Legendary Pokémon

Full Version: Επανεκδοσεις των Ruby and Sapphire
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
(17-12-2011 02:49 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]
(16-12-2011 02:49 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Αλλο ενα απο τον μεγαλυτερο Pokemon youtuber

sidenote: Από όλο το internet που ασχολείται με τα Pokemon, όσοι "γράφουν" στο YouTube είναι οι πιο αντιδημοσιογραφικοί και αναξιόπιστοι, ενώ ειδικά ο συγκεκριμμένος δεν έχει που δεν έχει διορατικότητα, το παίζει και αυθεντία. Το να είσαι δημοφιλής, δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός σε αυτό που κάνεις, το βλέπετε και στην βιομηχανία του θεάματος.

Μην πιστέυετε αυτούς που παίρνουν την τρίχα και την κάνουν τριχιά. Το internet βρίθει στις φήμες, να ενημερώνεστε μόνο από όσους παραθέτουν πηγές στις πληροφορίες τους και διαχωρίζουν ευκρινώς τις ειδήσεις από τις προσωπικές απόψεις.

in my defense: 12-2011

το καταλαβα και μονος μου αυτο που λες , +1. τεσπα ,
(25-09-2012 07:43 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Αν τα βγάλουν στο DS, πραγματικά θα είναι πολύ εκνευριστικό. Toungue Ουσιαστικά θα είναι πάνω κάτω τρία με τέσσερα χρόνια στην αγορά το 3DS, αν υποθέσουμε πως θα έρθουν εδώ σε 1-2 χρόνια από τώρα. Πραγματικά ελπίζω να μην είναι για DS. Καταλαβαίνω πως είναι πολλοί οι fans των Pokemon που δεν έχουν περάσει ακόμα στο 3DS, αλλά μόνο κακό θα κάνουν στην σειρά αν παραμείνει. Τα γραφικά θα παραμείνουν ίδια με τις B2W2, οι online δυνατότητες δεν μπορώ να φανταστώ αν μπορούν να εξαντληθούν άλλο, ενώ και το βήμα δεν θα είναι τεράστιο, μόνο μια γενιά. Και R/B και οι G/S έγιναν μετά από δύο γενιές.
συμφωνω απολυτα , ετσι και αλιος οι B/W χρησημοποιουν ολες της δυνατοτητες του DS. Το Θεμα απλος ειναι να περασουν το 2d σε 3d και να φενεται εξισου καλο. Ισως βασικα γιαυτο και να καθυστερισαν την b/w και την b2/w2. Στεις MD καλα τα καταφεραν παντως.
Στις ΜD τα πράγματα είναι όντως πολύ καλά στο θέμα των γραφικών. 3D Models από το Pokedex 3D. Το θέμα είναι ΑΝ περάσουν σε 3D. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα, να είναι 3D ο κόσμος αλλά οι μάχες σε βελτιωμένο 2D με 3D στοιχεία. Ή το αντίθετο.
(25-09-2012 01:47 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Αν γίνει για το 3DS, θα χρειαστεί νέα μηχανή γραφικών, πιθανώς αντίστοιχη του καινούργιου Pokemon Mystery Dungeon. Βλέπω δύσκολο το να προτιμήσουν να ξεκινήσουν την νέα μηχανή με μια επανέκδοση που στην πραγματικότητα συμπλγρώνει τις προηγούμενες εκδόσεις, από το να ξεκινήσουν πάνω σε νέα γενιά. Επομένως θεωρώ πιθανότερο είτε να μην υπάρξουν καν remakes πριν την νέα γενιά, είτε αυτά να βγούν στο DS και αργότερα να έχουμε εντελώς νέα παιχνίδια στο 3DS.

Εχεις δικιο. Αυτο μου φαινεται πιο λογικο. Με το ιδιο σκεπτικο δεν εβγαλαν την Emerald και τις FireRed and LeafGreen για το Nintendo Ds, επειδη συμπληρωναν τις Ruby and Sapphire στο Game Boy Advance. Και εγω οταν το πρωτοδιαβασα μου φανηκε κουλο να βγαλουν τα Remakes στην ιδια γενια με τις Black and White αλλα σε αλλη κονσολα.

EDIT: Δεν βιαζεστε λιγο με την εκτη γενια; εδω καλα καλα δεν εχει τελειωσει η πεμπτη. Δεν εχει ανακοινωθει κατι σχετικα με την εκτη γενια.
Τελικα καλυτερα που δεν βγηκαν στην πεμπτη γενια τα Remakes για το DS. Τωρα ελπιζω να βγουν στην εκτη γενια για το 3DS

Φανταζεστε; αν εβγαιναν για το DS θα μπορουσαμε να παιζουμε μεσω της backwards compatibility και τα πρωτα παιχνιδια και τις επανεκδοσεις
Pages: 1 2 3
Reference URL's