18-02-2012, 10:48 PM
Χαχα τώρα που μου το θύμησες, θυμάμαι πως αν το επισκεφτείς έχοντας το shiny Lunatone και Solrock τότε θα σε τηλεμεταφέρει στο Jirachi. Βέβαια ένας γνωστός μου το κατέρριψε το συγκεκριμένο Από τα λίγα που είχα πιστέψει.
(20-02-2012 03:05 AM)Vetus Wrote: [ -> ]Aν και δεν συγκαλέγεται στις χαζές φήμες αλλά μια από τις πιο πειστικές κι επιτυχημένες που ψάρωσε αρκετό κόσμο (ανάμεσά τους κι εμένα) ήταν αυτή με την υπάρξη της πειρατικής κασέτας Pokemon Creepy Black.Αυτα ειναι απλος creepypastas Lost silver kai Ghost black. (Google it)
http://tinycartridge.com/post/866743831/...kemon-hack
Σύμφωνα με σχετικό thread στο GPATEMP.net η υπάρξη της εν λόγω κασέτας είναι κατά πάσα πιθανότητα ψέμα καθώς δεν έχει βρεθεί ούτε ένα αντίτυπο ή έστω ένα rom με το εν λόγω παιχνίδι.
http://gbatemp.net/topic/243637-pokemon-...-red-hack/
Όπως και να 'χει ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από το Pokemon Creepy Black αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργιά παρόμοιου rom hack του Pokemon FireRed. Για το θέμα αυτό θα μιλήσω αναλυτικότερο και σε ξεχωριστό thread.
(18-02-2012 09:40 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ](18-02-2012 04:39 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Να αλο ενα: Τα χρυσα ειναι πιο δυνατα.
Random fact, στις G/S/C τα shiny Pokémon ήταν όντως πιο "δύνατα" από τα κανονικά, λόγω του τρόπου που το παιχνίδι καθόριζε αν ένα Pokémon είναι shiny μέσω των IVs.
(20-02-2012 04:03 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Δεν υπηρχαν αυτα μεχρι να διαβασει το ποστ καποιος τεσπα και να φτιαξει το rom hack. Πρωτα ηρθε η φημη και μετα βγηκε και το romE, αυτό δεν είπα κι εγώ; Aπλά το θέμα είναι ότι η φήμη αυτή ξεγέλασε αρκετό κόσμο και γι' αυτό για μένα θεωρείται από τις καλύτερες φήμες σε videogames (όπως η φήμη με το περιβόητο cheat να γδύνεις την Lara Croft στο Tomb Raider μέχρι που κάποιοι πορωμένοι το έκαναν πράξη στην PC version).
Quote:I just remembered some other dumb thing I heard from someone. This time it was when I was like 10, and I was hearing it from some kid who was probably 5 while at a playground. He was telling me about new Pokemon evolutions, like he was bragging about knowing something I didn't. He mentioned Charslash, and Blastslash, and Venuslash. I knew he was bullshitting me, but as he walked away I heard him say "Ashslash", and I just cracked up at that point Like Ash could evolve.
(06-02-2013 09:09 PM)Blue Cross Wrote: [ -> ]Καταλαβες για ποιες φημες μιλαω ετσι; ειχα διαβασει καπου οτι το Yveltall θα ηταν και καλα Sound type και το Xerneas θα ηταν Light type. Τωρα εκτος απο το οτι δεν στεκει ενας Sound type δεν βρισκω λογο να βγαλουν αλλους δυο τυπους. (και βασικα Light type υπαρχει ηδη. το psychic)
(06-02-2013 09:40 PM)Blue Cross Wrote: [ -> ]Τι να σου πω, ουτε και εγω καταλαβα που κολλαει ο ψυχισμος με το φως αλλα σκεψου οτι τα dark type pokemon δεν επηρεαζονται απο psychic types κινησεις αρα ο dark type ειναι ακριβως το αντιθετο απο τον psychic
(06-02-2013 09:51 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Πού το άκουσες εσύ πως το psychic είναι light; Η λογική αυτή που δεν επηρεάζεται το dark πολύ από το psychic άρα το psychic=light είναι βλακεία, με την ίδια λογική θα σου έλεγα πως πιστεύω το dark πρέπει να επηρεάζεται από το light και όχι το αντίθετο άρα τα fighting είναι light δλδ.
Ποιος πάει και βγάζει τέτοια πράγματα δεν τον καταλαβαίνω καθόλου.
http://forums2.battleon.com/f/tm.asp?m=2...mp;mpage=2 Wrote:The thing about Dark types, is that it's not based around Darkness so much as it is fighting dirty.
[...]
The thing is, Dark-type is, in japanese, "Evil". So the only way it would make sense as a counterpart would be "Good"
[...]
Fighting type is kind of known as a hero or heroic kind of thing. Or if you think of dark as dirty fighting, fighting would be honorable So in a sense, it is kind of a light type if you are comparing it to the already existent dark type.