποια ελάχιστα δεδομένα τουλάχιστον". Έτσι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι απλώς μια πύλη που μπορεί να κατανοήσει και να δει μέσα της ο καθένας, είναι ένα ακατάληπτο φαινόμενο που μόνο μέσω εξελιγμένης τεχνολογίας θα μπορούσαμε να καταλάβουμε λίγο. Και γίνεται πιο ρεαλιστικό γιατί νιώθουμε πώς οι επιστήμονες απλώς πειραματίστηκαν με κάτι που ούτε οι ίδιοι ήξεραν τι είναι και πώς αντιδρά, όχι ότι ξεκλείδωσαν τα μυστικά του σύμπαντος και ήταν θεοί από 'κει και πέρα.

Όσο για τον όγκο, δεν είναι καθόλου κακό να είναι μεγάλος, εφόσον είναι καλός. Πώς βγαίνουν μυθιστορήματα 1000+ σελίδες και είναι πετυχημένα; Ούτως η άλλως σε μισή ώρα ελεύθερου χρόνου κάποιιος μπορεί να διαβάσει σελίδες ολόκληρες, αρκεί να τον παρακινήσεις να το κάνει.
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Με αυτήν την έννοια ναι.. Δεν είναι έτσι, ιδιαίτερα όσον αφορά το πετρέλαιο. Απλά σκέψου ότι το μηχάνημα κυρίως εκσυγχρονίστηκε ώστε να μπορεί να "ελέγχεται" καλύτερα η ισχύς του.Προσπαθώ όσο μπορώ να αναπτύξω αυτό που έχω στο μυαλό μου, για να γίνει κατανοητό. Πάντως, για να ξέρεις, το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα δεν θα παίζει πλέον ρόλο στην ιστορία. Όπως είπα είναι η αρχή και θέλω να δείξω πως έγιναν τα γεγονότα. Και αφού μιλάμε για παράλληλα σύμπαντα όλα είναι δυνατά.

Άλλα θα ξαναπώ ότι καλύτερα να μην κοιτάς αυτά. Ήθελα μόνο μια εισαγωγή και το "πλαίσιο" της ιστορίας. Πιστεύω πως ο καθένας σε ότι fanfic σκέφτηκε, σκέφτηκε κυρίως ασύνδετα κομμάτια από την μέση του, χωρίς αρχή. Το να φτιάξω κάποιον πρόλογο για να αρχίσει η ιστορία ήταν δύσκολο.

Σε ευχαριστώ πάντως για τις επισημάνσεις σου. Ελπίζω να σου αρέσει και η συνέχεια ;]
Φιλε Μπουλ..εεε..Πεκινουα, περιμενω την συνεχεια με ανυπομονησια.Αρχικα ομολογω πως θεωρησα οτι το υπολοιπον fic θα συνεχιζα οπως αρχισε, αλλα απο οσο βλεπω σκοπευεις να φερεις μια στροφη στο σεναριο.Περιμενω λοιπον την συνεχεια, η οποια πιστευω πως θα ειναι εξισου καλη!

(Παρεπιπτωντος, ελπιζω να μην παρεις προσωπικα το αστειο με τον μπουλντογκ.Πλακα κανουμε!)
nice shit you got there Labrador*! Fictional και σουρεαλιστικ , για να δουμε , με καλυψαν οι προλαλησαντες και συ εχεις πειρα δε θα υποπεσεις σε ολησθηματα


*i'm joking lad
Κεφάλαιο 2ο " Προς την Ακρόπολη"


Ο Peke είχε ξαναβρεθεί πολλές φορές στην Ακρόπολη. Ήταν μόλις μισή ώρα από την γειτονιά του, με την χρήση του Μετρό. Όμως πρώτη φορά είχε βρεθεί σε τέτοια κατάσταση. Ήταν 11 το πρωί. Η περιοχή θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Υπήρχαν φωτιές σε πολλά κτίρια ενώ μέχρι και κάποια πτώματα υπήρχαν στον δρόμο. Τότε συνειδητοποίησε, ότι δεν ήξερε πώς να πάει στην Ακρόπολη χωρίς το Μετρό. Δείλιασε εκείνη την στιγμή. Θα έπρεπε να ταξιδέψει στις σήραγγες, καθώς δεν ήξερε καν τον δρόμο, και δεν θα ήταν και τόσο φυσικό να ζητάει, μετά από μια τέτοια καταστροφή, οδηγίες.

Το πεδίο ήταν ελεύθερο και άρχισε να κατεβαίνει τις μισογκρεμισμένες σκάλες. Γνώριζε πως αυτό που έκανε ήταν τρέλα και θα ήταν συνετό να κάτσει σπίτι του και να παρακολουθεί άπραγος την κατάσταση. Άλλά δεν ήθελε. Κατά βάθος ήξερε ότι όποιος του είπε να τον συναντήσει, ήξερε κάτι παραπάνω. Στο μυαλό του ανακάλεσε τα λόγια που άκουσε. Τις πλάκες… Αυτό ζητούσε. Ο Peke δεν είχε ιδέα τι είδους πλάκες ήταν αυτές. Και θα έπρεπε κάπως να βρει αυτές τις πλάκες.

