Legendary Pokémon

Full Version: Επανεκδοσεις των Ruby and Sapphire
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Νομίζω τα είπε όλα. Και είμαι σίγουρος ότι όσοι δεν θέλουν να βγουν στο 3DS ή καλύτερα να βγουν και στο DS, είναι επειδή προς το παρόν έχουν μόνο το DS. Επίσης, να πω ότι το DSi XL δηλαδή το πιο καινούριο μοντέλο του DS είναι ακριβότερο του 3DS. Μην ρωτάτε το γιατί. Γενικά, συμφέρει πλέον με τα χίλια η αγορά 3DS σε σχέση με το DS. Οπότε, θα ήταν τρέλα να έβγαινε μια περιορισμένη έκδοση για το 3DS. Το να μην έβγαινε καν δεν το συζητώ καθόλου.
@Adk

Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι έχεις δίκιο. Αυτά όμως γίνονται άμα βασίζεσαι σε κονσόλες και τους ηλίθιους περιορισμούς τους. Γι' αυτό από την αρχή δίσταζα να πάρω DSi, ξέροντας τι θα γίνει. Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά έχω χίλιους λόγους να απεχθάνομαι όποια εταιρεία δουλεύει με αυτό το σύστημα (κονσόλες κτλπ). Και δεν πα να το βγάλουν και για 4DS, Pokémon θα βρούμε τρόπο να παίξουμε.
(16-12-2011 02:49 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Αλλο ενα απο τον μεγαλυτερο Pokemon youtuber

sidenote: Από όλο το internet που ασχολείται με τα Pokemon, όσοι "γράφουν" στο YouTube είναι οι πιο αντιδημοσιογραφικοί και αναξιόπιστοι, ενώ ειδικά ο συγκεκριμμένος δεν έχει που δεν έχει διορατικότητα, το παίζει και αυθεντία. Το να είσαι δημοφιλής, δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός σε αυτό που κάνεις, το βλέπετε και στην βιομηχανία του θεάματος.

Μην πιστέυετε αυτούς που παίρνουν την τρίχα και την κάνουν τριχιά. Το internet βρίθει στις φήμες, να ενημερώνεστε μόνο από όσους παραθέτουν πηγές στις πληροφορίες τους και διαχωρίζουν ευκρινώς τις ειδήσεις από τις προσωπικές απόψεις.

----------------

Στο θέμα μας τώρα, η λογική εξέλιξη για το επόμενο παιχνίδι Pokemon ή το remake των R/S επιτάσει ότι θα αναπτυχθούν για το 3DS.
Η τεχνολογία εξελίσσετε, η GameFreak μόνο, έδωσε δυο ολοκληρωμένες γενιές και ένα πολύ καλό remake, οπότε το DS έχει κάνει τον κύκλο του.
Ταυτόχρονα οι κοινωνικές δυνατότητες του 3DS ζητούν απεγνωσμένα αξιοποίηση από παιχνίδια όπως τα Pokemon.

Γενικά η τεχνολογία και η αγορά των videogames προχωράει. Το DS έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη με πολλά διαμάντια οπότε όποιος έκανε την αγορά αυτή έστω και πρόσφατα δεν θα μείνει απογοητευμένος.
Σε παλαιότερες γενιές κονσολών, ήταν ζήτημα αν ο καθένας από εμάς είχε αγοράσει πάνω από 5 παιχνίδια όλα κι όλα.
Παιδια μαλλον θα βγουν τα remakes. Καπου διαβασα οτι ο Junichi Masouda ειπε οτι θα βγουν το 2013 μετα τις Black 2 and White 2. Καλυτερα ομως που θα βγουν τελικα. Η περιοχη Hoenn ειναι η μονη που δεν εχει τρισδιαστατα γραφικα και ως προς αυτο αδικειται.
Δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση, μόνο φήμες, προς το παρόν τουλάχιστον.
Ναι, αληθεια ειναι αυτο. Αυτο που διαβασα δεν ηταν επισημη ανακοινωση, σε μια ξενογλωσση σελιδα το διαβασα που καποιος ειπε οτι μιλησε μαζι του στο facebook
όχι να μην βγουν remakes είναι κουραστικο, εξευτελιστικό για τους ίδιους τους πελάτες.

θέλω νέα παιχνίδια.

(τραγική παρομοιωση αλλα δε μπορω να σκεφτω κατι καλύτερο ατμ)
είναι σα να βλέπεις σιριαλ στην τιβι. τι θες? επαναλήψεις ή κατι καινούργιο?



