Legendary Pokémon

Full Version: Οι πιο χαζές Pokemon φήμες που 'χετε ακούσει
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Λοιπόν αυτό το άκουσα πριν την 5η γενιά απ'τον ξάδερφό μου που τώρα πάει 5η.
Αν κάνεις save έξω απ'το Pal Park στη D/P/Pt κλείσεις το DS και μετά το ανοίξεις και περιμένεις,τότε θα εμφανιστεί το Creation Trio.
Επίσης,αυτό το άκουσα από τον ίδιο.
Στη Sapphire δεν μπορείς να κλωνοποιήσεις τα Pokemon σου όπως και στις Ruby και Emerald γιατί αυτό το μέρος δεν υπάρχει στη Sapphire.Βέβαια μιλάμε για το cloning glitch.
Και επίσης,
Η θεωρία την οποία περίμενα να την βάλετε!
Το MissingNO!Δείτε ενδεικτικά μερικά πράγματα.
Την ''αδερφή'' του την 'M
Το typing Bird/Glitch
Την θεωρία ότι είναι το baby Kangaskhan (η 'Μ)
@ΚΝ412 Δεν μου λέει κάτι αυτό για το psychic=light αλλά ας το τελειώσουμε εδώ το θέμα μην σπαμάρουμε άλλο.

(06-02-2013 11:03 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Λοιπόν αυτό το άκουσα πριν την 5η γενιά απ'τον ξάδερφό μου που τώρα πάει 5η.
Αν κάνεις save έξω απ'το Pal Park στη D/P/Pt κλείσεις το DS και μετά το ανοίξεις και περιμένεις,τότε θα εμφανιστεί το Creation Trio.
Επίσης,αυτό το άκουσα από τον ίδιο.
Στη Sapphire δεν μπορείς να κλωνοποιήσεις τα Pokemon σου όπως και στις Ruby και Emerald γιατί αυτό το μέρος δεν υπάρχει στη Sapphire.Βέβαια μιλάμε για το cloning glitch.
Και επίσης,
Η θεωρία την οποία περίμενα να την βάλετε!
Το MissingNO!Δείτε ενδεικτικά μερικά πράγματα.
Το typing Bird/Glitch
Την θεωρία ότι είναι το baby Kangaskhan (η 'Μ)

Στην R/S δεν γνωρίζω τρόπο για cloning τουλάχιστον με το pc κτλ αλλά στην E ξέρω πως γίνεται στο battle frontier.

Γενικά έχω διαβάσει κάτι θεωρίες και δεν μου φαίνεται παράξενο αν όντως ισχύουν.
Αν και η θεωρία του MissingNO είναι απλά υπερεκτιμημένη (ή κάτι τέτοιο) και γι'αυτό την έγραψα.

Όσο για το cloning εννοώ ότι αν γίνεται στην Ruby,γίνεται και στην Sapphire.Γι'αυτό η θεωρία είναι χαζή.

Αλλά να κάτι θεωρίες που μόλις έφτιαξα (εγγυημένο γέλιο,αλλιώς τα λεφτά σας πίσωToungueToungue)!
Αν πας στο Spear Pillar χωρίς Azure Flute,αλλά τρώγοντας Doritos,Lays,Ruffles,Pringles ή Cheetos,μπορείς να πιάσεις το Arceus!
Αν πας στη Canalave City στις D/P/Pt χωρίς Member Card και τρώγοντας ξηρούς καρπούς,μπορείς να πας στο Newmoon Island και να πιάσεις το Darkrai!
Αν πας στο Route 224 στις D/P/Pt χωρίς Oak's Letter και τρώγοντας ΙΟΝ αμυγδάλου ή γάλακτος,Snickers,Twix,Mars,Μερέντα ή Nutella,θα εμφανιστεί το Seabreak Path και έτσι θα μπορείς να πιάσεις το Shaymin!
Αν πας στο Galactic Building στην Eterna City χωρίς Secret Key τρώγοντας ένα σουβλάκι με οτιδήποτε κρέας και οτιδήποτε γέμιση,θα ξεκλειδωθεί το δωμάτιο για τις αλλαγές μορφής του Rotom!
(06-02-2013 11:03 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Το MissingNO!Δείτε ενδεικτικά μερικά πράγματα.
Δεν ειναι "θεωριες" , υπαρχουν.

(06-02-2013 11:03 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Την θεωρία ότι είναι το baby Kangaskhan (η 'Μ)
Τι την κανει τοσο χαζη αυτην την θεωρια?
Στις 3η γενιά, στην πόλη Mossdeep, στο space center όπου μετράνε για την εκτόξευση του πηραύλου, όταν φτάσουν στο 100 (στις 100 ώρες παιχνιδιού) μπορείς να πας στο διάστημα και να πιάσεις Deoxys κτλ, αν το χάσεις ξανασυμβαίνει στις 1000 ώρες.