Είχε φτάσει πλέον στο σημείο που συνήθως ερχόταν το Μετρό. Κοίταξε τον χάρτη και είδε ότι ήταν τρεις στάσεις παραπέρα. Κατέβηκε από την αποβάθρα και άρχισε να περπατά. Δεν έβλεπε τίποτα λόγω του σκοταδιού και έτσι ενεργοποίησε τον φακό του κινητού του. Ακόμα και στις σήραγγες υπήρχαν καταστροφές. Σκεφτόταν πως μπορεί να ηλεκτριστεί από κανένα κομμένο καλώδιο ή ότι μπορεί να έπεφτε σε καμιά ρωγμή στο έδαφος. Ωραίες σκέψεις να κάνει κανείς μέσα στο σκοτάδι. Συνέχισε να περπατά και τότε ήταν που κόντεψε να σκάσει η καρδιά του. Μπροστά του υπήρχε ένα πτώμα το οποίο σερνόταν προς αυτόν. Ένα Zombie όπως θα το χαρακτήριζε κανείς. Αίματα έτρεχαν από παντού και τα μάτια του ήταν κάτασπρα. Δίπλα του υπήρχε και μια μωβ μπάλα σαν αέριο. Αέριο με μάτια. Φυσικά, μόνο η όψη του Zombie ήταν αρκετή για να τον κάνει να τρέξει. Το Zombie ήταν αργό. Το ήξερε από τις ταινίες και τα παιχνίδια.

Έτρεχε για αρκετή ώρα και σύντομα εξασθένησε. Δεν ήταν και ο πιο γυμνασμένος και έτσι δεν μπορούσε να τρέχει με την άνεση του. Θυμήθηκε πως όταν έτρεχε πέρασε και μια αποβάθρα και έτσι ήταν ακόμα πιο κοντά στην Ακρόπολη. Είχε ακούσει πολλές φορές τον όρο «Αποκάλυψη Zombie» μα ποτέ δεν σκέφτηκε ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν στην πραγματικότητα. Συνέχισε να περπατά, λίγο πιο γρήγορα βέβαια, και έφτασε και στην δεύτερη. Η επόμενη ήταν αυτή που ήθελε. Σταμάτησε για πέντε λεπτά να ανασάνει καθώς ακόμα δεν είχε ξεχάσει την συνάντηση του με το Zombie. Ο καθένας θα φοβόταν αν έβλεπε ένα πτώμα, πόσο μάλλον ένα πτώμα που ερχόταν κατά πάνω του. Πήγε να τρέξει αλλά είδε τότε κάτι. Από πίσω του ερχόταν μια νυχτερίδα. Όμως δεν ήταν απλή νυχτερίδα. Είχε το μέγεθος ιπποπόταμου και σερνόταν. Είχε αίματα παντού και στο στόμα του είχε υπολείμματα ανθρώπων. Και το σημαντικότερο, είχε μια τεράστια ουρά με κεντρί, σαν σκορπιός. Το πρώτο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό του ήταν το Gliscor, ένα Pokemon καθώς τα γνώριζε αυτά, και αυτό τον έκανε να γελάσει μέσα στον φόβο του. Βέβαια αυτό δεν ήταν καν σαν το Gliscor, αλλά ήταν μια νυχτερίδα-σκορπιός μάλλον και αυτή Zombie. Είχε ακόμα και πόδια σκορπιού. Άρχισε να τρέχει προς το μέρος του και πανικόβλητος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει.

Δεν ήταν και το πιο γρήγορο πλάσμα και το μέγεθος του δεν ήταν και το ιδανικότερο για τις σήραγγες. Και όμως τον έφτανε. Έτρεχαν για πέντε λεπτά και ο Peke άρχισε να νιώθει την αναπνοή της νυχτερίδας. Αποφάσισε να θυσιάσει το κινητό του και έτσι το έριξε πίσω του. Η νυχτερίδα σταμάτησε να δει το φως του κινητού, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Peke να φύγει μπροστά. Έβλεπε την αποβάθρα. Έφτανε επιτέλους. Η νυχτερίδα, σαν να κατάλαβε ότι ξεγελάστηκε, έβγαλε μια απόκοσμη κραυγή και έτρεξε προς το μέρος του Peke. Ο Peke ανέβηκε στην αποβάθρα και κατευθυνόταν προς τις σκάλες. Η νυχτερίδα, μόλις βγήκε από την στενή σήραγγα, άνοιξε τα φτερά της και άρχισε να πετά προς το μέρος του Peke. Καθώς πετούσε πλέον, ήταν πολύ πιο γρήγορη. Τον χτύπησε με το κεφάλι της, κάτι που τον έστειλε αρκετά μέτρα μακριά. Δεν ήξερε αν είχε πλέον στομάχι μετά από τέτοιο χτύπημα στην κοιλιά. Μόλις συνήλθε συνέχισε να τρέχει προς τις σκάλες ώστε να βγει από τον σταθμό του μετρό. Το πλάσμα πέταξε προς το μέρος του και τον χτύπησε με την ουρά του. Το χτύπημα τον πέταξε κυριολεκτικά έξω από τον σταθμό, και έπεσε πάνω σε ένα σταματημένο αυτοκίνητο. Η νυχτερίδα τον άφησε, ίσως νομίζοντας ότι πέθανε, και άρχισε να πετά μακριά. Σαστισμένος από τα χτυπήματα, σηκώθηκε και είδε ότι δεν ήταν μακριά από την Ακρόπολη. Σε δέκα λεπτά θα έφτανε.