και όλοι οι χατερς καλα θα κανουν να κανουν αυτο που ξερουν να κανουν

οι υπολοιποι σταματηστε να κοιτατε με μισο ματι (τα μυστερυ νταντζεον, το νεο με την στρατιγικη),, να κατηγορειτε για εκμεταλευση των φανμποης (πχ πινμπολ)

και οχι εγω δε θελω παιχνιδι στο 3ντιες. ειναι ακριβο και οχι δε θελω να δω την βελτιωση. εχω τα ντι ες απο το 04 και δεν εχω πεσει θυμα στο ξεζουμισμα (ακου εκει εξ ελ ντι ες ΜΑ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΙΑ )

θα βολευτω με την γουαητ 2 για την ωρα και αν με ικανοποιησει (οπως και το νεο με την στρατιγικη το συζηταμε )
Κάποια spin offs είναι αρκετά καλά. Τα Mystery Dungeon για παράδειγμα είναι η καλύτερη spin off σειρά, που αν την βελτίωναν σε ορισμένα σημεία, θα την θεωρούσα εξίσου καλή με την main series.
Εμένα θα μου άρεσε ένα τέτοιο remake.Θεωρώ τη hoenn μια από τις πιο ολοκληρωμένες/ωραιες περιοχές(γεωγραφικα) και θα ηθελα να τη δω με ωραια γραφικα.Επισης μου εχει περάσει απο το μυαλό οτι μπορει να βγει επανεκδοση της Emerald αντι για Ruby & Sapphire,επειδη κατα τις 2 προηγουμενες γενιες κυκλοφορησαν συνολικα 5 παιχνιδια.Η Εmerald ηταν σιγουρα καλυτερη απο τις Ruby & Sapphire αλλά δεν ξέρω κατα πόσο εχει λογική να βγεί remake πανω στο remake.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια λύσσα από αρκετούς fans για remakes των Ruby/Sapphire. Για τo Blue/Red και το Gold/Silver remake είναι πιο δικαιλογημένα που αρχικά ήντουσταν σε 8bit κονσόλα. Μάλιστα το Blue/Red είχαν ένα σωρό ελαττώματα που τα καθιστούσαν εκνευριστικά οπότε ένα remake ήταν άκρως απαραίτητο.
(15-09-2012 06:11 AM)Vetus Wrote: [ -> ]Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια λύσσα από αρκετούς fans για remakes των Ruby/Sapphire. Για τo Blue/Red και το Gold/Silver remake είναι πιο δικαιλογημένα που αρχικά ήντουσταν σε 8bit κονσόλα. Μάλιστα το Blue/Red είχαν ένα σωρό ελαττώματα που τα καθιστούσαν εκνευριστικά οπότε ένα remake ήταν άκρως απαραίτητο.

Βασικά όντως δεν είναι τόσο απαραίτητο το remake της 3ης γενιάς αλλά ίσως σε λίγα χρόνια θα άξιζε να γίνει. Απλώς να προσθέσουν και τίποτα καινούργιο.
Είναι απαραίτητο. Εκτός του ότι είναι από τις καλύτερες γενιές(δε ξέρω ποια να διαλέξω, 3 ή 4), θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω την 3η γενιά με γραφικά 5ης. Smile Αν και θα προτιμούσα 4ης, αλλά whatever.
Και εγω πιστευω οτι τα Remake της Hoenn, θα βγουν για το 3DS. Το απλο DS τα τρωει τα ψωμια του σιγα σιγα. Εχω την εντυπωση οτι οπου να ναι θα βγουν το 2013, δηλαδη μια δεκαετια μετα απο τις πρωτες εκδοσεις. Το ιδιο εγινε και με τις HeartGold and SoulSilver. Βγηκαν 10 χρονια μετα τις πρωτες εκδοσεις. Οι FireRed and LeafGreen απο την αλλη βγηκαν 8 χρονια μετα τις πρωτες. (Εν τω μεταξυ πιστευω οτι πρεπει να βγουν και remake των παιχνιδιων της Kanto, με 3D γραφικα)
Αν γίνει για το 3DS, θα χρειαστεί νέα μηχανή γραφικών, πιθανώς αντίστοιχη του καινούργιου Pokemon Mystery Dungeon. Βλέπω δύσκολο το να προτιμήσουν να ξεκινήσουν την νέα μηχανή με μια επανέκδοση που στην πραγματικότητα συμπλγρώνει τις προηγούμενες εκδόσεις, από το να ξεκινήσουν πάνω σε νέα γενιά. Επομένως θεωρώ πιθανότερο είτε να μην υπάρξουν καν remakes πριν την νέα γενιά, είτε αυτά να βγούν στο DS και αργότερα να έχουμε εντελώς νέα παιχνίδια στο 3DS.
Αν τα βγάλουν στο DS, πραγματικά θα είναι πολύ εκνευριστικό. Toungue Ουσιαστικά θα είναι πάνω κάτω τρία με τέσσερα χρόνια στην αγορά το 3DS, αν υποθέσουμε πως θα έρθουν εδώ σε 1-2 χρόνια από τώρα. Πραγματικά ελπίζω να μην είναι για DS. Καταλαβαίνω πως είναι πολλοί οι fans των Pokemon που δεν έχουν περάσει ακόμα στο 3DS, αλλά μόνο κακό θα κάνουν στην σειρά αν παραμείνει. Τα γραφικά θα παραμείνουν ίδια με τις B2W2, οι online δυνατότητες δεν μπορώ να φανταστώ αν μπορούν να εξαντληθούν άλλο, ενώ και το βήμα δεν θα είναι τεράστιο, μόνο μια γενιά. Και R/B και οι G/S έγιναν μετά από δύο γενιές.
Pages: 1 2 3
Reference URL's