Ότι το παιχνίδι (player ID) επηρεάζει το πόσες πιθανότητες έχεις να δεις shiny pokemon.
(07-02-2013 12:22 AM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]
(06-02-2013 11:03 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Το MissingNO!Δείτε ενδεικτικά μερικά πράγματα.
Δεν ειναι "θεωριες" , υπαρχουν.

(06-02-2013 11:03 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Την θεωρία ότι είναι το baby Kangaskhan (η 'Μ)
Τι την κανει τοσο χαζη αυτην την θεωρια?

Βασικά,δεν υπάρχουν διότι είναι glitches.
Διότι:
1)Το MissingNO είναι κενό στον προγραμματισμό των R/G/B (japanese) R/B (english) και Yellow.
2)Το 'M ΔΕΝ μπορεί να είναι αδερφή του MissingNO,επειδή ποτέ σε κανένα game δεν υπάρχουν Pokemon που να είναι αδέρφια (εκτός αν κάνεις breeding και σκεφτείς ότι τα 2 αυγά είναι αδέρφια)

Επίσης,αν η 'M είναι όντως το baby Kangaskhan,τότε πώς γίνεται και εξελίσσεται σε Clefairy στο lv128?
Η θεωρία δεν είναι χαζή.Είναι υπερεκτιμημένη,το οποίο την κάνει λίγο χαζή γιατί έχουν βγει πολλές θεωρίες.Μέχρι και ότι είναι το Victini με μοναδικό στοιχείο το γεγονός ότι στο Unova Pokedex είναι το 000.Επίσης,άλλοι λένε ότι είναι το Ho-Oh,επειδή εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο του Anime.

Varg,αυτό είναι λίγο αλήθεια το ότι το ID/SID επηρεάζει (τουλάχιστον στην 4η γενιά).Δες το στο βίντεο του KazoWAR.
http://www.youtube.com/watch?v=WguzSA-QFuI
Όπως και να 'χει, εγώ το είχα ακούσει για την 3η γενιά (όταν παίζαμε στο δημοτικό) και από μόνο του, χωρίς abilities και items.

Α ναι, και ότι αν ανεβάσεις level "πολύ" σε ένα pokemon μετά δε θα παίρνει εύκολα.

Και ότι αν πατάς στην 3η γενιά L & R συνεχόμενα όταν ρίχνεις pokeball αυξάνει τις πιθανότητες να πιάσεις ένα pokemon. Για την 4η γενιά να κάνεις γύρους στην οθόνη αφής με τον στυλό, στο πρώτο κούνημα της pokeball δεξία, μετά αριστερά κ.ο.κ.
(07-02-2013 05:07 PM)Varg Wrote: [ -> ]Και ότι αν πατάς στην 3η γενιά L & R συνεχόμενα όταν ρίχνεις pokeball αυξάνει τις πιθανότητες να πιάσεις ένα pokemon.

αυτην την μα**κια την ειχα ακουσει και εγω

(07-02-2013 05:07 PM)Varg Wrote: [ -> ]Α ναι, και ότι αν ανεβάσεις level "πολύ" σε ένα pokemon μετά δε θα παίρνει εύκολα.

τι εννοεις; τι δεν θα παιρνει ευκολα;

εγω ειχα ακουσει οτι μπορεις να φτασεις τα pokemon σου και σε 200 level
Εγώ πατάω το Α για πλάκα!
Πώς σας φάνηκαν οι θεωρίες που έφτιαξα?
Γιατί επίσης αν τρως σπιτικό φαγητό,μπορείς να τύχεις ένα random event από τον Delivery Man,όπως επίσης αν τρως πίτσα πάλι θα εμφανιστεί με ένα random event από τα παιχνίδια Pokemon Rangers

Όσο για το lv,αν χρησιμοποιήσεις cheats (AR στις D/P νομίζω) ή glitches στη R/B/Y μπορείς να φτάσεις μέχρι 255 έχω ακούσει.
(07-02-2013 05:16 PM)Blue Cross Wrote: [ -> ]τι εννοεις; τι δεν θα παιρνει ευκολα;

Ότι δε θα παίρνει εύκολα experience, θα θέλει περισσότερο. Μάλλον κάποιος μπέρδεψε το ότι μερικά pokemon χρειάζονται λιγότερο experience. (Fast/Slow κτλ)
(07-02-2013 04:03 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Βασικά,δεν υπάρχουν διότι είναι glitches.