Πλέον δεν ήθελε να συνεχίσει, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς. Από το να συναντήσει ξανά τέτοια πλάσματα στις σήραγγες καλύτερα να τα έβρισκε έξω. Ο τόπος ήταν σχεδόν έρημος, όμως υπήρχαν εκεί πέρα διάφοροι αστυνομικοί και περαστικοί. Είχαν δει το περιστατικό όμως κανένας δεν πήγε να τον βοηθήσει ή να τον ρωτήσει για την νυχτερίδα. Αγνόησε έτσι το πλήθος και συνέχισε. Είχε φτάσει μετά από λίγο στην Ακρόπολη αλλά εκεί που ήταν ο Παρθενώνας υπήρχε ένας μυτερός σωρός από πέτρες. Σαν βουνό, ή μάλλον σαν αγκάθι, όπως του είχε πει εκείνη η φωνή. Κοντεύοντας στην κορυφή είδε μια τεράστια πέτρα με ένα Α χαραγμένο. Ήταν αυτό που έψαχνε. Το θέμα ήταν ότι αυτή η πέτρα ήταν τεράστια. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσει να την σπρώξει. Τόσος κόπος για το τίποτα.. Αυτό σκεφτόταν. Πλησίασε στην πέτρα και την κλώτσησε θυμωμένος. Συνειδητοποίησε τότε ότι δεν ήταν απλή πέτρα. Ήταν ελαφρόπετρα. Βαριά, λόγω του μεγέθους της, αλλά μπορούσε να την σπρώξει. Έκανε όπως είχε ακούσει και την έσπρωξε για να βρει το κλειδί ώστε να συναντήσει αυτόν που του μίλαγε. Αυτό που βρήκε δεν το περίμενε όμως. Ήταν μια Poke Ball. Πιο συγκεκριμένα μια Master Ball.
Peke my homie , ya're good keep it up man
Το τοπίο με θυμίζει την κατεστραμμένη Νέα Υόρκη του Crysis2 (σοβαρά τώρα, δεν το λέω επειδή έχω πορώσει με το παιχνίδι, και εκεί τα κτίρια είναι κατεστραμμένα με φωτιές, πετάγονται καρφιά από το έδαφος) το πρώτο ζόμπι στη σήραγγα λίγο Left4Dead, το δεύτερο μια παρόμοια καταδίωξη σε τούνελ στον Μαύρο Πύργο του Stephen King (βιβλίο) ενώ στο τέλος με την Master Ball και το Α (Arceus ίσως; ) εννοείται Pokémon. Ακόμα πάντως δίνει μια ωραία αίσθηση του "τι συμβαίνει εδώ;" που κινεί το ενδιαφέρον. Απλώς καλύτερα μην το υπερφορτώσεις με πολλά διαφορετικά στοιχεία (ήδη έχει σύμπαντα/ζόμπι/Pokémon) γιατί αν βάλεις κι άλλα δεν θα μπορούν να συνδεθούν καλά. Εσύ ξες.
Εγω παλι θα ελεγα πως μοιαζει λιγο με Prototype χωρις βεβεα ο προταγωνιστης να εχει υπερφυσικες δυναμεις.
lol Και δεν έχω παίξει ούτε Crysis, ούτε Left 4 Dead ούτε Prototype Toungue Έχω λόγο που τα μπλέκω πάντως. Δεν μου λέτε όμως, το μέγεθος των κειμένων είναι καλό; Ή να τα κάνω λίγο μεγαλύτερα;

Μέχρι την Τετάρτη θα έχω και το επόμενο κεφάλαιο ελπίζω.
^
Εγώ θα έλεγα ότι μια χαρά σηκώνει και αρκετά μεγαλύτερα κεφάλαια το fic. Κι αν ακόμα αργείς περισσότερο να γράψεις θα είναι καλύτερη η συνολική ποιότητα.
Pages: 1 2
Reference URL's