Α μαλιστα. Με αλλα λογια δεν υπαρχει επηδη ειναι λαθος/ Δεν θα επρεπε να υπαρχει. οκ.

(07-02-2013 04:03 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Διότι:
1)Το MissingNO είναι κενό στον προγραμματισμό των R/G/B (japanese) R/B (english) και Yellow.
Δεν ειπε κανεις πως δεν ειναι. Το θεμα ειναι γιατι υπαρχει εκει? προφανος κατι διεγραμενο ειναι

(07-02-2013 04:03 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]2)Το 'M ΔΕΝ μπορεί να είναι αδερφή του MissingNO,επειδή ποτέ σε κανένα game δεν υπάρχουν Pokemon που να είναι αδέρφια (εκτός αν κάνεις breeding και σκεφτείς ότι τα 2 αυγά είναι αδέρφια.

Νοιμιζα πως οταν λεγαμε "Αδερφια" μιλουσαμε για την υπαρξη τους.

τεσπα για τις υπολοιπες οντως ειναι χαζες φημες. Και μιας και το αναφεραμε , Φημες =/= Θεωριες.

εντομεταξι εμενα μου εχει μινει η συνηθια να παταω το Α οταν πεταω pkbll. Και αν ειμαι πολυ αφηρημενος καμια φορα πειραζω και το D-pad. Αυτοματα μουρχεται πλεον. Rolleyes

τεσπα.
Χαχ, θυμήθηκα και μερικές εντελώς καμμένες που ξεκίνησαν από έναν ανήξερο στο δημοτικό που το έπαιζε έξυπνος και μετά εξαπλώθηκαν στον κάθε άλλο ανήξερο επειδή το θέμα pokemon τοτε ήταν hot.

Μας είπε:

1. Ότι υπάρχει μια Ρώσικη κασσέτα που είναι πολύ δύσκολη επειδή ξεκινάς χωρίς αρχικά πόκεμον, έχεις τον Ash ως παίκτη, μαζί σου είναι ο Brock, η Misty και ο Pikachu στο ώμο σου.
  2. Πώς για να κλονοποιήσεις υπάρχει ένας πύργο κλονοποίησης που είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά. (wat)
  3. Και ότι το Venusaur ενώ έχει 4 επιθέσεις στο level 100 παίρνει μία 5η.
(07-02-2013 07:37 PM)Varg Wrote: [ -> ]Μας είπε:

1. Ότι υπάρχει μια Ρώσικη κασσέτα που είναι πολύ δύσκολη επειδή ξεκινάς χωρίς αρχικά πόκεμον, έχεις τον Ash ως παίκτη, μαζί σου είναι ο Brock, η Misty και ο Pikachu στο ώμο σου.
Θα μπορούσε και να υπάρχει ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά φυσικά ως bootleg ή rom hack, από τα πολλά που υπάρχουν. Toungue
Άλλη μια φήμη που θυμήθηκα!
Αν στις R/B πιάσεις όλα τα 150 Pokemon ο τύπος θα σου δώσει εκτός απ'το δίπλωμα και ένα Mew.

Και τα PokeGods!
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pok%C3%A9Gods
(18-02-2012 07:53 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]κατι ειχα μου ειχαν πει κατι ξαδερφια για ενα θρυλικο με τρια κεφαλια του Suicune,Raicu,Entei και μολις το πιασεις κολλαει η κασετα και γινεται new game. για περισσοτερες πληροφοριες τον Aldark εγω δεν το θυμαμαι πολυ.......

Αυτο ακριβως. Καποια ξαδερφια μου (και του George'T δηλαδη) , εμπειρα στα ποκεμονζ , μου χαν πει διαφορες φημες :
1)Οτι κυκλοφορει στην Gold , Silver , Crystal ενα θρυλικο με τρια κεφαλια , 300 λεβελ. Θα ναι και suicune και Entei και Raikou. Αν το πιασεις; Κολλαει το παιχνιδι γιατι ειναι ιος και γινεται new game.
2)Οτι το mudkip γινεται marshtomp με water stone.
3)Κατι τετοιο ισως και για το Magicarp ή το Psyduck Exclamation
4)Το zigzagoon εξελισεται σε Zigzaguaza
5)Μολις φτασεις 999:999 την ωρα , γινεται...new game!
6)Oταν ολοκληρωσεις το Pokedex(national) γινεται...new game!
7)Το Lugia εξελισεται σε Lugiagra

και μια αλλη φημη που χαμε καλλιεργησει εκεινο τον καιρο της saphire (θεος συγχωρεστη Sad ):
ο πυραυλος σε παει στο διαστημα και πιανεις ντυοξυς...βλεπω κι αλλοι ειχαν τετοιο προβλημα ToungueToungue
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's